Επανεξέταση σφόνδυλου

Επανεξέταση σφόνδυλου


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ιουνίου 2019: Το Flywheel αποκτήθηκε τώρα από την WP Engine! Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες καθώς βρίσκονται κάτω από το WP Engine fold. Προς το παρόν, το Flywheel συνεχίζει να προσφέρει τα δικά του σχέδια φιλοξενίας.

Αν και είναι μια νεότερη εταιρεία και λιγότερο γνωστή από άλλες, το Flywheel γίνεται μεγαλύτερος παίκτης στον τομέα φιλοξενίας του WordPress. Στην πραγματικότητα, το WordPress.org αναγνωρίζει τώρα το Flywheel ως μία από τις προτεινόμενες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων. Το Flywheel εστιάζει αποκλειστικά στη διαχείριση φιλοξενίας WordPress. Διαθέτουν προγράμματα φιλοξενίας για προσωπικούς ιστότοπους, καθώς και επαγγελματικά και προσαρμοσμένα πακέτα φιλοξενίας.

Εγραφομαι

Η εγγραφή στο Flywheel είναι μια πολύ απλή διαδικασία. Παρόλο που η διαδικασία εγγραφής είναι εύκολη, όπως και άλλα διαχειριζόμενα προγράμματα φιλοξενίας WordPress, δεν υπάρχει επιλογή για τη χρήση ενός υπάρχοντος τομέα (για παράδειγμα, ενός που έχετε ήδη στο GoDaddy). Πρέπει να προσθέσετε τον τομέα αργότερα και, στη συνέχεια, να τον καταστήσετε κύριο. Στην πραγματικότητα έπρεπε να επικοινωνήσω με την υποστήριξη πελατών για να με βοηθήσει καθώς έπαιρνα σφάλμα 404 όταν το δοκίμασα. Κατάφεραν να διορθώσουν το πρόβλημα.

Ρύθμιση λογαριασμού και πίνακας ελέγχου

Flywheel Δημιουργία ιστότοπου
Η δημιουργία του ιστότοπού σας στο Flywheel είναι επίσης πολύ εύκολη. Απλά πρέπει να εισαγάγετε τις πληροφορίες διαχειριστή WordPress.
Flywheel Δημιουργία ιστότοπου WordPress

Μου αρέσει πολύ που μπορείτε να επιλέξετε από 10 διαφορετικές τοποθεσίες κέντρων δεδομένων σε όλο τον κόσμο. Σίγουρα επηρέασε την ταχύτητα του ιστότοπου.
Flywheel Επιλογή Data Center

Χρειάστηκε λίγο λιγότερο από μισή ώρα για τη δημιουργία και την προετοιμασία του ιστότοπού μας. Θα λάβετε ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία.
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για ιστότοπο σφόνδυλου

Ο πίνακας ελέγχου του Flywheel είναι ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα. Μου αρέσει πώς απλοποίησαν πραγματικά τη διάταξη και διευκόλυναν τα πάντα.
Ταμπλό σφονδύλου

Η μοναδική δυνατότητα που θα θέλαμε να προστεθεί στον πίνακα ελέγχου είναι ένας εμφανής σύνδεσμος για να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών.

Premium Χαρακτηριστικά

Το Flywheel παρέχει αυτοματοποιημένα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας στα οποία μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση από τον πίνακα ελέγχου. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα μη αυτόματο αντίγραφο ασφαλείας ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο κουμπί στη σελίδα Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.
Αντίγραφα ασφαλείας σφονδύλου

Για πρόσθετη ασφάλεια, μας αρέσει ο τρόπος με τον οποίο το Flywheel σάς επιτρέπει να προσθέτετε προστασία με κωδικό πρόσβασης στον ιστότοπό σας. Μπορείτε να το ρυθμίσετε απευθείας από τον πίνακα ελέγχου Flywheel. Στη συνέχεια, για να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπό σας, θα πρέπει να εισαγάγετε αυτόν τον κωδικό πρόσβασης. Αυτή η λειτουργία είναι εξαιρετική εάν πρέπει να αποτρέψετε την πρόσβαση στον ιστότοπό σας για συντήρηση κ.λπ..
Ρυθμίσεις προστασίας κωδικού πρόσβασης σφονδύλου

