Najbolji web hosting za savjetnike

najbolje web-hosting-za-konzultanata


Iako postoji puno različitih područja za profesionalne savjetnike, bez obzira za koje se područje poslovanja specijalizirali, vaša je web stranica ključna za promociju vaših kvalifikacija i sposobnosti. Profesionalna i učinkovita web stranica može biti odličan prvi dojam za one koji traže pomoć. Pogledajmo kako možete izraditi uspješnu web stranicu za svoje konzultantsko poslovanje, što treba uzeti u obzir pri odabiru web hostinga i koje web domaćine preporučujemo za savjetnike.

Izgradnja web stranica za savjetovanje

  • Profesionalizam
  • Pouzdanost

Za savjetnike, vaša web stranica treba prenijeti osjećaj profesionalnosti i povjerenja u vaše potencijalne klijente. Morate biti zabrinuti i zbog frontenda i nadstranice svoje web lokacije. To sa stajališta dizajna znači da želite čistu, jednostavnu za kretanje, poslovnu web stranicu. Također, želite biti sigurni da su platforma i hosting koji ste odabrali brzina.

Iako sigurno želite da se vaši podaci o kontaktima istaknu i prikazuju na vašoj web stranici, ne zaboravite na marketing putem e-pošte. E-pošta je i dalje najučinkovitiji marketinški alat za mnoge ljude, pa budite sigurni da bez obzira na platformu web mjesta koju odaberete imate mogućnost integriranja marketinškog alata s popisom e-pošte sa svojom web stranicom.

Razmatranja web hostinga

Savjetovanje je jedno od područja gdje zaista ne želite štedjeti na web hostingu. Zaista vam treba dobro web mjesto koje se brzo učitava i vrlo je dostupno. Iz perspektive dizajna, postoje neke sjajne predloške profesionalnog izgleda graditelja web stranica kao što su Wix i SquareSpace. Međutim, ako se ipak odlučite na tu rutu, budite sigurni da ste kupili jedan od premium planova koji pružaju više resursa za bolje performanse.

Ako više želite imati veću kontrolu i fleksibilnost, možete se odlučiti za WordPress hosting tvrtku. Za savjetnike bih preporučio plan upravljanog hostinga. S vrhunskim upravljanim WordPress hostom imat ćete bolje resurse koji su posebno konfigurirani za WordPress, što rezultira boljim performansama. Uz upravljani plan hostinga, uključeni su zadaci održavanja kao što su nadogradnje, sigurnosna kopija podataka i nadzor sigurnosti kako biste više vremena mogli usmjeriti na svoje konzultantsko poslovanje.

Ako vam treba više web stranica za konzultantsko poslovanje, potražite moje preporuke za više hostinga s više domena.

Preporuke web hostinga

Ovo je definitivno jedno od područja / tvrtke u kojima vrsta web-brošura može biti vrlo učinkovita. Stoga su mogućnosti izrade web stranica poput Wix-a i BoldGrid-a najbolje opcije za mnoge savjetnike.

Wix

Wix ima vrlo impresivne predloške web stranica za savjetnike. Dizajnirani su za prikazivanje vaših usluga i vaših klijenata. Također možete uključiti kontakt obrasce i svoje podatke o lokaciji. Opet, predlažemo vam da krenete s jednim od njihovih premijum planova za bolja sredstva i uklonite Wix oglase.

Ovdje su neke web stranice za savjetovanje u Wixu.
Wix-konzultantska-web

Kliknite ovdje da biste vidjeli više predložaka za Wix savjetovanje

BoldGrid – WordPress

BoldGrid pruža jednostavnost izrade web stranica poput Wix-a, ali je izgrađena na WordPress-u, tako da dobivate funkcionalnost najpopularnije platforme web stranica na Internetu. Ako smatrate da vam je potrebna veća fleksibilnost i kontrola na vašem konzultantskom web mjestu, onda je WordPress sjajno rješenje. A s BoldGridom možete ubrzati postupak izrade web mjesta i još uvijek dobiti stranicu WordPress profesionalnog izgleda.

Evo nekoliko primjera web stranica BoldGrid za savjetnike.
boldgrid-konzultantska-web

BoldGrid je dostupan od više službenih domaćina BoldGrid-a. Preferiramo InMotion Hosting jer su bili blisko uključeni tijekom faza kreiranja i pokretanja BoldGrid-a. Oni su ujedno i jedna od najboljih web hosting tvrtki koje koristimo.

Kliknite ovdje za više detalja o BoldGrid i InMotion hostingu

WP Engine – Upravljani WordPress

WP motor
Za najbolji WordPress hosting koji se najbolje upravlja, preporučujemo WP Engine. Iako WP Engine košta više od ostalih domaćina, oni se usredotočuju isključivo na WordPress. Njihova vlasnička tehnologija i stručna podrška za WordPress najbolje su što smo doživjeli od vrhunskog web hostinga. Za savjetnike, WP Engine može stvarno pomoći povećati vašu produktivnost brigom o vašim zadacima održavanja WordPressa.

Kliknite ovdje za više detalja o WP Engine

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map