Preporuke web hostinga 2019

Web-hosting-preporuke-2019


Za 2019., tri glavna područja interesa korisnika web hostinga su WordPress, eCommerce i Builders web stranica. S Gutenbergom, ako je u WordPressu puni učinak, dolazi do još većeg uzbuđenja zbog najpopularnije platforme na webu. U međuvremenu, s potrošačima i dalje favoriziraju kupnju putem interneta, velike su potražnje za web stranicama e-trgovine. A, budući da mnogi vlasnici web stranica koji žele početnike brži i jednostavniji način stvaranja svojih web lokacija, graditelji web stranica i dalje rastu u popularnosti – što rezultira time da ih većina web hosting kompanija sada uključuje i njihove planove hostinga.

Evo našeg popisa preporuka web hostinga za 2019. godinu:

Dijeljeni hosting:

GreenGeeks
InMotion hosting
SiteGround

greengeeks
Dijeljeni hosting ostaje najbolji put većini vlasnika novih web stranica. Dobra vijest je da ovdje u 2019. ne možete pronaći samo kvalitetne planove dijeljenog hostinga, već većina web-domaćina (posebno visoko ocijenjenih) izvršava sjajan posao izoliranja računa na zajedničkim poslužiteljima kako bi vaš web hosting račun bio zaštićen od drugih.

WordPress hosting:

Bluehost
SiteGround
A2 hosting

BlueHost-2019
Kao što sam već spomenula, WordPress je popularniji nego ikad ovih dana. No, iako svaki web domaćin danas nudi WordPress hosting, važno je potražiti plan hostinga koji uključuje optimizirano WordPress hosting hosting. Na primjer, oboje Bluehost i SiteGround preporučuje WordPress.org. Bluehost je savršen za početnike WordPress-a, dok je SiteGround idealan za iskusnije korisnike jer uključuje mnoge napredne funkcije za WordPress hosting hosting. I kao što sam već spomenuo, smatramo A2 hosting da budu toliko izvanredni da ih koristimo WebHostingCat.com.

Upravljani WordPress hosting:

WP motor
Tekuća mreža
prešane

wp-motor-2019
Ako trebate poduzeti korak do vrhunskog WordPress pružatelja usluga hostinga, postoji i nekoliko dobrih izbora. S upravljanim WordPress hostingom tražite stručnu WordPress podršku zajedno s naprednim značajkama koje vam omogućuju da trošite manje vremena brinući se o zadacima održavanja i više vremena za izradu sadržaja za svoju web lokaciju.

Među našim preporukama za upravljani WordPress hosting, WP motor i dalje je standard za mnoge uključujući i nas. I u 2019. WP Engine ne pruža samo stručne značajke i podršku WordPress-a, već i njihova Digital Experience Platform poduzima stvari na novu razinu. WP Engine sada uključuje i besplatno StudioPress teme temeljene na Okviru Genesis sa svojim planovima za hosting.

U međuvremenu, Tekuća mreža Također se i dalje ističe kao premium hosting hosting hosting za kritične web stranice. Chris Lema i njegov tim obavili su izvanredan posao predstavivši javnosti svoje planove upravljanja WordPressom i Managed WooCommerce..

A, ako niste upoznati sa prešane, vjerojatno ćete čuti puno više o njima u 2019. Pressable je jedan od novih WordPress pružatelja usluga hostinga koji je posvećen pružanju najboljeg iskustva svojim kupcima..

Hosting e-trgovine:

InMotion hosting
GreenGeeks
Tekuća mreža

INMOTION-hosting-2019
Online prodaja i dalje raste u popularnosti. Iako biste mogli koristiti usluge izrade web stranica kao što je Wix za svoju internetsku trgovinu, ako više volite koristiti tradicionalnu hosting tvrtku, ovo su naše glavne preporuke. S InMotion hosting i GreenGeeks, možete koristiti platformu e-trgovine dostupnu u cPanelu kao i WooCommerce za WordPress. A, InMotion uključuje besplatni privatni SSL dok GreenGeeks pruža Let’s Encrypt Wildcard SSL.

Za vrhunski doživljaj hostinga WooCommerce, Tekući web upravlja WooCommerce hosting naša je glavna preporuka.

VPS hosting:

InMotion hosting
A2 hosting
Bluehost

inMotion-VPS-2019
Ako vam treba više resursa za vaše web mjesto, vrijeme je da se prebacite na VPS hosting. S VPS hostingom dobijate puno prednosti namjenskog poslužitelja po pristupačnijoj cijeni. A s upravljanim VPS hostingom vam ne treba stručnost za postavljanje i održavanje vašeg virtualnog poslužitelja. Za upravljani i neupravljani VPS hosting preporučujemo da pogledate InMotion hosting, A2 hosting, i Bluehost.

Namjenski poslužitelji:

Tekuća mreža
InMotion hosting
A2 hosting

tekućine web-2019
Za web mjesta koja su kritična za poduzeća i za misiju obično je najbolja opcija namjenski poslužitelj. Za najbolji izbor namjenskih poslužitelja i izvanredan hosting, Tekuća mreža naša je glavna preporuka. Ako vam treba povoljnije rješenje, preporučujem vam da se javite InMotion hosting i A2 hosting.

Windows hosting:

InterServer
GoDaddy

Ako vam treba ili više volite Windows Hosting preko Linuxa, trebali biste provjeriti te web hostove. Ako vam treba ekonomičnije rješenje, možete izabrati InterServer. I, među njihovim mnogim hosting uslugama, GoDaddy također nudi brojne mogućnosti Windows hostinga.

Graditelj web mjesta:

Wix
GoDaddy
BoldGrid

Wix-2019
Graditelji web stranica ovih su dana još popularniji zbog mogućnosti jednostavnog i brzog stvaranja web mjesta. Za osnovne web stranice s brošurama volimo Wix. Za složenija mjesta preporučujemo pogledajte GoDaddy’s GoCentral graditelj web stranica. I, ako više volite WordPress, BoldGrid ponovno je naš izbor za izgradnju WordPress web stranica profesionalnog izgleda.

Zeleni web hosting:

GreenGeeks
InMotion hosting
A2 hosting

greengeeks-2019
Znam da je zeleni web hosting važan mnogim ljudima. A dobra je vijest da postoje veliki izbori za hosting koji ne samo da su zeleni, već su jednostavno izvanredni. GreenGeeks jedan je od najpoznatijih zelenih domaćina koji pokreće 300% obnovljive energije. Međutim, InMotion i A2 hosting također su odlični zeleni izbori za web hosting. InMotion hosting otvorio je prvi Green Data Center u Los Angelesu – smanjujući njihovu količinu ugljika 2000+ tona godišnje. I A2 hosting pruža njihov FutureServe Green Hosting koji surađuje s Carbonfund.org od 2007.

Proračunski hosting:

InterServer
FastComet
Hostinger

interserver-2019
I posljednje, ali ne najmanje bitno (osim cijene), postoje još uvijek sjajne proračunske mogućnosti web hostinga za one od vas koji možda nemaju puno novca koji biste potrošili za hostiranje web stranica.. InterServer ostaje odlično rješenje za hosting proračuna. Kvalitetni hosting cPanel možete dobiti za samo 5 USD mjesečno. Uz njihovo jamstvo zaključavanja cijena, isti iznos plaćate prilikom obnove. FastComet je još jedna dobra opcija gdje se ne morate brinuti zbog visokih stopa obnove – i istu cijenu plaćate prilikom obnove. I sa Hostinger, možete se prijaviti za manje od jednog dolara mjesečno.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector