Paras Web-hosting konsultteille

Paras-web-hosting-for-konsultit


Vaikka ammattikonsultteille on olemassa monia eri aloja riippumatta siitä, mihin liiketoiminta-alueesi erikoistut, verkkosivustosi on tärkeä pätevyyden ja kykyjen edistämisessä. Ammattitaitoinen ja tehokas verkkosivusto voi olla loistava ensivaikutelma apua hakeville. Katsotaanpa kuinka voit rakentaa menestyvän verkkosivuston konsultointiyrityksellesi, mitä tulee ottaa huomioon valittaessa web-hosting-palvelua ja mitä verkkoisäntäjä suosittelemme konsultteille.

Konsultointiverkkosivuston rakentaminen

  • ammattimaisuus
  • Luotettavuus

Konsultteille verkkosivustosi pitäisi todella välittää ammattimaisuuden ja luottamuksen potentiaalisille asiakkaillesi. Sinun on oltava huolissaan sekä sivustosi etuosasta että taustasta. Tämä tarkoittaa suunnittelun kannalta, että haluat puhtaan, helposti navigoitavan, liiketoiminnallisen verkkosivuston. Ja haluat myös varmistaa, että valitsemasi alusta ja isännöinti ovat nopeita.

Vaikka haluat varmasti, että yhteystietosi näkyvät ja ovat saatavilla verkkosivustollasi, älä unohda sähköpostimarkkinointia. Sähköposti on edelleen monien ihmisten tehokkain markkinointityökalu, joten varmista, että valitsemallasi verkkosivustoympäristölläsi on kyky integroida sähköpostiluetteloiden markkinointityökalu sivustoosi..

Web-hosting-näkökohdat

Konsultointi on yksi ala, jossa et todellakaan halua ohittaa web-hosting-palveluita. Tarvitset todella hyvin toimivia sivustoja, jotka latautuvat nopeasti ja ovat erittäin saatavissa. Suunnittelun kannalta on hienoja ammattimaisia ​​malleja verkkosivustojen rakentajilta, kuten Wix ja SquareSpace. Jos päätät kuitenkin mennä tällä reitillä, muista ostaa yksi premium-suunnitelmista, joka tarjoaa enemmän resursseja parempaan suorituskykyyn.

Jos haluat paremman hallinnan ja joustavuuden, voit valita WordPress-hosting-yrityksen. Konsultteille suosittelen hallittua hosting-suunnitelmaa. Ensiluokkaisella WordPress-isännällä on parempia resursseja, jotka on erityisesti määritetty WordPressille, mikä parantaa suorituskykyä. Ja hallitussa isännöintisuunnitelmassa mukana ovat huoltotehtävät, kuten päivitykset, tietojen varmuuskopiointi ja tietoturvan seuranta, jotta voit keskittyä enemmän aikaa konsulttitoimintaasi.

Jos tarvitset useita verkkosivustoja konsultointitoimintaasi varten, tutustu suosituksiini usean verkkotunnuksen web-hosting-palveluksi.

Web-hosting-suositukset

Tämä on ehdottomasti yksi aloista / yrityksistä, joilla online-esitteitä tarjoavat verkkosivustot voivat olla erittäin tehokkaita. Siksi verkkosivustojen rakennusvaihtoehdot, kuten Wix ja BoldGrid, ovat parhaita vaihtoehtoja monille konsulttiyrityksille.

Wix

Wixillä on erittäin vaikuttavia verkkosivustojen malleja konsultteille. Ne on suunniteltu esittelemään palveluitasi ja asiakkaitasi. Voit myös lisätä yhteyslomakkeet ja sijaintitiedot. Ehdotamme jälleen kerran, että otat heidän premium-suunnitelmansa mukaan parempia resursseja varten ja poistat Wix-mainokset.

Tässä on joitain Wixin konsultointisivustoja.
Wix-konsultointi-sivustot

Napsauta tätä nähdäksesi lisää Wix-konsultointimalleja

BoldGrid – WordPress

BoldGrid tarjoaa Wix-kaltaisten verkkosivustojen luomisen helposti, mutta se on rakennettu WordPressiin, joten saat Internetin suosituimman verkkosivustoympäristön toiminnot. Jos sinusta tuntuu, että tarvitset enemmän joustavuutta ja hallintaa konsultointisivustosi kanssa, WordPress on loistava ratkaisu. Ja BoldGridin avulla voit nopeuttaa verkkosivustojen luomisprosessia ja saada silti ammattimaisen näköisen WordPress-sivuston.

Tässä on esimerkkejä konsulttien BoldGrid-verkkosivustoista.
boldgrid-konsultointi-sivustot

BoldGrid on saatavana useilta virallisilta BoldGrid-palvelimilta. Suosimme InMotion-hosting-palvelua, koska he olivat tiiviisti mukana BoldGridin luomis- ja käynnistysvaiheissa. Ne ovat myös yksi parhaista käyttämistämme web-hosting-yrityksistä.

Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja BoldGridistä ja InMotion Hostingista

WP-moottori – Ylläpito WordPress

WP-moottori
Paras premium-hallintainen WordPress-isäntä, suosittelemme WP Engineä. Vaikka WP Engine maksaa enemmän kuin muut web-isännät, ne keskittyvät yksinomaan WordPressiin. Heidän patentoitu tekniikka ja asiantuntija WordPress-tuki ovat parhaita, mitä olemme kokenut premium-hallinnoidulta verkkoisäntältä. Konsultteille WP Engine voi todella auttaa lisäämään tuottavuutta huolehtimalla WordPress-ylläpitotehtävistä.

Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja WP-moottorista

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map