Pregled zamašnjaka

Pregled zamašnjaka


UPDATE lipanj 2019: Zamašnjak je sada kupio WP Engine! Pratite više detalja kada dođete do preklopa WP Engine. Za sada, Flywheel i dalje nudi vlastite planove za hosting.

Iako su novija tvrtka i manje poznata od ostalih, Flywheel postaje sve veći igrač na WordPress hosting području. Zapravo, WordPress.org sada prepoznaje Flywheel kao jednu od preporučenih web hosting tvrtki. Flywheel se fokusira isključivo na upravljani WordPress hosting. Imaju hosting planove za osobne web stranice, kao i profesionalne i prilagođene hosting pakete.

Prijaviti se

Prijavljivanje na Flywheel vrlo je jasan proces. Iako je postupak prijave jednostavan, kao i drugi upravljani planovi za WordPress hosting, ne postoji opcija za upotrebu postojeće domene (na primjer, one koju već imate kod GoDaddy). Morate naknadno dodati domenu, a zatim je učiniti vašom primarnom. Zapravo sam se morao obratiti korisničkoj službi kako bi mi pomogao jer sam dobio grešku od 404 kada sam pokušao ovo. Uspjeli su ispraviti problem.

Postavljanje računa i upravljačka ploča

Zamašnjak Stvorite web mjesto
Izrada vaše web stranice na Flywheel-u je također vrlo jednostavna. Trebate samo unijeti svoje podatke o administratoru WordPress-a.
Zamašnjak Stvorite stranicu za WordPress

Jako mi se sviđa što možete birati između 10 različitih lokacija podatkovnih centara širom svijeta. Definitivno je utjecao na brzinu web stranice.
Vozač Odabir podataka centra

Trebalo je nešto manje od pola sata da je naša web stranica kreirana i spremna za rad. Kada primite postupak, primit ćete obavijest e-poštom.
E-pošta spremna na web mjestu zamašnjaka

Još jedan veliki plus je i upravljačka ploča zamašnjaka. Sviđa mi se kako su ujedno pojednostavili izgled i učinili sve lako lociranim.
Nadzorna ploča zamašnjaka

Jedna značajka koju bismo željeli vidjeti na nadzornoj ploči je istaknuta veza za kontaktiranje korisničke podrške.

Premium značajke

Flywheel pruža automatizirane dnevne sigurnosne kopije kojima lako možete pristupiti s upravljačke ploče. Uz to možete u bilo kojem trenutku stvoriti i ručnu sigurnosnu kopiju klikom na gumb na stranici Sigurnosne kopije.
Rezervne kopije zamašnjaka

Za dodatnu sigurnost sviđa nam se kako vam Flywheel omogućava dodavanje zaštite lozinkom na vašu web stranicu. Možete ga postaviti izravno s upravljačke ploče zamašnjaka. Zatim da biste pristupili svojoj web lokaciji, trebate unijeti ovu zaporku. Ova je značajka sjajna ako trebate spriječiti pristup vašoj web lokaciji radi održavanja, itd.
Postavke zaštite lozinke zamašnjaka

Smatramo da je postavljanje nužna značajka bilo kojeg upravljanog WordPress plana hostinga. Zanimljivo je da vam Flywheel omogućuje testiranje i provođenje promjena. Međutim, u ovom trenutku (barem kad sam tamo kupio račun), postavljanje modela Flywheel i dalje se smatra beta značajkom. Morate posebno obavijestiti korisničku podršku koja će biti postavljena za postavljanje.
Beta zgužva Postavljanje

Postupak postavljanja na Flywheel zapravo se po meni izvrsno pokazao i nadam se da će ga uskoro izbaciti iz beta verzije i u potpunosti implementirati ovu značajku.

Učinkovitost web stranice

Jedna od najboljih prednosti Flywheel-a je što možete izabrati između 10 podatkovnih centara iz cijelog svijeta. U našem testiranju ovo je zaista promijenilo brzinu web stranice. Čini se da je volanski mehanizam dobar izbor za hosting ako se Vaša ciljna publika ili korisnička baza nalaze uglavnom oko područja vašeg podatkovnog centra. Imali smo sjajne brojeve brzina prilikom testiranja bliže odabiru našeg podatkovnog centra (zapadna obala). Nažalost, brojevi nisu bili ni približno dobri prilikom testiranja iz drugih područja, pa izgleda da Flywheel ovdje mora malo raditi. Performanse su i dalje dobre – samo što nisu tako impresivne dalje od našeg podatkovnog centra.

Korisnička podrška

Podrška u Flywheelu bila je sjajna kad sam se uspio povezati s agentom. Nažalost, podrška za razgovor putem Flywheela nije dostupna 24/7 – a ne mislimo samo noću. Bilo je čak i podneva kada razgovor uživo nije bio dostupan. Zapravo su sati rada u Flywheelu navedeni od 9:00 do 19:00. centralno vrijeme. Svakako bismo željeli imati podršku od 24 sata. Također, bilo bi lijepo kada bi na upravljačkoj ploči njihovih računa postojala istaknutija poveznica za korisničku podršku.

Preporuka

Unatoč nekoliko gore spomenutih problema, zaista volimo Flywheel i definitivno ih smatramo ozbiljnim igračem na upravljanom WordPress hosting području. A ako mogu obarati područja u kojima bi moglo doći do poboljšanja, Zamašnjak bi se mogao naći na vrhu popisa.

Zamašnjak
Recenzirao Michael James dana
11. srpnja.
four_and_half_stars_rating
Ocjena: 4.5

Kliknite ovdje za više detalja o hostingu zamašnjaka

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map