Συνέντευξη με τη Stephanie Robbins – Robbins Interactive

Συνέντευξη Stephanie Robbins


Εάν έχετε αυτήν τη στιγμή ένα blog ή σκοπεύετε να δημιουργήσετε ένα blog, μαζί με το να μοιραστείτε το όραμα και τις σκέψεις σας, ίσως θελήσετε επίσης να σκεφτείτε να κερδίσετε χρήματα με τον ιστότοπό σας. Ενώ υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να δημιουργήσετε έσοδα από το ιστολόγιό σας, πρέπει να κάνετε πολλά περισσότερα από το να επιτύχετε μια σειρά διαφημίσεων στον ιστότοπό σας, εάν θέλετε να πετύχετε. Η Stephanie Robbins και η εταιρεία της Robbins Interactive ειδικεύονται στη διαχείριση θυγατρικών και στην προσέγγιση blogger. Πρόσφατα είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω μαζί της και να της δώσω πληροφορίες σχετικά με το τι λειτουργεί και δεν λειτουργεί όταν πρόκειται για δημιουργία εσόδων από ιστολόγια.

Web Hosting Cat: Μπορείτε να μας πείτε για το ιστορικό σας και πώς ξεκινήσατε με το διαδικτυακό μάρκετινγκ?

Στέφανι Ρόμπινς: Ήρθα από ένα μάρκετινγκ / επικοινωνιακό υπόβαθρο, και τότε εφευρέθηκαν το Διαδίκτυο. Μου άρεσε πολύ το γεγονός ότι θα μπορούσατε να παρακολουθείτε και να αναφέρω και να έχετε μια σταθερή απόδοση επένδυσης (ROI). Αυτή ήταν λοιπόν η πρώτη μου εισαγωγή στο διαδικτυακό μάρκετινγκ – ακριβώς όταν ξεκινήσαμε να κάνουμε πανό με το μικρό gif animation. Κάναμε μια στροφή στον κόσμο και σκεφτήκαμε ότι ήμασταν πολύ καλοί! Αυτή ήταν η αρχή. Πήγα στο διαδικτυακό μάρκετινγκ πριν από περίπου 15 χρόνια. Και μετά με έφεραν στο μάρκετινγκ θυγατρικών και μόλις ερωτεύτηκα, γιατί μου αρέσει να δουλεύω με άτομα και να τους βοηθά να γίνουν επιτυχημένοι με το διαδικτυακό μάρκετινγκ και να χρησιμοποιώ την εμπειρία του ψηφιακού μάρκετινγκ της εταιρείας μου για να βοηθήσω τις συνεργάτες να είναι επιτυχημένες.

WHC: Ποια θα ήταν η νούμερο ένα συμβουλή σας για να ξεκινήσετε bloggers που θέλουν να δημιουργήσουν έσοδα από τον ιστότοπό τους?

SR: Η νούμερο ένα συμβουλή είναι να μην ντρέπεστε να ζητάτε από τους χρήστες να κάνουν κλικ. Νομίζω ότι πολλές φορές οι μπλόγκερ δεν είναι ασφαλείς γιατί αισθάνονται σαν “Ω, πρόκειται να πουλήσουν!” Ή, “Αυτό θα προσβάλει κάποιον”. Πρέπει να συνειδητοποιήσουν εάν κάποιος παρακολουθεί το ιστολόγιο, είναι επειδή σε κάποιο επίπεδο θέλουν να είναι σαν εσένα. Και, για να τους δώσετε ένα προϊόν που τους βοηθά να μοιάζουν περισσότερο με εσάς είναι στην πραγματικότητα μια υπηρεσία που παρέχετε. Λοιπόν, μην ντρέπεστε να πείτε, “Γεια, αυτό είναι ένα υπέροχο προϊόν. Αυτός είναι ο λόγος που μου αρέσει. Αυτός είναι ο λόγος που νομίζω ότι μπορεί να σας αρέσει ».

