Cel mai bun registrator de domenii

cel mai bun domeniu registrator


Primul pas în crearea unui site web de succes este alegerea numelui de domeniu potrivit și registrul de domeniu potrivit! În acest articol, vă vom explica cum să alegeți numele de domeniu și care sunt opțiunile dvs. Apoi, vom arunca o privire asupra celor mai buni registratori de domeniu pe care îi puteți utiliza.

Alegerea numelui de domeniu potrivit

Criteriile pentru alegerea celui mai bun nume de domeniu s-au schimbat de-a lungul anilor. La un moment dat, puteți să introduceți multe cuvinte cheie în numele dvs. de domeniu pentru a obține un avantaj în motoarele de căutare – acest lucru nu mai este cazul. În mod ideal, doriți ceva care să descrie afacerea dvs. sau tipul de site web și ceva ușor de reținut.

Noile TLD-uri

Pe vremuri, practic aveai de ales trei extensii de nume de domeniu (.com, .net și .org). Deoarece majoritatea întreprinderilor și alții au folosit domeniul de nivel superior .com, acesta a fost cel mai popular. Deși unii oameni ar putea crede că există un avantaj al motorului de căutare de a utiliza una dintre aceste trei extensii, experiența mea nu a furnizat nicio dovadă a unui beneficiu de clasificare a motorului de căutare folosind un .com, .net sau .org – cel puțin nu în aceste zile. Mai mult, când am vorbit cu Gary Illyes, analistul de tendințe pentru webmaster Google, el a confirmat că nu acordă prioritate extensiilor de domeniu. Așa că amintiți-vă, în ceea ce privește motoarele de căutare, nu există niciun avantaj într-un fel sau altul.

Asta ne conduce către noile TLD-uri mai descriptive. În ultimii doi ani, au fost lansate tone de noi extensii de domeniu și sunt disponibile pentru achiziționare. Iată un eșantion de TLD-uri disponibile:

.academie
.contabil
.contabili
.actor
.agenţie
.airforce
.Amsterdam
.apartamente
.arhi
.armată
.artă
.asociați
.avocat
.licitaţie
.audio
.auto
.grup
.bar
.Barcelona
.chilipiruri
.bayern
.bere
.Berlin
.Cel mai bun
.pariu
.ofertă
.bicicletă
.Bingo
.bio
.negru
.vinerea Neagra
.blogul
.albastru
.butic
.construi
.constructori
.Afaceri
.bâzâit
.taxi
.cafenea
.aparat foto
.tabără
.capital
.mașină
.carduri
.îngrijire
.cariere
.autoturisme
.Casa
.bani lichizi
.cazinou
.catering
.centru
.CEO
.conversație
.ieftin
.Crăciun
.biserică
.oraș
.creanțe
.curățenie
.clic
.clinică
.îmbrăcăminte
.nor
.club
.antrenor
.coduri
.cafea
.colegiu
.comunitate
.companie
.calculator
.condos
.constructie
.consultarea
.antreprenori
.gătit
.rece
.țară
.cupoane
.cursuri
.credit
.card de credit
.crichet
.Croaziere
.Cymru
.dans
.Data
.datare
.oferte
.grad
.livrare
.democrat
.dentar
.dentist
.Desi
.proiecta
.caro
.cura de slabire
.digital
.direct
.director
.reducere
.doctor
.câine
.domenii
.Descarca
.Pământ
.educaţie
.e-mail
.energie
.inginer
.Inginerie
.întreprinderi
.echipament
.imobiliar
.evenimente
.schimb valutar
.expert
.expuse
.expres
.Fail
.credinţă
.familie
.fani
.fermă
.Modă
.film
.finanţa
.financiar
.peşte
.pescuit
.se potrivesc .fitness
.zboruri
.florar
.flori
.fotbal
.de vânzare
.fundație
.distracţie
.fond
.mobila
.futbol
.FYI
.Galerie
.joc
.jocuri
.grădină
.cadou
.cadouri
.dă
.sticlă
.global
.gmbh
.aur
.golf
.grafică
.gratis
.verde
.asuprire
.grup
.ghid
.Chitare
.guru
.haus
.sănătate
.Ajutor
.HipHop
.hiv
.hochei
.exploatațiile
.vacanţă
.cal
.spital
.gazdă
.hosting
.casă
.immo
.Immobilien
.industrii
.cerneală
.institut
.asigura
.internaţional
.investiții
.irlandez
.ist
.Istambul
.jetzt
.Bijuterii
.Juegos
.kaufen
.Kim
.bucătărie
.kiwi
.teren
.avocat
.arendă
.legal
.lgbt
.viaţă
.iluminat
.limitat
.limuzina
.legătură
.Trăi
.împrumut
.credite
.laugh out Loud
.Londra
.dragoste
.Ltd
.ltda
.luxos
.maison
.administrare
.piaţă
.marketing
.mba
.mass-media
.melbourne
.memorial
.bărbați
.meniul
.miami
.Moda
.moe
.mama
.bani
.credit ipotecar
.film
.Nagoya
.bleumarin
.reţea
.știri
.ninja
.NRW
.nyc
.okinawa
.unu
.onl
.pe net
.Paris
.parteneri
.părți
.partid
.animal de companie
.fotografie
.fotografii
.poze
.poze
.roz
.pizza
.loc
.instalatii sanitare
.la care se adauga
.pocher
.presa
.Pro
.producții
.promo
.proprietăţi
.proprietate
.Protecţie
.cârciumă
.pw .qpon
.quebec
.curse
.Rețete
.roșu
.dezintoxicare
.Reise
.Reisen
.chirie
.închirieri
.reparație
.raport
.republican
.odihnă
.restaurant
.revizuire
.comentarii
.bogat
.RIP
.roci
.țarc
.alerga
.Ryukyu
.vânzare
.salon
.SARL
.şcoală
.Schule
.ştiinţă
.Securitate
.Servicii
.Shiksha
.pantofi
.magazin
.cumpărături
.spectacol
.simplu
.teren
.schi
.fotbal
.social
.software-ul
.solar
.soluţii
.spaţiu
.magazin
.curent
.studio
.studiu
.stil
.provizii
.livra
.a sustine
.surf
.interventie chirurgicala
.sydney
.sisteme
.tatuaj
.impozit
.Taxi
.echipă
.tech
.tehnologie
.Tel
.tenis
.teatru
.teatru
.Tienda
.sfaturi
.anvelope
.astăzi
.Tokyo
.unelte
.excursii
.oraș
.jucării
.comerț
.Instruire
.tub
.universitate
.O.N.U
.vacante
.vegas
.asociații
.veterinar
.Viajes
.video
.vile
.vin
.vip
.viziune
.vodcă
.vot
.vot
.Voto
.voiaj
.Țara Galilor
.ceas
.cameră web
.website
.nuntă
.wiki
.victorie
.vin
.muncă
.lucrări
.lume
.WTF
.xyz
.yoga
.Yokohama
.zona

