Paras Web Hosting -palkinnot 2019

Paras-web-hosting-palkinnot 2019


Tervetuloa Vuoden 2019 parhaan verkkopalvelun palkinnot sivu! Tässä voittajat 14 web-hosting-kategoriassa. Alla olevat web-hosting-yritykset ovat osoittaneet erinomaista palvelua ja tukea ensimmäisten verkkosivustojen omistajille aina yrityksen isäntäsovelluksiin asti.

Paras jaettu hosting

greengeeks
GreenGeeks
Jaettuun web-hosting-palveluun on tullut pitkä matka vuosien varrella. Se ei ole enää vain lähtötason hosting-linja aloittelijoille. Itse asiassa jotkut jaetut hosting-suunnitelmat tuottavat erinomaista suorituskykyä. Näin on GreenGeeksissä. GreenGeeks tarjoaa erinomaiset hosting-ominaisuudet, optimoidun ympäristön nopeudelle ja turvallisuudelle sekä erinomaisen asiakastuen. Näistä syistä GreenGeeks saa tänä vuonna parhaan jaetun palvelun palkinnon.

Paras VPS-hosting

InMotion VPS -majoitus
InMotion-hosting
Jos joudut siirtymään VPS-isäntään lisäämään voimaa ja resursseja, InMotion Hosting on jälleen voittajamme. InMotionin hallinnoiman VPS-isännöinnin avulla saat enemmän suorituskykyä pilviinfrastruktuurin redundanssin mukana – ja ilmainen palvelimen hallinta.

Paras omistettu hosting

Nestemäiset verkkopalvelimet
Nestemäinen verkko
Liquid Web on kirjoittanut otsikoita niiden hallinnoimien WordPress- ja Managed WooCommerce -mahdollisuuksien kanssa, mutta heillä on myös vaikuttavin kokoelma omistettuja palvelimia, joita olen nähnyt.

Paras asiakastuki

SiteGround
SiteGround
SiteGround tarjoaa edelleen johdonmukaisinta erinomaista asiakastukea ja ongelmien ratkaisua. SiteGroundin tiukka koulutus, jonka jokainen tukitiimin jäsen käy läpi ennen kuin heidän sallitaan auttaa asiakkaita, on edelleen hyötyä niille sivuston omistajille, jotka käyttävät isännöintipalveluitaan.

Paras vihreä isännöinti

GreenGeeks
GreenGeeks
GreenGeeks näyttää edelleen tietä vihreille web-palveluntarjoajille. He ovat olleet EPA: n Green Power -kumppani vuodesta 2009 ja työskentelevät Bonneville Environmental Fund -säätiön kanssa palauttaakseen kolme kertaa käyttämänsä energian takaisin verkkoon.

Paras Blogger-hosting

InMotion-Hosting
InMotion-hosting
Äärimmäisen WordPress-blogin käyttökokemuksen saavuttamiseksi hallittu WordPress-hosting on ratkaisu monille bloggaajille. Ja InMotion Hosting -sovelluksessa on täydellinen yhdistelmä edullisuutta ja ensiluokkaisia ​​WordPress-ominaisuuksia. Käytän henkilökohtaisesti sekä InMotionin yritysmahdollisuuksia että niiden hallintaa WordPress-isännöintiä. Vaikka ne ovat molemmat erinomaisia, Managed WordPress -suunnitelman avulla saavuttamasi nopeus ja suorituskyky ovat merkittäviä.

Paras aloittelijoiden WordPress-hosting

bluehost
Bluehost
Vaikka muut verkkoisäntäkoneet ovat myös yksinkertaistaneet WordPress-isännöintiprosessia asiakkaille, Bluehost on tehnyt parhaan työn aloittelijoille. WordPress ei ole vain esiasennettu sinulle, vaan myös opastaa teeman suunnittelun ja toiminnallisuuden valinnassa. Ja Bluehost tarjoaa mukautetun ja erittäin helppokäyttöisen WordPress-kojelaudan, jonka avulla pääset nopeasti tärkeisiin toimintoihin.

Parhaiten hallinnoitu WordPress-hosting

WP-Engine
WP-moottori
Ylläpito WordPress-hosting-kenttä on edelleen täynnä hallittua WordPress-suunnitelmaa, jota näennäisesti kaikki tarjoavat nyt. WP-moottori on kuitenkin edelleen tämän kategorian vakio. Ja kaiken kaikkiaan he ovat silti parhaat. Itse asiassa WP Engine on päivittänyt isännöintivalikoimansa entistä vaikuttavammilla ominaisuuksilla, kuten ilmaisten StudioPress-teemojen sisällyttämisellä siihen.

Paras budjettihotelli

InterServer
InterServer
Vaikka verkkosivustojen rakentajien hinnat ovat nousseet joidenkin web-hosting-suunnitelmien myötä, voit silti löytää hienoja vaihtoehtoja, jos budjetti on rajoitettu. InterServer on budjetti-web-hosting-luettelon kärjessä paitsi hinnalukon takuun takia (mikä tarkoittaa, että uusimisprosenttisi eivät nouse), vaan myös siksi, että ne tarjoavat paljon upeita ominaisuuksia kaikenlaisille verkkosivustoille.

Paras yritysmajoitus

InMotion-Hosting
InMotion-hosting
InMotion-hosting on edelleen erinomainen vaihtoehto yritysten verkkosivustojen isännöintiin. Olen ollut asiakas yli 10 vuotta ja olen edelleen vaikuttunut isäntäominaisuuksista, suorituskyvystä ja heiltä saamastani tuesta. InMotion Hosting -sovelluksella saat heidän Max Speed ​​Zone -teknologiansa, ilmaisen yksityisen SSL: n, automaattisen tietojen varmuuskopioinnin ja muita yrityssivustoille hyödyllisiä ominaisuuksia.

Paras WooCommerce-hosting

neste-web
Nestemäinen verkko
Liquid Web on ehdottomasti nostanut WooCommerce-isännöinnin uudelle tasolle. Vaikka WooCommerce on loistava verkkokauppaalusta, saatat kohdata joitain ongelmia. Ja tässä voit todella hyötyä Liquid Webin hallinnoimista WooCommerce-isännöintisuunnitelmista. Liquid Web -tiimi on tehnyt hienoa työtä optimoidun ympäristön luomisessa, joka voi todella nopeuttaa verkkokaupan toimintaa. Lisäksi saat myös Jilt-tekniikan, jolla voidaan käsitellä hylättyjä kärrytilanteita. Liquid Web -yrityksen WooCommerce-suunnitelmien myötä Glew.io on mukana parannetussa raportoinnissa – WooCommerce -yrityksen toinen osa, joka ei ole loistava.

Liquid Web tarjoaa nyt myös aloituslinjan WooCommerce-isännöintisuunnitelmista, jotta myös uusilla verkkokaupan omistajilla ja rajoitetun budjetin omaisilla on varaa erinomaiseen hallittuun isännöintiin.

Paras verkkosivustojen rakentaja

Wix
Wix
Verkkosivustojen rakennuskenttä laajenee edelleen monien perinteisten verkkoisäntien avulla, jotka tarjoavat nyt myös omia sivuston rakentajia. Wix saa palkinnonkin, vaikka tietyille markkinarakoille tai -alustoille on tarjolla hienoja vaihtoehtoja parhaan yleisen verkkosivustojen rakennuskokemuksen saamiseksi. Wix tekee hienoa työtä yhdistämällä sivustosi helppous luoda vaikuttavan linjan verkkosivut.

Paras WordPress-verkkosivustojen rakentaja

BoldGrid
BoldGrid
Nyt kun WordPressillä on oma Gutenberg-editori, saatat kysyä, tarvitaanko WordPress-sivuston rakentajaa edelleen. Mutta BoldGrid on paljon muutakin kuin vain sivujen rakentaja. BoldGrid opastaa sinut koko WordPress-verkkosivustosi luomisprosessissa. Ja BoldGrid sisältää myös toimintoja, kuten automaattiset varmuuskopiot, SEO ja verkkosivustojen lataus.

Paras verkkotunnuksen rekisteröijä

Hyvä isä
Hyvä isä
Vaikka GoDaddy tarjoaa valtavan joukon isäntätuotteita, mukaan lukien heidän GoCentral-verkkosivustojen rakentaja, niiden vahvuus on edelleen verkkotunnuksen hallintapalvelut. GoDaddy on suurin verkkotunnuksen rekisteröijä ja tarjoaa mahdollisuuden ostaa, hallita, myydä ja huutokauppaa verkkotunnuksiasi. Jos joudut ostamaan ja ylläpitämään useita verkkotunnuksia, GoDaddy on edelleen paras vaihtoehto.

Vuoden 2019 parhaan web-hosting-palkinnon voittajat

AwardWinner
greengeeksParas jaettu hostingGreenGeeks
Logitech-hostingParas VPS-hostingInMotion-hosting
neste-webParas omistettu hostingNestemäinen verkko
SiteGroundParas asiakastukiSiteGround
GreenGeeksParas vihreä web-hostingGreenGeeks
Logitech-hostingParas Blogger-hostingInMotion-hosting
bluehostParas aloittelijoiden WordPress-hosting
Aloittelija
Bluehost
WP-moottoriParhaiten hallinnoitu WordPress-hosting
liiketoiminta
WP-moottori
InterServerParas budjettihotelliInterServer
Logitech-hostingParas yritysmajoitus
talousarvio
InMotion-hosting
neste-webParas WooCommerce-hostingNestemäinen verkko
WixParas verkkosivustojen rakentajaWix
BoldGridParas WordPress-verkkosivustojen rakentajaBoldGrid
Hyvä isäParas verkkotunnuksen rekisteröijäHyvä isä
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map