Αναθεώρηση υγρού ιστού

liquid-web-review


Καλύτερο Web Hosting 2018Best Dedicated Hosting, Best Managed WordPress Hosting Our Αναθεώρηση υγρού ιστού εδώ βασίζεται στη διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress. Το Liquid Web είναι αφιερωμένο στην παροχή υψηλής ποιότητας λύσεων φιλοξενίας στους πελάτες του. Είτε χρειάζεστε Dedicated Servers, Cloud Hosting Services, Managed WordPress ή eCommerce hosting, το Liquid Web επικεντρώνεται στο να βοηθάει τους κατόχους ιστοτόπων που είναι κρίσιμοι για την αποστολή. Με την εξαιρετικά εντυπωσιακή ομάδα τους που περιλαμβάνει ανθρώπους όπως ο Ευαγγελιστής WordPress Chris Lema και ο ειδικός ανάπτυξης Jason Cosper, έχουν άμεση αξιοπιστία στον premium χώρο φιλοξενίας.

Υπηρεσίες υγρού Ιστού

Ακολουθούν τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που προσφέρει το Liquid Web:

 • Αφιερωμένοι διακομιστές
 • Cloud VPS
 • Αφιερωμένο σύννεφο
 • Ιδιωτικό σύννεφο
 • Ιστότοποι Cloud
 • Διαχειριζόμενο WordPress
 • Διαχειριζόμενο WooCommerce
 • Φιλοξενία email
 • Προσαρμοσμένες λύσεις

Σχέδια φιλοξενίας WordPress Liquid Web Managed

Για το 2019, το Liquid Web έχει ενημερώσει τη σειρά Managed WordPress Hosting για να συμπεριλάβει ακόμη περισσότερη αξία και να το καταστήσει πιο προσβάσιμο σε νεότερους χρήστες του WordPress. Το Liquid Web έχει τέσσερα διαφορετικά σχέδια Managed WordPress, συμπεριλαμβανομένων $ 29. Προσωπικό σχέδιο. Εδώ είναι τα νέα σχέδια φιλοξενίας WordPress:

Το διαχειριζόμενο WordPress του Liquid Web διατίθεται στα ακόλουθα σχέδια:

Προσωπικός:
29 $.
1 Ιστότοπος
20 GB αποθήκευσης

Επαγγελματίας:
99 $.
10 ιστότοποι
100 GB αποθήκευσης Ανεξάρτητος:
69 $.
4 ιστότοποι
40 GB αποθήκευσης

Επιχείρηση:
149 $.
25 ιστότοποι
150 GB αποθήκευσης

* Όλα τα διαχειριζόμενα σχέδια WordPress διαθέτουν εύρος ζώνης 5 TB.
** Υπάρχουν επίσης επιχειρηματικά σχέδια διαθέσιμα για 100 ιστότοπους ή περισσότερους.

Λειτουργίες φιλοξενίας Liquid Web Managed

 • Αυτόματες ενημερώσεις προσθηκών
 • Συμπίεση εικόνων για καλύτερη ταχύτητα
 • Stencil για ταχύτερη ανάπτυξη μελλοντικών ιστότοπων
 • iThemes Sync για διαχείριση πολλαπλών ιστότοπων
 • Χωρίς όρια προβολής σελίδας ή επισκεψιμότητας
 • Αυτόματη καθημερινή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας εκτός ιστότοπου
 • Αυτόματο SSL σε όλους τους ιστότοπους
 • Πλήρης πρόσβαση διακομιστή
 • Ιστότοποι στάσης
 • 24/7/365 Υποστήριξη μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ζωντανής συνομιλίας

Εγγραφή στο Liquid Web

Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι το Liquid Web έχει βελτιώσει σημαντικά τον χρόνο παροχής ιστότοπων. Η διαδικασία εγγραφής στο Liquid Web είναι πολύ εύκολη και απλή. Απλώς πρέπει να εισαγάγετε τον λογαριασμό σας και τα στοιχεία χρέωσης, καθώς και τον τρόπο πληρωμής σας.

Πολύ σύντομα, θα λάβετε την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας μαζί με το email καλωσορίσματος που περιέχει όλες τις οδηγίες για να ξεκινήσετε με τον ιστότοπό σας στο WordPress. Λαμβάνετε επίσης ξεχωριστά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καλωσορίσματος σχετικά με μερικές εξαιρετικές δυνατότητες που περιλαμβάνονται δωρεάν με τον λογαριασμό σας Liquid Web: WPMerge.io και iThemes Security. Έχω περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτές τις λειτουργίες παρακάτω.

Διεπαφή χρήστη και πίνακας ελέγχου Liquid Web

liquid-web-wordpress-control-panel
Τόσο ο πίνακας ελέγχου λογαριασμού όσο και το WordPress στο Liquid Web είναι εξαιρετικοί. Στην πραγματικότητα, ο πίνακας ελέγχου WordPress είναι πιθανώς ο καλύτερος που έχω δει ποτέ από ένα διαχειριζόμενο πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress.

Η διάταξη κάνει τα πράγματα πολύ διαισθητικά και εύχρηστα. Μπορείτε να αποκτήσετε γρήγορα πρόσβαση σε όλες τις σημαντικές δυνατότητες για τον ιστότοπό σας στο WordPress, συμπεριλαμβανομένων των περιοχών διαχείρισης WordPress, PHPMyAdmin, PHP έκδοση, διακόπτες ενημέρωσης πυρήνα και προσθηκών, προστασία με κωδικό πρόσβασης, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων, στάδια και άλλα.

Ταχύτητα και απόδοση ιστότοπου

Όσον αφορά την ταχύτητα και την απόδοση του ιστότοπου, το Liquid Web είναι απλώς εξαιρετικό. Στη δοκιμή και την εμπειρία μας χρησιμοποιώντας το Liquid Web, είχαμε μερικά από τα καλύτερα αποτελέσματα για τον ιστότοπό μας σε όλες τις περιοχές. Ο συνδυασμός της πλατφόρμας φιλοξενίας WordPress του Liquid Web, μαζί με τη λειτουργία συμπίεσης εικόνων, τους τοποθετεί στην κορυφή της λίστας, αν ψάχνετε για καλύτερη ταχύτητα ιστότοπου από ένα διαχειριζόμενο πρόγραμμα φιλοξενίας. Είμαι σίγουρα εντυπωσιασμένος από την ταχύτητα του ιστότοπου που έχω βιώσει τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος του ιστότοπού μου στο WordPress.

Δείτε τα αποτελέσματα δειγμάτων δεδομένων Liquid Web παρακάτω:
Δοκιμές ταχύτητας υγρού ιστού

Αυτόματες ενημερώσεις προσθηκών

Σίγουρα μια από τις πιο μοναδικές δυνατότητες που έχετε με το Liquid Web είναι η αυτόματη ενημέρωση των προσθηκών WordPress. Ενώ φαίνεται σήμερα ότι κάθε κεντρικός υπολογιστής προσφέρει αυτόματες ενημερώσεις πυρήνα WordPress, η ύπαρξη ξεπερασμένων προσθηκών μπορεί να είναι εξίσου επικίνδυνη. Επομένως, είναι υπέροχο να βλέπουμε ότι ένα διαχειριζόμενο πρόγραμμα φιλοξενίας ενημερώνει επίσης τις προσθήκες σας!

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις προσθηκών από τον πίνακα ελέγχου Liquid Web WordPress.
liquid-web-automatic-plugin-ενημερώσεις

Αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά δεδομένων

Οι δυνατότητες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς δεδομένων του Liquid Web είναι κορυφαίες. Οι ιστότοποί σας δημιουργούνται αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας καθημερινά και τα αντίγραφα ασφαλείας διατηρούνται για 30 ημέρες. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε με μη αυτόματο τρόπο ένα αντίγραφο ασφαλείας όποτε θέλετε. Τα αντίγραφα ασφαλείας των αντιγράφων σας διατίθενται από τον πίνακα ελέγχου Managed WordPress, όπου μπορείτε εύκολα να πραγματοποιήσετε επαναφορά δεδομένων ή να κατεβάσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας.
Υγρό-web-data-backups

Σταδιοποίηση Ιστοσελίδας

Όπως ανέφερα νωρίτερα, ο λογαριασμός Liquid Web περιλαμβάνει το WPMerge.io που παρέχει λειτουργικότητα σταδιοποίησης ιστότοπων. Ενώ το πρόσθετο WPMerge.io είναι ήδη εγκατεστημένο, πρέπει να ρυθμίσετε τον κωδικό πρόσβασής σας και πρέπει να ρυθμίσετε τη σύνδεση τόσο για την παραγωγή όσο και για τη δημιουργία αντιγράφων του ιστότοπού σας στο WordPress.

Παρόλο που η χρήση του WPMerge απαιτεί τα επιπλέον βήματα ρύθμισης, μόλις ολοκληρώσετε τη ρύθμιση, είναι πολύ εύκολο να μεταφέρετε αλλαγές από τον ιστότοπο σταδιοποίησης στον ιστότοπο ζωντανής παραγωγής.
Liquid Web WPMerge Website Staging

Υποστήριξη πελατών Liquid Web

Οι χρόνοι απόκρισης υποστήριξης πελατών της Liquid Web είναι εξαιρετικοί. Μπορείτε να αποκτήσετε γρήγορα πρόσβαση σε έναν αντιπρόσωπο υποστήριξης μέσω ζωντανής συνομιλίας. Και ενώ έχω διαπιστώσει ότι η ομάδα υποστήριξης είναι πολύ χρήσιμη, το Liquid Web ταιριάζει καλύτερα στους έμπειρους χρήστες του WordPress. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η υποστήριξη μπορεί να παρέχει έναν σύνδεσμο προς ένα έγγραφο γνωσιακής βάσης ως απάντηση στην ερώτησή σας. Αν και αυτό είναι συνήθως χρήσιμο, ίσως να περιμένετε περισσότερη εμπειρία χειρός με ένα διαχειριζόμενο πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress.

Και πάλι, για έμπειρους χρήστες του WordPress η βοήθεια που λαμβάνετε από το τμήμα υποστήριξης είναι μια χαρά. Αλλά αν είστε νέοι στο WordPress ή νομίζετε ότι μπορεί να χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να ξεκινήσετε τον ιστότοπό σας, υπάρχουν άλλοι διαχειριζόμενοι κεντρικοί υπολογιστές του WordPress που μπορεί να ταιριάζουν καλύτερα (π.χ. WP Engine, Pressable κ.λπ.).

συμπέρασμα

Το Liquid Web έχει πράγματι μερικά πολύ εντυπωσιακά χαρακτηριστικά για ένα διαχειριζόμενο πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress. Μου αρέσει πολύ ότι το Liquid Web έχει προσθέσει ένα πρόγραμμα εκκίνησης χαμηλότερου κόστους για μεμονωμένους χρήστες ιστότοπων που χρειάζονται διαχειριζόμενο WordPress. Εκτιμώ επίσης την αξία που περιλαμβάνει το Liquid Web με τα άλλα προγράμματα φιλοξενίας WordPress – επιτρέποντάς σας να φιλοξενείτε περισσότερους ιστότοπους και να συμπεριλάβετε το iThemes Sync για τη διαχείριση πολλών ιστότοπων WordPress.

Το Liquid Web είναι σίγουρα στη λίστα προτάσεών μου για χρήστες WordPress που χρειάζονται κρίσιμη φιλοξενία για τους ιστότοπούς τους. Και, το Liquid Web είναι μια από τις κορυφαίες επιλογές μου για εταιρείες που αναζητούν Managed WordPress Hosting. Η αξία που ανέφερα παραπάνω μαζί με όλες τις εξαιρετικές μοναδικές δυνατότητες φιλοξενίας WordPress που έχετε, καθώς και την εξαιρετική ταχύτητα και την απόδοση του ιστότοπου, καθιστούν το Liquid Web μια εξαιρετική επιλογή.

Το Liquid Web είναι πιο κατάλληλο για έμπειρους χρήστες WordPress που θέλουν να κάνουν αναβάθμιση σε μια διαχειριζόμενη πλατφόρμα WordPress. Επίσης, το Liquid Web είναι ιδανικό για εταιρείες WordPress, προγραμματιστές και συμβούλους που χρειάζονται φιλοξενία κρίσιμης σημασίας για τους πελάτες τους.

Κάντε κλικ εδώ για την έκπτωση υγρού ιστού σας

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector