Paras Web Hosting -palkinnot 2017

Paras-web-hosting-palkinnot-2017


On aika jälleen kerran julistaa vuoden 2017 parhaan Web Hosting -palkinnon voittajat. Tänä vuonna tunnustamme kaksitoista huippuosaamisen luokkaa web-hosting-palveluissa. Tänä vuonna on useita toistuvia voittajaita, koska heidän jatkuva erinomainen suorituksensa ansainnut palkitaan jälleen vuonna 2017. Koska verkkosivustojen rakentajien kasvava suosio on päätetty, että palkitsemme sekä WordPress- että ei-WordPress-verkkosivustojen rakentajia.

Paras VPS-hosting

InMotion-hosting
Olen monien vuosien ajan nauttinut InMotionin erinomaisesta web-hosting-palvelusta. Tänä vuonna päätin päivittää heidän hallinnoimaansa korkean saatavuuden VPS-hosting-suunnitelmaan. Tulokset ovat olleet yhtä vaikuttavia. Itse asiassa äskettäisessä VPS-hosting-testauksessamme InMotion Hosting sijoittui luettelon kärkeen.

Paras jaettu hosting

SiteGround
SiteGround yhdistää jaetun isännöinnin ja erinomaisen asiakastuen yhdessä hallittujen isäntäominaisuuksien kanssa, joita usein löytyy kalliimmista isännöintisuunnitelmista. Viime vuonna he päivittivät koko jaetun hosting-alustan. Ja he ovat siitä lähtien jatkaneet innovaatioitaan palveluillaan.

Parhaiten hallinnoitu WordPress-hosting

WP-moottori
Markkinoilla on monia ns. Hallittuja WordPress-hosting-suunnitelmia. Mutta kun kyse on premium-hallinnoidusta WordPress-isännöinnistä, WP Engine on edelleen alan standardi. He eivät kuitenkaan ole levänneet laakereillaan ja esittävät edelleen innovatiivisia ja ainutlaatuisia ominaisuuksia, joiden avulla WordPress-sivuston omistajat voivat pysyä suorituskyvyn ja turvallisuuden eturintamassa..

Paras Blogger-hosting

A2-hosting
Tälle kategorialle on olemassa useita arvokkaita ehdokkaita. A2 Hosting vie kuitenkin kunnianosoitukset tänä vuonna, koska niiden yhdistelmä optimoituja WordPress-isäntä- ja Turbo-nopeita vaihtoehtoja sekä ominaisuuspakatut hosting-suunnitelmat tarjoavat bloggaajille kaiken, mitä he tarvitsevat menestyäkseen.

Paras yritysmajoitus

InMotion-hosting
InMotion Hosting on edelleen voittaja tässä kategoriassa, kun kyseessä on liiketoiminnan web-hosting. Yrityssivustot vaativat oikean sekoituksen suorituskykyä, tietoturvaa, ohjelmistosovelluksia, verkon ja palvelimen nopeutta sekä hyödyllistä asiakastukea. Vuonna 2017 InMotion Hosting on mielestämme edelleen standardi liiketoiminnan isännöinnille.

Paras budjettihotelli

InterServer
Tässä on toinen vuoden 2017 toistuva voittaja. InterServer tarjoaa vaikuttavimman ominaisuusvalikoiman alhaisella hinnalla. Mutta mikä erottaa heidät tosiasiallisesti, on hintatason takuu – mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia lisääntyvistä uusimisprosenteista. Maksat saman hinnan tilisi elämästä!

Paras verkkosivustojen rakentaja

GoCentral
Verkkosivustojen rakentajat ovat ehdottomasti raivoa nykyään. Ja vaikka Wix ja SquareSpace saavat suurimman osan tunnustuksesta nopeiden verkkosivustojen rakentamiseksi, GoDaddy tarjoaa vaihtoehtoisen ratkaisun GoCentral-tuotteensa kanssa. Me luomme GoCentralista parhaiten luomalla yksinkertaisia ​​verkkotutkimustyyppejä.

Paras WordPress-verkkosivustojen rakentaja

BoldGrid
Aikaisemmin sinun oli valittava WordPressin ja käyttäjäystävällisen verkkosivustojen rakennuksen välillä. Asiat ovat kuitenkin nyt muuttuneet. Nyt on kasvava määrä WordPress-sivuston rakentajia ja tuotteita, jotka on suunniteltu yksinkertaistamaan verkkosivustojen luomisprosessia. BoldGrid on edelleen suosikki WordPress-verkkosivustojemme rakentaja. InMotion Hostingin luoma, BoldGrid-sovelluksella voit nopeasti ja helposti luoda upean näköisiä WordPress-sivustoja. Lisäksi saat kaikki edut InMotionin erinomaisesta web-hosting-suunnitelmasta. Ja sinulla on 100% omistusoikeus verkkosivustoosi!

Paras omistettu hosting

InMotion-hosting
Olemme nähneet ensi käden vaikuttavan joukon omistettuja palvelimia InMotion Hostingin tietokeskuksessa. Yhdistämällä huipputeknisen tekniikan muihin erinomaisiin web-hosting-ominaisuuksiin ja tukeen, InMotion on jälleen voittaja Dedicated Hosting-kategoriassa.

Paras vihreä web-hosting

GreenGeeks
Emme ole löytäneet GreenGeeksistä parempaa ratkaisua vihreän web-isännöinnin suhteen. He ovat vuosien varrella todistaneet, että sinun ei tarvitse uhrata laatua ja huipputason isäntäominaisuuksia, kun haluat myös ympäristöystävällisen web-hosting-suunnitelman..

Paras podcast-hosting

Blubrry
Jatkamme Blubrry Podcast Hosting -sovelluksen käyttöä omaan Web Hosting Cat Podcast -sovellukseen. Meillä ei ole koskaan ollut ongelmia, ja pidämme niitä edelleen kätevimmänä ja tehokkaimpana ratkaisuna podcast-isännöintiin.

Paras verkkotunnuksen rekisteröijä

Hyvä isä
GoDaddy on suurin verkkotunnusten rekisteröijä ja edelleen valinta verkkotunnusten hallintaan. Heidän verkkotunnuksen työkalut mahdollistavat helpon ylläpidon. Heillä on laaja valikoima uusia verkkotunnuslaajennuksia, jotka ovat saatavilla. Ja GoDaddy tarjoaa myös verkkotunnuksen välittäjä- ja huutokauppapalveluita.

Vuoden 2017 parhaan web-hosting-palkinnon voittajat

AwardWinner
Logitech-hosting-VPS Paras VPS-hosting InMotion-hosting
SiteGround Paras jaettu hosting SiteGround
WP-moottori Parhaiten hallinnoitu WordPress-hosting WP-moottori
a2-hosting Paras Blogger-hosting A2-hosting
Logitech-hosting Paras yritysmajoitus InMotion-hosting
InterServer Paras budjettihotelli InterServer
Hyvä isä Paras verkkosivustojen rakentaja GoCentral
boldgrid Paras WordPress-verkkosivustojen rakentaja BoldGrid
Logitech-hosting-omistettu Paras omistettu hosting InMotion-hosting
greengeeks Paras vihreä web-hosting GreenGeeks
Blubrry Paras podcast-hosting Blubrry
Hyvä isä Paras verkkotunnuksen rekisteröijä Hyvä isä
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector