10 spletnih gostiteljev za ogled v letu 2018

spletni gostitelji, ki si jih bomo ogledali v letu 2018


Leto 2018 obljublja, da bo še eno zelo razburljivo in zanimivo leto za spletno gostovanje. V tem članku nadaljujemo z našimi prizadevanji, da pomagamo tistim od vas, ki želijo uresničiti svoj cilj, da bi svoje spletno mesto postavili in delovali letos. Če ste pripravljeni nemudoma začeti projekt spletnega mesta, predlagam, da si ogledate mojo objavo o naših priporočilih za spletno gostovanje za leto 2018. Če pa še niste pripravljeni na začetek, veste pa, da boste potrebovali spletno gostovanje nekaj časa v tem letu, tukaj je 10 spletnih gostiteljev, ki jih je vredno paziti.

A2 gostovanje

gostovanje a2
Leto 2017 je bilo za A2 gostovanje in njegove stranke odlično leto. A2 Hosting je poleg razširjenih lokacij podatkovnega centra predstavil še naslednje:

  • Brezplačno Šifriramo SSL potrdila
  • Podpora protokola QUIC
  • Nova funkcija za dostop za razvijalce
  • Partnerstvo s Sucurijem, da ponudite dodano varnost spletnega mesta

Zdi se, da bo leto 2018 še eno neverjetno leto za A2 gostovanje! Trenutno preizkušam novo funkcijo gostovanja A2, ki jim bo, ko bodo pripravljeni, dvignila lestvico za druge spletne gostitelje.

Bluehost

bluehost
Bluehost je dejansko naredil kar nekaj izboljšav in izboljšav svojih storitev spletnega gostovanja v letu 2017. Čeprav so del skupine Endurance International, Bluehost ostaja tudi na seznamu priporočil za spletno gostovanje WordPress.org.

Vztrajnik

vztrajnik
Že nekaj časa smo navdušeni nad gostujočim WordPressom Flywheel. Edino vprašanje je bilo, ali so pripravljeni prevzeti večje, bolj uveljavljene upravljane WordPress ponudnike gostovanja? No, Flywheel nas je lani res navdušil s številnimi pomembnimi izboljšavami. Na primer, njihova orodja za razvoj WordPress vključujejo uprizoritev, kloniranje spletnih strani in načrte – ki se uporabljajo kot začetni niz za vaše prihodnje projekte spletnih strani. In veselimo se veliko več od Flywheel leta 2018.

GoDaddy

godaddy
Ker so še naprej tako velik subjekt, ko gre za imena domen in spletno gostovanje, mora biti GoDaddy vključen v kateri koli seznam ogledov za razvoj spletnega gostovanja. Zanima nas zlasti, kako napredujejo njihovi gradniki spletnih mest GoCentral in paketi gostovanja WordPress v letu 2018.

GreenGeeks

greengeeks
GreenGeeks je že leta vodilni na področju zelenega spletnega gostovanja. In lani so predstavili prenovljeno platformo gostovanja, ki je vključevala številne pomembne izboljšave. Oglejte si moj članek tukaj. Že leta 2018 je GreenGeeks izdal svojo novo funkcijo WordPress Protect, ki zagotavlja dodatno varnost pred napadi grobe sile. Prav tako sem bil obveščen, da je nekaj odličnih izboljšav in izboljšav, ki jih bo GreenGeeks uvedel v letu 2018. Spremljajte.

Gostovanje InMotion

gostovanje inmotion
Veliko spletno gostovanje ni zadovoljno s samo ponudbo odličnih izdelkov in storitev danes. Prav tako nenehno iščejo izboljšanje storitev in gostovanje paketov svojim strankam. Vedno je bilo tako pri gostovanju InMotion. V letu 2017 je bil predstavljen njihov odlični upravljani WordPress hosting. Glej moj pregled tega tukaj. In šele ko sem se v začetku tega meseca srečal z ljudmi na InMotionu, vem, da je za leto 2018 načrtovanih nekaj bolj vznemirljivih stvari. Spremljajte več podrobnosti.

Tekoči splet

tekoči splet
Tekoči splet je upravljano spletno gostovanje prevzel na povsem novo raven. Liquid Web je s ponudbo vrhunskih rešitev za namenske strežnike, VPS, gostovanje v oblaku in upravljan WordPress zagotovo postavil nov standard za upravljane storitve. Skupina Liquid Web še naprej blesti z všečkami WordPress Evangelista, Chrisa Lema in strokovnjaka za razvoj Jasonom Cosperjem, ki se je Liquid Web pridružil lani. V letu 2018 med drugimi novostmi Liquid Web svojim upravljanim storitvam dodaja e-trgovino.

SiteGround

siteground
SiteGround je vsako leto eno vodilnih v inovacijah in izboljšavah storitev spletnega gostovanja. In pričakujem, da se bo to nadaljevalo tudi v letu 2018. Ali so v zadnjem času SiteGround odprli nove podatkovne centre, izboljšali varnost in celo nadgradili svojo celotno platformo za skupno gostovanje? Če potrebujete cenovno dobro upravljano gostovanje, predlagam, da zagotovo vodite zavihke na SiteGround.

Spletno gostovanje

spletno gostovanje-vozlišče
Tako kot njihovo sestrsko podjetje, InMotion Hosting, tudi spletno gostovanje Hub nenehno išče, da svojim strankam ponuja boljše in boljše storitve. In kot sem že omenil, sem se pred kratkim srečal z ljudmi InMotion / Web Hosting Hub, kjer sem bil obveščen o nekaj neverjetnih izboljšavah, ki bodo prišle letos. Dejansko je na strani spletnega gostovanja morda celo več dejavnosti kot pri InMotionu, vendar bo to še treba videti. Če ste v letu 2018 na trgu za blogger gostovanje, nadaljujte z ogledom spletnega gostovanja.

WP motor

wp-motor
Čeprav smo ta seznam uredili po abecednem vrstnem redu, bi moral WP Engine uvrstiti na vrh seznama spletnih gostiteljev, ki si jih bomo ogledali leta 2018. Skupaj smo si zagotovili naložbo v rast v višini 250 milijonov USD WP Engine bi moral biti s svojimi odličnimi izkušnjami s tehnologijo WordPress v letošnjem letu deležen vseh!

WP Engine nas kot vodilni v upravljanem WordPress gostovanju nas ni nikoli razočaral, saj so nenehno uvajali nove funkcije in storitve za izboljšanje uspešnosti spletnih mest WordPress. Lani so izdali svoj center za rešitve – spletni vir vtičnikov, aplikacij in drugih storitev za pomoč uporabnikom WordPressa. V letu 2018 poiščite WP Engine, da se osredotočite na progresivne spletne aplikacije, pa tudi na digitalno izkušnjo WordPressa.

10 spletnih gostiteljev za ogled v letu 2018

(Po abecednem redu)

1. Gostovanje A2
2. Bluehost
3. Vztrajnik
4. GoDaddy
5. GreenGeeks
6. Gostovanje inMotion
7. Tekoči splet
8. SiteGround
9. Spletno gostovanje
10. WP motor

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector