10 verkko-isäntää, joita katsellaan vuonna 2018

web-hosts-to-watch-in-2018


Vuosi 2018 lupaa olla uusi erittäin mielenkiintoinen ja mielenkiintoinen vuosi web-isännöintiin. Jatkamme tässä artikkelissa pyrkimyksiämme auttaa niitä, jotka haluavat saavuttaa tavoitteesi saada verkkosivustosi käyttöösi tänä vuonna. Jos olet valmis aloittamaan verkkosivuprojektisi heti, suosittelen, että tutustu viestiini web-hosting-suosituksissamme vuodelle 2018. Jos et ole kuitenkaan aivan valmis aloittamaan nyt, mutta tiedät, että tarvitset web-hosting jonkin aikaa tämän vuoden aikana, täällä on 10 verkkoisäntää, jotka kannattaa pitää silmällä.

A2-hosting

a2-hosting
2017 oli upea vuosi A2 Hostingille ja sen asiakkaille. Laajennettujen tietokeskusten sijaintien lisäksi A2 Hosting esitteli myös seuraavat:

  • Ilmaiset Let’s Encrypt SSL -sertifikaatit
  • QUIC-protokollan tuki
  • Uusi kehittäjien käyttöominaisuus
  • Kumppanuus Sucurin kanssa tarjota lisätty verkkosivustojen suojaus

Ja vuosi 2018 näyttää olevan upea vuosi A2 Hosting -palvelulle! Testan tällä hetkellä uutta A2-hosting-ominaisuutta, joka saa heidät nostamaan muiden Web-koneiden palkkia, kun ne ovat valmis.

Bluehost

bluehost
Bluehost on itse asiassa tehnyt varsin vähän parannuksia ja parannuksia web-hosting-palveluihinsa vuonna 2017. Vaikka ne ovatkin osa Endurance International Groupia, Bluehost pysyy myös WordPress.org -verkkosivuston suositusluettelossa..

Vauhtipyörä

vauhtipyörä
Olemme vaikuttuneet Flywheelin WordPress-isännöinnistä jo jonkin aikaa. Ainoa kysymys on ollut, ovatko he valmiita ottamaan vastaan ​​isompia, vakiintuneempia hallittuja WordPress-palveluntarjoajia? No, Vauhtipyörä teki todella vaikuttuneena meille viime vuonna useilla merkittävillä parannuksilla. Niiden WordPress-kehitystyökaluihin kuuluvat esimerkiksi vaiheistus, sivuston kloonaus ja piirustukset – käytettäväksi aloitusjoukoina tuleville verkkosivustoprojekteillesi. Ja odotamme paljon enemmän vauhtipyörältä vuonna 2018.

Hyvä isä

hyvä isä
Koska GoDaddy on edelleen niin suuri kokonaisuus verkkotunnusten ja web-isännöinnin suhteen, se on sisällytettävä mihin tahansa web-hosting-kehityksen tarkkailuluetteloon. Olemme erityisen kiinnostuneita näkemään, kuinka heidän GoCentral-sivuston rakentaja ja WordPress-isäntäpaketit etenevät vuonna 2018.

GreenGeeks

greengeeks
GreenGeeks on jo vuosia ollut vihreän web-hosting-toiminnan johtaja. Ja viime vuonna he julkistivat uudistetun isäntäalustan, joka sisälsi joukon merkittäviä parannuksia. Katso artikkeli täältä. GreenGeeks on julkaissut jo vuonna 2018 uuden WordPress Protect -ominaisuuden, joka tarjoaa lisäturvallisuuden raa’ita hyökkäyksiä vastaan. Minulle on myös ilmoitettu, että GreenGeeks-ohjelmassa otetaan käyttöön hienoja parannuksia ja parannuksia vuonna 2018. Pysy kuulolla.

InMotion-hosting

Logitech-hosting
Suuri web-hosting-yritys ei ole tyytyväinen tarjoamalla tänään hyviä tuotteita ja palveluita. He haluavat myös jatkuvasti tarjota parempia palveluita ja hosting-paketteja asiakkailleen. Näin on aina ollut InMotion Hosting -tapauksessa. Vuonna 2017 lanseerattiin erinomainen hallittu WordPress-hosting. Katso tästä arvostelu tästä. Ja tavannutani juuri InMotionin ihmisten kanssa aiemmin tässä kuussa, tiedän, että vuodelle 2018 on suunniteltu joitain mielenkiintoisempia asioita. Pysy kuulolla tarkemmin.

Nestemäinen verkko

neste-web
Liquid Web on ottanut hallitun web-isännöinnin aivan uudelle tasolle. Liquid Web on toimittanut premium-ratkaisuja omistettuihin palvelimiin, VPS: ään, pilvipalveluun ja hallittuun WordPressiin. Se on ehdottomasti asettanut uuden standardin hallituille palveluille. Liquid Web -tiimi jatkaa loistoaan esimerkiksi WordPress Evangelistin, Chris Leman ja viime vuonna Liquid Webiin liittyneen kehitysasiantuntija Jason Cosperin kanssa. Vuonna 2018 Liquid Web lisää muiden verkkoominaisuuksien lisäksi verkkokauppaa hallittuihin palveluihin.

SiteGround

Siteground
Joka vuosi SiteGround on yksi johtavista innovaatioista ja parannuksista web-hosting-palveluissa. Odotan, että se jatkuu täällä vuonna 2018. SiteGround on viime aikoina avannut uusia tietokeskuksia, parantanut tietoturvaa ja jopa päivittänyt koko jaetun hosting-alustan? Jos tarvitset kohtuuhintaista hallittua hosting-palvelua, suosittelen, että pidät välilehdet ehdottomasti SiteGround-sivustossa.

Web-hosting-keskus

web-hosting-keskitin
Kuten heidän sisaryrityksensä, InMotion Hosting, myös Web Hosting Hub on jatkuvasti pyrkinyt tarjoamaan parempia ja parempia palveluita asiakkailleen. Ja kuten edellä mainitsin, minulla oli äskettäin tapaaminen InMotion / Web Hosting Hub -yhteisön kanssa, missä minulle ilmoitettiin mahtavista parannuksista, jotka tulevat tänä vuonna. Itse asiassa Web Hosting Hub -puolella voi olla jopa enemmän toimintaa kuin InMotionilla, mutta se on vielä nähtävissä. Jos olet blogger-isäntämarkkinoilla vuonna 2018, tarkkaile jatkuvasti Web Hosting Hubia.

WP-moottori

WP-moottori
Vaikka olemme järjestäneet tämän luettelon aakkosjärjestyksessä, jos meidän olisi tehtävä listaus järjestysjärjestyksen perusteella, minun olisi asetettava WP Engine verkkosivustojen luettelon kärkeen, jota katsellaan vuonna 2018. Saatuaan 250 miljoonan dollarin kasvuinvestoinnin yhdessä WP Moottorin erinomaisella kokemuksella WordPress-teknologiainnovaatioilla pitäisi olla kaikkien huomio tänä vuonna!

Johdetun WordPress-hosting-palvelun johtajana WP Engine ei ole koskaan pettynyt meihin, koska he ovat johdonmukaisesti tuoneet markkinoille uusia ominaisuuksia ja palveluita WordPress-verkkosivustojen suorituskyvyn parantamiseksi. Viime vuonna he julkaisivat ratkaisukeskuksensa, joka on laajennusten, sovellusten ja muiden palveluiden verkkoresurssi WordPress-käyttäjien avuksi. Vuonna 2018 etsi WP Engine keskittyä progressiivisiin verkkosovelluksiin sekä WordPressin digitaaliseen kokemukseen.

10 verkko-isäntää, joita katsellaan vuonna 2018

(Aakkosjärjestyksessä)

1. A2-hosting
2. Bluehost
3. Vauhtipyörä
4. GoDaddy
5. GreenGeeks
6. InMotion-hosting
7. Nestemäinen verkko
8. SiteGround
9. Web-hosting-keskus
10. WP-moottori

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector