Varmista, että yrityksesi Web-hosting sisältää nämä ominaisuudet

välttämättömiä-business-hosting-ominaisuuksia


Jokainen yritys tarvitsee verkkosivuston. Mutta miten erotat sivustosi muusta kilpailusta? Vaikka online-läsnäolosi on nykyäänkin helpompaa luoda kuin koskaan, kun rakennat yrityssivustoa, et voi pilata vain pari kappaletta ja pari kuvaa ja odottaa voittajaasi. Tarvitset laadukasta sisältöä. Mutta jopa yli tai ennen sitä, on olemassa joitain olennaisia ​​osia, joita tarvitset ylläpitääksesi menestyvää yrityssivustoa. Katsotaanpa joitain täältä.

10 välttämätöntä hosting-osaa menestyvälle yrityksen verkkosivustolle

1. Yritystarvikkeet
Verkkopalvelimiesi tulisi sisältää SSD-asemat (SSD) ja asianmukaiset resurssit (muisti, CPU-ytimet, RAID-tallennustila), jotta yrityksen verkkosivustolle voidaan tarjota nopea ja luotettava isäntä..

2. Optimoitu välimuistiympäristö
Verkkosivuston nopeus on erityisen tärkeä yrityssivustoille. Pieni viive voi johtaa siihen, että potentiaalinen asiakas napsauttaa jotakin kilpailijastasi. Varmistaksesi, että verkkosivustosi latautuu nopeasti ja tarjoaa paremman kokemuksen kävijöillesi, varmista, että verkkosivustosuunnitelmasi sisältyy erityinen patentoitu tai optimoitu tekniikka, joka tarjoaa välimuistin nopeuttaa verkkosivusi latausaikoja.

3. Automaattinen tietojen varmuuskopiointi
Vaikka sinun tulisi aina tehdä omat varmuuskopiot vain ollaksesi turvallisella puolella, Web-isäntäsi tulisi tarjota automatisoidut päivittäiset varmuuskopiot verkkosivustosi tiedoista. Lisäksi yrityksen verkkosivustossa sinun tulee varmistaa, että siellä on riittävä määrä varmuuskopioita, joista voit valita palautettavan version. Suosimme vähintään 30 päivän varmuuskopiota.

4. Ennakoiva suojaus
Verkkosivun varmuuskopion lisäksi yrityssivustosi tulisi suojata myös haitallisilta hyökkäyksiltä, ​​joiden ominaisuuksia ovat esimerkiksi DDoS-lieventäminen ja ennakoiva suojaus, kuten haittaohjelmien tarkistus.

5. Rajoittamaton tallennustila ja kaistanleveys
Tallennus ja kaistanleveys eivät yleensä aiheuta monia ongelmia nykyään. Koska yrityksesi voi kuitenkin yhtäkkiä lähteä ja tulla suosituksi, sinun ei tarvitse koskaan huolehtia tallennus- tai tiedonsiirtorajojen ylittämisestä. Onneksi tämä ominaisuus sisältyy nyt moniin web-hosting-suunnitelmiin.

6. Ohjelmistosovellukset
Aivan kuten yrityksiä on monen tyyppisiä, on olemassa myös suuri joukko ohjelmistosovelluksia, joista voit valita yrityksen verkkosivuston luomiseen. Voit myös kokeilla erilaisia ​​verkkosivustoalustoja nähdäksesi, mikä toimii parhaiten asiakkaidesi kanssa. Yleensä Web-hosting-suunnitelmasi sisältää useita ohjelmistovaihtoehtoja. Suosittelemme kuitenkin etsimään cPanel-hosting-suunnitelmaa, joka sisältää Softaculous-ohjelmiston asentajan. Nämä web-hosting-suunnitelmat sisältävät yleensä satoja ohjelmistosovelluksia.

7. Responsiivinen asiakastuki
Asiakastuki on yksi tärkeimmistä Web-hosting-suunnitelmasi osista. Ja jos sinulla on yrityssivusto, haluat varmasti nopean pääsyn ja reagoivan avun Web-isäntäsi asiakastukitiimiltä. Varmista, että hosting-suunnitelmasi sisältää puhelin-, sähköposti- ja live-chat-tukivaihtoehdot.

8. Rajoittamaton sähköposti
Sähköposti on edelleen tehokkain tapa markkinoida yritystä. Yrityksesi web-hosting-suunnitelmaan tulisi sisältyä rajoittamaton sähköpostitoiminto, kuten tilien ja viestien lukumäärä. Lisäksi roskapostin suodatus tai suojaus voi auttaa ainakin vähentämään ärsyttävien roskapostien määrää.

9. SSL-varmenteet
SSL ei ole enää ylellinen tai valinnainen ominaisuus. Kaikissa yrityssivustoissa pitäisi olla https, koska Google ja selaimet ilmoittavat nyt nämä sivustot ilman SSL: ää epävarmoiksi. Vaikka voit ostaa SSL-varmenteen verkkoisäntältäsi, joukkoon web-hosting-suunnitelmia sisältyy nyt ilmaisia ​​Let’s Encrypt SSL -sertifikaatteja. Ja he asentavat ne myös sinulle.

10. Hakukoneiden markkinointi
Vaikka voit tehdä työn itse, jotkut web-hosting-suunnitelmat sisältävät hakukoneiden lähettämisen ja hakukoneiden mainontahyvitykset bonuksena. Tämä ylimääräinen apu orgaanisen ja maksetun haun yhteydessä voi auttaa verkkosivustosi mainostamisessa.

Monet verkkoisäntälaitteet väittävät toimivien web-isännöintiä. Mutta todellisen yrityksen web-hosting-suunnitelman tulisi sisältää yllä olevat ominaisuudet. Jos ostat parhaillaan oikeaa yrityksen web-hosting-suunnitelmaa, varmista, että saat nämä tuotteet ennen kirjautumista kyseiseen hosting-suunnitelmaan.

Tutustu oppaamme pienyritysten web-hosting-palvelusta täällä

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map