10 edullisempaa web-hosting-suunnitelmaa kesälle 2018

bargain-web-hosting


Viime kuussa SiteGround ilmoitti nostavansa uusimisprosentteja web-hosting-suunnitelmissa. Voit silti ostaa uuden suunnitelman alennettuun hintaan, mutta nousu oli hieman yllättävää. Nyt, tässä kuussa InMotion Hosting on muuttanut heidän Business Web Hosting -suunnitelmiensa hinnoittelua. Ne ovat nostaneet hintojaan hieman, eivätkä enää tarjoa kolmen vuoden kautta. Voit nyt ilmoittautua joko 1 tai 2 vuodeksi. Kuten SiteGround, myös InMotionin uudet hinnat eivät ole liian korkeita, ja molemmissa yrityksissä vastaanottamasi laadukas web-hosting on ehdottomasti sen arvoinen, mutta on huomionarvoista, että vuosien ajan pysyessään samana, alamme nyt nähdä hintojen nousu teollisuudessa.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita ehdottomasti, että web-hosting-palveluista ei ole vielä hyviä tarjouksia, joita voit silti löytää. Jos etsit kohtuuhintaista web-hosting-suunnitelmaa kesäprojektisivustollesi, tässä on 10 edullisempaa web-hosting-suunnitelmaa voit silti hyödyntää.

GreenGeeks

GreenGeeks

3,95 dollaria kuukaudessa.

Toisin kuin melkein jokaisessa muussa Web-isäntässä, GreenGeeks tarjoaa kattava web-hosting-suunnitelman, jonka avulla voit isännöidä useita verkkosivustoja. Ja vaikka uusimisprosenttisi ovat korkeammat, alkuperäinen hinta on silti vain 3,95 dollaria kuukaudessa. Muista myös, että GreenGeeksillä saat myös vihreää web-hosting-palvelua, joka käyttää 300% uusiutuvaa energiaa.

InterServer

InterServer

5,00 dollaria kuukaudessa.

InterServerillä voit saada ominaisuuksilla varustetun web-hosting-suunnitelman vain 5 dollaria kuukaudesta. Vielä parempi, uusimisprosenttisi eivät nouse ja maksat saman summan, kun alkuperäinen kausi on ylittynyt InterServerin hintalukutakuun kanssa.

iPage

iPage

1,99 dollaria kuukaudessa.

Yhdessä GreenGeeksin kanssa iPage on toinen harvinainen web-hosting-yritys, joka tarjoaa edelleen yhden all-inclusive-hosting-suunnitelman rajoittamattomilla tai mittaamattomilla resursseilla. Mikä parasta, alkuperäisen aikavälin hinta on niinkin alhainen kuin 1,99 dollaria kuukaudessa. Huomaa, että uusimisprosentit ovat korkeammat, joten jos mahdollista, lukitse kaksi tai kolme vuotta alhaisempaan hintaan.

Nopea komeetta

FastComet

2,95 dollaria kuukaudessa.

Fast Cometilla ei ole vain datakeskuksia ympäri maailmaa, mutta ne sisältävät myös joitain erittäin vaikuttavia ominaisuuksia, mukaan lukien 45 päivän rahat takaisin -takuu. Ja kun kyse on edullisista web-hosting-palveluista, niitä on pidettävä yhtenä parhaimmista tarjouksista. Voit saada heidän yhden sivustonsa hosting vain 2,95 dollaria kuukaudessa. ja heidän usean sivuston isännöintisuunnitelma 5,95 dollaria kuukaudessa. Mikä parasta, hinnankorotuksia ei ole! Maksat samat hinnat (ts. Vastaavasti 2,95 dollaria ja 5,95 dollaria).

HostGator

HostGator

2,95 dollaria kuukaudessa.

HostGator on ehdottomasti yksi tunnetuimmista vakiintuneista web-isäntistä, joka tarjoaa monia web-hosting-palveluita. Jos tarvitset yhden sivuston isännöintiä, voit saada heidän Hatchling-suunnitelmansa vain 2,95 dollarilla. Ja jos tarvitset useita verkkosivustoja, heidän vauvasuunnitelmansa on vain 3,95 dollaria kuukaudessa. Huomaa jälleen kerran, että HostGatorin uusimisprosentit ovat korkeammat.

Bluehost

Bluehost

2,95 dollaria kuukaudessa.

Bluehost on WordPress.org-suositusluettelossa WordPress-isännöinnille. Mutta saat myös laadukasta cPanel-hosting-tyyppiä kaikenlaisille verkkosivustoille. Jos tarvitset vain yhden sivuston isännöinnin, saat Bluehostin perussuunnitelman vain 2,95 dollarilla kuukaudessa. Huomaa, että kuten muiden EIG-hosting-yritys iPage, kuten uusimismäärä on korkeampi.

namecheap

namecheap

2,88 dollaria kuukaudessa.

Namecheapin kaltaisella nimellä voi odottaa alhaisia ​​hintoja. Ja itse asiassa voit saada sekä verkkotunnuksia että web-hosting-palveluita erittäin alhaisilla hinnoilla. Namecheapin tähtisuunnitelmalla voit ylläpitää jopa 3 verkkosivustoa vain 2,88 dollarilla kuukaudessa. Ja hinta on vielä alhaisempi, jos kirjaudut vuodeksi vuodeksi.

Hyvä isä

Hyvä isä

2,99 dollaria kuukaudessa.

Kyllä, GoDaddy on suurin verkkotunnuksen rekisteröijä siellä, ja he ovat viime aikoina mainostaneet GoCentral-verkkosivustojen rakennustuotettaan. Heillä on kuitenkin saatavana monia muita tuotteita ja palveluita, mukaan lukien edullinen web-hosting. Heidän Economy-majoitussuunnitelma on vain 2,99 dollaria kuukaudessa, kun taas heidän Deluxe-majoitussuunnitelma useille sivustoille on vain 4,99 dollaria kuukautta. Uusimismaksut ovat 7,99 dollaria kuukaudessa. ja vastaavasti 10,99 dollaria.

HostPapa

HostPapa

3,95 dollaria kuukaudessa.

HostPapa ei ehkä ole tunnetuin isännöintipalveluntarjoaja, mutta niillä on erittäin vaikuttava luettelo ominaisuuksista, joita voidaan hyödyntää monentyyppisissä verkkosivustoissa. Ja tällä hetkellä voit saada heidän yritysmajoitussuunnitelmansa vain 3,95 dollarilla kuukaudessa.

Hostinger

Hostinger

2,15 dollaria kuukaudessa.

Hostinger on ehdottomasti keskittynyt tarjoamaan asiakkailleen edullista, mutta laadukasta web-hosting-palvelua. Voit saada yhden sivuston isännöinnin vain 2,15 dollarilla kuukaudessa. ja rajoittamaton verkkosivustojen hosting vain 3,49 dollaria kuukaudessa. Ja vaikka uusimisprosentit ovat jonkin verran korkeampia, ne ovat alhaisemmat kuin useimmissa muissa web-hosting-yrityksissä.

Lisätietoja web-hosting-tarjouksista on erityisellä alennussivullamme

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map