Nagrade za najbolje web hosting 2019

najbolje web-hosting-nagrade-2019


Dobrodošli u našu Nagrade za najbolje web hosting za 2019. godinu stranica! Evo pobjednika u 14 kategorija web hostinga. Tvrtke za web hosting dolje pokazale su izvanrednu uslugu i podršku vlasnicima web stranica prvi put sve do poslovnih aplikacija za hosting.

Najbolji dijeljeni hosting

greengeeks
GreenGeeks
Dijeljeni web hosting je tijekom godina prešao dug put. To više nije samo početna linija za hosting za početnike. Zapravo, neki dijeljeni planovi hostinga pružaju izvanredne performanse. To je slučaj s GreenGeeks-om. GreenGeeks pruža izvanredne hosting mogućnosti, optimizirano okruženje za brzinu i sigurnost te izvrsnu korisničku podršku. Iz tih razloga GreenGeeks dobija ovogodišnju nagradu za najbolji zajednički hosting.

Najbolji VPS hosting

Hosting InMotion VPS
InMotion hosting
Ako trebate prijeći na VPS hosting za više snage i resursa, InMotion Hosting je opet naš pobjednik. Pomoću upravljanog VPS hostinga InMotion dobijate više snage performansi zajedno s redundantnošću infrastrukture u oblaku – i besplatnim upravljanjem poslužiteljem.

Najbolji namjenski hosting

Tekući web poslužitelji
Tekuća mreža
Iako je Liquid Web naslovio sa upravljanim WordPressom i hosting WooCommerce hostingom, oni također imaju najimpresivniju liniju namjenskih poslužitelja koje sam vidio.

Najbolja korisnička podrška

SiteGround
SiteGround
SiteGround i dalje pruža najdosljedniju izvrsnu korisničku podršku i rješavanje problema. Strogi trening SiteGround kroz koji prolazi svaki član tima za podršku prije nego što im je omogućeno da pomognu kupcima i dalje koristi prednosti za one vlasnike web lokacija koji koriste usluge hostinga.

Najbolji zeleni hosting

GreenGeeks
GreenGeeks
GreenGeeks i dalje prednjači za pružatelje usluga zelenog web hostinga. Oni su EPA Green Power partner od 2009. godine i surađuju s Bonnevilleovom fondacijom za zaštitu okoliša kako bi vratili tri puta veću energiju koju koriste natrag u mrežu.

Najbolji Blogger hosting

InMotion-Hosting
InMotion hosting
Za vrhunsko WordPress blogersko iskustvo, upravljani WordPress hosting rješenje je za mnoge blogere. A InMotion Hosting ima savršenu kombinaciju pristupačnih i vrhunskih WordPress značajki. Osobno koristim i InMotion poslovni hosting i njihov upravljani WordPress hosting. Iako su obojica izvrsni, brzina i performanse koje postižete s planom upravljanja WordPressom su značajni.

Najbolji početni WordPress hosting

BlueHost
Bluehost
Dok su drugi domaćini također pojednostavili proces hostinga za WordPress za kupce, Bluehost je odradio najbolji posao za početnike. Ne samo da je WordPress unaprijed instaliran za vas, već ste i vodili kroz postupak odabira dizajna i funkcije teme. A Bluehost nudi prilagođenu i vrlo jednostavnu WordPress nadzornu ploču koja vam omogućuje brz pristup važnim funkcijama.

Najbolji upravljani WordPress hosting

WP-motora
WP motor
Polje za upravljani WordPress hosting ostaje prepuno upravljanog WordPress planom koji sada nude naizgled svi. Ipak, WP Engine ostaje standard za ovu kategoriju. I sveukupno, oni su i dalje najbolji. U stvari, WP Engine je ažurirao svoju mrežu hostinga sa još impresivnijim značajkama kao što je uključivanje besplatnih tema StudioPress.

Najbolji proračunski hosting

InterServer
InterServer
Iako su cijene graditelja web stranica porasle zajedno s nekim planovima za web hosting, i dalje možete pronaći neke sjajne opcije ako imate ograničeni proračun. InterServer je na vrhu liste web hosting proračuna s obzirom na jamstvo zaključavanja cijena (što znači da se vaše cijene obnove ne povećavaju), već i zbog toga što pružaju sjajne značajke za sve vrste web stranica.