WHC: Σας συνιστούμε να περιμένετε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να δημιουργήσετε το ιστολόγιό σας προτού προσπαθήσετε να το δημιουργήσετε?

SR: Νομίζω ότι εξαρτάται. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε υπόλοιπο. Εάν το μόνο που κάνετε είναι να δημιουργήσετε έσοδα από τον ιστότοπό σας, αλλά δεν παρέχετε αξία, θα χάσετε τους ακόλουθους. Και νομίζω ότι είναι αυτές οι ιστορίες τρόμου που κάνουν τους ανθρώπους να είναι πραγματικά ντροπαλοί. Επομένως, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι ένα καλό μέρος του περιεχομένου σας και η δημιουργία αυτής της σχέσης δεν δημιουργεί έσοδα. Αλλά με αυτά τα λόγια, μην περιμένετε έως ότου έχετε ένα gazillion ακόλουθους και αισθανθείτε ότι ω, πρέπει να είμαι ένας κορυφαίος blogger που περιλαμβάνεται στο BuzzStream για να είμαι επιτυχής. Καθώς δημιουργείτε τους οπαδούς σας, θα μπορείτε πραγματικά να δημιουργήσετε έσοδα περισσότερο.

WHC: Από την εμπειρία σας, τι οδηγεί σε μεγαλύτερη επιτυχία στη δημιουργία εσόδων; Σύνδεσμοι στο περιεχόμενο ή στις διαφημίσεις banner?

SR: 100% σύνδεσμοι εντός περιεχομένου. Όταν είστε blogger, οι χρήστες συνδέονται μαζί σας προσωπικά. Και, επειδή είστε ειδικός σε κάτι – είτε πρόκειται για μαμά ή φωτογράφος. Σας εμπιστεύονται γιατί έχετε εμπειρία σε κάτι και τους αρέσει το στυλ σας. Έτσι, ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε έσοδα από το ιστολόγιό σας είναι να έχετε τη γνώμη σας εκεί – γιατί γι ‘αυτό βρίσκονται εκεί. Και αν ένα banner είναι ακριβώς στο πλάι, είναι το ίδιο με τον επαναπροσδιορισμό. Είναι απλώς τυχαίο εάν κάνουν κλικ σε αυτό. Δεν θα έχετε καθόλου καλά αποτελέσματα. Μπορεί να πάρετε ένα ή δύο.

WHC: Ποια είναι τα αγαπημένα σας εργαλεία blogger για να αυξήσετε τις μετατροπές πωλήσεων?

SR: Μερικά από αυτά είναι ειδικά για το δίκτυο και εξαρτάται πραγματικά από τον τύπο του ιστολογίου σας. Έτσι, για παράδειγμα, εάν είστε blogger μόδας και μόλις ξεκινήσετε, πρέπει πραγματικά να κοιτάξετε το ShopStyle και το RewardsStyle επειδή πρόκειται να σας διευκολύνουν. Θα σας συνδέσουν αμέσως με τις επωνυμίες. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πώς να δημιουργείτε συνδέσμους εύκολα. Και, ShareASale και AvantLink και CJ, έχουν όλα πρόσθετα για το πρόγραμμα περιήγησής σας για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα συνδέσμους συνεργατών. Και μετά πραγματικά για δημιουργία εσόδων, πρόκειται για καλά εργαλεία για το blogging. Όπως, το Yoast είναι ένα από τα αγαπημένα μου εργαλεία. Για να είστε πραγματικά καλοί στη δημιουργία εσόδων, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι οι άνθρωποι που αναζητούν αυτό το προϊόν ή που αναζητούν αυτήν τη λύση, μπορούν να σας βρουν στο Διαδίκτυο και στη συνέχεια να γίνουν οπαδοί, επειδή τους απαντήσατε αυτό το πρόβλημα.

WHC: Το Robbins Interactive συνεργάζεται με τη Διαχείριση συνεργατών και το Blogger Outreach. Ποιες είναι μερικές από τις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία σας?

SR: Κάνω διαχείριση θυγατρικών για εταιρείες υγείας και ευεξίας. Αυτό είναι το πάθος μου. Και βρίσκω ότι κάνω πολύ καλύτερα αν είμαι παθιασμένος με κάτι. Είμαι πιο επιτυχημένος. Έχω λοιπόν πελάτες όπως το Grokker.com, το οποίο είναι διαδικτυακή γιόγκα, γυμναστήριο και μαγείρεμα – καθώς και φυσικά θεραπευτικά έλαια και 100% καθαρό που είναι βιολογικά καλλυντικά και φροντίδα του δέρματος – τα πάντα, από μωρά, άνδρες, έως γυναίκες. Και αυτό που κάνω για αυτούς είναι μια προσθήκη στο να κάνω αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν ως μάρκετινγκ θυγατρικών, το οποίο είναι κουπόνι και ασχολείται με θυγατρικές – που σίγουρα έχει θέση στο μάρκετινγκ θυγατρικών. Όπου πραγματικά φέρνω την αξία μου, αισθάνομαι, και αυτό που με διαφοροποιεί, είναι ότι εκτός από την παροχή πρόσθετων εσόδων, προσφέρομαι αύξηση της επωνυμίας συνεργαζόμενο με συνεργάτες ποιοτικού περιεχομένου – είτε είναι bloggers είτε συνεργάτες εξειδικευμένων SEO. Αυτό για μένα είναι εκεί που είναι τόσο μεγάλη η δύναμη του μάρκετινγκ θυγατρικών. Έτσι, δημιουργώ πολλά εργαλεία για bloggers και θυγατρικές εξειδικευμένων περιεχομένων και άτομα που είναι νέοι στο μάρκετινγκ θυγατρικών για να τα εισαγάγουν στο μάρκετινγκ θυγατρικών — ακόμα κι αν δεν είναι ένας από τους πελάτες μου. Ακριβώς επειδή είμαι τόσο παθιασμένος εκεί που θέλω να πάει αυτή η βιομηχανία.

WHC: Πού βλέπετε το μέλλον της δημιουργίας εσόδων ιστολογίου?

SR: Ξέρετε, τα τελευταία πέντε χρόνια, οι μπλόγκερ ήταν το χρυσό ψήγμα που όλοι προσπαθούν να προσεγγίσουν. Και, νομίζω ότι ορισμένοι μπλόγκερ έχουν πραγματικά την αίσθηση για αυτό που με κάνει ευτυχισμένο. Επομένως, αυτό που βλέπω είναι περισσότεροι bloggers να καταλαβαίνουν ότι μπορούν να δημιουργήσουν έσοδα από τον ιστότοπό τους και να έχουν ένα πραγματικά υγιές συνδυασμό εσόδων. Λοιπόν, έχουν κάποιες χορηγίες. Έχουν κάποιο μάρκετινγκ θυγατρικών. Έχουν κάποια διαφήμιση – απλά ένα ωραίο μείγμα, αλλά εξακολουθούν να το κάνουν, επειδή τόσες πολλές μάρκες θέλουν να συνεργαστούν μαζί τους, όπου είναι απόλυτα αληθινοί στον εαυτό τους. Και νομίζω ότι είναι το κλειδί. Τότε λειτουργούν όλες οι μορφές δημιουργίας εσόδων. Εάν χρησιμοποιείτε πραγματικά το προϊόν ή την υπηρεσία, είστε παθιασμένοι με αυτό – όπως ακριβώς επιλέγω υγεία και ευεξία επειδή είμαι καλύτερος σε αυτό που κάνω. Είναι το ίδιο πράγμα για έναν άλλο blogger εκεί έξω – είτε πρόκειται για υγεία είτε για cookie, ή για ό, τι αφορά το πάθος τους. Μερικές μέρες είναι τα cookies για μένα!

Επισκεφτείτε το RobbinsInteractive.com για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση θυγατρικών και τις υπηρεσίες προσέγγισης blogger.

Φροντίστε να ακούσετε την πλήρη συνέντευξη με τη Stephanie Robbins στο Web Hosting Cat Podcast.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map