Avantajele obținerii uneia dintre noile extensii de domeniu sunt că puteți obține un TLD foarte specific afacerii, industriei sau interesului dvs. De asemenea, din moment ce cele mai multe nume de domeniu .com cu trei cuvinte sau mai puțin sunt deja luate, mulți trebuie să opteze pentru unul dintre noile TLD-uri dacă dorești cu adevărat un nume de domeniu mai scurt.

Unul dezavantaj de care trebuie să fiți conștienți este că multe dintre cele mai noi extensii de domeniu sunt mult mai scumpe decât un .com sau .net. În timp ce puteți găsi unele care sunt comparabile ca preț cu TLD-urile mai vechi, asigurați-vă că sunteți la curent cu ratele de reînnoire. Uneori puteți achiziționa inițial un nou TLD la o vânzare; cu toate acestea, prețul de reînnoire este mult mai mare. Așadar, nu uitați să citiți amprenta fină.

Opțiuni de confidențialitate și reînnoire automată

Când achiziționați nume de domeniu, există câteva caracteristici de care ar trebui să fiți conștienți. În primul rând este o opțiune de confidențialitate. În mod implicit, atunci când achiziționați un nume de domeniu, informațiile de contact sunt făcute publice pentru oricine poate fi văzut. Dacă nu preferați să lăsați toată lumea să vă vadă informațiile, puteți opta pentru confidențialitatea domeniului. Pentru o taxă suplimentară, registratorul dvs. de domeniu va afișa informațiile lor în locul dvs. De exemplu, cu confidențialitatea domeniului GoDaddy, numele dvs. este listat drept „Înregistrare privată”, iar Organizația este „Domenii de Proxy, LLC”.

Cealaltă opțiune pe care o veți avea atunci când achiziționați un domeniu este să o reînnoiți automat atunci când terminați termenul. Pentru mulți oameni, aceasta este o caracteristică frumoasă. Trebuie doar să știți că reînnoirea automată poate fi activată implicit. Așadar, asigurați-vă că nu debifați această opțiune dacă nu o doriți.

Achiziționarea domeniilor cu gazduire web sau separat?

Adesea, planul dvs. de găzduire web va include un nume de domeniu gratuit, deși acest lucru devine tot mai puțin frecvent, deoarece gazdele web decid că un domeniu gratuit nu este un stimulent mare pentru mulți dintre clienții lor. Deci, întrebarea este, nu pot să folosesc gazda web ca registrator de domenii. Răspunsul este da, dar pot exista câteva motive bune pentru care ar trebui să utilizați un registrator de domeniu separat.

Dacă intenționați să aveți mai multe site-uri web, de obicei este mai convenabil să vă gestionați domeniile separat. În acest fel, puteți urmări mai ușor datele de reînnoire a domeniului dvs., precum și să vă gestionați serverele de nume și înregistrările de nume de domeniu. Mai important, gestionarea numelor de domeniu la un registrator de domeniu separat vă permite să vă mutați cu ușurință site-urile dvs. web către o gazdă web diferită, dacă decideți să părăsiți compania actuală de găzduire web. În trecut, a fost mai dificil să mă mișc când am avut un domeniu legat de o gazdă web specifică (adică care a venit cu planul meu de găzduire). Și, în sfârșit, dacă intenționați să cumpărați mai multe nume de domeniu, utilizarea unui registrator de domeniu separat este de obicei mai eficientă, întrucât adesea rulează vânzări pentru cumpărarea de nume de domeniu.

Care este cel mai bun registrator de domenii?

Iată ce considerăm că sunt principalii registratori de domeniu din industrie.

Hai tăticu

GoDaddy-domain-name-căutare

Deși nu sunt întotdeauna încântat de găzduirea web a lui GoDaddy, când vine vorba de un registrator de nume de domeniu, GoDaddy este încă alegerea mea numărul unu. Ca cel mai mare registrator de nume de domeniu, nu puteți achiziționa doar domenii de la GoDaddy, ci și utiliza serviciile lor, cum ar fi licitații de domenii, brokering de domenii și investiții de domenii. Un alt avantaj cu GoDaddy fiind cel mai mare registrator de domenii este faptul că, de obicei, este mai ușor să transferați domenii către alții, dacă doriți. Și, GoDaddy rulează vânzări frecvente pentru achiziții de nume de domeniu.

În ultimii ani, GoDaddy a făcut un punct de a-și eficientiza interfața web pentru a face lucrurile mai intuitive și mai ușor de lucrat. Este foarte ușor să efectuați modificări în serverele de nume de domeniu sau înregistrările de domeniu și, de obicei, modificările au efect rapid.

Deși asistența clienților GoDaddy poate fi uneori incompatibilă cu unele dintre celelalte produse ale acestora, atunci când vine vorba de nume de domeniu, nu am avut niciodată probleme.

Preț GoDaddy

.com – 11,99 USD an.
.net – 11,99 USD an.
.org – 7,99 dolari an.

GoDaddy vs InMotion Gazduire
GoDaddy vs A2 Gazduire
GoDaddy Website Builder

NameCheap

NameCheap-domain-name-căutare

Pe lângă GoDaddy, celălalt registrator de nume de domeniu pe care îl folosesc cel mai des este Namecheap. S-au dovedit a fi o alternativă viabilă la GoDaddy. Pe lângă faptul că au la dispoziție o selecție excelentă de nume de domeniu, acestea oferă și Piața lor de unde puteți cumpăra și vinde domenii. În plus față de prețul lor competitiv, un alt avantaj cu Namecheap este faptul că, cu majoritatea domeniilor, un an, gratuit de WhoIsGuard (confidențialitatea domeniului) este inclus.

Preturi Namecheap

.com – 10,69 USD an.
.net – 12,88 USD an.
.org – 12,48 USD an.

1&1 Internet

1-și-1-domain-name-căutare

Altele decât GoDaddy, 1&1 Internetul este, probabil, gazda web care promovează și oferă cele mai multe servicii de înregistrare a numelor de domeniu. 1&1 are, de asemenea, o gamă largă de nume de domeniu disponibile, pe lângă cele trei principale. Au câteva oferte frumoase pentru primul dvs. an, cu toate acestea, ratele de reînnoire sunt mai mari decât cele de la GoDaddy și Namecheap.

1&1 Prețuri de domeniu

.com – 0,99 USD primul an, apoi 14,99 dolari.
.net – 8,99 USD primul an, apoi 19,99 dolari.
.org – 0,99 dolari primul an, apoi 19,99 dolari.

Soluții de rețea

rețea soluții de domeniu-nume-căutare

Network Solutions, care acum face parte din Web.com, a fost unul dintre cei mai consacrați registri de nume de domeniu din industrie. În prezent, partea de registru de domenii a activității nu este subliniată la fel ca și celelalte produse și servicii oferite de Web.com. Unul dintre aspectele care nu-mi plac despre soluțiile de rețea este că prețurile domeniului nu sunt listate. Când efectuați o căutare, domeniul dvs. este adăugat automat într-un coș de cumpărături. Pentru a accesa coșul de cumpărături, trebuie să creați un cont nou sau să aveți unul existent – altfel nu puteți vedea în continuare costul domeniului. De asemenea, atunci când efectuați căutarea domeniului dvs., sunt prezentate mai multe alternative dacă domeniul pe care l-ați căutat nu este disponibil. Cu toate acestea, aceste domenii sugerate nu au nici prețurile listate!

Domenii RegistrarPrice
Registrator de domenii GoDaddyHai tăticu.com – 11,99 USD an.
.net – 11,99 USD an.
.org – 7,99 dolari an.
Registrator de domenii NamecheapNameCheap.com – 10,69 USD an.
.net – 12,88 USD an.
.org – 12,48 USD an.
1and1 Registrator de domenii1&1 Internet.com – 0,99 USD primul an, apoi 14,99 dolari.
.net – 8,99 USD primul an, apoi 19,99 dolari.
.org – 0,99 dolari primul an, apoi 19,99 dolari.
Registrul de domenii al soluțiilor de rețeaSoluții de rețeaTrebuie să adăugați în coș pentru a vedea prețurile.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map