Najbolji poslovni hosting

InMotion-Hosting
InMotion hosting
InMotion hosting i dalje je izvanredna opcija za poslovno hosting web stranica. Kupac sam preko 10 godina i još uvijek sam impresioniran značajkama hostinga, performansama i podrškom koju dobivam od njih. Pomoću InMotion hostinga dobivate njihovu Max Speed ​​Zone tehnologiju, besplatni privatni SSL, automatsko sigurnosno kopiranje podataka i više značajki koje su korisne poslovnim web stranicama.

Najbolji WooCommerce hosting

tekućih web
Tekuća mreža
Tekući web definitivno je podigao WooCommerce hosting na novu razinu. Iako je WooCommerce sjajna platforma za e-trgovinu, možete naići na neke probleme. I to je ono gdje zaista možete imati koristi od planova hostinga upravljanih WooCommerce tekućim Webom. Tekući web tim obavio je super posao u stvaranju optimiziranog okruženja koje stvarno može ubrzati vašu internetsku trgovinu. Uz to imate i Jilt tehnologiju za rješavanje napuštenih situacija s kolicima. Uz planove WooCommerce na razini tekućeg weba, Glew.io je uključen u poboljšano izvještavanje – drugi dio WooCommercea koji nije sjajan..

Tekući web također sada nudi liniju pokretanja WooCommerce hosting planova kako bi novi vlasnici internetskih trgovina i oni s ograničenim proračunom također mogli priuštiti svoj izvrstan upravljani hosting.

Najbolji graditelj web stranica

Wix
Wix
Polje za izradu web stranica nastavlja se proširiti, a mnogi tradicionalni domaćini nude i vlastite programere web stranica. Iako postoje neke sjajne opcije za određene niše ili platforme, općenito za najbolje opće iskustvo graditelja web stranica, Wix dobija našu nagradu. Wix obavlja sjajan posao u kombiniranju lakoće izrade vaše web stranice s impresivnom linijom dizajna web stranica.

Najbolji WordPress Builder web stranica

BoldGrid
BoldGrid
Sada kada WordPress ima vlastitog Gutenbergovog uređivača, možda se pitate je li još potreban graditelj WordPress web mjesta. Ali BoldGrid je mnogo više od stvaranja stranica. BoldGrid vas vodi kroz postupak izrade čitave vaše WordPress web stranice. A BoldGrid također uključuje funkcionalnosti poput automatskog sigurnosnog kopiranja, SEO i postavljanja web stranica.

Najbolji registar domena

GoDaddy
GoDaddy
Iako GoDaddy nudi veliku liniju proizvoda za hosting, uključujući njihove GoCentral graditelje web stranica, njihova snaga i dalje je usluga upravljanja domenom. GoDaddy je najveći registar domena i pruža mogućnost kupnje, upravljanja, prodaje i licitiranja vaših imena domena. Ako trebate kupiti i održavati više imena domena, GoDaddy je i dalje najbolja opcija.

Dobitnici nagrada za najbolji web hosting u 2019. godini

AwardWinner
greengeeks Najbolji dijeljeni hosting GreenGeeks
INMOTION-hosting Najbolji VPS hosting InMotion hosting
tekućih web Najbolji namjenski hosting Tekuća mreža
SiteGround Najbolja korisnička podrška SiteGround
GreenGeeks Najbolji zeleni web hosting GreenGeeks
INMOTION-hosting Najbolji Blogger hosting InMotion hosting
BlueHost Najbolji početni WordPress hosting
Početnik
Bluehost
wp-motor Najbolji upravljani WordPress hosting
Poslovanje
WP motor
InterServer Najbolji proračunski hosting InterServer
INMOTION-hosting Najbolji poslovni hosting
budžet
InMotion hosting
tekućih web Najbolji WooCommerce hosting Tekuća mreža
Wix Najbolji graditelj web stranica Wix
BoldGrid Najbolji WordPress Builder web stranica BoldGrid
GoDaddy Najbolji registar imena domena GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector