Izbira spletnega gostovanja v letu 2019

izbira-spletno gostovanje


Če želite, da se projekt spletnega mesta zaključi v letu 2019, je eden prvih korakov odločitev, katero vrsto spletnega gostovanja boste potrebovali. Pokrajina spletnega gostovanja se je z leti zagotovo razvijala, zato moramo na novo pogledati, kako bi se morali odločiti za izbiro gostovanja v letu 2019.

Spletno gostovanje se, tako kot večina ostalih, še naprej razvija – in tudi merila za ocenjevanje in izbiro pravega gostovanja za vaša spletna mesta. Preberem članke, ki vsebujejo le tisto, za kar menim, da so zapuščene funkcije tisto, na kar bi morali iskati pri izbiri spletnega gostovanja. Ker je splet zelo drugačen kot pred nekaj leti, verjamem, da moramo upoštevati, kakšno podjetje za spletno gostovanje in načrt spletnega gostovanja je primerno za vas.

Tukaj so moja priporočila o tem, na kaj iskati in na kaj morate upoštevati pri izbiri spletnega gostovanja v letih 2018 in 2019. Oglejmo si funkcije, ki so bile morda v preteklosti kritične, skupaj s tistimi, o katerih bi morali razmišljati, namesto v vašem iskanje spletnega gostovanja danes. Zdaj pa ne pozabite, da so nekatere, če ne vse, funkcije, ki smo jih iskali v načrtu spletnega gostovanja, še vedno pomembne. Vendar pa v večini primerov obstajajo bolj izpopolnjene ali razširjene funkcionalnosti, na katere se morate resnično osredotočiti na boljše iskanje spletnega gostovanja.

7 Upoštevanje pri izbiri spletnega gostovanja

Tukaj je tisto, kar smo iskali v preteklosti in kaj priporočam, da poiščete zdaj.

Nato:
Odstotek omrežja in časa za strežnike

Zdaj:
Lokacije podatkovnega centra

V današnjih dneh večina spletnih ponudnikov gostovanja zagotavlja 99-odstotno, 99,9-odstotno ali celo stoodstotno garancijo. Medtem ko so bile nekoč to številke, ki jih morda iščete, je resničnost, da spletni gostitelj zdaj ponuja tovrstno garancijo. Vendar to v resnici pomeni, da če vaše gostovanje manjši od navedenega odstotka, vam preprosto povrnejo ali pripišejo določen znesek. Dogodki se dogajajo in občasno bo vaše spletno mesto morda nekoliko padlo, če pa izberete eno bolj uveljavljenih in višje ocenjenih gostovalnih podjetij, bi morali biti v redu.

Namesto tega bi vam priporočal, da razmislite, kje se nahajajo določeni podatkovni centri za vašega potencialnega spletnega gostitelja. Lokacija vašega podatkovnega centra igra pomemben del hitrosti vašega spletnega mesta in ga ne smemo spregledati. V idealnem primeru želite, da ima vaše podjetje za spletno gostovanje več podatkovnih centrov (ki se nahajajo po vsem svetu), med katerimi lahko izbirate.

Kljub temu, da so garancije za nadomestitev lepe, je danes hitrost ključ do uspešne spletne strani. Ker so top podjetja za gostovanje v spletu precej podobna glede na čas, se bolj osredotočite na ponudbo podatkovnih centrov.

Nato:
Specifikacije strojne in tehnične opreme

Zdaj:
Lastniška tehnologija predvajanja

Medtem ko podjetja, ki gostujejo, morda še vedno navajajo vrste strežnikov, procesorjev, pomnilnika in podatke za shranjevanje, ki jih dobite s svojim gostovanjem, resničnost je, da vrhunska podjetja za spletno gostovanje uporabljajo v osnovi enako vrsto strojne opreme, ne glede na to, ali govorite o Dellu Strežniki, Intel itd. Morda je nekaj različic, vendar znova, če izberete dobro uveljavljenega spletnega gostitelja, dobite podobne podatke iz večine krajev.

Za dodatno povečanje hitrosti se morate danes resnično osredotočiti na vrsto, če obstaja, lastniško tehnologijo predpomnjenja, ki jo vsebuje spletni strežnik. Vrhunski mehanizem za predpomnjenje lahko znatno pospeši čas nalaganja spletnih strani, kar omogoča veliko boljšo uporabniško izkušnjo. V kombinaciji z omrežjem za pošiljanje vsebin (CDN) lahko vaša tehnologija predpomnjenja zagotovi še boljše rezultate.

Nato:
Gostovanje WordPress

Zdaj:
Proaktivna in izboljšana podpora za WordPress

Kjer je bila nekoč gostovanje WordPress-a značilnost, ki jo boste morda iskali, ker je WordPress postal tako priljubljen, zdaj vsi spletni gostitelji ponujajo neko vrsto WordPress gostovanja. Ne gre za vprašanje, ali vaš spletni gostitelj vključuje WordPress gostovanje, ampak kakšen WordPress gostovanje dobite? Ali spletni gostitelj ponuja proaktivno in izboljšano podporo WordPressu?

Poleg strokovne pomoči za WordPress želite poiskati tudi WordPress okolje, ki je optimizirano za hitrost in varnost. Če gremo še malo dlje, boste morda želeli iskati tudi upravljane funkcije gostovanja WordPress, kot so varnostne kopije spletnih strani in samodejne posodobitve.

Za natančnejšo pomoč pri izbiri WordPress gostovanja si oglejte moj članek o priporočilih WordPress gostovanja.

Nato:
Pomoč strankam

Zdaj:
Čas dostopa in odziva za podporo strankam

Podpora strankam je še vedno eden najpomembnejših delov vašega spletnega gostovanja. Vendar ni več sprejemljivo, da imate podporo le za omejeno količino ur ali prek enega ali dveh kanalov. Ponuditi samo telefonsko podporo ni več sprejemljivo. Te dni morate zagotoviti, da vaš spletni gostitelj ponuja več poti podpore – in podporna skupina, ki je na voljo 24/7/365.

Zelo priporočam izbiro spletnega gostitelja, ki vključuje podporo 24 × 7 prek telefona, e-pošte, vozovnice za podporo in klepet v živo. Poleg tega lahko najdete tudi nekaj gostujočih podjetij, kot je InMotion Hosting, ki nudijo podporo prek Skypea.

Nato:
Spletne aplikacije

Zdaj:
Graditelji spletnih strani

Včasih je bilo mogoče iskati načrt gostovanja cPanel, ki je poleg sistemov za upravljanje vsebine, kot so WordPress, Drupal in Joomla, vključeval vse spletne aplikacije, ki so na voljo iz tega vmesnika. Vendar pa v teh dneh mnogi kupci spletnih gostovanj iščejo hitra in enostavna spletna mesta. In z uspehom spletnih strani, kot sta Wix in SquareSpace, mnoga podjetja za gostovanje spletnih strani ponujajo graditelje spletnih mest s svojim gostovanjem.

Na primer, A2 gostovanje, GreenGeeks in HostGator je le nekaj spletnih gostiteljev, ki so pred kratkim dodali ustvarjalce spletnih strani v svojo postavitev. In za uporabnike WordPress-a je InMotion Hosting že nekaj let vključil graditelja spletnih strani BoldGrid s svojimi načrti gostovanja.

Nato:
Varnost spletnega strežnika

Zdaj:
Varnost spletnega mesta

Varnost je bila, je in bo vedno velik dejavnik uspeha ali neuspeha pri spletnem gostovanju. Medtem ko je bil varnostni poudarek prej usmerjen na strežniško raven, je pomembno, da te dni prepoznate in rešite varnost tudi na ravni spletnega mesta ali spletne aplikacije.

Čeprav so na primer funkcije, kot sta pregledovanje virusov in spremljanje strežnika, še vedno pomembne, želite poiskati tudi zaščito DDoS in brezplačne SSL certifikate. Za najboljšo zaščito spletnih strani pa boste morda želeli poiskati tudi možnosti za zaščito spletnih strani, kot so Sucuri, ki jih zdaj ponujajo številni spletni gostitelji.

Nato:
Dodatni brezplačniki

Zdaj:
Upravljane storitve

V preteklosti ste lahko brskali po načrtu spletnega gostovanja in si ogledali, katere dodatne funkcije ali brezplačni izdelki so vključeni. Ti predmeti lahko vključujejo oglaševalske kredite, tržne storitve ali programske aplikacije. Nekatera gostujoča podjetja še vedno vključujejo te, vendar niso tako bogata kot nekoč. Še pomembneje pa je, da ti dodatni brezplačniki v resnici niso tisto, kar priporočam, da jih iščete, če vas zanimajo bonus funkcije. Namesto tega bi se morali v teh dneh resnično osredotočiti na to, če so v vaš načrt gostovanja vključene vse funkcije upravljanega gostovanja.

Funkcije upravljanega gostovanja, ne glede na to, ali vključujejo samodejne posodobitve, avtomatizirane varnostne kopije, proaktivne varnostne funkcije itd., Ne samo pomagajo pri uspešnem delovanju spletnega mesta, temveč tudi sprostijo nekaj vašega časa, tako da se lahko osredotočite na svoje podjetje, ustvarite več vsebine ali porabite čas za druge projekte.

Izbira spletnega gostovanja: posebna priporočila

Tu je nekaj posebnih priporočil za vaše spletno gostovanje glede na vašo raven izkušenj in zahteve spletnega mesta.

Vstopna stopnja: spletna mesta, izdelana za vas

Ljudje, ki nimajo izkušenj s spletnim mestom in nimajo tehničnega znanja, pogosto želijo najhitrejši in najpreprostejši način za pripravo in delovanje spletnega mesta. Tu si verjetno želite ogledati eno od možnosti za izdelavo spletnega mesta, kjer lahko v čarovnika za ustvarjanje spletnega mesta vnesete nekaj osnovnih informacij in ustvarite spletno mesto. Graditelj spletnih mest je dobra ideja, če resnično potrebujete samo spletno brošuro ali osnovno spletno mesto. Dve dobri možnosti sta:

Wix.com

GoDaddy GoCentral

Začetniki z nekaj izkušnjami: Graditelji spletnih strani in preprosti vmesniki

Naslednja skupina načrtov za gostovanje je za tiste, ki imajo malo izkušenj, še vedno želijo preprost način za izdelavo svoje spletne strani, vendar želijo malo več nadzora. Za tiste kupce priporočam ogled:

iPage

Bluehost

Tako iPage kot Bluehost imata uporabniku prijazne vmesnike in vam omogočata uporabo graditelja spletnih mest za enostavno ustvarjanje spletnega mesta ali uporabo sistema za upravljanje vsebine, kot je WordPress. Bluehost je idealen za začetnike WordPress uporabnikov.

Izkušeni lastniki spletnih strani: Napredne možnosti in možnosti nadgradnje

Za tiste, ki imate izkušnje z ustvarjanjem spletnih mest in imate nekaj tehničnega znanja, boste želeli načrt gostovanja, ki vključuje nekatere napredne možnosti in možnost nadgradnje v prihodnosti. Na primer, tržniki, podjetniki in pametni blogerji, ki morajo ustvariti več spletnih mest, bi lahko koristili, če pogledate:

Spletno gostovanje

GreenGeeks

Web Hosting Hub in GreenGeeks ponujata neomejeno gostovanje domen in množico programskih aplikacij, ki jih lahko uporabite za izboljšanje funkcionalnosti svojega spletnega mesta. Obe gostiteljski družbi ponujata bolj napredne pakete, če boste v prihodnosti potrebovali več energije.

Lastniki poslovnih spletnih strani: izboljšane tehnične lastnosti za e-trgovino in podjetja

Spletna mesta za podjetja in e-trgovino poleg vrhunske strojne opreme in podpore zahtevajo tudi nekatere edinstvene funkcije. Številna podjetja za spletno gostovanje oglašujejo poslovne načrte za gostovanje, vsekakor pa bi predlagal, da razmislite o:

Gostovanje InMotion

A2 gostovanje

Tako gostovanje InMotion in A2 gostovanje vključujeta zmogljivosti, zmogljivosti in podporne funkcije, ki jih morajo imeti vsa poslovna mesta. Kot nekdo, ki je že leta stranka obeh podjetij, zagotovo menim, da sta InMotion in A2 odlična izbira.

Enterprise ravni: VPS in namenski strežniki

In končno, za najzahtevnejša spletna mesta, ki potrebujejo uspešnost na ravni podjetja, morate pogledati VPS in namenske načrte za gostovanje strežnikov. Obstaja kar nekaj dodatnih dejavnikov, ki jih morate upoštevati pri nakupu namenskega ali VPS strežniškega načrta. Če menite, da potrebujete to stopnjo moči in obdelave, bi vam priporočal, da si ogledate:

Tekoči splet

Gostovanje InMotion

Tako tekoči splet kot InMotion imata številne odlične načrte za VPS in namensko gostovanje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map