Web-hosting-suositukset 2020

web-hosting-suositukset-2020


Tervetuloa 2020-luvun uudelle vuosikymmenelle! Ja koska web-hosting-alalla on tapahtunut useita muutoksia, on aika katsoa uutta maisemaa verkkopalvelupalveluissa Web-hosting-suositukset vuodelle 2020.

Jaettu hosting

Logitech-hosting
Jaettu hosting on edelleen suosituin ja ostettu verkkosivustojen omistajien keskuudessa. Ja toisin kuin vuotta sitten, jaettu web-hosting on paljon tehokkaampaa ja turvallisempaa hosting-tilien eristämisen avulla. Voit myös saada vaikuttavaa verkkosivustojen nopeutta ja suorituskykyä parhaiden jaetun palveluntarjoajan kanssa. Tässä ovat suositukseni vuodelle 2020.

 • A2-hosting
 • GreenGeeks
 • InMotion-hosting

A2-hosting, GreenGeeks ja InMotion-hosting olisivat suosituimmat jaetun hosting-suositukseni. InMotion Hosting on listan kärjessä – tarjoaa upeita ominaisuuksia, suorituskykyä ja tukea. GreenGeeks ei vain auta säästämään ympäristöä teollisuuden johtavan vihreän web-isännöinnin avulla, vaan heidän jaetut isännöintisuunnitelmansa soveltuvat monenlaisiin erityyppisiin verkkosivustoihin..

WordPress-hosting

Bluehost-web-hosting
WordPress on ehdottomasti suurin painopiste useimmille web-hosting-yrityksille vuonna 2020. WordPress-hosting on niin suuri, että meidän on itse asiassa jaoteltava suosituksemme sekä hallittuihin että hallitsemattomiin WordPress-hosting-suunnitelmiin. Useimmille verkkosivustojen omistajille (etenkin aloittelijoille) hallitsematon isännöinti on varmasti enemmän kuin riittävä ja parempi valinta.

Yksi WordPress-isännöinnin merkitys on niin tärkeä, että monet verkkoisäntäkoneet tarjoavat nyt jaettuja hosting-suunnitelmia, jotka todella kilpailevat kalliimmin hallittujen WordPress-isännöintisuunnitelmien kanssa.

 • A2-hosting
 • Bluehost
 • GreenGeeks

A2-hosting ylläpitää minua WordPress-ympäristöllään, joka on optimoitu nopeuden ja turvallisuuden kannalta. Ja heidän Turbo-hosting-suunnitelmansa on vieläkin vaikuttavampi. Bluehost jatkaa entistä enemmän parannuksia jo huomionarvoisiin WordPress-isännöintisuunnitelmiin. Ne tarjoavat yhden parhaista vaihtoehdoista uudemmille WordPress-käyttäjille ja tarjoavat myös verkkosivuston suunnittelua ja SEO-apua.

Ylläpito WordPress-hosting

WP-moottorin WordPress-hosting
Suuremmissa tai kriittisissä WordPress-sivustoissa hallittu isännöinti on edelleen paras valinta. Ja hallittujen WordPress-isännöintivaihtoehtojen valinta on melko vaikuttava vuonna 2020. Jos haluat lisätä verkkosivustojen nopeutta ja asiantuntevaa WordPress-tukea, harkitse näitä suosituimpia ylläpitämiä WordPress-palveluntarjoajia.

 • WP-moottori
 • Nestemäinen verkko
 • InMotion-hosting

WP Engine ja Liquid Web ovat ehdoton suosikkivalintani premium-hallinnoidulle WordPress-isännöinnille. WP Engine jatkaa WordPress-isäntäominaisuuksien ja -palveluiden innovaatioita ja parannuksia. Esimerkiksi saat nopeamman verkkosivuston nopeuden Googlen pilvipalvelun, ilmaisten StudioPress-teemojen, yritystason tietoturvan ja tietysti heidän WordPressille omistautuneen asiantuntijoiden tukihenkilöstön kanssa.

Liquid Web -tiimi koostuu joistakin WordPress-alan parhaista ammattilaisista. Ja nyt yhteistyössä Nexcessin kanssa he ovat valmiita tarjoamaan entistä nopeamman suorituskyvyn ja lisää joustavuutta.

verkkokaupan hosting

Nestemäinen WooCommerce-hosting
Verkkokauppa on WordPressin lisäksi toinen valtava painopiste web-isäntäyrityksille vuonna 2020. Koska verkkokaupat voivat vaihdella vain muutaman tuotteen myynnistä suuriin verkkokauppasivustoihin, jotka tarjoavat tonnia myytäviä tuotteita, sinun tulee olla erityisen valikoiva isäntävalinnassasi..

 • Nestemäinen verkko
 • InMotion-hosting
 • Shopify

Verkkokaupan rakentamiseksi kaksi suosikkivaihtoehtoani ovat WooCommerce ja Shopify – WooCommerce edistyneemmille verkkokauppasivustoille ja Shopify yksinkertaisemmille online-myyntisovelluksille..

Koska WooCommerce on rakennettu WordPressille, on järkevää, että parhaan WooCommerce-hosting-kokemuksen saavuttamiseksi kannattaa harkita WordPress-palvelun parhaita palveluntarjoajia. Liquid Web todella vie WooCommerce seuraavalle tasolle tarjoamalla nopeamman (erittäin kriittinen verkkokauppasivustoille) ja parantamalla raportointia. Aivan kuten Liquid Web on nostanut Ylläpito-WordPress-hosting-tason uudelle tasolle, he ovat asettaneet ylläpidetyn WooCommerce-hosting-palvelun kultastandardin..

Jos etsit enemmän nopeaa ratkaisua saadaksesi verkkokauppasivustot nopeasti toimintaan, Shopify on vastaus. Heillä on hienoja ilmaisia ​​ja premium-verkkosivustojen teemoja, jotka soveltuvat kaikkiin verkkokauppojen tärkeimpiin luokkiin.

VPS-hosting

InMotion VPS -majoitus
Jos verkkosivustosi lisää liikennettä ja tarvitsee enemmän resursseja, on aika harkita päivitystä VPS: ään tai erilliseen palvelimeen. VPS-hosting tarjoaa sinulle paljon omistetun isännöinnin etuja paljon alhaisemmilla kustannuksilla. Lisäksi monet verkkoisäntälaitteet tarjoavat nyt hallittua VPS-hosting-palvelua, mikä helpottaa kokemusta sinulle, koska sinun ei tarvitse tarpeeksi ylläpitoa.

 • InMotion-hosting
 • Nestemäinen verkko

InMotion-hosting ja nestemäinen Web tarjoavat vaikuttavimmat hallitut VPS-hosting-suunnitelmat. InMotionin korkea saatavuus, korkea suorituskykyinen VPS-hosting yhdistää pilvipohjaisen redundanssin optimoituihin kokoonpanoihin tuottaakseen erinomaisia ​​tuloksia. Samaan aikaan Liquid Web yhdistää myös erillisen palvelimen ja pilvipalvelimen voiman tuottaakseen VPS-isännöinnin, joka on nopeampaa kuin Amazon, Digital Ocean ja Rackspace..

Omistetut palvelimet

Nestemäinen verkkopohjainen hosting
Vaikka omistettu isännöinti on kallein isännöintisuunnitelman tyyppi, se on paras vaihtoehto yritys- ja suuremmille verkkosivustoille.

 • Nestemäinen verkko
 • InMotion-hosting

Kuten VPS-hosting, myös Liquid Web ja InMotion Hosting tarjoavat uskomattoman valikoiman omistettuja palvelimia, joista voit valita.

Vihreä web-hosting

GreenGeeks-web-hosting
Et ehkä ole tietoinen siitä, mutta web-hosting-teollisuus on yksi suurimmista saastuttajista – kilpailee jopa lentoliikennealalla! Jotkut paremmista web-hosting-yrityksistä ovat kuitenkin ottaneet huomioon ja edistävät nyt aktiivisesti vihreää web-hosting-palvelua sekä isännöintipalveluissaan että liiketoiminnan käytäntöissä.

Mutta kaikki vihreä web-hosting ei ole sama. Tässä ovat suosikki vihreät web-hosting-vaihtoehtoni vuodelle 2020.

 • GreenGeeks
 • InMotion-hosting
 • HostPapa

GreenGeeks on edelleen vihreän verkkomainonnan alan standardi vuonna 2020. Heidän sitoutuminen 300% uusiutuvaan energiaan – yhteistyö Bonneville Environmental Foundationin kanssa ja tuulienergian hyödyntäminen – on vain osa tarinaa. He ovat myös yksi parhaista web-hosting-yritysten ajanjaksosta.

InMotion Hosting ja HostPapa ovat myös vihreimpiä web hosting -vaihtoehtoja vuodelle 2020.

Verkkosivun rakentaja

Wix-isäntä
Koska nykyään monet ihmiset haluavat nopeamman ja helpomman tavan saada sivusto, verkkosivustojen rakentajat ovat edelleen suosittu vaihtoehto vuonna 2020. Vaikka sivuston rakennustyökalun käyttämisessä on hyviä ja huonoja puolia perinteiseen web-isännöintiin nähden, jos kaikki mitä todella tarvitset on perussivusto, jolla on vain muutama sivu, niin nämä verkkosivustojen rakennusvaihtoehdot ovat harkinnan arvoisia.

 • Wix
 • Hyvä isä

Talousarvio hosting

InterServer-web-hosting
Vaikka jotkut web-palveluntarjoajat ovat korottaneet hintojaan, tiedät mielelläni, että vuonna 2020 voit silti saada laadukasta web-majoitusta edulliseen hintaan. Jos budjettisi on pieni, avain, joka muistetaan ostaessasi isännöintiä, on se, että sinun on otettava huomioon alkuperäisen ilmoittautumisajan kustannusten lisäksi myös uusimisprosentin kustannukset..

Tässä on kaksi parasta edullista hosting-vaihtoehtoa vuodelle 2020.

 • InterServer
 • Hostinger

InterServerin hintalukutakuun ansiosta uusimisprosentit ovat samat kuin alun perin maksamasi hinta – mikä tekee niistä yhden parhaista budjetin isännöintivaihtoehdoista. InterServerillä saat hienoja ominaisuuksia, palvelua ja tukea edulliseen hintaan.

Hostingerissä ei ole vain erittäin matala liittymisaste – niin halpaa kuin .80 kuukaudessa, mutta niiden uusimisprosentit ovat alhaisempia kuin useimpien muiden web-hosting-yritysten johdantohinnat..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map