Θεωρούμε τη σταδιοποίηση ως απαραίτητο χαρακτηριστικό οποιουδήποτε διαχειριζόμενου προγράμματος φιλοξενίας WordPress. Είναι ενδιαφέρον ότι το Flywheel σάς επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν ιστότοπο σταδιοποίησης για τη δοκιμή και την εφαρμογή αλλαγών. Ωστόσο, αυτήν τη στιγμή (τουλάχιστον όταν αγόρασα έναν λογαριασμό εκεί), η σταδιοποίηση εξακολουθεί να θεωρείται χαρακτηριστικό beta από το Flywheel. Πρέπει να ειδοποιήσετε συγκεκριμένα την υποστήριξη πελατών για να ρυθμίσετε τη σταδιοποίηση.
Στάδιο Flywheel Beta

Η διαδικασία σταδιοποίησης στο Flywheel πραγματικά λειτούργησε πολύ για μένα και ελπίζω ότι σύντομα θα το βγάλουν από το beta και θα εφαρμόσουν πλήρως αυτήν τη δυνατότητα.

Απόδοση ιστότοπου

Ένα από τα καλύτερα οφέλη του Flywheel είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 10 κέντρα δεδομένων από όλο τον κόσμο. Στις δοκιμές μας, αυτό έκανε πραγματικά τη διαφορά στην ταχύτητα του ιστότοπου. Το Flywheel φαίνεται να είναι μια καλή επιλογή για φιλοξενία εάν το κοινό-στόχος ή η πελατειακή σας βάση βρίσκεται κυρίως γύρω από την περιοχή του κέντρου δεδομένων σας. Είχαμε μεγάλους αριθμούς ταχύτητας κατά τη δοκιμή πιο κοντά στην επιλογή του κέντρου δεδομένων μας (δυτική ακτή). Δυστυχώς, οι αριθμοί δεν ήταν σχεδόν τόσο καλοί κατά τη δοκιμή από άλλες περιοχές, οπότε φαίνεται ότι το Flywheel πρέπει να κάνει λίγη δουλειά εδώ. Η απόδοση ήταν ακόμα καλή – όχι τόσο εντυπωσιακή όσο πιο μακριά από το κέντρο δεδομένων μας.

Υποστήριξη πελατών

Η υποστήριξη στο Flywheel ήταν υπέροχη όταν ήμουν σε θέση να συνδεθώ με έναν πράκτορα. Δυστυχώς, η υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας του Flywheel δεν είναι διαθέσιμη 24/7 και δεν εννοούμε μόνο τη νύχτα. Υπήρξαν φορές ακόμη και το μεσημέρι όπου η ζωντανή συνομιλία δεν ήταν διαθέσιμη. Στην πραγματικότητα, οι ώρες υποστήριξης στο Flywheel αναφέρονται από τις 9 π.μ. έως τις 7 μ.μ. κεντρική ώρα. Σίγουρα θα θέλαμε να υπάρχει διαθέσιμη 24ωρη υποστήριξη. Επίσης, θα ήταν ωραίο εάν υπήρχε ένας πιο εμφανής σύνδεσμος για την υποστήριξη πελατών στον πίνακα ελέγχου του λογαριασμού τους.

Σύσταση

Παρά τα δύο θέματα που ανέφερα παραπάνω, μας αρέσει πολύ το Flywheel και σίγουρα τα θεωρούμε σοβαρό παίκτη στον τομέα της φιλοξενίας WordPress. Και αν μπορούν να καλύψουν εκείνες τις περιοχές όπου μπορεί να υπάρξει κάποια βελτίωση, το Flywheel θα μπορούσε να βρεθεί στην κορυφή της λίστας.

Τροχός κανονίζων την ταχύτητα
Κριτική από τον Michael James στις
11 Ιουλίου.
τέσσερα_και_ μισά_ αστέρια_ βαθμολόγηση
Βαθμολογία: 4.5

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Flywheel Hosting

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map