Paras Web-hosting kirjoittajille

Paras Web-hosting kirjoittajille


Jos olet kirjailija (toisin kuin muun tyyppisten julkaisujen kirjoittaja) ja etsit web-hosting-palvelua, on syytä harkita joitain muita tekijöitä. Vaikka muun tyyppisten taiteilijoiden web-hosting voi myös olla sinulle sopiva, kehotan sinua ottamaan huomioon seuraavat kohdat. Minulla on useita ystäviä, jotka ovat kirjoittajia, ja vastatessani heitä olen pystynyt määrittelemään joitain heidän etsimistään pääominaisuuksista. Web-isäntän valitseminen, joka säästää aikaa ja sallii heidän keskittyä enemmän kirjoittamiseen, muokkaamiseen ja oikolukuun sen sijaan, että verkkosivustolle päästäisiin verkossa, olisi yleinen ensisijainen tavoite.

Web HostPriceFeatures
A2-hosting2,99 dollaria kuukaudessa – 14,99 dollaria kuukaudessa.Optimoitu sivunopeus
Bluehost2,95 dollaria kuukaudessa – 5,95 dollaria kuukaudessa.WordPress-hosting aloittelijoille
GoDaddy GoCentral5,99 dollaria kuukaudessa – 19,99 dollaria kuukaudessa.Verkkosivun rakentaja
Liikkeessä3,99 dollaria kuukaudessa – 13,99 dollaria kuukaudessa.Max Speed ​​Zone -teknologia
SiteGround3,95 dollaria kuukaudessa – 14,95 dollaria kuukaudessa.Ylläpito WordPress-hosting
Jatkuva yhteyshenkilöIlmainen kokeiluVerkkosivusto & Markkinointi
GetResponseIlmainen kokeiluVerkkosivusto & Markkinointi

Tässä on joitain tekijöille tarkoitettuja verkkosivustovaatimuksia:

 • Halpa ratkaisu
 • Helppo koota ja ylläpitää
 • Blogging ajoneuvo liikenteen ohjaamiseksi verkkosivustoon
 • Markkinointitavat
 • Viestintäkanavat muiden kirjoittajien kanssa
 • Lähetä uutiskirje sähköpostitse

Esimerkiksi, jos olet kirjailija, jolla ei tällä hetkellä ole blogia, mutta haluat, että oma verkkosivustosi mainostaa kirjojasi, sinun kannattaa parhaiten käyttää yhtä pika-aloitteisista web-hosting-vaihtoehdoista, jotka voivat luoda sivustosi minimaalisesti vaivaa sinulta. Tai sanoa, että sinulla on tällä hetkellä blogi WordPress.com-sivustossa, mutta nyt haluat blogin omalla verkkotunnuksellasi WordPress.org-erillisellä verkkosivustolla, sinun kannattaa sitten etsiä laadukasta WordPress-hosting-suunnitelmaa, joka mahdollistaa helpomman muuntaminen WordPress.comista WordPress.org.

Koska käytettävissä on niin paljon web-hosting-vaihtoehtoja, olen jakanut suosituksemme erillisiin luokkiin, jotka vastaavat parhaiten yllä olevia vaatimuksia. Pidä mielessä, että ylläpitämissuunnitelmissa, jotka sisältävät yllä olevat ominaisuudet, on jonkin verran päällekkäisyyttä. Ja jokaiselle luokalle on useita vaihtoehtoja.

Nopeat ja helpot verkkosivustot verkkosivustojen rakentajien kanssa:

Hyvä isä

Jos etsit nopeinta ja helpointa tapaa perustaa verkkosivusto ylläpitämiseen ja mainostaa kirjojasi, hyvä uutinen on, että nykyään voit valita verkkosivuston rakentajan, sen sijaan että käytät perinteistä täydellistä web-hosting-suunnitelmaa. Nyt on joitain kompromisseja, joten kannattaa ehkä saada isännöintisuunnitelma loppujen lopuksi. Mutta jos tavoitteesi on nopea ja helppo verkkosivusto, tässä on kaksi suosikki verkkosivustojen rakentajaani.

GoDaddyn GoCentral-verkkosivustojen rakentaja on Wixille vaihtoehto, joka on loistava verkkosivustojen luomiseen. Minusta on työskennellä GoCentralin kanssa hieman helpommin kuin Wix.

Vaikka GoDaddyn kaltaiset verkkosivustojen rakentajat voivat nopeuttaa ja yksinkertaistaa verkkosivustosi luomisprosessia, saatat myös etsiä täydellistä markkinointiympäristöä kirjojen mainostamiseksi ja myymiseksi. Katso tällöin alla oleva osa täydellisistä markkinointiratkaisuista.

WordPress.org-sivuston ylläpitäminen:

SiteGround bluehost

WordPress on ylivoimaisesti paras käytettävissä oleva blogialusta. Haluatpa perustaa uuden blogin tai muuntaa esimerkiksi WordPress.com-blogin, on joitain erinomaisia ​​vaihtoehtoja isännöintiin. Monilla kirjoittajilla on jo blogi Bloggerilla tai jollain muulla ilmaisella blogisivustolla. Jos käytät tällä hetkellä WordPress.com-palvelua, looginen päivitys on hankkia oma verkkotunnuksesi ja WordPress.org-ohjelmiston avulla luoda erillinen verkkosivusto juuri sinulle. Näissä tapauksissa sinulla on parasta WebPress-palvelun kanssa, joka on erikoistunut WordPress-isännöintiin. Täällä on paljon valintoja aloittaen web-hosting-yrityksistä, jotka tarjoavat yksinkertaisesti pääsyn WordPress-ohjelmistoon yhdessä erinomaisen asiakastuen kanssa, saakka hallinnoituihin WordPress-hosting-suunnitelmiin, jotka suorittavat suurimman osan ylläpitotehtävistä ja tarjoavat samalla asiantuntevaa WordPress-tukihenkilöstöä.

WordPress-verkkosivustojen ylläpidossa SiteGround ja Bluehost ovat kaksi suosikkiani – ja WordPress.org suosittelee näitä molempia.

Vaikka SiteGround on todennäköisesti parempi valinta kokeneille WordPress-käyttäjille, Bluehost sopii hieman paremmin WordPress-aloittelijoille. Sekä Bluehost että SiteGround tarjoavat opastettuja ominaisuuksia WordPress-sivustosi luomiseen. Bluehostin mukana tuleva räätälöity WordPress-kojetaulu sisältää pääsyn useisiin ominaisuuksiin ja on hieman intuitiivisempi käyttää.

Kuten SiteGround, myös Bluehost tarjoaa erinomaisen verkkosivuston suorituskyvyn ja erittäin reagoivan asiakastuen. Vaikka Bluehost ei sisällä joitain SiteGround-palvelun tarjoamista edistyneistä ominaisuuksista, se on halvempi.

Nopeampia latauksia varten:

InMotion-hosting A2-hosting

Monet kirjailijat myyvät tällä hetkellä kirjojaan Amazonin kautta – joskus jopa tarjoamalla ilmaisia ​​lataustarjouksia. Omalla verkkosivustollasi voit varmasti lisätä linkkejä tuotteisiisi Amazonissa. Jos haluat myös ladata näytelatauksia tai haluat käyttää muita multimediatiedostoja, latausnopeudesta tulee entistä tärkeämpää.

Kaikille on usein vaikea mitata web-hosting-nopeutta. Mutta sijainnilla on merkittävä rooli latausnopeuksissa. Ihannetapauksessa haluat, että palvelimesi on mahdollisimman lähellä kuka tahansa, joka lataa materiaalia verkkosivustoltasi. Sisällönjakeluverkoilla on nyt suuri merkitys latausaikojen lyhentämisessä, mutta CDN: n sisältävän web-hosting-suunnitelman ostaminen maksaa yleensä paljon enemmän. Vaihtoehtoisesti voit etsiä verkkoisäntää, jolla on useita datakeskuksia.

InMotion Hosting käyttää Max Speed ​​Zone -teknologiaaan sekä länsi- että itärannikolla sijaitsevilla tietokeskuksilla, jotka voivat vähentää tiedostojen latausaikoja huomattavasti. Olen käyttänyt InMotionia vuosia, eikä minulla ole koskaan ollut nopeuden ongelmia. A2-hosting on toinen erinomainen valinta, koska ne erikoistuvat nopeaan verkkosivustojen ylläpitoon ja WordPressiin. Heidän isännöintisuunnitelma sisältää sisällön toimitusverkon, ja heidän optimoitu isäntäympäristönsä voi nopeuttaa verkkosivustoasi vähentämällä sivujen latausaikoja.

Sekä InMotion että A2 Hosting tarjoavat useita datakeskuspaikkoja, joista voit valita. Ja A2 Hosting -sovelluksella voit todella testata lataus- ja latausnopeuttasi ennen kirjautumista. Mene vain tälle sivulle ja valitse tietokeskus, jonka haluat testata. Voit kokeilla lataamista ja lähettämistä. Se on hieno tapa selvittää, minkä tietokeskuksen valita, jos et ole varma.

Täydellinen markkinointiratkaisu

Jatkuva yhteyshenkilö GetResponse

Kun olet verkkosivustosi valmis ja käynnissä, voit päättää, että tarvitset lisämarkkinointityökaluja lisätäksesi kirjamyyntisi. No, tiedät mielelläni, että on olemassa yhä enemmän ohjelmistoalustoja, joiden avulla voit nopeasti ja helposti luoda verkkosivustosi, mutta myös kaikki mitä tarvitset mainostaaksesi ja myydäksesi enemmän kirjojasi.

Esimerkiksi GetResponse- ja Constant Contact -sovellusten avulla sinulla ei ole vain mahdollisuus luoda verkkosivustoja, vaan saat myös sähköpostimarkkinointia ja opt-in-lomakkeita sähköpostilistojen luomiseen. Ja GetResponsen avulla voit myös luoda aloitussivuja ja myyntisuppiloja entistä parempaan myynninedistämiseen.

Useille verkkosivustoille:

Jos kirjoitat eri aihealueista, kannattaa ehkä perustaa erilliset verkkosivustot. Jos etsit web-hosting-palvelua, joka käsittelee useampaa kuin yhtä sivustoa, tutustu artikkeliini parhaasta verkkotunnuksesta useille verkkotunnuksille.

Omat kirjat ansaitsevat oman verkkosivustosi

Koska olet tehnyt paljon työtä kirjojen kirjoittamiseen, on järkevää, että ne ansaitsevat mainostamisen omalla verkkosivustollasi. Oman sivustosi omistaminen voi antaa sinulle ja työllesi suuremman näkyvyyden ja enemmän ammattitaitoa. Ja riippumatta siitä kuinka yksinkertainen tai hienostunut verkkosivustosi täytyy olla, siellä on paljon erinomaisia ​​vaihtoehtoja ostaa laadukasta web-majoitusta kaikilla hintatasoilla.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map