Valokuvaajien paras web-hosting 2020

Paras-web-hosting-for-valokuvaajille


Haluatko luoda valokuvaussivustosi? Sekä ammattivalokuvaajille että amatöörivalokuvaajille on nyt enemmän vaihtoehtoja kuin koskaan, jotka haluavat jakaa näkemyksensä ja mainostaa palveluitaan. Itse valokuvaajana tämä on ehdottomasti sydämelleni lähellä oleva aihe. Katsotaanpa niin Paras Web-hosting valokuvaajille vuonna 2020.

Valokuvaus-web-hosting: mitä sinun tulee harkita

Ensinnäkin meidän on pohdittava, mitä esineitä sinun tulisi harkita ennen valokuvausverkkosivustosi rakentamista. Tässä on joitain huomioita, joista on aloitettava.

Mikä on valokuvaussivustosi päätarkoitus?
Onko tämä valokuvausyrityksen verkkosivusto tai harrastus? Jos kyse on valokuvausyrityksestäsi, haluatko sisällyttää asiakkaillesi toiminnallisuuksia, kuten todistamisen ja tilaamisen? Tai haluatko vain mainostaa ja mainostaa yritystäsi asiakkaiden hankkimiseksi? Jos olet amatöörivalokuvaaja ja haluat esitellä työsi, tarvitsetko valokuvien tallennusvalmiuden?

Kuinka paljon aikaa haluat käyttää verkkosivustosi luomiseen?
Nautitko online-sivuston luomisprosessista ja sinulla on ainakin jonkin verran verkkosivustojen kokemusta? Tai haluatko todella vain nopean ja helpon tavan saada verkkosivusto verkkoon mahdollisimman pian?

Mikä on verkkosivustosi budjetti?
Kuinka paljon olet valmis käyttämään verkkosivustollasi? Joidenkin muiden yllä olevien kysymysten vastausten mukaan sinun ei ehkä tarvitse valita kalleinta isännöintisuunnitelmaa. Kaikilla hinnoittelutasoilla on paljon hyviä valintoja.

Web-hosting vs. Web-tallennustila

Ennen kuin tutustumme web-hosting- ja verkkosivustojen yksityiskohtiin, katsotaanpa lyhyesti, mitä tämä artikkeli ei sisällä. Olen nähnyt useita valokuvausta koskevia web-hosting-artikkeleita, jotka sisältävät vaihtoehtoja, kuten 500px ja Flickr. Katson kuitenkin, että nämä ovat enemmän valokuvien tallennuspalveluita kuin oman sivustosi web-hosting. Vaikka 500px ja Flickr ovat hienoja tarjoamastaan ​​tarjouksesta, se ei ole sitä, mitä tässä harkitsemme.

Web-hosting vs. verkkosivustojen rakentaja

Seuraava erottelu, joka meidän on tehtävä, on web-hosting ja verkkosivustojen rakentajat. Nykyään on olemassa joukko yrityksiä, jotka tarjoavat verkkosivustoja koskevia suunnitelmia, jotka ovat laillinen vaihtoehto perinteiselle web-hosting-palvelulle. Molemmilla vaihtoehdoilla on etunsa. Yleensä web-hosting-suunnitelma antaa sinulle enemmän vaihtoehtoja ja hallintaa verkkosivustojen rakentajalle (kuten Wix, SquareSpace jne.), Mutta vaatii enemmän aikaa ja vaivaa teiltä. Verkkosivustojen rakentajien tapauksessa päinvastainen on yleensä totta, vähemmän hallintaa, mutta sivuston luominen on paljon nopeampaa.

Web-hosting-edut

 • Lisää verkkosivustojen luomisvaihtoehtoja
 • Parempi hallinta verkkosivustossasi
 • Parempi arvo
 • Kaikki verkkotyökalut ovat mukana (sähköposti jne.)
 • Helpoin siirtää sivustoasi

Verkkosivun rakentajan edut

 • Nopeampi verkkosivustojen luominen
 • Vaatii vähemmän aikaa
 • Valokuvaajakohtaiset valinnat

Valokuvaajien Web-ominaisuudet

Joten jos haluat perinteisen web-hosting-suunnitelman, mitä ominaisuuksia sinun pitäisi etsiä? Tässä on mielestäni tärkeimmät kohteet, joihin isäntösuunnitelmasi tulisi sisältyä.

Rajoittamaton tallennus ja tiedonsiirto
Kaikkien kuvien kanssa, jotka haluat ehkä ladata ja sisällyttää verkkosivustoosi, et todellakaan halua mitään rajoituksia web-tilalle tai kaistanleveydelle. Onneksi ei ole liian vaikea löytää hosting-suunnitelmia, jotka sallivat tietämättömän tallennuksen ja tiedonsiirron.

Verkkosivun nopeus
Verkkosivuston nopeus on tärkeä kaikille verkkosivustoille. Mutta valokuvaussivustoilla se tulee entistä tärkeämmäksi. Kaikkien valokuvien kanssa, jotka sivustosi saattaa sisältää, haluat varmistaa, että verkkosivustosi latautuu riittävän nopeasti verkkosivustosi kävijöille ja potentiaalisille asiakkaillesi.

Sisällönjakeluverkosto
Sisällönjakeluverkko (tai CDN) voi auttaa parantamaan verkkosivustosi nopeutta ja sivujen latausaikoja. Sisällönjakeluverkot ovat erityisen tehokkaita, kun sivustollasi on paljon staattista sisältöä (kuten valokuvia). CDN: n avulla sisältöäsi voidaan tallentaa eri palvelimille ympäri maailmaa, jotta kun joku yrittää päästä verkkosivustoosi, sisältöäsi (tässä tapauksessa valokuvia) voidaan käyttää palvelimelta, joka on lähempänä sijaintiaan – mikä lyhentää heidän sivuston latausaikaa..

Tietojen varmuuskopiointi ja palautus
Verkkosivustosi tietojen varmuuskopiointi on kriittistä ja myös paras puolustus sivustosi hyökkäyksiä vastaan. Vaikka sinun tulee aina varmistaa, että suoritat omat verkkosivustosi varmuuskopiot tarpeen mukaan, lisäsuojaksi sinun on valittava web-hosting-suunnitelma, joka sisältää verkkosivustosi automaattiset päivittäiset varmuuskopiot. Jos sinulla on varmuuskopioita sivustoltasi palautettavissa, säästät paljon aikaa sen sijaan, että sinun olisi luotava koko verkkosivusto.

Verkkosivun suojaus
Vaikka verkkosivustosi varmuuskopiointi on paras tietoturvatoimenpide, haluat myös varmistaa, että Web-hosting-suunnitelmasi sisältyy turvaominaisuuksia, kuten haittaohjelmien tarkistus, DDoS-lieventäminen ja muut ennakoivat turvallisuustoimenpiteet. Vaikka et voi koskaan estää sivustosi koskaan hakkerointia, on ehdottomasti turvaominaisuuksia, jotka voivat suojata sinua mahdollisimman paljon.

Useita verkkosivustoalustoja
Koska yksi perinteisen web-hosting-suunnitelman eduista on sisällön hallitseminen paremmin, sinun tulee varmistaa, että Web-isäntä sisältää useita verkkosivustoja, joita voit käyttää. Varmasti suosittelen, että hosting-suunnitelmasi sisältää tärkeimmät sisällönhallintajärjestelmät, kuten WordPress, Joomla ja Drupal. Mutta suosittelen myös mennä cPanel-hosting-pakettiin, joka sisältää monia muita Web-sovelluksia, joita voit käyttää. Tällä tavalla et ole lukittu yhteen järjestelmään.

Valokuvaajille tarkoitetut web-hosting-suositukset

Okei, katsotaanpa sitten valokuvaajille tarkoitettuja web-hosting-suosituksia. Vaikka on monia hyviä vaihtoehtoja, olen valinnut tänne kolme verkkoisäntää, joita en pidä parasta valokuvaussivustoille, vaan myös henkilökohtaisesti käyttänytni useita vuosia.

GreenGeeks

greengeeks-web-hosting-for-valokuvaajille

GreenGeeks-ominaisuudet:

 • PowerCacher-tekniikka
 • Valittavana on 5 tietokeskusta
 • Nopea reagoiva asiakastuki
 • Rajoittamaton levytila ​​ja kaistanleveys
 • Ilmainen Let ‘s Encrypt Wildcard SSL
 • Ilmainen Cloudflare CDN
 • Iltaisia ​​tietojen varmuuskopioita
 • Voimanlähteenä 300% uusiutuvaa energiaa
 • Isäntätilin eristäminen
 • Ennakoiva palvelimen valvonta
 • Reaaliaikainen turvaskannaus
 • Parannettu roskapostisuojaus
 • Ilmainen verkkotunnus

Vaikka GreenGeeks tunnetaan parhaiten ympäristöystävällisimmänä web-hosting-yrityksenä, ne ovat myös suositukseni monentyyppisille verkkosivustoille – mukaan lukien valokuvaussivustot..

