Zagotovite, da vaše spletno gostovanje v podjetju vključuje te funkcije

bistvene funkcije poslovnega gostovanja


Vsako podjetje potrebuje spletno stran. Toda kako ločiti svoje spletno mesto od preostale konkurence? Čeprav je danes, ko oblikujete poslovno spletno mesto, lažje kot kdaj koli prej, ko ustvarite poslovno spletno stran, ne morete kar nekaj odložiti skupaj nekaj odstavkov in nekaj fotografij in pričakovati, da boste dobili zmagovalca. Potrebujete kakovostne vsebine. Toda tudi čez ali pred tem je več bistvenih elementov, ki jih potrebujete za vzdrževanje uspešnega poslovnega spletnega mesta. Oglejmo si nekaj tukaj.

10 bistvenih elementov gostovanja za uspešno poslovno spletno stran

1. Poslovna strojna oprema
Vaši spletni strežniki morajo vsebovati pogone SSD (SSD) in ustrezne vire (pomnilnik, jedra CPU-ja, shramba RAID), ki omogočajo hitro in zanesljivo gostovanje za vaše poslovno spletno mesto.

2. Optimizirano okolje za predvajanje
Hitrost spletnega mesta je še posebej ključna za poslovna mesta. Majhna zamuda lahko privede do tega, da bi vaš potencialni kupec oddaljil enega od vaših konkurentov. Če želite zagotoviti, da se vaše spletno mesto hitro naloži in obiskovalcem omogoči boljšo izkušnjo, se prepričajte, da načrt spletnega gostovanja vključuje posebno lastniško ali optimizirano tehnologijo, ki omogoča predpomnjenje, da pospešite čas nalaganja spletne strani.

3. Samodejno varnostno kopiranje podatkov
Čeprav bi morali vedno izvajati lastne varnostne kopije podatkov samo zato, da bi bili na varni strani, bi moral spletni strežnik zagotoviti samodejne vsakodnevne varnostne kopije podatkov na vašem spletnem mestu. Poleg tega morate za poslovno spletno mesto poskrbeti, da obstaja ustrezno število varnostnih kopij, iz katerih lahko izberete različico, ki jo želite obnoviti. Raje imamo vsaj 30 dnevni varnostno kopijo.

4. Proaktivna varnost
Poleg varnostne kopije spletnega mesta mora biti vaše spletno mesto zaščiteno tudi pred zlonamernimi napadi s funkcijami, kot so ublažitev DDoS in proaktivna varnost, kot je skeniranje zlonamerne programske opreme.

5. Neomejeno skladiščenje in pasovna širina
Shranjevanje in pasovna širina danes ponavadi ne predstavljata veliko težav. Ker pa bi lahko vaše podjetje nenadoma začelo in postalo izjemno priljubljeno, vam nikoli ne bi bilo treba skrbeti zaradi preseganja omejitev za shranjevanje ali prenos podatkov. Na srečo mnogi programi spletnega gostovanja zdaj vključujejo to funkcijo.

6. Programska oprema
Tako kot obstaja veliko različnih vrst podjetij, obstaja tudi ogromno programov programske opreme, med katerimi lahko izbirate za izdelavo svojega poslovnega spletnega mesta. Morda boste želeli preizkusiti tudi različne platforme spletnih strani, da vidite, katera je najboljša pri vaših strankah. Običajno načrt spletnega gostovanja vključuje številne možnosti programske opreme. Vendar priporočamo, da poiščete načrt gostovanja cPanel, ki vključuje namestitveni program Softaculous. Ti načrti za spletno gostovanje običajno vključujejo na stotine programskih aplikacij.

7. Odzivna podpora strankam
Podpora strankam je eden najpomembnejših delov vašega spletnega gostovanja. Če imate poslovno spletno mesto, zagotovo želite hiter dostop do in odzivno pomoč s strani ekipe za podporo strankam spletnega gostitelja. Prepričajte se, da vaš načrt gostovanja vključuje možnosti za podporo telefonu, e-pošti in klepetu v živo.

8. Neomejena e-pošta
E-pošta je še vedno najučinkovitejši način za trženje podjetja. Vaš poslovni načrt spletnega gostovanja mora vsebovati neomejene funkcije e-pošte, kot so število računov in sporočil. Prav tako lahko filtriranje ali zaščita neželene pošte pomaga vsaj zmanjšati število motečih neželenih e-poštnih sporočil.

9. SSL potrdila
SSL ni več luksuzna ali neobvezna funkcija. Vsa poslovna spletna mesta bi morala imeti https, saj Google in spletni brskalniki ta spletna mesta brez SSL-ja označujejo kot nezanesljive. Medtem ko lahko SSL potrdilo kupite od svojega spletnega gostitelja, zdaj številni načrti za gostovanje vključujejo brezplačne šifrirane SSL certifikate. In, namestili jih bodo tudi za vas.

10. Trženje z iskalnimi stroji
Medtem ko lahko delo opravljate sami, bodo nekateri načrti za spletno gostovanje kot bonus vključevali oddajo iskalnikov in reklamne kredite za iskalnike. Ta dodatna pomoč pri organskem in plačljivem iskanju lahko pomaga pri promociji vašega spletnega mesta.

Številni spletni gostitelji trdijo, da imajo poslovno spletno gostovanje. Toda resnični poslovni načrt spletnega gostovanja mora vsebovati zgornje funkcije. Če trenutno nakupujete pravi poslovni načrt spletnega gostovanja, se prepričajte, da ste dobili te predmete, preden se prijavite za ta načrt gostovanja.

Oglejte si naš vodič o spletnem gostovanju za mala podjetja tukaj

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map