Εναλλαγή κεντρικών υπολογιστών ιστού και μετακίνηση του ιστότοπού σας δωρεάν

δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου


Σκέφτεστε να αλλάξετε εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων; Αμετάβλητα, συμβαίνει σε όλους μας τους κατόχους ιστοτόπων ταυτόχρονα. Όσο καλή και αν είναι η εταιρεία φιλοξενίας σας σήμερα, τα πράγματα αλλάζουν μερικές φορές – και όχι προς το καλύτερο. Εάν δεν είστε τόσο ικανοποιημένοι με τον πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων σας αυτές τις μέρες, τα καλά νέα είναι ότι επί του παρόντος υπάρχουν πολλές εξαιρετικές επιλογές για φιλοξενία. Και, αν ανησυχείτε για το πώς να μετακινήσετε τον ιστότοπό σας σε άλλο κεντρικό υπολογιστή, θα χαρείτε να μάθετε ότι μπορείτε εύκολα εναλλαγή κεντρικών υπολογιστών ιστού και μετακίνηση του ιστότοπού σας δωρεάν!

Ενώ πρέπει να πληρώσετε για το νέο σας πρόγραμμα φιλοξενίας, υπάρχουν αρκετές κορυφαίες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων που προσφέρουν δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπων κατά την εγγραφή σας. Το καλύτερο από όλα, κάνουν όλη τη δουλειά, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν πονοκεφάλους που μεταφέρουν τον ιστότοπό σας στον νέο σας web host.

Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε μια ματιά σε ποιες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων παρέχουν την καλύτερη δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπων και τι πρέπει να κάνετε όταν μεταφέρετε τον ιστότοπό σας σε άλλο κεντρικό υπολογιστή.

Εταιρίες φιλοξενίας ιστοσελίδων που προσφέρουν δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου

Ακολουθούν μερικές από τις αγαπημένες μου εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων που προσφέρουν δωρεάν μετεγκαταστάσεις ιστότοπων:

 • Φιλοξενία Α2
 • GreenGeeks
 • HostPapa
 • Φιλοξενία InMotion
 • Διακομιστής

Μπορείτε επίσης να βρείτε άλλους οικοδεσπότες ιστού που προσφέρουν εύκολη λειτουργία μετεγκατάστασης που μπορείτε να εκτελέσετε μόνοι σας. Ωστόσο, οι παραπάνω εταιρείες φιλοξενίας θα πραγματοποιήσουν πραγματικά τη μετεγκατάσταση για εσάς.

Βήματα για τη μεταφορά του ιστότοπού σας στον νέο σας κεντρικό υπολογιστή

1. Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας του τρέχοντος ιστότοπού σας
2. Αγοράστε το πρόγραμμα φιλοξενίας σας με τον νέο σας οικοδεσπότη
3. Ξεκινήστε τη διαδικασία μετανάστευσης
4. Δοκιμάστε τον ιστότοπό σας στο νέο κεντρικό υπολογιστή
5. Ακυρώστε το παλιό σας πρόγραμμα φιλοξενίας

Πριν προχωρήσετε στο πρόγραμμα μετεγκατάστασης του ιστότοπού σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα τρέχον αντίγραφο ασφαλείας του ιστότοπού σας για να είστε ασφαλείς. Στη συνέχεια, μπορείτε να προχωρήσετε και να αγοράσετε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας στη νέα σας εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων. Ανάλογα με τον ιστότοπό σας και τον νέο σας web host, η διαδικασία μετεγκατάστασης μπορεί συνήθως να διαρκέσει από 1 έως 5 ημέρες.

Μόλις ενημερωθείτε ότι η διαδικασία μετεγκατάστασης έχει ολοκληρωθεί, φροντίστε να ελέγξετε διεξοδικά τον ιστότοπό σας για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι εντάξει πριν ακυρώσετε τη φιλοξενία σας με την παλιά εταιρεία φιλοξενίας σας.

Μετακίνηση του ιστότοπού σας: 3 παραδείγματα

Εντάξει, ήρθε η ώρα για ορισμένα συγκεκριμένα παραδείγματα. Δείτε πώς μπορείτε να μεταφέρετε τον ιστότοπό σας σε 3 από τους κορυφαίους προτεινόμενους οικοδεσπότες ιστού.

Φιλοξενία Α2

A2 Φιλοξενία δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου
Το A2 Hosting έχει ένα από τα καλύτερα βελτιστοποιημένα περιβάλλοντα φιλοξενίας για ταχύτητα και ασφάλεια. Και το A2 έχει στην πραγματικότητα μια ειδική ομάδα ειδικών μετανάστευσης που μεταναστεύει μόνο ιστότοπους κάθε μέρα.

