Paras Blogger-hosting 2020

Paras-bloggaaja-hosting


Jos tarvitset verkkopalvelua blogiisi varten, jatka lukemista selvittääksesi mikä Web-isäntä sinun tulisi valita. Huolimatta siitä, mitä jotkut saattavat ajatella, bloggaaminen on edelleen erittäin suosittu väline tiedon ja ideoiden jakamiseen. Tässä artikkelissa tarkastellaan vuoden 2020 parasta Blogger-hosting-palvelua.

Vaikka blogausalustoja on saatavana monia, WordPress on ylivoimaisesti suosituin. Joten tässä Blogger-hosting-artikkelissa keskityn ensisijaisesti WordPress-ominaisuuksiin ja -etuihin. Ensin katsotaanpa mitä WordPress.org suosittelee vaatimusten ja isännöinnin suhteen. Sitten annan sinulle kolme suosituinta suositusta Blogger-palvelimelle. Koska minulla on henkilökohtainen kokemus kaikkien niiden web-hosting-yritysten käyttämisestä, joita me tarkastelemme täällä, voin kertoa teille ensin, mikä on hyvää ja mikä ei niin hyvää jokaisessa isäntässä.

Jos etsit erityisesti hallittua WordPress-hosting-ratkaisua, tutustu päivitettyyn oppaaseemme täällä.

Mitä WordPress suosittelee?

WordPress.org luettelee kolme tärkeintä hosting-suositusta:

Oikea PHP-versio
Esimerkiksi, tällä hetkellä he listaavat PHP-version 7.3 tai uudemman. Käyttämäsi PHP-versio voi muuttaa huomattavasti sivustosi suorituskykyä. Esimerkiksi päivitys PHP 7: ksi parantaa huomattavasti nopeutta aiempiin versioihin verrattuna. Koska PHP on tärkeä WordPressille, etsin aina verkkoisäntää, joka tarjoaa PHP: n uusimmat versiot isännöintisuunnitelmissaan.

Oikea MySQL- tai MariaDB-versio
Esimerkiksi, tällä hetkellä he luettelevat MySQL 5.6 tai uudemman ja MariaDB 10.0 tai uudemman. Kuten PHP, hyvän web-isännän tulisi pyrkiä tarjoamaan tietokantaohjelmiston kaikkein tuein versio.

HTTPS-tuki
Koska verkkosivustojen tietoturva on tällainen huolenaihe, ja koska Google ja Web-selaimet korostavat https: ää https: llä, SSL: n käyttöönotto on entistä kriittisempi kaikille – myös WordPress-sivustoille. Vaikka kaikki tiedän, että Web-palvelimet voivat tukea https: ää, mitä todella haluat etsiä, on web-hosting-suunnitelma, joka sisältää ilmaiset SSL-varmenteet. Yhä useampi verkkoisäntä tarjoaa nyt ilmaisia ​​Let’s Encrypt SSL -sertifikaatteja, joiden avulla voit käyttää https: tä ilman lisäkustannuksia.

Bloggaajien tärkeimmät hosting-ominaisuudet

Yhdistämällä yllä olevat WordPress.org-ehdotukset ja omat suositukseni bloggaajille, tässä on tärkeimmät ominaisuudet, joita sinun tulisi etsiä valitessasi web-hosting-palvelua.

 • WordPressin esiasennus tai yhden napsautuksen asennus
 • PHP: n ja MySQL: n uusin versio
 • Optimoitu verkkosivuston nopeus ja turvallisuus
 • Edistynyt välimuistitekniikka
 • Sisällönjakeluverkko (CDN)
 • Ilmaiset SSL-sertifikaatit
 • Automatisoidut tietojen varmuuskopiot
 • Automaattiset päivitykset
 • Responsiivinen asiakastuki

Joten mikä on paras Blogger-hosting?

Koska WordPress-hosting-vaihtoehtoja on tällä hetkellä niin paljon, käsittelemme tässä artikkelissa WordPress.orgin suosittelemia kolmea web-hosting-yritystä. Sitten esittelen lisäksi kolme suosikki bloggaajan hosting-vaihtoehtoa.

Sinun pitäisi ehdottomasti pystyä löytämään oikea blogger-hosting-ratkaisu näiden kuuden suositellun web-hosting-yrityksen joukosta.

WordPress.org-suositukset

WordPress.org luettelee vain kolme WordPressin web-hosting-suositusta. Mennään heidän kolmen valitsemisensä yli ja annan sinulle WordPress-blogger-hosting-palvelun 3 parasta vaihtoehtoa.

SiteGround

Editors-pick-bloggaaja-hosting
Siteground-bloggaaja-hosting
SiteGround hämmästyttää minua edelleen sisällyttämällä niihin monia premium-ominaisuuksia, joista joudut yleensä maksamaan paljon enemmän. Itse asiassa SiteGround-palvelun avulla saat pohjimmiltaan hallitun hosting-suunnitelman jaetun palvelun hinnoilla.

SiteGround sisältää automaattiset päivittäiset varmuuskopiot, joita säilytetään 30 päivän ajan, joista voit helposti palauttaa verkkosivustosi. Heidän SuperCacher-tekniikka auttaa todella lyhentämään sivustosi latausaikoja, jotta verkkosivustosi toimisivat nopeammin. Ja ilmainen Let’s Encrypt SSL on mukana.

Pidän SiteGroundista todella siitä, että ne kehittyvät jatkuvasti uusien innovatiivisten ja patentoitujen tekniikoiden avulla. Esimerkiksi viime aikoina he ovat päivittäneet koko jaetun hosting-alustan, paranneet palvelinten palautusmenettelyjä ja virtaviivaistaneet automaattista päivitysjärjestelmäänsä. Itse asiassa voit nyt päivittää WordPress-laajennuksen automaattisesti WordPress-ytimen lisäksi.

Siteground-WordPress-hostingSuosittelen GrowBig-hosting-suunnitelmaa.

Saat jopa 70% alennuksen SiteGround-hosting-palvelusta täältä

Bluehost

Bluehost
Bluehost on ehdottomasti yksi tunnetuimpia web-hosting-yrityksiä ympäri, ja he ovat myös korostaneet WordPress-hosting-ominaisuuksiaan jo vuosien ajan. Ne ovat nyt osa Endurance International Group (EIG) -yritystä, johon kuuluu monia muita web-hosting-yrityksiä, kuten HostGator, iPage, Fat Cow jne..

Bluehost saa äänestyksen parhaasta aloittelijoiden WordPress-hosting-ratkaisusta. He ovat tehneet paljon parannuksia WordPress-aloittelijoille, kuten opastettuja verkkosivustojen luomisohjeita ja räätälöityjä WordPress- ja cPanel-kojetauluja..

DreamHost

DreamPress
Kuten Bluehost, myös DreamHost on toinen hosting-yritys, joka on keskittänyt paljon ponnistelujaan WordPress-isännöintiin. Vaikka ne ovat varmasti uskottava WordPress-isäntä, on joitain alueita, joissa haluaisin nähdä joitain parannuksia. Ensinnäkin, toisin kuin Bluehost, en todellakaan ole koskaan pitänyt heidän ohjauspaneelin käyttöliittymästä – on vaikea löytää toimintoja, eikä se ole mielestäni kovin käyttäjäystävällinen. Toiseksi heidän asiakastuen vastausajat, etenkin live-chatin kanssa, ovat hitaita. Aikaisemmin olen kokenut myös pieniä suorituskykyongelmia.

WebHostingCat.com-suositukset

Vaikka kaikki kolme WordPress.orgin isäntäsuositusta ovat varmasti uskottavia, WordPress Blogger Hosting -sovellukseni parhaat valinnat eroavat jonkin verran omien kokemusteni perusteella. Tässä on kolme parasta suositusta.

GreenGeeks

Editors-pick-bloggaaja-hosting
GreenGeeks
GreenGeeks on valinta parhaalle WordPress-bloggaajan isännöinnille. Heidän hosting-suunnitelmansa arvo on täynnä verkkosivustojesi premium-ominaisuuksia. Ja muista, että kun valitset vihreän verkkoisäntälaitteen, kuten GreenGeeks, autat itse asiassa ympäristömme säästämisessä luomalla blogejasi.

Useimmille bloggaajille GreenGeeks Ecosite Starter -sovellussuunnitelma on enemmän kuin riittävä – tarjoaa rajoittamattoman levytilan ja kaistanleveyden sekä mahdollisuuden isännöidä useita verkkosivustoja – kaikki hintaan vain 2,95 dollaria. Suosittelen kuitenkin erityisesti GreenGeeks Ecosite Premium -suunnitelmaa. Käytän suunnitelmaa, ja se sisältää heidän PowerCacher-tekniikan sekä lisää laskentaresursseja, jotta sivustosi toimisivat nopeammin.

Riippumatta siitä, minkä isännöintisuunnitelman valitset GreenGeeksistä, saat ilmaisen verkkotunnuksen, ilmaisen Let’s Encrypt Wildcard SSL: n, Cloudflare CDN: n, proaktiivisen palvelinvalvonnan ja öiset tietojen varmuuskopiot.

Ja vaikka muiden isäntäyritysten asiakastuki on vähentynyt, GreenGeeks tarjoaa edelleen huippuluokan tukea puhelimitse, sähköpostitse ja live-chatin kautta. Toisin kuin muut web-isännät, live chat -tuen vastausajat ovat erittäin vaikuttavat.

GreenGeeks-hosting-suunnitelmatSuosittelen Ecosite Premium -suunnitelmaa.

Säästä 70% GreenGeeks Hosting -palvelussa

InMotion Hosting -hallinta WordPress

InMotion Hosting -hallinta WordPress
InMotion Hosting on aina ollut yksi suosituimmista web-hosting-valitsijoista yrityssivustoille. Olen ollut InMotion-asiakas jo 10 vuotta ja nautin edelleen suorituskyvystä ja tuesta, jota saan heiltä. Haluan kuitenkin ehdottomasti suosia heidän ylläpitämiä WordPress-hosting-suunnitelmia, kun kyse on bloggaamisesta.

Minulla on sekä InMotion Business Hosting -suunnitelma että InMotion Managed WordPress -suunnitelma. Minun on sanottava kahdesta, ylläpidetyn hosting-suunnitelman avulla saatava verkkosivustojen nopeus ja suorituskyky ovat parempia. InMotionin hallinnoiman WordPress -sovelluksen avulla saat myös automaattisia päivityksiä, tietojen varmuuskopioita ja pääsyn BoldGrid WordPress -sivuston rakennustyökaluun sivuston luomisen helpottamiseksi.

WP-moottori

WP-moottori
WP Engine on ollut minun valintani Premium Managed WordPress Hosting -palvelussa jo vuosia. Jos WordPress on sinun valinta blogiympäristöksi ja etsit hallitun isännöintisuunnitelman lisäapua, et voi tehdä sitä paremmin mielestäni. WP Engine keskittyy yksinomaan ja kokonaan WordPress-isännöintiin.

WP Engine on hieno WordPress-bloggaajille, jotka saattavat tarvita ylimääräistä apua verkkosivustonsa ylläpitoalueella. Heidän tukihenkilöstönsä ovat todella WordPress-asiantuntijoita. Toisin kuin joihinkin muihin hallinnoituihin verkkoisäntäkoneisiin, he ryhtyvät ylimääräiseen vaiheeseen varmistaakseen, että kysymyksesi tai ongelmat ratkaistaan ​​nopeasti..

Parhaat Blogger-hosting-ominaisuudet

GreenGeeksSiteGroundInMotionWP EngineBluehostDreamHost
Helppo WP-asennusFeature StarFeature StarFeature StarFeature StarFeature StarFeature Star
Nykyisin PHP-tukiFeature StarFeature StarFeature Star
Optimoitu välimuistiFeature StarFeature StarFeature StarFeature Star
Ennakoiva suojausFeature StarFeature StarFeature StarFeature StarFeature Star
SSLFeature StarFeature StarFeature StarFeature StarFeature StarFeature Star
CDNFeature StarFeature StarFeature StarFeature Star
Automaattiset päivityksetFeature StarFeature StarFeature StarFeature StarFeature StarFeature Star
Automaattiset varmuuskopiotFeature StarFeature StarFeature StarFeature StarFeature Star
Responsiivinen tukiFeature StarFeature StarFeature StarFeature StarFeature Star
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map