Pregled vztrajnika

Pregled vztrajnika


UPORABA junij 2019: Vztrajnik je zdaj pridobil WP Engine! Spremljajte več podrobnosti, ko pridete pod pokrov motorja WP Engine. Za zdaj Flywheel še naprej ponuja svoje lastne načrte gostovanja.

Čeprav so novejše podjetje in manj znani kot drugi, postaja Flywheel vse večji igralec na WordPress področju gostovanja. Pravzaprav WordPress.org zdaj Flywheel prepoznava kot eno od priporočenih spletnih ponudnikov gostovanja. Flywheel se osredotoča izključno na upravljano gostovanje WordPress-a. Vsebujejo načrte gostovanja za osebna spletna mesta ter profesionalne in prilagojene pakete gostovanja.

Vpiši se

Prijava na Flywheel je zelo preprost postopek. Čeprav je postopek prijave enostaven, tako kot drugi upravljani načrti gostovanja WordPress, ni možnosti za uporabo obstoječe domene (na primer tiste, ki jo že imate pri GoDaddy). Kasneje morate domeno dodati in jo nato narediti za svojo primarno. Pravzaprav sem se moral obrniti na podporo strankam, da bi mi pomagal, ko sem pri preizkusu prihajal do napake 404. Težavo so lahko odpravili.

Nastavitev računa in nadzorna plošča

Ustvari spletno mesto z vztrajnikom
Ustvarjanje spletnega mesta na Flywheel je tudi zelo enostavno. Le vnesti morate svoje skrbniške podatke za WordPress.
Vztrajnik ustvarite WordPress spletno mesto

Zelo mi je všeč, da lahko izbirate med 10 različnimi lokacijami podatkovnih centrov po vsem svetu. Vsekakor je vplival na hitrost spletnega mesta.
Izbira podatkovnega centra z vztrajnikom

Nekaj ​​manj kot pol ure je bilo izdelano in pripravljeno za uporabo naše spletne strani. Ko bo postopek končan, boste prejeli e-poštno obvestilo.
Elektronska pošta, pripravljena na spletno mesto vztrajnika

Še en velik plus je tudi krmilna plošča vztrajnika. Všeč mi je, kako so resnično poenostavili postavitev in vse lažje našli.
Nadzorna plošča vztrajnika

Ena funkcija, ki bi jo radi dodali na nadzorno ploščo, je vidna povezava za stik s podporo strankam.

Premium lastnosti

Flywheel omogoča samodejno dnevno varnostno kopiranje, do katerega lahko dostopate z nadzorne plošče. Poleg tega lahko kadar koli ustvarite tudi ročno varnostno kopijo s klikom na gumb na strani Varnostne kopije.
Varnostne kopije vztrajnikov

Za dodatno varnost nam je všeč, kako vam Flywheel omogoča, da na svoje spletno mesto dodate zaščito z geslom. Nastavite jo lahko neposredno na nadzorni plošči vztrajnika. Za dostop do spletnega mesta morate vnesti to geslo. Ta funkcija je odlična, če boste morali preprečiti dostop do svojega spletnega mesta zaradi vzdrževanja itd.
Nastavitve zaščite gesla

Menimo, da je uprizoritev nujna funkcija katerega koli upravljanega programa gostovanja WordPressa. Zanimivo je, da vam Flywheel omogoča testiranje in izvajanje sprememb. Vendar pa v tem trenutku (vsaj ko sem tam kupil račun) uprizarjanje še vedno velja za funkcijo beta pri Flywheel. Posebej morate obvestiti podporo strankam, ki jo želite nastaviti.
Beta z modelom vztrajnika

Postopek uprizarjanja pri Flywheelu se mi je pravzaprav odlično obnesel in upam, da ga bodo kmalu izvzeli iz beta in to funkcijo v celoti izvedli..

Uspešnost spletnega mesta

Ena najboljših prednosti Flywheel je, da lahko izbirate med 10 podatkovnimi centri z vsega sveta. Pri našem testiranju je to resnično spremenilo hitrost spletnega mesta. Vztrajnik se zdi dobra izbira za gostovanje, če se vaša ciljna publika ali baza strank nahaja predvsem okoli območja vašega podatkovnega centra. Pri testiranju bližje izbiri našega podatkovnega centra (zahodna obala) smo imeli velike številke hitrosti. Na žalost številke niso bile niti približno tako dobre pri testiranju z drugih področij, tako da je videti, da bi moral Flywheel tukaj malo opraviti. Zmogljivost je bila še vedno dobra – le ne tako impresivno daleč od našega podatkovnega centra.

Pomoč strankam

Podpora pri Flywheelu je bila odlična, ko sem se lahko povezoval s agentom. Žal podpora za klepetalnico v živo ni na voljo 24/7 – in ne mislimo samo ponoči. Bili so časi celo poldne, ko klepet v živo ni bil dosegljiv. Dejansko so podporne ure na Flywheelu navedene od 9:00 do 19:00. osrednji čas. Zagotovo bi radi imeli na voljo 24-urno podporo. Prav tako bi bilo lepo, če bi na nadzorni plošči računa imeli vidnejšo povezavo do podpore strankam.

Priporočilo

Kljub nekaj vprašanj, ki sem jih omenil zgoraj, nam je Flywheel res všeč in zagotovo jih smatramo za resnega igralca na upravljanem gostovanju WordPress. In če bi lahko prekrili tista območja, kjer bi lahko prišlo do nekaterih izboljšav, bi se lahko vztrajnik znašel na vrhu seznama.

Vztrajnik
Recenziral Michael James dne
11. julija.
four_and_half_stars_rating
Ocena: 4.5

Kliknite tukaj za več podrobnosti o gostujočem kolesu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map