Στην περιοχή πελάτη φιλοξενίας A2, ορίστε την επιλογή Μετεγκατάσταση.
a2-φιλοξενία-δωρεάν-ιστότοπος-μετεγκατάσταση

Αποδεχτείτε τους όρους για να συνεχίσετε.
a2-φιλοξενία-δωρεάν-μετανάστευση-αποδοχή-όροι

Εισαγάγετε τα στοιχεία της ιστοσελίδας σας, ώστε το A2 Hosting να έχει πρόσβαση στον ιστότοπό σας.
a2-φιλοξενία-δωρεάν-μετανάστευση-εισαγωγή-λεπτομέρειες

Το αίτημα μετεγκατάστασης θα ολοκληρωθεί σε 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες.

Επισκεφθείτε τη διεύθυνση a2hosting.com για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη δωρεάν μετεγκατάσταση ιστοτόπου

GreenGeeks

Δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου GreenGeeks
Το GreenGeeks δεν είναι μόνο ο ηγέτης στις πρακτικές φιλοξενίας πράσινων ιστοσελίδων, αλλά εστιάζει επίσης στην επιτυχία των πελατών – ειδικά για ιστότοπους διαχείρισης περιεχομένου όπως το WordPress, το Joomla και το Drupal.

Το GreenGeeks διαθέτει μία από τις καλύτερες συνολικές πλατφόρμες φιλοξενίας για ταχύτητα, ασφάλεια και υποστήριξη πελατών.

Από τον Πίνακα ελέγχου λογαριασμού GreenGeeks, κάντε κλικ στο Αίτημα μετεγκατάστασης κάτω από το μενού Υποστήριξη στην αριστερή πλευρά.
greengeeks-δωρεάν-ιστότοπος-μετανάστευση

Συμπληρώστε τα στοιχεία του ιστότοπού σας και υποβάλετε το αίτημα μετεγκατάστασης.
greengeeks-free-migration-enter-λεπτομέρειες

Η διαδικασία μετεγκατάστασης μπορεί να διαρκέσει από 1 ώρα έως 48 ώρες.

Επισκεφθείτε τη διεύθυνση greengeeks.com για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη δωρεάν μετεγκατάσταση ιστοτόπου

Φιλοξενία InMotion

InMotion Hosting Δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου
Το InMotion Hosting διαθέτει εξαιρετικές επιλογές προγράμματος φιλοξενίας για επιχειρήσεις, διαχειριζόμενο WordPress, VPS και Dedicated Hosting. Μπορείτε εύκολα να ξεκινήσετε τη μετεγκατάσταση του ιστότοπού σας από τον πίνακα διαχείρισης λογαριασμού InMotion Hosting.
inmotion-free-migration-λεπτομέρειες

Στον Πίνακα Διαχείρισης Λογαριασμού InMotion Hosting (AMP), κάντε κλικ στο Αίτημα μεταφοράς ιστότοπου.
inmotion-hosting-amp-transfer-request

Εισαγάγετε τα στοιχεία του ιστότοπού σας και υποβάλετε το αίτημα μετεγκατάστασης.
inmotion-website-transfer-request

Ο εκτιμώμενος χρόνος ολοκλήρωσης της μεταφοράς είναι 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες.

Επισκεφθείτε τη διεύθυνση inmotionhosting.com για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπων

συμπέρασμα

Με μια σειρά από κορυφαίες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων που προσφέρουν δωρεάν μετεγκαταστάσεις ιστότοπων, είναι πολύ πιο εύκολο και οικονομικό αυτές τις μέρες να αλλάζετε οικοδεσπότες ιστού και να μετακινείτε τον ιστότοπό σας. Μόλις εγγραφείτε με έναν από τους παρόχους φιλοξενίας παρακάτω, μπορείτε εύκολα να ξεκινήσετε τη διαδικασία μετεγκατάστασης και να ζητήσετε από την ομάδα υποστήριξής τους να σας ενημερώσει όταν ολοκληρωθεί η μεταφορά.

Προτεινόμενοι οικοδεσπότες Ιστού για δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου

Δωρεάν Host Host Web Τιμή
Φιλοξενία Α22,96 $.
GreenGeeks2,95 $.
HostPapa3,36 $.
Φιλοξενία InMotion3,99 $.
Διακομιστής4,00 $.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map