Pritja më e mirë e menaxhuar e WordPress për Uebfaqe të Shumëfishta

mirë-menaxhuar-wordpress-hosting-për-shumta-faqeve


Nëse jeni një përdorues i WordPress që duhet të krijojë faqe të shumta, ose jeni një zhvillues ose konsulent që duhet të ndërtojë faqe për klientët tuaj, cili është mirëmbajtja më e mirë e WordPress për shumë faqe interneti? Ne kemi parë më parë në web hosting më të mirë për fusha të shumta. Por mbajtja e menaxhuar e WordPress paraqet një numër konsideratash shtesë.

Konsiderata të rëndësishme për Hosting WordPress të Menaxhuar me Shumë site

Kur jeni duke kërkuar për WordPress hosting të menaxhuar për shumë faqe në internet, sigurisht që dëshironi faqet e internetit me performancë të shpejtë, siguri të përmirësuar dhe mbështetje të përgjegjshme ndaj klientit – ashtu si do ta bëni me ndonjë plan të mbajtjes në internet. Sidoqoftë, përveç kësaj, ju gjithashtu dëshironi të shikoni për karakteristika që ju lejojnë të punoni me lehtësi dhe të bashkëpunoni në një numër faqesh në internet, të tilla si skena në uebfaqe, për të provuar ndryshimet përpara se të transferoheni në vendet tuaja të prodhimit, azhurnimet automatike dhe kopjimin e të dhënave për të gjithë faqet tuaja dhe mjetet e tjera që lejojnë bashkëpunimin dhe menaxhimin e shumë faqeve të internetit. Dhe, sigurisht që ju gjithashtu dëshironi të kërkoni vlera në një plan hosting që lejon mbajtjen e faqeve të shumta me një kosto të arsyeshme.

Pra, le të hedhim një vështrim në atë që unë konsideroj si zgjedhjet tuaja më të mira për mbajtjen në internet të shumëfishtë nga një ofrues i menaxhuar i hostuar i WordPress.

Pritja më e mirë e menaxhuar e WordPress-it për faqet e shumta 2018

Uebfaqe Ueb Ueb
a2-hosting3 deri në PafundShih detajet
volant10 deri 30+Shih detajet
InMotion-hosting2 deri 20Shih detajet
lëngshme e internetit10 deri 50Shih detajet
MediaTemple2 deri në 10Shih detajet
pressable5 deri në 25+Shih detajet
SiteGroundi pakufizuarShih detajet
wp-motor5 deri në 15+Shih detajet

SiteGround

siteground-hosting-planet
mirë-web-hosting-çmim-fituesFituesi më i mirë i Bestmimit të Web Hosting Me kalimin e viteve, SiteGround ka provuar të jetë një alternativë e shkëlqyeshme për ofruesit e pritjes më të shtrenjtë të menaxhimit të WordPress. Dhe ata vazhdojnë të përmirësojnë planet e tyre të pritjes me teknologjinë e tyre inovative dhe mbështetjen e jashtëzakonshme. Planet e tyre të pritjes GrowBig dhe GoGeek ju lejojnë të pritni faqe të shumta të WordPress me karakteristika të tilla si Backup-i automatik ditor, Përditësime automatike (përfshirë shtojcat), SuperCacher Technology, Cloudflare CDN dhe Staging në Uebfaqe (GoGeek).

Në testimin e shpejtësisë sonë të internetit të fundit, SiteGround tejkaloi konkurrencën duke përfshirë disa plane shumë më të shtrenjta të menaxhimit të menaxhimit. Për hostimin e shumëfishtë në faqen e WordPress, SiteGround ofron një kombinim të mahnitshëm të veçorive premium, mbështetje të përgjegjshme ndaj klientit dhe çmimeve të përballueshme.

Pse është SiteGround i mirë për pritjen e faqeve të shumta të WordPress-it?

 • Planet e hostimit të menaxhuar me shumë faqe të përballueshme
 • Përditësime automatike përfshirë Plugins të WordPress
 • Teknologji SuperCacher
 • Cloudflare Falas CDN
 • Rezervime të automatizuara ditore
 • Ndihma e jashtëzakonshme e klientit
 • 4 Qendrat e të Dhënave në 3 Kontinentet
 • Rekomanduar nga WordPress.org
 • Shihni Më shumë Detaje…

Motori WP

wp-motor-hosting-planet
mirë-web-hosting-çmim-fituesWP Engine Fituesi i wardmimit më të Mirë të Web-it ka qenë prej kohësh premiumi i menaxhuar me WordPress të menaxhuar me premium që unë ua kam rekomanduar njerëzve. Dhe, ata janë akoma kur bëhet fjalë për të dyja Planet e Fillimit të tyre të vetme të faqeve, dhe planet e tyre të shumëfishta të hostimit të faqeve. Performanca e internetit dhe mbështetja eksperte e WordPress që merrni në WP Engine është ende në krye të linjës.

Edhe pse WP Engine kohët e fundit ngriti çmimet e tyre, ka disa lajme të mira pasi u njoftua kohët e fundit që WP Engine ka fituar StudioPress, dhe së shpejti do të përfshijë edhe tema StudioPress falas me planet e tyre të pritjes. Për më tepër, WP Engine tani gjithashtu përfshin më shumë karakteristika me të gjitha paketat e tyre të pritjes, si zhvillimi, skenimi dhe mjedisi i prodhimit, plus diagnostifikimi i performancës së faqeve në kohë reale, si pjesë e Platformës së tyre të Përvojës Dixhitale të WordPress.

Pse është WP Engine i mirë për të pritur uebfaqe të shumta në WordPress?

 • Mbështetje e shquar e WordPress-it të Ekspertit
 • Mjedise të ndara për zhvillim, skenë dhe prodhim të drejtpërdrejtë
 • Instalime të transferueshme për zhvilluesit dhe agjensitë
 • Diagnostika e performancës së faqeve
 • CDN globale
 • Temat Falas StudioPress (së shpejti)
 • Garancia e kthimit të parave 60 ditë
 • Shihni Më shumë Detaje…

Rrjeti i lëngshëm

lëngshme-web-hosting-planet
mirë-web-hosting-çmim-fituesFituesi i wardmimit më të Mirë të Web Hosting Ekipi në Liquid Web, i kryesuar nga Chris Lema, me të vërtetë ka dalë me një linjë mbresëlënëse të planeve të menaxhimit të WordPress të menaxhuar. Liquid Web përqendrohet në ofrimin e zgjidhjeve të pritjes për faqet e internetit kritike për misionin, dhe mbajtja e tyre e menaxhuar e WordPress është padyshim që i takon atyre standardeve.

Pritja e menaxhuar me WordPress të Liquid Web është e përshtatshme në mënyrë ideale për shumë faqe interneti. Ato përfshijnë iThemes Sync Pro për menaxhimin e shumë siteve nga një vend i vetëm. Ju gjithashtu merrni veçori të tilla si azhurnimet automatike të shtojcave dhe asnjë pamje të faqes ose kufijtë e trafikut. Dhe ndërsa çmimet e tyre janë në anën më të lartë, në krahasim me ofruesit e tjerë të shtrenjtë të menaxhimit të menaxhimit të shtrenjtë, ju në të vërtetë merrni më shumë vlerë – duke qenë në gjendje të presni më shumë site për më pak para.

Pse është e mirë Liquid Web për të pritur në uebfaqe të shumta në WordPress?

 • iThemes Sync Pro përfshirë për Menaxhimin e Shumë Sites nga një Vendndodhje e vetme
 • Përditësime automatike të prizave
 • Stencil i përfshirë për të shpejtuar procesin e krijimit të projekteve të reja
 • Kompresimi automatik i figurës
 • Pa kufij të trafikut ose shikimit të faqes
 • Rezervime automatike ditore
 • SSL automatike
 • Përfshirja e faqeve në internet
 • Shihni Më shumë Detaje…

Pritja për lëvizje

Inmotion-hosting-planet
mirë-web-hosting-çmim-fituesMmimi më i mirë i Web Hosting Fituesi InMotion Hosting është një nga hyrësit më të rinj në arenën e menaxhuar të WordPress. Për shumë vite, ata kanë ofruar hosting cilësi të lartë të WordPress përmes Planeve të tyre të Pritjes së Biznesit. Por tani ata kanë ngritur ante dhe kanë përmirësuar hostimin e tyre në mënyrë të konsiderueshme në WordPress me planet e tyre të menaxhuara të WordPress të Menaxhuar.

Ashtu si SiteGround, InMotion ofron një alternative me kosto më të ulët për zgjidhjet më të shtrenjta të menaxhuara të pritjes. Sidoqoftë, performanca e faqes në internet është e shkëlqyeshme – më e mirë sesa planet e tyre të hostimit të biznesit. Dhe, mbështetja për InMotion Hosting është gjithashtu ndër më të mirat që kam përjetuar. Si një shtesë e shtuar me InMotion, ju gjithashtu merrni ndërtuesin e faqes BoldGrid WordPress në internet.

Pse është InMotion i mirë për të pritur faqet e internetit të shumta të WordPress?

 • Zgjidhni një Plan Hosting për 2 deri në 20 Uebfaqe
 • Shpejtësia e optimizuar me memorjen e përparuar të memorimit të serverit
 • Teknologjia e Zonës së Shpejtësisë Max
 • Përfshirë ndërtuesin e faqeve BoldGrid
 • Përditësime të menaxhuara përmes BoldGrid
 • SSL falas private
 • Garancia e kthimit të parave 90 ditë
 • Shihni Më shumë Detaje…

A2 Hosting

a2-hosting-planet
A2 Hosting është një tjetër pjesëmarrës i ri në fushën e menaxhuar të WordPress. Sigurimi i një pritje të shpejtë të WordPress ka qenë prej kohësh një nga qëllimet kryesore të A2 Hosting me planet e tyre të Ndara të Hosting. Tani, ata kanë zgjeruar theksin e tyre në WordPress dhe kanë shtuar veçori shtesë premium me planet e tyre të menaxhuara të hostimit të WordPress.

Hosting i Menaxhuar me WordPress i A2 fillon me mjedisin e tyre të optimizuar të WordPress. Pastaj, ato përfshijnë më shumë burime dhe serverët e tyre Turbo për shpejtësi edhe më të shpejta në internet. Dhe, A2 Hosting është një tjetër ofrues i kualitetit më të lartë për mbështetjen e klientëve përmes ekipit të tyre të Guru Crew.

Pse A2 Hosting është i mirë për të pritur uebfaqe të shumta në WordPress?

 • Mjedisi i optimizuar i WordPress A2
 • Serverë turbo për faqet e internetit më të shpejtë
 • Përshpejtuesi i Optimizuar i sitit A2
 • Burimet e rritura
 • Rezervime të automatizuara ditore
 • Përfshirja e faqeve në internet
 • Cloudflare Falas CDN
 • Siguria e përhershme proaktive
 • Le të Encrypt SSL
 • Garancia e kthimit të parave në çdo kohë
 • Shihni Më shumë Detaje…

Pressable

pressable-hosting-planet
Pressable është një ofrues relativisht i ri i pritjes WordPress që dallon nga konkurrenca duke ofruar zgjidhjet e duhura për secilin prej klientëve të tyre. Dhe kur bëhet fjalë për agjencitë dhe zhvilluesit, Pressable i lejon ata të marrin projektet e tyre në nivelin tjetër duke siguruar vlera më të mira dhe rregullojnë opsionet e mbështetjes.

Pse është e mirë për të shtypur për të pritur në Uebfaqe të shumta të WordPress-it?

 • Uebfaqet Optimizohen automatikisht për performancën e pikut
 • Shkallëzimi i Trafikut të Uebfaqeve
 • Mjedisi i Stadimit në Uebfaq
 • Rrjeti i Dorëzimit të Përmbajtjes
 • Klonimi i faqes në internet për fillimin e faqeve të reja
 • Ju lejon të ftoni bashkëpunëtorët
 • Përditësime të automatizuara dhe rezervim të të dhënave
 • Le të Encrypt SSL
 • Mbështetje e ekspertëve për WordPress
 • Shihni Më shumë Detaje…

Tempulli i mediave

media-temple-hosting-planet
Megjithëse tani është pjesë e GoDaddy, Media Temple vazhdon të funksionojë si një entitet i veçantë duke ofruar zgjidhje të pasura të pritjes së uebit – përfshirë hostimin e menaxhuar të WordPress. Ndërsa ata nuk ofrojnë aq shumë plane pritëse sa disa nga të tjerët në këtë listë, Temple Media nuk ju lejon të blini një plan të shumëfishtë të menaxhuar me WordPress të menaxhuar me një faqe me një ritëm më pak të shtrenjtë.

Pse është tempulli i mediave i mirë për të pritur uebfaqe të shumta të WordPress-it?

 • Skenimi i faqes në internet
 • Klonimi i faqes në internet
 • 30 ditë rezervë dhe rivendosje
 • Monitorimi i Sigurisë
 • Zbulimi dhe Heqja e Malware
 • Shihni Më shumë Detaje…

volant

volant-hosting-planet
Flywheel nuk mund të jetë aq i njohur me një emër sa disa nga kompanitë e tjera të menaxhuara të WordPress, të menaxhuara, por kjo sigurisht nuk do të thotë se nuk ia vlen të merren parasysh. Flywheel ndihmon zhvilluesit dhe agjensitë të drejtojnë procesin e rrjedhës së punës midis ekipit tuaj dhe klientëve tuaj.

Pse është Flywheel i mirë për të pritur në uebfaqe të shumta në WordPress?

 • Të gjithë klientët në serverët VPS
 • Skenimi i faqes në internet
 • Backupet e natës të ruajtura në Offsite
 • Mjetet e rrjedhës së punës për ndërtimin dhe bashkëpunimin në faqet e internetit
 • Faturimi i transferueshëm
 • Pa tarifa të tepërta
 • SSL falas
 • Mbështetje e ekspertëve për WordPress
 • Shihni Më shumë Detaje…

Klikoni Këtu për të hyrë në Udhëzuesin tonë më të mirë të menaxhuar të hostimit të WordPress

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map