Преглед замашњака

Преглед замашњака


УПДАТЕ јун 2019: Замашњак је сада купио ВП Енгине! Пратите више детаља када дођете до преклопа ВП Енгине. За сада, Фливхеел наставља да нуди сопствене планове за хостинг.

Иако су новија компанија и мање позната од осталих, Фливхеел постаје све већи играч на ВордПресс пољу за хостинг. У ствари, ВордПресс.орг сада препознаје Фливхеел као једну од препоручених компанија за веб хостинг. Фливхеел се фокусира искључиво на управљани ВордПресс хостинг. Садрже планове за хостинг личних веб локација као и професионалне и прилагођене хостинг пакете.

Пријавити се

Пријављивање на Фливхеел је веома јасан процес. Иако је процес пријаве једноставан, као и други управљани ВордПресс планови за хостинг, не постоји опција за коришћење постојећег домена (на пример, једног који већ имате код ГоДадди). Домен морате додати касније, а затим га учинити својим примарним. Заправо сам морао да се обратим корисничкој служби како би ми помогао јер сам добијао грешку од 404 када сам покушао ово. Они су могли да исправе проблем.

Подешавање налога и контролна табла

Направите сајт
Прављење странице на Фливхеел-у је такође врло једноставно. Треба само да унесете своје податке о администратору за ВордПресс.
Направите веб страницу ВордПресс

Стварно ми се свиђа што можете бирати између 10 различитих локација података центра широм света. Дефинитивно је имао утицаја на брзину веб странице.
Возач за одабир података центра

Требало је нешто мање од пола сата да је наша веб страница креирана и спремна за употребу. Добићете обавештење е-поштом када процес буде завршен.
Е-пошта спремна за сајт на волану

Још један велики плус је и контролни панел воланског механизма. Свиђа ми се како су заиста поједноставили изглед и све олакшали у проналажењу.
Управљачка плоча замашњака

Једна функција коју желимо да видимо на контролној табли је истакнута веза за контактирање корисничке подршке.

Премиум функције

Фливхеел пружа аутоматске дневне сигурносне копије којима лако можете приступити са управљачке плоче. Поред тога, такође можете да креирате сигурносну копију у било ком тренутку кликом на дугме на страници Резервне копије.
Резервне копије замашњака

Ради додатне сигурности, свиђа нам се како вам Фливхеел омогућава додавање заштите лозинком на вашу веб локацију. Можете да га подесите директно са управљачке плоче замашњака. Затим да бисте приступили вашој веб локацији, требаћете да унесете ову лозинку. Ова функција је сјајна ако требате да спречите приступ вашој веб локацији ради одржавања, итд.
Подешавања заштите лозинке на волану

Сматрамо да је постављање неопходна карактеристика било којег управљаног ВордПресс плана хостинга. Занимљиво је да вам Фливхеел омогућава коришћење сајта за тестирање и спровођење промена. Међутим, у овом тренутку (бар када сам тамо купио рачун), постављање фајлова и даље се сматра бета функцијом. Морате посебно обавестити корисничку подршку да бисте били постављени за постављање.
Бета замашњака

Процес инсценације на Фливхеел-у се заправо по мени одлично показао и надам се да ће га ускоро избацити из бета верзије и у потпуности имплементирати ову функцију.

Перформансе веб странице

Једна од најбољих предности Фливхеел-а је што можете да изаберете између 10 дата центара из целог света. У нашем тестирању ово је заиста променило брзину веб локације. Чини се да је волански механизам добар избор за хостинг ако се ваша циљна публика или корисничка база налазе углавном око подручја вашег податковног центра. Имали смо сјајне бројеве брзина приликом тестирања ближе избору нашег податковног центра (западна обала). Нажалост, бројеви нису били ни приближно добри приликом тестирања из других области, па изгледа да би Фливхеел овде требао мало да ради. Перформансе су и даље добре – само што нису тако импресивне даље од нашег податковног центра.

Подршка муштеријама

Подршка на Фливхеелу била је сјајна када сам се успио повезати с агентом. Нажалост, подршка за разговор у Фливхеелу није доступна 24/7 – а не мислимо само ноћу. Било је чак и поднева када је ливе цхат био недоступан. Заправо су сати рада на Фливхеелу наведени од 9:00 до 19:00. централно време. Свакако бисмо волели да имамо подршку од 24 сата. Такође, било би лепо да постоји истакнутија веза за корисничку подршку на контролној табли њиховог рачуна.

Препорука

Упркос неколико проблема које сам горе споменуо, заиста волимо Фливхеел и дефинитивно их сматрамо озбиљним играчем на управљаном ВордПресс хостинг хостинг пољу. А ако успеју да оборе она подручја где би могло доћи до побољшања, Замашњак би могао да се нађе на врху листе.

Замашњак
Рецензирао Мицхаел Јамес дана
11. јула.
фоур_анд_халф_старс_ратинг
Оцена: 4.5

Кликните овде за више детаља о волану замашњака

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map