Καλύτερο Web Hosting για Υγεία και Ευεξία

best-web-hosting-for-health-and-wellness


Νομίζω ότι όλοι θέλουμε να είμαστε υγιείς και ευτυχισμένοι στην καθημερινή μας ζωή. Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η υγεία και η ευεξία είναι το επίκεντρο ενός αυξανόμενου αριθμού ιστότοπων. Είτε ο ιστότοπός σας περιλαμβάνει άσκηση και γιόγκα, δίαιτα, ιατρική περίθαλψη ή απλώς απολαμβάνοντας τη ζωή, ακολουθούν μερικές συμβουλές για τη δημιουργία του ιστότοπού σας. Θα καλύψουμε επίσης ό, τι πρέπει να γνωρίζετε κατά την αναζήτηση φιλοξενίας ιστού. Και, θα σας δώσουμε τις προτάσεις μας για τη φιλοξενία ιστότοπων υγείας και ευεξίας.

Δημιουργία ιστοτόπου υγείας και ευεξίας

  • Blogging
  • Φόρουμ κοινότητας
  • Μάρκετινγκ μέσω email
  • Φιλικό για διαφημίσεις
  • Ηλεκτρονικό εμπόριο Δυνατότητα πώλησης προϊόντων στο Διαδίκτυο

Παρόλο που η κατηγορία υγείας και ευεξίας μπορεί να περιλαμβάνει ποικιλία ενδιαφερόντων, πάντα θέλετε να δημιουργήσετε μια αίσθηση κοινότητας καθώς και να μοιραστείτε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες με το κοινό σας. Η συμπερίληψη ενός ιστολογίου με τον ιστότοπο υγείας και ευεξίας σας είναι ένας εξαιρετικός τρόπος παροχής χρήσιμου περιεχομένου για τους αναγνώστες σας καθώς γνωρίζουν τα πάντα για εσάς και την επιχείρησή σας. Ένα άλλο χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι να συμπεριλάβετε ένα φόρουμ όπου οι χρήστες σας μπορούν να κάνουν ερωτήσεις και να ανταλλάσσουν ιδέες και πληροφορίες. Και, εάν θέλετε να πουλήσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας στο Διαδίκτυο, θα θέλατε να βεβαιωθείτε ότι η πλατφόρμα του ιστότοπού σας είναι φιλική για τις διαφημίσεις και ότι έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

Στοιχεία φιλοξενίας ιστοσελίδων

Εάν ο κύριος στόχος σας είναι να είστε blogger υγείας και ευεξίας, τότε σίγουρα θα συνιστούσα να αναζητήσετε έναν οικοδεσπότη Ιστού WordPress. Εκτός από την καλύτερη πλατφόρμα blogging, το WordPress σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να συμπεριλάβετε φόρουμ και μάρκετινγκ μέσω email. Εάν ο ιστότοπός σας αφορά περισσότερο την ευαισθητοποίηση σχετικά με την επωνυμία ή την πώληση προϊόντων, τότε ίσως είναι πιο λογικό να κοιτάξετε μια λύση δημιουργίας ιστότοπων, η οποία μπορεί να επιταχύνει σημαντικά τη διαδικασία δημιουργίας ιστότοπων. Θα μπορείτε να συνδέσετε γρήγορα τον ιστότοπό σας στο διαδίκτυο και η δημιουργία του διαδικτυακού σας καταστήματος θα είναι ευκολότερη. Εάν έχετε πολλές επιχειρήσεις ή ξεχωριστούς τομείς της επιχείρησής σας που απαιτούν περισσότερους από έναν ιστότοπους, θα πρέπει σίγουρα να λάβετε υπόψη μία από τις προτάσεις μας για τη φιλοξενία πολλών ιστότοπων.

Προτάσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων: Δημιουργία ιστοτόπου

GoDaddy GoCentral

GoCentral Wellness
Το GoCentral, ο δημιουργός ιστότοπων από το GoDaddy, είναι μια βιώσιμη εναλλακτική λύση για το Wix. Στη θετική πλευρά, βρήκα ευκολότερο να χρησιμοποιήσω αυτό το Wix το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων του GoDaddy. Επίσης, είναι πολύ εύκολο να προσθέσετε περισσότερες λειτουργίες στον ιστότοπό σας με τις ενότητες του GoCentral. Από την άλλη, τα πρότυπα ιστότοπου με το GoCentral δεν είναι τόσο ωραία όσο αυτά που έχετε με το Wix – και η επιλογή είναι πιο περιορισμένη.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το GoCentral από το GoDaddy

Συστάσεις Web Hosting: WordPress

SiteGround

SiteGround
Για το WordPress blogging, το SiteGround είναι εξαιρετικό. Παρέχουν διαχειριζόμενες λειτουργίες φιλοξενίας WordPress με πολύ χαμηλότερο κόστος από άλλους διαχειριζόμενους οικοδεσπότες Ιστού. Μπορείτε εύκολα να ξεκινήσετε τον ιστότοπό σας WordPress με λίγα μόνο κλικ. Με το πρόγραμμα φιλοξενίας SiteGround, μπορείτε να λαμβάνετε αυτόματες ενημερώσεις, καθημερινή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων και μερικά από τα καλύτερα υποστήριξη πελατών που θα βρείτε από μια εταιρεία φιλοξενίας ιστού. Επίσης, η τεχνολογία SuperCacher του SiteGround συμβάλλει στην επιτάχυνση των ιστότοπών σας για καλύτερη εμπειρία χρήστη.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το SiteGround

Μπλε Χοστ

bluehost
Το Bluehost, όπως το SiteGround, συνιστάται από το WordPress.org. Έχουν επίσης εξειδίκευση στη φιλοξενία WordPress για πολλά χρόνια. Και ενώ τόσο το SiteGround όσο και το Bluehost είναι εξαιρετικές επιλογές για όλα τα επίπεδα των χρηστών του WordPress, αν είστε αρχάριος, θα έδινα το πλεονέκτημα στο Bluehost. Ο προσαρμοσμένος πίνακας ελέγχου WordPress που παρέχει το Bluehost είναι λίγο πιο διαισθητικός και εύχρηστος. Επίσης, παρέχουν καθοδηγούμενη διαδικτυακή βοήθεια κατά τη δημιουργία του πρώτου ιστότοπού σας στο WordPress.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Bluehost

Μάρκετινγκ μέσω email

Είτε αποφασίσετε να επιλέξετε ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων είτε φιλοξενία ιστοσελίδων, είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσετε να δημιουργείτε τη λίστα μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας το συντομότερο δυνατό. Το email παραμένει ένας από τους καλύτερους τρόπους μετατροπής των πωλήσεων. Και με τη σωστή καμπάνια μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να δημιουργήσετε περισσότερη εμπιστοσύνη στο κοινό σας και να αυξήσετε τις πιθανότητες να αγοράσουν προϊόντα και υπηρεσίες υγείας και ευεξίας σας.

Υπάρχουν πολλές εξαιρετικές υπηρεσίες αυτόματης απάντησης email στην αγορά. Προσωπικά, χρησιμοποιώ το AWeber. Μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε τις λίστες AWeber με τον ιστότοπό σας στο WordPress ή έναν ιστότοπο που έχετε δημιουργήσει με το Wix ή το GoCentral. Το καλύτερο από όλα, μπορείτε να δοκιμάσετε το AWeber δωρεάν για ένα μήνα για να δείτε πόσο καλά λειτουργεί για εσάς.

Ακολουθεί ένας σύνδεσμος για έναν δωρεάν οδηγό από το AWeber με πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορείτε να ακολουθήσετε:
AWeber Δωρεάν Ηλεκτρονικός Οδηγός

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector