Mikä tekee hyvästä verkkoisäntästä?

mitä-merkit-a-hyvä-web-isäntä


Toisena päivänä osallistuin konferenssiin, jossa eräässä tietyssä web-hosting-yrityksessä työskentelevistä puhujista tehtiin esityksen aikana puhdas huomautus siitä, että kaikki web-isäntäkoneet ovat periaatteessa samat (ts. Ne kaikki käyttävät Dell- ja HP-palvelimia, jne.). Kun kuulin sen, aloin heti ihmetellä, että jos näin oli, miksi web-hosting-ominaisuuksien suorituskyvyssä on niin suuria eroja?

On totta, että monet hosting-yritykset käyttävät samantyyppisiä laitteita, ohjelmistosovelluksia ja käyttöliittymiä. Minulla on kuitenkin varmasti parempia kokemuksia joidenkin web-hosting-yritysten kanssa kuin muiden kanssa. Joten mikä tarkalleen tekee verkkoisäntästä hyvää tai parempaa kuin muut? Sinun on katsottava pidemmälle kuin laitteistolaitteet ja verkkosovellukset, joista on tullut alan vakiovarusteita.

Tässä on joitain huomioitavia seikkoja, jotka on pidettävä mielessä arvioidessasi verkkoisäntää.

Nopeuden optimointi – kukaan ei halua odottaa!

 • Omat välimuistijärjestelmät
 • Sisällönjakeluverkot
 • Max Speed ​​Zone -teknologia
 • Turbo-palvelimen kokoonpano

Aloitetaan verkkosivuston nopeudella ja suorituskyvyllä. Ja kyllä, verkkoisäntäsi voi vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti sivustosi latautuu. Vaikka kaikki web-hosting-yritykset voivat väittää tarjoavansa salamannopeita verkkosivustoja, sinun on katsottava palvelimen laitteisto-ohjeiden ulkopuolelle ja katsottava, mitkä lisäteknologiat ja kokoonpanot ovat mukana.

Esimerkiksi omistamat välimuistijärjestelmät voivat todella vaikuttaa verkkosivustojen latausaikoihin – koska verkkosivustosi tietoja ei tarvitse hakea palvelimen kiintolevyltä joka kerta. Sisällönjakeluverkon (tai CDN) avulla tietosi voidaan jakaa eri palvelimille ympäri maailmaa. Joten kun käyttäjä vierailee sivustossasi, lähinnä palvelintaan toimittava palvelin voi tarjota sisällön.

Jotkut verkkoisäntälaitteet tarjoavat lisäominaisuuksia, kuten erityisen verkkotekniikan tai premium-palvelinmääritykset, jotka voivat myös parantaa sivustojesi nopeutta.

Asiakastuki – tarvitset sitä aiemmin tai myöhemmin

 • 24/7 puhelin-, sähköposti- ja chat-tuki
 • Nopeat reagointi- ja ratkaisuajat
 • Oikein koulutetut tukiasiamiehet

Toinen ehdottoman kriittinen osa hyvää verkkoisäntää on heidän asiakastuensa. Olitpa aloittelija tai kokenut web-ammattilainen, tarvitset joskus apua web-hosting-yrityksen tukiosastolta. Varmista aina, että on olemassa useita tapoja, joilla voit saada apua (puhelin, chat, sähköposti). Ja suosittelen, että testaat verkkoisäntäpalvelun tukiosaston ennen kirjautumista hänen isäntään. Pidä joukko kysymyksiä valmiina ja ota heihin yhteyttä chatin tai puhelimen kautta. Voit saada hyvän kuvan siitä, kuinka reagoivia ja asiantuntevia heidän tukiasiamiehensä todella ovat.

Innovaatiot ja parannukset – voimme aina parantaa

 • Uudet teknologiaominaisuudet
 • Alustan päivitykset
 • Tietokeskuksen laajennus
 • Eri ryhmille suunnatut parannukset

Isäntämaisema muuttuu jatkuvasti ja kehittyy. Yksi niistä asioista, joita odotan arvioidessaan web-hosting-yrityksiä, on kuinka innovatiivisia ja valmiita parantamaan toimintaansa. Haluat aina, että hosting-yritys tarjoaa parasta palvelua ja parasta käytettävissä olevaa tekniikkaa, joten etsin jatkuvasti, onko heidän web-hosting-suunnitelmiinsa uusia lisäyksiä tai parannuksia. Vuosien varrella kokemukseni on ollut, että web-hosting-yrityksen laatu voi muuttua ajan myötä. Siksi haluan Web-isäntäni pyrkivän parantamaan koko ajan!

Verkkosivun suojaus – paremmin turvallinen kuin pahoillani

 • DDoS-lieventäminen
 • Haittaohjelmien skannaus
 • Asiantunteva sovellusturva (Sucuri)

Turvallisuus on aina ollut tärkeä, mutta se on edelleen kriittisempi joka päivä. Onneksi useimmat verkkoisäntäkoneet tekevät hyvää työtä ainakin perusturvallisuuden takaamiseksi. Varmista aina, että Web-isäntä tarjoaa DDoS-torjuntaa ja haittaohjelmien tarkistusta isännöintisuunnitelmasi kanssa. Haluat ehdottomasti varmistaa, että sinulla on nämä ominaisuudet paikallaan. Vielä paremman suojan lisäksi voit etsiä verkkosivustoturvallisuutta sovellustasolla. Tätä tietoturvaa varten etsi verkkosivuja, jotka ovat tehneet yhteistyötä Sucurin kaltaisten yritysten kanssa ja jotka ovat erikoistuneet tarjoamaan verkkosivustojen lisäsuojausta..

Tietojen varmuuskopiointi – paras suoja

 • Ilmainen varmuuskopiointi ja palautus
 • Saatavana useita palautuskopioita

Tietysti paras verkkosivustosuojaus on, että yksi tai useampi kelvollinen kopio verkkosivustosi tiedoista on saatavana varmuuskopiona. Varmista vähintään, että Web-hosting-suunnitelmasi sisältää automaattiset päivittäiset varmuuskopiot – mieluiten ilmaiseksi. Suosittelen kuitenkin etsimään hosting-suunnitelmaa, joka tarjoaa sinulle useita palautuskopioita, joista voit valita. Jotkut verkkoisäntäkoneet toimittavat esimerkiksi 30 päivän varmuuskopioita, joista voit palauttaa. Tämä on optimaalinen ratkaisu, koska uusimmalla varmuuskopiollasi ei välttämättä ole alkuperäistä tietotilaa, jota tarvitset. Viimeinen huomautus, huolimatta siitä, minkä tyyppisiä tietojen varmuuskopioita ja palautuksia Web-isäntä tarjoaa, muista tehdä aina varmuuskopiot säännöllisesti ollaksesi turvallisemmalla puolella..

johtopäätös

On todella merkittävää, kuinka jotkut verkkoisäntäkoneet todella erottuvat toisistaan. Vuosien kokemukseni on osoittanut minulle, että vaikka web-hosting-yritysten välillä on monia samankaltaisuuksia, jotkut isännät tarjoavat jatkuvasti erinomaista palvelua ja tukea. Pitämällä yllä olevat asiat mielessäsi olette pelin edellä, kun haluat valita hyvän verkkoisäntän!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map