Препоръки за уеб хостинг 2020

уеб хостинг-препоръки 2020


Добре дошли в новото десетилетие на 2020 г.! И тъй като има редица промени в индустрията за уеб хостинг, е време да разгледаме новия пейзаж на уеб хостинг услугите в нашата Препоръки за уеб хостинг за 2020 г..

Споделен хостинг

С капацитет хостинг
Споделеният хостинг все още е най-популярният и закупен сред собствениците на уебсайтове. И за разлика от преди години, споделеният уеб хостинг е много по-ефективен и сигурен с изолиране на хостинг акаунта. Можете също така да получите впечатляваща скорост и производителност на уебсайта с най-добрите доставчици на хостинг услуги. Ето моите препоръки за 2020 година.

 • A2 хостинг
 • GreenGeeks
 • InMotion хостинг

A2 хостинг, GreenGeeks и InMotion хостинг ще бъдат моите основни общи препоръки за споделен хостинг. InMotion хостингът е в горната част на класациите – предлага страхотни функции, производителност и поддръжка. GreenGeeks не само помага за спасяването на околната среда с водещия си хостинг уеб хостинг, но и техните споделени хостинг планове са подходящи за много различни видове уебсайтове.

WordPress хостинг

Уеб хостинг на Bluehost
WordPress определено е фокус номер едно за повечето уеб хостинг компании през 2020 г. Word хостингът на WordPress е толкова огромен, че всъщност трябва да разделим нашите препоръки както на управлявани, така и на неуправляеми хостинг планове на WordPress. За повечето собственици на уебсайтове (особено за начинаещи), неконтролираният хостинг със сигурност е повече от достатъчен и по-добрият избор.

Едно предимство на WordPress хостингът е толкова важно, че редица уеб хостове предлагат споделени хостинг планове, които всъщност съперничат на по-скъпо управляваните WordPress хостинг планове.

 • A2 хостинг
 • Bluehost
 • GreenGeeks

A2 хостингът продължава да ме впечатлява с тяхната WordPress среда, оптимизирана за бързина и сигурност. И, техният Turbo хостинг план е още по-впечатляващ. Bluehost продължава да прави още повече подобрения на своите вече забележителни планове за хостинг на WordPress. Те предоставят една от най-добрите опции за по-новите потребители на WordPress, а също така предлагат дизайн на уебсайтове и SEO помощ.

Управляван хостинг на WordPress

WP двигател WordPress хостинг
За по-големи или критично важни за WordPress сайтове, управляваният хостинг все още представлява най-добрият избор. И изборът на управлявани хостинг опции за WordPress е доста впечатляващ през 2020 г. За повишена скорост на уебсайта и експертна поддръжка на WordPress, помислете за тези топ доставчици на управляван WordPress хостинг.

 • WP двигател
 • Течна мрежа
 • InMotion хостинг

WP Engine и Liquid Web са ми абсолютен любим избор за хостинг на WordPress с първокласно управление. WP Engine продължава да обновява и подобрява своите хостинг функции и услуги за WordPress. Например, вие получавате по-бърза скорост на уебсайта с облачната платформа на Google, безплатните теми на StudioPress, сигурността на корпоративния клас и разбира се техния експертен екип за поддръжка, посветен на WordPress.

Екипът на Liquid Web се ​​състои от някои от най-добрите професионалисти в областта на WordPress. А сега, когато си партнират с Nexcess, те са готови да осигурят още по-бърза производителност, заедно с по-голяма гъвкавост.

Хостинг за електронна търговия

Течен уеб хостинг за WooCommerce
Освен WordPress, електронната търговия е другият огромен фокус за уеб хостинг компаниите през 2020 г. Тъй като онлайн магазините могат да варират от продажба на само няколко продукта до големи сайтове за електронна търговия, които предлагат тонове продукти за продажба, трябва да бъдете изключително избирателни при вашия избор на хостинг.

 • Течна мрежа
 • InMotion хостинг
 • Shopify

За изграждането на онлайн магазин, моите две любими опции са WooCommerce и Shopify – WooCommerce за по-модерни сайтове за електронна търговия и Shopify за по-прости приложения за онлайн продажби.

Тъй като WooCommerce е изградена на WordPress, има смисъл, че за най-доброто преживяване на хостинг на WooCommerce, трябва да обмислите най-добрите хостинг доставчици на WordPress. Течната мрежа наистина извежда WooCommerce на следващото ниво, като осигурява повишена скорост (изключително критична за уебсайтовете за електронна търговия) и по-добро отчитане. Точно както Liquid Web повиши управляваният хостинг на WordPress на ново ниво, те установиха златния стандарт за управляван хостинг на WooCommerce.

Ако търсите повече за бързо решение, за да създадете и работи бързо сайт за електронна търговия, тогава Shopify е отговорът. Те имат няколко страхотни безплатни и премиум теми на уебсайтове, които са подходящи за всички основни категории онлайн магазини.

VPS хостинг

InMotion VPS хостинг
Ако уебсайтът Ви получава повече трафик и се нуждае от повече ресурси, време е да помислите за надстройване до VPS или специален сървър. VPS хостингът ви дава много предимства на посветен хостинг на много по-ниска цена. Също така, много уеб хостове сега предлагат управляван VPS хостинг, което улеснява изживяването за вас, тъй като от ваша страна няма нужда от толкова поддръжка.

 • InMotion хостинг
 • Течна мрежа

InMotion хостинг и Liquid Web предоставят най-впечатляващите планове за управляван VPS хостинг. Високодостъпният VPS хостинг на InMotion комбинира излишък, захранван от облак, с техните оптимизирани конфигурации за постигане на изключителни резултати. Междувременно Liquid Web също комбинира силата на специализиран сървър и облачен хостинг за производство на VPS хостинг, който е по-бърз от Amazon, Digital Ocean и Rackspace.

Специализирани сървъри

Течен уеб специализиран хостинг
Въпреки че посветен хостинг е най-скъпият вид хостинг план, той е най-добрият вариант за бизнес и уеб сайтове с по-голям мащаб.

 • Течна мрежа
 • InMotion хостинг

Точно както при VPS хостинг, Liquid Web и InMotion хостинг предлагат невероятна гама от специализирани сървъри, от които можете да избирате.

Зелен уеб хостинг

GreenGeeks Уеб хостинг
Може да не сте наясно с това, но уеб хостинг индустрията е един от най-големите замърсители от всички – дори съперничи на авиокомпанията! Някои от по-добрите уеб хостинг компании обаче взеха под внимание и сега активно популяризират зелен уеб хостинг както в хостинг услугите си, така и в бизнес практиките.

Но не всички зелени уеб хостинг са еднакви. Ето моите любими опции за зелен хостинг за 2020 г..

 • GreenGeeks
 • InMotion хостинг
 • HostPapa

GreenGeeks все още е индустриалният стандарт за еко хостинг през 2020 г. Техният ангажимент за 300% възобновяема енергия – партньорство с фондацията за околната среда в Bonneville и използване на вятърна енергия е само част от историята. Те също са една от най-добрите уеб хостинг компании период.

InMotion хостинг и HostPapa също са топ зелен избор на уеб хостинг за 2020 г..

Уебсайт строител

Wix хостинг
Тъй като в наши дни много хора искат по-бърз и лесен начин да получат сайт, създателите на уебсайтове продължават да са популярна опция през 2020 г. Въпреки че има плюсове и минуси за използването на конструктор на сайтове, за разлика от традиционния уеб хостинг, ако всичко това наистина ви трябва е основен сайт със само няколко страници, тогава тези опции за създаване на уебсайт си струва да се обмислят.

 • Wix
 • GoDaddy

Бюджетен хостинг

Уеб хостинг на InterServer
Въпреки че някои доставчици на уеб хостинг услуги са увеличили цените си, ще се радвате да знаете, че през 2020 г. все още можете да получите качествен уеб хостинг на изгодни цени. Ако бюджетът ви е малък, ключовото, което трябва да запомните при пазаруване за хостинг, е, че трябва да вземете предвид не само цената на първоначалния си срок за регистрация, но и цената на вашите тарифи за подновяване.

Ето две от най-добрите изгодни хостинг опции за 2020 година.

 • InterServer
 • Hostinger

С гаранцията за блокиране на цените на InterServer, вашите цени за подновяване са същите като цената, която плащате първоначално – което ги прави една от най-добрите опции за хостинг на бюджет. С InterServer получавате страхотни функции, обслужване и поддръжка на ниски цени.

Хостингърът разполага не само с ултра ниски цени за регистрация – толкова евтини, колкото и .80 на месец, но и процентите им за подновяване са по-ниски от въвеждащите цени на повечето други уеб хостинг компании.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector