Nestemäinen verkkokatsaus

neste-web-katsaus


Paras Web-hosting 2018Paras omistettu hosting, parhaiten hallinnoitu WordPress-isännöinti Nestemäinen verkkokatsaus tässä perustuu heidän hallinnoimaan WordPress-isännöintiin. Liquid Web on omistettu tarjoamaan asiakkailleen premium-hallittuja hosting-ratkaisuja. Tarvitsetko omistettuja palvelimia, pilvipalveluita, hallinnoitua WordPressiä tai verkkokauppaa, Liquid Web keskittyy operatiivisen kriittisten verkkosivustojen omistajien auttamiseen. Erittäin vaikuttavan tiiminsä, johon kuuluvat WordPress Evangelist Chris Lema ja kehitysasiantuntija Jason Cosper, kuten, he ovat saaneet välittömän uskottavuuden premium-isäntätilaan..

Nestemäiset verkkopalvelut

Tässä on tuotteita ja palveluita, joita Liquid Web tarjoaa tällä hetkellä:

 • Omistetut palvelimet
 • Cloud VPS
 • Omistettu pilvi
 • Yksityinen pilvi
 • Pilvisivustot
 • Ylläpito WordPress
 • Ylläpito WooCommerce
 • Sähköpostien ylläpito
 • Mukautettuja ratkaisuja

Nestemäiset Web-hallinnoimat WordPress-hosting-suunnitelmat

Vuodelle 2019 Liquid Web on päivittänyt ylläpitämänsä WordPress-hosting-linjan sisällyttämään siihen vielä enemmän lisäarvoa ja tekemään siitä entistä helpompaa uudempien WordPress-käyttäjien saataville. Liquid Web: llä on neljä erilaista Managed WordPress -suunnitelmaa, mukaan lukien 29 dollaria kuukaudessa. Henkilökohtainen suunnitelma. Tässä ovat uudet WordPress-hosting-suunnitelmat:

Liquid Webin hallinnoima WordPress on saatavana seuraavissa suunnitelmissa:

Henkilökohtainen:
29 dollaria kuukaudessa.
1 Verkkosivusto
20 Gt tallennustilaa

Professional:
99 dollaria kuukaudessa.
10 verkkosivustoa
100 Gt tallennustilaa Freelance:
69 dollaria kuukaudessa.
4 verkkosivustoa
40 Gt tallennustilaa

Business:
149 dollaria kuukaudessa.
25 verkkosivustoa
150 Gt tallennustilaa

* Kaikissa hallinnoiduissa WordPress-suunnitelmissa on 5TB kaistanleveys.
** Saatavana on myös yrityssuunnitelmia vähintään 100 sivustoon.

Nestemäiset Web-hallintaiset isännöintiominaisuudet

 • Automaattiset laajennuksen päivitykset
 • Kuvien pakkaaminen paremman nopeuden takaamiseksi
 • Kaavio, joka mahdollistaa tulevien sivustojen nopeamman kehittämisen
 • iThemes Sync useiden verkkosivustojen hallintaan
 • Ei sivun katselua tai liikenteen rajoituksia
 • Automaattiset päivittäiset varmuuskopiot tallennetut ulkopuolella
 • Automaattinen SSL kaikilla verkkosivustoilla
 • Täysi palvelimen käyttöoikeus
 • Lavasivustot
 • 24/7/365 tuki puhelimitse, sähköpostitse tai live-chatin kautta

Ilmoittautuminen nestemäiseen verkkoon

Olen iloinen voidessani todeta, että Liquid Web on parantanut huomattavasti heidän verkkosivustojensa tarjousaikaa. Ilmoittautumisprosessi Liquid Webissä on erittäin helppoa ja suoraviivaista. Sinun on vain annettava tilisi ja laskutustiedot sekä maksutapa.

Pian sen jälkeen saat tilauksen vahvistuksen ja tervetuliaisviestisi, jossa on kaikki ohjeet WordPress-sivustosi aloittamiseen. Saat myös erilliset tervehdysviestit parista upeasta ominaisuudesta, jotka sisältyvät ilmaiseksi Liquid Web -tiliisi: WPMerge.io ja iThemes Security. Olen saanut lisätietoja näistä ominaisuuksista alla.

Nestemäinen web-käyttöliittymä ja ohjauspaneeli

neste-web-WordPress-ohjauspaneelin
Sekä tili- että WordPress-ohjauspaneelit Liquid Webissä ovat mahtavia. Itse asiassa heidän WordPress-ohjauspaneeli on luultavasti paras, mitä olen koskaan nähnyt hallitussa WordPress-isännöintisuunnitelmassa.

Asettelu tekee asioista erittäin intuitiivisen ja helpon löytää. Voit nopeasti käyttää kaikkia WordPress-sivustosi tärkeitä ominaisuuksia, mukaan lukien WordPress-hallinta-alueet, PHPMyAdmin, PHP-versio, ytimen ja laajennuksen päivityskytkimet, salasanasuojaus, tietojen varmuuskopiointi, vaiheittainen käyttö ja muut.

Verkkosivuston nopeus ja suorituskyky

Verkkosivuston nopeuden ja suorituskyvyn suhteen Liquid Web on yksinkertaisesti erinomainen. Testauksissamme ja kokemuksissamme Liquid Web -palvelussa saimme parhaita tuloksia verkkosivustollemme kaikilla alueilla. Liquid Webin WordPress-isäntäalustan yhdistelmä niiden kuvanpakkausominaisuuden kanssa asettaa ne luettelon kärkeen, jos etsit parempaa verkkosivuston nopeutta hallitusta hosting-suunnitelmasta. Olen ehdottomasti vaikuttunut verkkosivun nopeudesta, jota olen kokenut WordPress-sivustoni etu- ja takaosassa.

Katso nestemäisen Web-näytteen tulostiedot alla:
Nesteen nopeuden testit

Automaattiset laajennuksen päivitykset

Ehdottomasti yksi ainutlaatuisimmista ominaisuuksista, joita Liquid Web tarjoaa, on WordPress-laajennusten automaattinen päivitys. Vaikka nykyään näyttää siltä, ​​että jokainen isäntä tarjoaa automaattisia WordPress-ydinpäivityksiä, vanhentuneiden laajennusten käyttäminen voi olla yhtä vaarallista. Joten on hienoa nähdä, että hallittu hosting-suunnitelma päivittää todellakin myös laajennuksia!

Voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä automaattisen laajennuksen päivitykset Liquid Web WordPress -hallintapaneelista.
neste-web-automaattinen-plugin-päivitykset

Automaattinen tietojen varmuuskopiointi ja palautus

Nesteverkon tietojen varmuuskopiointi- ja palautusominaisuudet ovat huippuluokkaa. Verkkosivustosi varmuuskopioidaan automaattisesti päivittäin, ja varmuuskopioita säilytetään 30 päivän ajan. Voit myös luoda varmuuskopion manuaalisesti milloin haluat. Varmuuskopiot ovat saatavana Ylläpito WordPress -hallintapaneelista, josta voit helposti palauttaa tietojen palautuksen tai ladata varmuuskopion.
neste-web-data-varmuuskopiointi

Verkkosivun vaiheistus

Kuten aiemmin mainitsin, Liquid Web -tilisi sisältää WPMerge.io, joka tarjoaa verkkosivustojen lataustoiminnot. Vaikka WPMerge.io-laajennus on jo asennettu, sinun on määritettävä salasanasi ja yhteys on määritettävä sekä WordPress-sivuston tuotanto- että vaihekopioissa..

Vaikka WPMergen käyttö vaatii ylimääräiset asennusvaiheet, kun olet saanut kaiken asennuksen, on erittäin helppo siirtää muutokset lavastesivustoltasi live-tuotesivustolle.
Nestemäisen WPMergen verkkosivuston lataus

Nestemäinen web-asiakastuki

Liquid Web -asiakastuen vastausajat ovat erinomaiset. Voit nopeasti käyttää tukiasiamiestä live-chatin kautta. Ja vaikka olen huomannut, että tukitiimi on erittäin hyödyllinen, Liquid Web sopii parhaiten kokeneille WordPress-käyttäjille. Joissain tapauksissa tuki voi tarjota linkin tietopohjaasiakirjaan vastauksena kysymykseesi. Vaikka se on yleensä hyödyllistä, saatat odottaa enemmän hallintaa WordPress-hallintasuunnitelman avulla.

Jälleen kokeneille WordPress-käyttäjille tukiosastolta saama tuki on hieno. Mutta jos olet uusi WordPress-sovellus tai luulet, että tarvitset lisää apua verkkosivustosi saamiseen, on muita hallittuja WordPress-isäntälaitteita, jotka saattavat olla paremmin sopivia (esim. WP Engine, Pressable jne.).

johtopäätös

Nestemäisessä Webissä on todellakin joitain erittäin vaikuttavia ominaisuuksia hallittuun WordPress-isännöintisuunnitelmaan. Pidän todella siitä, että Liquid Web on lisännyt halvemman alkutason suunnitelman yksittäisten sivustojen käyttäjille, jotka tarvitsevat hallittua WordPress-isäntä. Arvostan myös arvoa, jonka Liquid Web omistaa muihin WordPress-isännöintisuunnitelmiinsa – jolloin voit isännöidä enemmän sivustoja ja sisältää iThemes Syncin useiden WordPress-sivustojen hallintaan.

Liquid Web on ehdottomasti suositusluettelossani WordPress-käyttäjille, jotka tarvitsevat verkkosivustolleen kriittistä isännöintiä. Ja Liquid Web on yksi suosituimmista valinnoistani virastoille, jotka etsivät Managed WordPress Hosting -palvelua. Arvo, jonka mainitsin yllä yhdessä kaikkien saamiesi premium-ainutlaatuisten WordPress-isännöintiominaisuuksien kanssa, sekä erinomainen nopeus ja verkkosivuston suorituskyky, tekevät Liquid Webistä erinomaisen valinnan.

Liquid Web sopii parhaiten kokeneille WordPress-käyttäjille, jotka haluavat päivittää hallittuun WordPress-alustaan. Liquid Web sopii erinomaisesti myös WordPress-virastoille, kehittäjille ja konsulttiyrityksille, jotka tarvitsevat asiakkailleen kriittistä isännöintiä.

Napsauta tätä saadaksesi nestemäinen Web-alennuksesi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map