Web-hosting-suositukset 2019

web-hosting-suositukset-2019


Vuodelle 2019 web hosting-asiakkaiden kolme suurta kiinnostuksen aluetta ovat WordPress, eCommerce ja Web-sivuston rakentajat. Gutenbergin kanssa, jos WordPress on nyt täysimittainen, on jännitystä vieläkin suosituimmalle alustalle verkossa. Samalla kun kuluttajat suosivat edelleen verkkoostoksia, verkkokaupan verkkosivustoilla on suuri kysyntä. Ja koska monet aloittelevat verkkosivustojen omistajat haluavat nopeamman ja helpomman tavan luoda sivustojaan, verkkosivustojen rakentajien suosio kasvaa edelleen – tuloksena on, että suurin osa web-hosting-yrityksistä sisällyttää ne nyt isännöintisuunnitelmiinsa..

Tässä on luettelo web-hosting-suosituksista vuodelle 2019:

Jaettu hosting:

GreenGeeks
InMotion-hosting
SiteGround

greengeeks
Jaettu hosting on edelleen paras tapa useimmille uusille verkkosivustojen omistajille. Ja hyvä uutinen on, että täältä vuonna 2019 voit löytää paitsi erinomaisen laadukkaita jaettuja hosting-suunnitelmia, mutta useimmat verkkoisäntäkoneet (etenkin erittäin arvostetut) tekevät hienoa työtä eristääkseen tilit jaetulla palvelimellaan niin, että web-hosting-tilisi on suojattu muilta.

WordPress-hosting:

Bluehost
SiteGround
A2-hosting

Bluehost-2019
Kuten edellä mainitsin, WordPress on nykyään suositumpi kuin koskaan. Mutta vaikka jokainen Web-isäntä tarjoaa WordPress-isännöintia nykyään, on tärkeää etsiä isännöintisuunnitelma, joka sisältää optimoidun WordPress-isännöintikokemuksen. Esimerkiksi molemmat Bluehost ja SiteGround suosittelee WordPress.org. Bluehost on täydellinen WordPress-aloittelijoille, kun taas SiteGround on ihanteellinen kokeneemmille käyttäjille, koska ne sisältävät monia edistyneitä hallittuja WordPress-isännöintiominaisuuksia. Ja kuten aiemmin mainitsin, harkitsemme A2-hosting olla niin erinomainen, että käytämme niitä WebHostingCat.com.

Ylläpito WordPress-hosting:

WP-moottori
Nestemäinen verkko
puristettavissa

wp-moottori-2019
Jos joudut ottamaan askeleen premium-hallinnoidun WordPress-isännöintipalveluntarjoajan saavuttamiseksi, on myös olemassa useita hyviä valintoja. Hallitsevassa WordPress-isännöinnissä etsit asiantuntevaa WordPress-tukea ja edistyneitä ominaisuuksia, joiden avulla voit viettää vähemmän aikaa huolta ylläpitotehtävistä ja tuottaa enemmän aikaa sivustosi sisällön tuottamiseen..

Yksi suositeltujen WordPress-isännöintipalveluiden suosituksista, WP-moottori on edelleen standardi monille, myös meille. Ja vuonna 2019, WP Engine ei tarjoa vain asiantuntevia WordPress-ominaisuuksia ja tukea, vaan niiden digitaalinen kokemusympäristö vie asiat uudelle tasolle. WP Engine sisältää nyt myös ilmaisen StudioPress teemat, jotka perustuvat Genesis-kehykseen ja niiden hosting-suunnitelmiin.

sillä välin, Nestemäinen verkko jatkaa myös erottumistaan ​​kriittisten verkkosivustojen premium-palveluntarjoajana. Chris Lema ja hänen tiiminsä ovat tehneet erinomaista työtä tuomalla ylläpitämänsä WordPress- ja Managed WooCommerce-isännöintisuunnitelmansa yleisölle.

Ja jos et ole perehtynyt puristettavissa, kuulet todennäköisesti niistä paljon enemmän vuonna 2019. Pressable on yksi uusista WordPress-palveluntarjoajista, joka on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen parhaan kokemuksen..

verkkokaupan hosting:

InMotion-hosting
GreenGeeks
Nestemäinen verkko

Logitech-hosting-2019
Verkkokaupan suosio kasvaa edelleen. Vaikka voisit käyttää verkkokaupassasi verkkosivustojen rakennuspalvelua, kuten Wix, jos haluat käyttää perinteistä hosting-yritystä, nämä ovat suosituksemme. Kanssa InMotion-hosting ja GreenGeeks, Voit käyttää cPanelissa saatavana olevaa e-kaupankäyntijärjestelmää sekä WordPressiin tarkoitettua WooCommercea. InMotion sisältää ilmaisen yksityisen SSL: n, kun taas GreenGeeks tarjoaa Let’s Encrypt Wildcard SSL: n.