GreenGeeksillä on yksi suosituimmista web-hosting-alustoista, joka on optimoitu nopeudelle ja ennakoivalle tietoturvalle. Heidän PowerCacher-tekniikka sekä optimoidut LiteSpeed- ja MariaDB-palvelimet tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn – erityisesti sisällönhallintajärjestelmille, kuten WordPress. Toisin kuin muut web-isännät, GreenGeeksillä saat ilmaisen Wildcard SSL: n. Ja heidän Ecosite Premium -suunnitelmansa avulla saat ilmaisen GobalSign Premium -vinkkikortin SSL: n entistä paremmalle suojaukselle. GreenGeeks-tietoturva on myös erinomaista proaktiivisella palvelinvalvonnalla ja reaaliaikaisella turvaskannauksella.

Ja kun kyse on asiakastuesta, GreenGeeks tarjoaa nopeat vastausajat ja hyödyllisen avun tarvittaessa.

Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja GreenGeeksistä

Bluehost

Bluehost

Bluehost-ominaisuudet:

 • WordPressin automaattinen asennus
 • Käyttäjäystävällinen ohjattu WordPress-sivuston luominen
 • Mukautettu WordPress-hallintapaneelin käyttöliittymä
 • Suorituskykyvälitys
 • Automaattiset WordPress-laajennuksen ja teemapäivitykset
 • Sisältää verkkosivuston lavastuksen
 • Reagoiva asiakastuki puhelimitse, sähköpostitse ja live-chatin kautta
 • Nopea verkkosivustojen tarjoaminen
 • Ilmainen Let’s Encrypt SSL
 • Ilmainen SiteLock CDN

Kun kyse on WordPress-isännöinnistä, WordPress.org ei ole vain suositellut Bluehostia, ne ovat myös yksi suosituimmista valinnoistani – etenkin uusille WordPress-sivuston omistajille. Bluehost tarjoaa enemmän ohjeita luotaessa ensimmäistä WordPress-verkkosivustoasi. Ja he ovat kehittäneet loistavan, helppokäyttöisen, räätälöidyn WordPress-hallintapaneelin, jonka avulla voit nopeasti etsiä ja käyttää kaikkia tärkeitä toimintoja, joita tarvitset työskennellessäsi sivustollasi.

Bluehost on myös tehnyt joitain merkittäviä parannuksia ominaisuuksiin, suorituskykyyn ja tukeen, jota saat heidän web-isännöintinsä avulla. Testissäni verkkosivustojen nopeus ja suorituskyky ovat huomattavasti parempia kuin aiempina vuosina. Myös asiakastuen vastausaika on parantunut huomattavasti. Live chat -tuki on ollut minulle melkein aina välitöntä.

Jos haluat käyttää muuta Web-sovellusta kuin WordPress, Bluehost tarjoaa myös yhden parhaimmista räätälöityistä cPanel-käyttöliittymistä, joita olen nähnyt.

Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja Bluehostista

InMotion Hosting -hallinta WordPress

InMotion-hallinta WordPress-hosting

 • Max Speed ​​Zone -teknologia
 • WordPressin tai Joomlan esiasennus
 • Sisältää BoldGrid Site Builderin
 • Responsiivinen asiakastuki
 • 90 päivän rahat takaisin -takuu

Olen ollut InMotion Hosting -palvelun asiakas yli 10 vuotta. Heidän Business Power- ja Pro -suunnitelmat sisältävät rajoittamattoman tallennustilan ja kaistanleveyden sekä lisää palvelinresursseja. InMotionin avulla saat heidän Max Speed ​​Zone -teknologiansa, joka voi tarjota sinulle huomattavasti lisääntyneen verkkosivuston nopeuden, kun sijaintisi on nopeusalueella.

Suosittelen kuitenkin InMotionin hallinnoimia WordPress-hosting-suunnitelmia, jotta valokuvaajille saadaan parempi WordPress-hosting-kokemus. Saat paremman nopeuden heidän edistyneellä palvelinvälimuisinnalla, hallituilla päivityksillä ja tietoturvalla.

InMotion on erityisen sopiva WordPress-verkkosivustoille, ja voit jopa pyytää niitä esiasentamaan WordPressin sinulle, kun teet tilauksen. Ja WordPress-käyttäjille saat InMotion-hosting-suunnitelmasi avulla myös BoldGrid-verkkosivuston rakentajan. BoldGrid yksinkertaistaa ja nopeuttaa verkkosivustojen luomisprosessia, mutta tarjoaa samalla WordPressin suositut toiminnot. Ja koska InMotion Hosting on virallinen BoldGrid-isäntä (itse asiassa ne olivat tärkeitä tuotteen kehittämisessä), saat parhaan tuen tälle verkkosivustojen rakentajalle. Katso lisätietoja BoldGridistä seuraavasta osiosta verkkosivustojen rakentajia.

Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja InMotion-hosting-palvelusta

Verkkosivun rakentajan suositukset valokuvaajille

Jos olet päättänyt, että haluat mieluummin käyttää verkkosivustojen rakentajaa valokuvaussivustoosi, suosittelemme tässä parhaita vaihtoehtoja.

BoldGrid

boldgrid-for-valokuvaajille

BoldGrid-ominaisuudet Vedä ja pudota -rajapinta
Rajoittamaton määrä sivuja
WooCommerce -yhteensopiva
Integroitu lomaketoiminto
Advanced Blogging ja post Building
Sisäänrakennetut lavastus- / hiekkalaatikkosivustot
Premium SEO -laajennus
Ensisijainen varmuuskopiolaajennus
Kuvan editointi

 • WordPress-verkkosivustojen helppo ja nopea luominen
 • Valokuvaukseen perustuvat teemat
 • Parempi hallinta ja omistajuus kuin muilla sivuston rakentajilla
 • WordPress-toiminnallisuus
 • Voidaan käyttää minkä tahansa WordPress-Web-isännän kanssa

BoldGrid ei ole keskimääräinen verkkosivustojen rakentaja. Kuten edellä kuvailimme, se on WordPress-pohjainen sivustojen rakentaja, jonka avulla voit luoda helposti ammattimaisia ​​verkkosivustoja. BoldGridissä saatavana olevista monista verkkosivustojen teemoista on joukko valokuvaukseen perustuvia malleja. BoldGridin käytön suuri etu on, että se tarjoaa Wix- tai SquareSpace-sivuston kaltaisten verkkosivustojen rakentajien etuja, mutta antaa sinulle WordPressin valtaa sekä verkkosivustosi paremman hallinnan ja omistamisen..

Koska BoldGrid on oikeastaan ​​joukko WordPress-laajennuksia, voit käyttää sitä minkä tahansa WordPress-ohjelmaa tukevan Web-isännän kanssa. Sujuvimman kokemuksen vuoksi suosittelen kuitenkin virallisen BoldGrid-isäntän, kuten InMotion Hosting, valitsemista.

Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja BoldGridistä

SmugMug

SmugMug

SmugMug-ominaisuudet Oma muokattava verkkosivusto
Rajoittamaton valokuvien ja videoiden lataus
Responsiivinen suunnittelu – sopeutuu matkapuhelimiin, tablet-laitteisiin ja näytöihin
Ilmainen mobiilisovellus muokata, arkistoida ja jakaa tien päällä
Täysin isännöity, rajoittamaton liikenne
Upota valokuvia ja videoita muille verkkosivustoille
Lisää valokuvia ja synkronoi koko kirjasto Lightroomista
Tarkastele yksityiskohtaisia ​​tilastoja ja analytiikkaa
Käytä tehokkaita SEO-työkaluja, kuten sisällönkuvauskentät ja XML-sivukartat
24/7 oikeiden ihmisten tuki
Viritä ja opi video-opetusohjelmien avulla
Hyödyntäkää tiliäsi perusteellisessa ohjekeskuksessa
Osallistu live-online-SmugMug-koulutustilaisuuksiin
Luo täysin henkilökohtainen kotisivu
Yksinkertainen vetämällä ja pudottamalla -sivuston räätälöinti
Laita logosi tai tuotenimesi sivustollesi
21+ modernia, esivalmistettua suunnittelumallia
Luo mukautettuja teemoja omilla fonttia ja väriyhdistelmiä käyttämällä
Käytä omaa verkkotunnustasi
Valinnainen mukauttaminen HTML: n ja CSS: n kautta
Helppo organisointi valokuvillesi ja verkkosivustoosi
Jokainen kuva varmuuskopioidaan Amazon Web Services -palvelulla
Pilvitallennus mahdollistaa pääsyn milloin tahansa, mistä tahansa
Tekijänoikeudet ovat aina sinun
Lataa alkuperäiset valokuvasi ja gallerian varmuuskopiot milloin tahansa
Salasanasuojatut kansiot, galleriat, sivut tai koko sivusto
Rajoita näkyvyys kansioihin, gallerioihin ja sivuihin vain niihin, joille olet jakanut linkin
Tee mistä tahansa kansiosta, galleriasta tai sivusta täysin yksityinen
Lisää mukautettuja vesileimoja kuvien suojaamiseksi
Luo älykkäitä gallerioita automatisoituihin kokoelmiin
Jaa Facebookin, Twitterin, Google+: n ja muiden kautta
Ilmainen mobiilisovellus muokata, arkistoida ja jakaa tien päällä
Tilaa tulosteita ja tuotteita ammattimaisesta tulostuslaboratoriosta suoraan sivustoltasi
Täysin isännöity ostoskori ja kassat
Luottokorttien käsittely ja asiakaspalvelu sisältyvät hintaan
Osta valokuvakirjoja, kehystä jne. Useilta myyjiltä
Toimita mihin tahansa
Täytä tilaukset parhaimmissa laboratorioissa: Bay Photo, WHCC, EZPrints ja Loxley (UK)
Luo mukautettu hinnoittelu ja myy tuloksena yli 1000 tulosteesta ja tuotteesta
Hyväksy globaalit valuutat tilauksissa (USD, CAD, GBP, EUR, AUD, JPY, CHF, NZD, SEK, HKD)
Myydä digitaalisten kuvien ja videoiden latauksia
Ota todistusviive käyttöön ja lisää lopulliset muokkaukset ennen lähettämistä
SEO-optimoitu verkkosivusto
Hanki tietoa katsojan käyttäytymisestä sisäänrakennettujen tilastojen ja analytiikan avulla

 • Valokuvauskohtainen verkkosivusto
 • Suorita valokuvausyrityksesi verkossa
 • Salli asiakkaiden katsella valokuvia verkossa
 • Rajoittamaton valokuvien tallennustila
 • Rajoita tai anna valokuvien käyttöoikeudet haluamallasi tavalla
 • Yhdistä Adobe Lightroomiin parantaaksesi työnkulkua
 • Tilaa tulosteita Photo Labsista verkossa

Epäilemättä valokuvien suurin web-hosting / verkkosivusto on SmugMugilta. SmugMug on tarkoitettu kaikentasoisille valokuvaajille, ja he tarjoavat suunnitelmia kaikenlaisille valokuvaussivustoille. Niille teistä, jotka haluavat vain esitellä joitain töitäsi ja joilla on turvallinen tallennustila kuvillesi, on ratkaisuja, samoin kuin verkkosivustoja ammattikuvaajille, jotka haluavat harjoittaa liiketoimintaa verkossa.

SmugMugilla on joitakin mukavin näköisistä valokuvaussivustojen malleista. Valokuvia voidaan säilyttää turvallisimmassa pilvitallennustilassa. Ja mikä hienoa SmugMugissa on, että voit sallia valokuvien pääsyn vain niille, joiden päätät sallia niiden katselemisen. Voit myös käyttää vesileimoja ja salasanasuojausta lisää suojausta varten.

Mutta se on valokuvausliiketoiminnan puoli asioista, jotka todella erottavat SmugMugin kilpailusta. SmugMug sisältää kaikki toiminnot, joita tarvitset valokuvausyrityksen johtamiseen. SmugMugilla voit sisällyttää räätälöityjä hinnastoja asiakkaillesi. Voit antaa asiakkaidesi valita ja ladata valokuvia verkossa. Ja voit myydä valokuvia ja digitaalisia latauksia ostoskorin ja kassan kautta.

SmugMug auttaa sinua myös työnkulkujärjestelmässäsi. Voit muodostaa yhteyden Adobe Lightroomiin laajennuksen avulla ladataksesi ja järjestääksesi valokuvia. Ja jos käytät valokuvalaboratorioita, kuten whcc tai BayPhoto.com, sinulla on pääsy niihin SmugMugin kautta.

Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja SmugMugista ja saadaksesi ilmainen 14 päivän kokeiluversio

Valokuvaajien Web-hosting-suositukset

Web HostPriceSolution
a2-hostingA2-hosting2,99 dollaria kuukaudessa – 14,99 dollaria kuukaudessa.Sivujen ylläpito
BluehostBluehost2,95 dollaria kuukaudessa.Sivujen ylläpito
InMotion-hostingInMotion-hosting6,99 dollaria kuukaudessa – 19,99 dollaria kuukaudessa.Sivujen ylläpito
boldgridBoldGrid3,99 dollaria kuukaudessa – 13,99 dollaria kuukaudessa.WordPress-sivuston rakentaja
SmugMugSmugMug12,50 dollaria kuukaudessa – 25,00 dollaria kuukaudessa.Valokuvauskohtainen alusta
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map