Συστάσεις Web Hosting 2019

web-hosting-συστάσεις-2019


Για το 2019, οι τρεις μεγάλες περιοχές ενδιαφέροντος για τους πελάτες φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι το WordPress, το ηλεκτρονικό εμπόριο και οι δημιουργοί ιστότοπων. Με το Gutenberg τώρα εάν το πλήρες αποτέλεσμα στο WordPress, υπάρχει ακόμη περισσότερος ενθουσιασμός για την πιο δημοφιλή πλατφόρμα στον ιστό. Εν τω μεταξύ, με τους καταναλωτές να συνεχίζουν να προτιμούν τις διαδικτυακές αγορές, οι ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου έχουν μεγάλη ζήτηση. Και, με πολλούς αρχικούς κατόχους ιστότοπων να θέλουν έναν πιο γρήγορο και ευκολότερο τρόπο να δημιουργήσουν τους ιστότοπούς τους, οι δημιουργοί ιστότοπων συνεχίζουν να αυξάνονται στη δημοτικότητά τους – με αποτέλεσμα οι περισσότερες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων να τις συμπεριλαμβάνουν τώρα με τα σχέδια φιλοξενίας τους.

Ακολουθεί η λίστα με τις προτάσεις Web Hosting για το 2019:

Κοινή φιλοξενία:

GreenGeeks
Φιλοξενία InMotion
SiteGround

γκριζεκ
Το Shared Hosting παραμένει η καλύτερη οδός για τους περισσότερους νέους ιδιοκτήτες ιστότοπων. Και τα καλά νέα είναι ότι εδώ το 2019, όχι μόνο μπορείτε να βρείτε σχέδια Shared Hosting εξαιρετικής ποιότητας, αλλά οι περισσότεροι οικοδεσπότες Ιστού (ειδικά οι υψηλής βαθμολογίας) κάνουν εξαιρετική δουλειά να απομονώσουν λογαριασμούς στους κοινόχρηστους διακομιστές τους, έτσι ώστε ο λογαριασμός φιλοξενίας ιστού σας να είναι προστατεύεται από άλλους.

Φιλοξενία WordPress:

Μπλε Χοστ
SiteGround
Φιλοξενία Α2

bluehost-2019
Όπως ανέφερα παραπάνω, το WordPress είναι πιο δημοφιλές από ποτέ αυτές τις μέρες. Ωστόσο, ενώ κάθε οικοδεσπότης Ιστού προσφέρει φιλοξενία στο WordPress αυτές τις μέρες, είναι σημαντικό να αναζητήσετε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας που περιλαμβάνει μια βελτιστοποιημένη εμπειρία φιλοξενίας του WordPress. Για παράδειγμα, και τα δύο Μπλε Χοστ και SiteGround συνιστώνται από το WordPress.org. Το Bluehost είναι ιδανικό για αρχάριους στο WordPress, ενώ το SiteGround είναι ιδανικό για πιο έμπειρους χρήστες καθώς περιλαμβάνουν πολλές προηγμένες λειτουργίες φιλοξενίας WordPress. Και όπως ανέφερα προηγουμένως, θεωρούμε Φιλοξενία Α2 να είμαστε τόσο εξαιρετικοί που τους χρησιμοποιούμε WebHostingCat.com.

Διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress:

Μηχανή WP
Υγρός Ιστός
Πιέζεται

wp-engine-2019
Εάν πρέπει να κάνετε ένα βήμα προς έναν πάροχο φιλοξενίας WordPress που διαχειρίζεται premium, υπάρχουν επίσης αρκετές καλές επιλογές. Με τη διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress, αναζητάτε ειδική υποστήριξη WordPress μαζί με προηγμένες λειτουργίες που σας επιτρέπουν να αφιερώνετε λιγότερο χρόνο ανησυχώντας για εργασίες συντήρησης και περισσότερο χρόνο για την παραγωγή περιεχομένου για τον ιστότοπό σας.

Μεταξύ των προτάσεών μας για τη διαχείριση φιλοξενίας WordPress, Μηχανή WP εξακολουθεί να είναι το πρότυπο για πολλούς συμπεριλαμβανομένων και εμάς. Και το 2019, το WP Engine όχι μόνο παρέχει εξειδικευμένες δυνατότητες και υποστήριξη WordPress, αλλά η πλατφόρμα ψηφιακής εμπειρίας τους φέρνει τα πράγματα σε ένα νέο επίπεδο. Το WP Engine περιλαμβάνει επίσης δωρεάν StudioPress θέματα που βασίζονται στο Genesis Framework με τα σχέδια φιλοξενίας τους.

Εν τω μεταξύ, Υγρός Ιστός Επίσης συνεχίζει να διακρίνεται ως ο πάροχος φιλοξενίας premium για σημαντικούς ιστότοπους αποστολής. Ο Chris Lema και η ομάδα του έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά φέρνοντας στο κοινό τους τα σχέδια φιλοξενίας Managed WordPress και Managed WooCommerce.

Και, αν δεν είστε εξοικειωμένοι με Πιέζεται, πιθανότατα θα ακούσετε πολύ περισσότερα γι ‘αυτούς το 2019. Το Pressable είναι ένας από τους νέους παρόχους φιλοξενίας WordPress που είναι αφοσιωμένος στην παροχή της καλύτερης εμπειρίας για τους πελάτες του.

Φιλοξενία ηλεκτρονικού εμπορίου:

Φιλοξενία InMotion
GreenGeeks
Υγρός Ιστός

inmotion-hosting-2019
Οι διαδικτυακές πωλήσεις συνεχίζουν να αυξάνονται σε δημοτικότητα. Παρόλο που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία δημιουργίας ιστότοπων, όπως το Wix για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, εάν προτιμάτε να χρησιμοποιείτε μια παραδοσιακή εταιρεία φιλοξενίας, αυτές είναι οι κορυφαίες προτάσεις μας. Με Φιλοξενία InMotion και GreenGeeks, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που είναι διαθέσιμη στο cPanel καθώς και στο WooCommerce για WordPress. Και, το InMotion περιλαμβάνει δωρεάν ιδιωτικό SSL, ενώ το GreenGeeks παρέχει το Let’s Encrypt Wildcard SSL.

Για την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας WooCommerce, Διαχειριζόμενη φιλοξενία WooCommerce Liquid Web είναι η κορυφαία μας πρόταση.

Φιλοξενία VPS:

Φιλοξενία InMotion
Φιλοξενία Α2
Μπλε Χοστ

inmotion-vps-2019
Εάν χρειάζεστε περισσότερους πόρους για τον ιστότοπό σας, ήρθε η ώρα να προχωρήσετε στο VPS Hosting. Με το VPS Hosting, απολαμβάνετε πολλά οφέλη από έναν ειδικό διακομιστή με πιο προσιτό κόστος. Και με τη διαχειριζόμενη φιλοξενία VPS, δεν χρειάζεστε την εμπειρία για τη ρύθμιση και τη συντήρηση του εικονικού διακομιστή σας. Για διαχειριζόμενη και μη διαχειριζόμενη φιλοξενία VPS, σας συνιστούμε να κοιτάξετε Φιλοξενία InMotion, Φιλοξενία Α2, και Μπλε Χοστ.

Αφιερωμένοι διακομιστές:

Υγρός Ιστός
Φιλοξενία InMotion
Φιλοξενία Α2

liquid-web-2019
Για ιστότοπους που είναι κρίσιμοι για επιχειρήσεις και αποστολές, ένας αποκλειστικός διακομιστής είναι συνήθως η καλύτερη επιλογή. Για την καλύτερη επιλογή αποκλειστικών διακομιστών και για εξαιρετική φιλοξενία, Υγρός Ιστός είναι η κορυφαία μας πρόταση. Εάν χρειάζεστε μια πιο προσιτή λύση, σας προτείνω να κάνετε check out Φιλοξενία InMotion και Φιλοξενία Α2.

Φιλοξενία Windows:

Διακομιστής
Πάμε μπαμπά

Εάν χρειάζεστε ή προτιμάτε το Windows Hosting από το Linux, θα πρέπει να ελέγξετε αυτούς τους κεντρικούς υπολογιστές ιστού. Εάν χρειάζεστε μια πιο οικονομική λύση, μπορείτε να επιλέξετε Διακομιστής. Και, μεταξύ των πολλών υπηρεσιών φιλοξενίας τους, Πάμε μπαμπά παρέχει επίσης μια σειρά από επιλογές φιλοξενίας των Windows.

Δημιουργός ιστότοπου:

Wix
Πάμε μπαμπά
BoldGrid

wix-2019
Οι δημιουργοί ιστότοπων είναι ακόμη πιο δημοφιλείς αυτές τις μέρες, λόγω της δυνατότητας δημιουργίας ιστότοπου εύκολα και γρήγορα. Για βασικούς διαδικτυακούς ιστότοπους φυλλαδίων, μας αρέσουν Wix. Για πιο περίπλοκους ιστότοπους, σας προτείνουμε να ρίξετε μια ματιά GoCentral του GoDaddy οικοδόμος ιστότοπου. Και, αν προτιμάτε το WordPress, BoldGrid είναι για άλλη μια φορά η επιλογή μας να δημιουργήσουμε επαγγελματικούς ιστότοπους WordPress.

Green Web Hosting:

GreenGeeks
Φιλοξενία InMotion
Φιλοξενία Α2

greengeeks-2019
Γνωρίζω ότι το πράσινο web hosting είναι σημαντικό για πολλούς ανθρώπους. Και τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν μερικές εξαιρετικές επιλογές φιλοξενίας που δεν είναι μόνο πράσινες, αλλά απλώς εξαιρετικές. GreenGeeks είναι ένας από τους πιο γνωστούς πράσινους οικοδεσπότες που τροφοδοτείται από 300% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Ωστόσο, το InMotion και το A2 Hosting είναι επίσης εξαιρετικές επιλογές πράσινου web hosting. Φιλοξενία InMotion άνοιξε το πρώτο Green Data Center στο Λος Άντζελες – μειώνοντας την παραγωγή άνθρακα 2000+ τόνους ετησίως. Και Φιλοξενία Α2 παρέχει το FutureServe Green Hosting, σε συνεργασία με το Carbonfund.org από το 2007.

Φιλοξενία προϋπολογισμού:

Διακομιστής
FastComet
Hostinger

interserver-2019
Και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό (εκτός από την τιμή), εξακολουθούν να υπάρχουν μερικές εξαιρετικές επιλογές φιλοξενίας ιστοσελίδων για εσάς που μπορεί να μην έχουν πολλά χρήματα να ξοδέψουν για να φιλοξενήσουν τους ιστότοπούς σας. Διακομιστής παραμένει μια εξαιρετική λύση φιλοξενίας προϋπολογισμού. Μπορείτε να αποκτήσετε ποιοτική φιλοξενία cPanel με μόνο $ 5 το μήνα. Και με την εγγύηση κλειδώματος τιμών, πληρώνετε το ίδιο ποσό κατά την ανανέωση. FastComet είναι μια άλλη καλή επιλογή όπου δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα υψηλά ποσοστά ανανέωσης – πληρώνετε επίσης την ίδια τιμή κατά την ανανέωση. Και με Hostinger, μπορείτε να εγγραφείτε με λιγότερο από ένα δολάριο ανά μήνα.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map