Ο David Vogelpohl του WP Engine στο WordPress

Ντέιβιντ Βογκελόχλ


Στην αποκλειστική μου συνέντευξη με τον David Vogelpohl, VP της στρατηγικής Ιστού στο WP Engine, συζητάμε για τα τρέχοντα και μελλοντικά τοπία του WordPress – μαζί με το πώς να φτιάξουμε μερικές πραγματικά δροσερές εφαρμογές WordPress, πώς συγκρίνεται το WordPress με το Wix.com και τι πρέπει να κάνετε λάβετε υπόψη για λύσεις WordPress σε επίπεδο επιχείρησης. Ακολουθούν μερικά αποσπάσματα από τη συνέντευξη.

Web Hosting Cat: Το WordPress 4.7.1 κυκλοφόρησε πρόσφατα. Ποιες είναι οι σκέψεις σας για την τρέχουσα κατάσταση του WordPress και το μέλλον του?

David Vogelpohl: Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τις τελευταίες κυκλοφορίες. Έχω δει το WordPress να εξελίσσεται περισσότερο προς ένα πραγματικό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για αυτήν την πρόσφατη κυκλοφορία με την ικανότητα περιεχομένου επίδειξης. Ακριβώς γενικά όπως κυκλοφόρησαν οι κυκλοφορίες τα τελευταία τρία ή τέσσερα χρόνια, ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ελέγχετε το περιεχόμενό σας έχει αυξηθεί – και αυτό για μένα ήταν πάντα εκεί όπου το WordPress έπρεπε να επικεντρώσει πολύ την προσοχή του.

WHC: Μιλήσατε εκτενώς για τη δημιουργία μεγάλων πραγμάτων με το WordPress. Ποια είναι μερικά παραδείγματα εφαρμογών WordPress για τα οποία ενδέχεται να μην γνωρίζουν ορισμένα άτομα?

DV: Αυτό που βασικά είναι το WordPress είναι η PHP και μια βάση δεδομένων MySQL. Θα μαντέψουμε τι; Αυτή είναι η βάση για μια εφαρμογή. Έχω δημιουργήσει τον δικό μου κλώνο bit.ly — ένα συντομευτή διεύθυνσης URL. Και στην πραγματικότητα χρειάζονται μόνο επτά λεπτά! Στο WP Engine, δημιουργήσαμε ένα χρησιμοποιώντας το WordPress που ενσωματώνεται στο Hubspot με κάποιο προσαρμοσμένο κώδικα που γράψαμε ότι θα εκτελεστεί μια δοκιμή ταχύτητας στον ιστότοπό σας.

WHC: Μπορούν αυτές οι πιο προηγμένες εφαρμογές WordPress να πραγματοποιηθούν με προσθήκες ή χρειάζονται προσαρμοσμένη κωδικοποίηση?

DV: Το παράδειγμα DYI που δίνω είναι υπέροχο και νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αξιοποιήσετε τα plugins για να δημιουργήσετε μια εφαρμογή. Το AppPresser είναι ένας τρόπος να μετατρέψετε έναν ιστότοπο WordPress σε μια εφαρμογή για κινητά. Αλλά ουσιαστικά, εάν θέλετε πραγματικά να το κάνετε είτε πρέπει να είστε προγραμματιστής είτε να προσλάβετε έναν προγραμματιστή. Στο τέλος της ημέρας, εάν θέλετε να κάνετε προσαρμοσμένα πράγματα, πρέπει να έχετε έναν προγραμματιστή ανεξάρτητα από το τι. Αλλά νομίζω ότι υπάρχουν μερικοί πραγματικά ενδιαφέροντες και ισχυροί τρόποι για την αξιοποίηση προσθηκών και θεμάτων για τη δημιουργία εφαρμογών DYI που κάνουν πραγματικά χρήσιμα πράγματα.

WHC: Υπάρχουν τύποι εφαρμογών για τους οποίους πιστεύετε ότι το WordPress δεν είναι η σωστή επιλογή αυτή τη στιγμή;?

DV: Δεν είμαι οπαδός που χρησιμοποιώ είναι να αποθηκεύω ιδιωτικές πληροφορίες για άτομα. Μου αρέσει να το αποθηκεύω εκτός του WordPress. Μην αποθηκεύετε αριθμούς κοινωνικής ασφάλισης στο WordPress. Αλλά στην πραγματικότητα, δεν υπάρχουν πολλές εφαρμογές που δεν μπορούν να γίνουν. Μπορείτε να αναρωτηθείτε εάν είναι η καλύτερη πλατφόρμα για αυτό που προσπαθείτε να κάνετε.

WHC: Μία από τις τρέχουσες προκλήσεις για το WordPress είναι το Wix.com και οι έτοιμοι πωλητές ιστότοπων εκεί έξω. Πώς θα συγκρίνατε τα δύο?

DV: Σκέφτηκα πολλά για αυτό. Και, προτείνω πραγματικά το Wix σε ορισμένα άτομα για συγκεκριμένες καταστάσεις. Για μένα, όταν παίρνω την απόφαση σχετικά με το ποια πλατφόρμα θα προτείνω, έχει πραγματικά σχέση με το πόσο αισθάνομαι ότι το άτομο θέλει να αναπτύξει την επιχείρησή του στον ιστό. Το Wix και οι πλατφόρμες όπως αυτές εξελίσσονται με την ταχύτητα του τμήματος μηχανικής τους. Μια πλατφόρμα όπως το WordPress, η οποία είναι ανοιχτού κώδικα και έχει δεκάδες χιλιάδες προγραμματιστές που συνεισφέρουν σε αυτήν, εξελίσσεται με την ταχύτητα του διαδικτύου. Αυτή είναι η διαφορά.

WHC: Το WP Engine προσφέρει ένα ευρύ φάσμα διαχειριζόμενων προγραμμάτων φιλοξενίας – τα πάντα, από ένα Προσωπικό Σχέδιο Ιστοσελίδας έως προσαρμοσμένες λύσεις. Ποιες είναι μερικές από τις εκτιμήσεις για εφαρμογές Enterprise WordPress?

DV: Έχω ασχοληθεί πολύ με αυτό. Οι υπηρεσίες μας ξεκινούν με το Προσωπικό Σχέδιο 29 $ – έναν ιστότοπο – μέχρι τεράστιες επιχειρηματικές αναπτύξεις με πολλούς διακομιστές και πολλαπλά κέντρα δεδομένων. Όταν ένας μεγάλος οργανισμός ασχολείται με αυτό, πολλές φορές η ομάδα μηχανικών θα έρθει και θα πει: «Όχι. Όχι. Όχι. Αυτό είναι το σύμπλεγμα μας. Αυτοί είναι οι διακομιστές μας. Έχουμε ένα κέντρο δεδομένων. Θα το διαχειριστούμε αυτό. ” Και η άποψή μου σε αυτούς είναι πάντα, “Πρώτα απ ‘όλα, ξέρετε το WordPress;” Και η απάντηση τις περισσότερες φορές είναι, «Όχι». Λοιπόν, πώς βελτιστοποιούν το επίπεδο προσωρινής αποθήκευσης; Πώς βελτιστοποιούν τη δρομολόγηση της κυκλοφορίας; Πώς κάνουν την ασφάλεια; Πώς κάνουν μπαλώματα; Ποια είναι η καλύτερη στοίβα τεχνολογίας; Πρέπει να τα καταλάβουν όλα αυτά. Θέλετε πραγματικά αυτούς τους πονοκεφάλους; Και όταν το θέσατε έτσι, είχα πραγματικά έναν τόνο επιτυχίας με τους ανθρώπους να λένε, “Εντάξει. Όχι, δεν θέλω πραγματικά αυτόν τον επιπλέον πονοκέφαλο. ” …

Φροντίστε να ακούσετε την πλήρη συνέντευξη με τον David στο Web Hosting Cat Podcast.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Premium Managed WordPress Hosting του WP Engine

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector