Paras terveyden ja hyvinvoinnin web-hosting

Paras-web-hosting-for-terveys-ja-hyvinvointi


Uskon, että me kaikki haluamme olla terveitä ja onnellinen päivittäisessä elämässämme. Joten ei ole yllättävää, että terveys ja hyvinvointi ovat kasvavan määrän verkkosivustojen painopisteitä. Sisältääkö sivustosi liikuntaa ja joogaa, ruokavaliota, lääketieteellistä hoitoa tai vain elämästä nauttimista, tässä on joitain vinkkejä verkkosivustosi luomiseen. Otamme myös esille, mitä sinun pitäisi tietää, kun etsit web-hosting-palvelua. Annamme sinulle suosituksiamme terveyden ja hyvinvoinnin verkkosivustojen ylläpidolle.

Terveyttä ja hyvinvointia käsittelevän verkkosivuston rakentaminen

 • bloggaaminen
 • Yhteisöfoorumi
 • Sähköpostimarkkinointi
 • Mainosystävällinen
 • Verkkokaupan kyky myydä tuotteita verkossa

Vaikka terveys- ja hyvinvointikategoriaan voi kuulua erilaisia ​​kiinnostuksen kohteita, haluat aina luoda yhteisötunnon ja jakaa yleisöllesi niin paljon tietoa kuin pystyt. Blogin sisällyttäminen terveys- ja hyvinvointisivustollesi on erinomainen tapa tarjota hyödyllistä sisältöä lukijoillesi, kun he tietävät kaiken sinusta ja yrityksestäsi. Toinen hyödyllinen ominaisuus on sisällyttää foorumi, jossa käyttäjät voivat kysyä kysymyksiä ja vaihtaa ideoita ja tietoja. Ja jos haluat myydä tuotteitasi tai palveluitasi verkossa, sinun on varmistettava, että verkkosivustosi ympäristö on mainosystävällinen ja että sinulla on mahdollisuus rakentaa verkkokauppa.

Web-hosting-näkökohdat

Jos päätavoitteesi on olla terveys- ja hyvinvointiblogi, suosittelen ehdottomasti, että etsit WordPress-verkkoisäntää. Sen lisäksi, että WordPress on paras blogimisalusta, se tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden sisällyttää foorumeita ja sähköpostimarkkinointia. Jos verkkosivustosi koskee enemmän tuotemerkkitietoisuutta tai tuotteiden myyntiä, on todennäköisesti järkevämpää tarkastella verkkosivustojen rakennusratkaisua, joka voi nopeuttaa huomattavasti sivuston luomisprosessia. Voit saada verkkosivustosi nopeasti verkkoon, ja verkkokaupan asettaminen on helpompaa. Jos sinulla on useita yrityksiä tai erillisiä liiketoiminta-alueita, jotka vaativat useampaa kuin yhtä verkkosivustoa, sinun kannattaa ehdottomasti harkita yhtä suositusta usean verkkosivuston isännöinnistä..

Web-hosting-suositukset: Web-sivuston rakentaja

GoDaddy GoCentral

GoCentral Wellness
GoDentdyn verkkosivustojen rakentaja GoCentral on toimiva vaihtoehto Wixille. Plussapuolelta löysin GoDaddyn GoCentral-sivuston rakennustyökalun helpommaksi käyttää Wixiä. Ja on myös erittäin helppoa lisätä toimintoja sivustoosi GoCentral-osioilla. Miinuksen puolella GoCentral-verkkosivustomallit eivät ole yhtä hienoja kuin Wixin kanssa – ja valinta on rajoitetumpi.

Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja GoCentralista GoDaddyltä

Web-hosting-suositukset: WordPress

SiteGround

SiteGround
WordPress-blogoinnissa SiteGround on erinomainen. Ne tarjoavat hallittuja WordPress-isännöintiominaisuuksia paljon halvemmalla kuin muut hallitut Web-isännät. Voit helposti aloittaa WordPress-sivustosi muutamalla napsautuksella. SiteGround-isännöintisuunnitelmasi avulla voit saada automaattisia päivityksiä, päivittäisen tietojen varmuuskopion ja joitain parhaista asiakastuista, joita löydät web-hosting-yrityksestä. Myös SiteGroundin SuperCacher-tekniikka auttaa nopeuttamaan verkkosivustojasi paremman käyttökokemuksen saamiseksi.

Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja SiteGround-sivustosta

Bluehost

bluehost
WordPress.org suosittelee Bluehostia, kuten SiteGroundia. He ovat myös erikoistuneet WordPress-isännöintiin monien vuosien ajan. Ja vaikka sekä SiteGround että Bluehost ovat erinomaisia ​​valintoja WordPress-käyttäjän kaikilla tasoilla, jos olet aloittelija, antaisin Bluehostille reunan. Mukautettu WordPress-kojetaulu, jonka Bluehost tarjoaa, on vähän intuitiivisempi ja helppokäyttöisempi. Ne tarjoavat myös opastettuja online-ohjeita luotaessa ensimmäistä WordPress-sivustoasi.

Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja Bluehostista

Sähköpostimarkkinointi

Riippumatta siitä, päätätkö valita verkkosivuston rakentajan tai web-isännöinnin, on erittäin tärkeää, että aloitat sähköpostimarkkinointiluettelon luomisen mahdollisimman pian. Sähköposti on edelleen yksi parhaista tavoista muuntaa myynti. Oikealla sähköpostikampanjalla voit luoda lisää luottamusta yleisösi kanssa ja lisätä heidän mahdollisuuksiaan ostaa terveys- ja hyvinvointituotteita ja -palveluita.

Markkinoilla on useita hienoja automaattivastaajapalveluita. Henkilökohtaisesti käytän AWeberiä. Voit integroida AWeber-luettelot helposti WordPress-sivustoosi tai Wixin tai GoCentralin luomalla verkkosivustolla. Mikä parasta, voit kokeilla AWeberiä ilmaiseksi kuukauden ajan nähdäksesi kuinka se toimii sinulle.

Tässä on linkki ilmaiseen AWeberin oppaaseen, jonka sähköpostipohjia voit seurata:
AWeber-ilmainen sähköpostiopas

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map