Saat parhaan mahdollisen WooCommerce-hosting-kokemuksen, Liquid Webin hallinnoima WooCommerce-hosting on suosituksemme.

VPS-hosting:

InMotion-hosting
A2-hosting
Bluehost

Logitech-VPS-2019
Jos tarvitset lisää resursseja verkkosivustollesi, on aika siirtyä VPS-isännöintiin. VPS-hosting-palvelun avulla saat paljon erillisen palvelimen etuja edullisemmin kustannuksin. Ja hallitussa VPS-isännöinnissä et tarvitse asiantuntemusta virtuaalipalvelimen asennukseen ja ylläpitoon. Hallittuun ja hallitsemattomaan VPS-isäntään suosittelemme tarkastelemaan InMotion-hosting, A2-hosting, ja Bluehost.

Dedikoidut palvelimet:

Nestemäinen verkko
InMotion-hosting
A2-hosting

neste-web-2019
Yritystoimintaa ja kriittisiä verkkosivustoja varten omistettu palvelin on yleensä paras vaihtoehto. Paras valinta omistettuja palvelimia ja erinomainen isännöinti, Nestemäinen verkko on suosituksemme. Jos tarvitset edullisempaa ratkaisua, suosittelen sinua tarkistamaan InMotion-hosting ja A2-hosting.

Windows-isäntä:

InterServer
Hyvä isä

Jos tarvitset tai haluat Windows-hosting-asemaa Linux-verrattuna, sinun kannattaa tarkistaa nämä verkkoisäntäpalvelut. Jos tarvitset taloudellisempaa ratkaisua, voit valita InterServer. Ja heidän moniensa isännöintipalvelujen joukossa, Hyvä isä tarjoaa myös useita Windows-isäntävaihtoehtoja.

Verkkosivun rakentaja:

Wix
Hyvä isä
BoldGrid

Wix-2019
Verkkosivustojen rakentajat ovat nykyään vielä suositumpia, koska ne pystyvät helposti ja nopeasti luomaan sivuston. Perusvinkkien online-esitteissivustoista pidämme Wix. Monimutkaisempiin sivustoihin suosittelemme katsomaan GoDaddy’s GoCentral verkkosivujen rakentaja. Ja jos pidät WordPressistä, BoldGrid on jälleen valintamme rakentaa ammattimaisia ​​WordPress-verkkosivustoja.

Vihreä web-hosting:

GreenGeeks
InMotion-hosting
A2-hosting

greengeeks-2019
Tiedän, että vihreä web-hosting on tärkeä monille ihmisille. Ja hyvä uutinen on, että on olemassa hienoja isäntävaihtoehtoja, jotka eivät ole vain vihreitä, vaan vain erinomaisia. GreenGeeks on yksi tunnetuimmista vihreistä isännistä, joka käyttää 300% uusiutuvaa energiaa. InMotion ja A2 Hosting ovat kuitenkin myös erinomaisia ​​vihreitä web hosting -vaihtoehtoja. InMotion-hosting avasi ensimmäisen Green Data Centerin Los Angelesissa – vähentämällä hiilidioksidipäästöjä yli 2000 tonnia vuodessa. Ja A2-hosting tarjoaa heidän FutureServe Green Hosting -palvelunsa, joka on työskennellyt Carbonfund.orgin kanssa vuodesta 2007.

Talousarvion ylläpito:

InterServer
FastComet
Hostinger

interserver-2019
Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä (paitsi hinta), sinulle on edelleen hienoja budjettihallintavaihtoehtoja, joilla ei ehkä ole paljon rahaa verkkosivustojen isännöintiin.. InterServer on edelleen hyvä budjettihotelliratkaisu. Voit saada laadukasta cPanel-majoitusta vain 5 dollarilla kuukaudessa. Ja heidän hintalukotakuun myötä maksat saman summan uusimisaikana. FastComet on toinen hyvä vaihtoehto, jossa sinun ei tarvitse huolehtia korkeista uusimismääristä – maksat saman hinnan myös uusimisaikana. Ja kanssa Hostinger, voit kirjautua alle dollarilla kuukaudessa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector