Creați-vă propriul site web

creați-vă-propriu-site


Dacă doriți să vă creați propriul site web, iată formula noastră simplă, dar importantă pentru construirea și menținerea unei prezențe online de succes.

Alegeți numele dvs. de domeniu

Primul pas este să alegeți numele dvs. de domeniu. Majoritatea oamenilor aleg încă să meargă cu o extensie de domeniu .com. Însă, în aceste zile există multe alte opțiuni disponibile decât standardul .com, .net sau .org. Există extensii de domenii foarte specifice, cum ar fi .fotografie, .store și îmbrăcăminte.

În prezent, nu există niciun avantaj sau dezavantaj în motoarele de căutare atunci când alegeți una dintre noile extensii de domeniu mai descriptive sau TLD-uri așa cum sunt cunoscute. Unul dintre avantajele alegerii unei noi extensii este că multe nume de domeniu sunt deja luate atunci când vine vorba de extensiile tradiționale .com sau .net. Astfel, puteți obține un nume mai scurt sau mai memorabil dacă mergeți cu o extensie mai nouă. Pe de altă parte, multe dintre noile TLD-uri costă mai mulți bani și, deoarece majoritatea oamenilor sunt obișnuiți cu nume de domeniu .com, poate doriți să mergeți pe ruta tradițională.

Deși puteți achiziționa un nume de domeniu cu găzduirea dvs. web (de fapt, unele gazde web includ un domeniu gratuit cu planurile lor de găzduire), prefer întotdeauna să păstrez domeniile mele separate de găzduirea mea. Mi se pare mai ușor să îmi administrez domeniile separat și, mai important, oferă mai multă flexibilitate dacă doriți să vă mutați site-ul într-o altă gazdă mai târziu.

În orice caz, mai întâi trebuie să aflați dacă numele pe care îl doriți este disponibil. Pentru aceasta, puteți accesa site-ul web al unui registrator de nume de domeniu pentru a face o căutare. Personal, îmi place să folosesc GoDaddy, deoarece de aici îmi cumpăr numele de domeniu. Poti faceți clic aici pentru a accesa pagina lor de căutare a domeniului.

Namecheap este un alt registrator de nume de domeniu excelent care vinde domenii la prețuri rezonabile. De fapt, puteți utiliza caseta de căutare din Namecheap de mai jos pentru a găsi numele dvs. de domeniu.

Găsiți un domeniu începând cu 0,88 USD

cu sprijinul NameCheap

Alegeți Web Hosting sau Website Builder

Acum, după ce ați primit numele de domeniu, trebuie să decideți ce tip de site web doriți, ce platformă doriți să utilizați și cum doriți să o construiți. Cu alte cuvinte, trebuie să determinați dacă doriți să utilizați un plan tradițional de găzduire web sau să mergeți cu unul dintre cei mai noi construitori de site-uri web.

Recomandări de găzduire web

web-hosting-recomandări-2019
Cu găzduirea web tradițională, cumpărați planul dvs. de găzduire, apoi instalați și utilizați una dintre aplicațiile web incluse în găzduirea dvs. (cum ar fi aplicațiile WordPress, Drupal, Joomla sau cPanel). Un plan tradițional de găzduire este potrivit pentru toate tipurile de site-uri web și include de obicei conturi de e-mail și alte servicii, cum ar fi backup de date.

Dacă doriți să creați un blog, atunci utilizarea WordPress cu o gazdă web tradițională este cu siguranță calea de urmat. De asemenea, dacă preferați să utilizați un sistem de gestionare a conținutului (Joomla, Drupal, WordPress) decât să utilizați un plan tradițional de găzduire web, este ceea ce doriți să faceți.

Puteți spune probabil de la numele site-ului nostru web (WebHostingCat.com), că acum suntem într-un teritoriu foarte familiar. Recenziile și recomandările de găzduire web au fost prioritatea noastră de când site-ul nostru a debutat în 2013. Deci, există cu siguranță o multitudine de materiale pentru cumpărătorii de gazduire web aici. Pentru început, mă voi referi la ale mele Art. Recomandări de găzduire web.

Constructori de site-uri web

site-constructor-ghid

Deoarece mulți oameni doresc un mod rapid și ușor de a obține un site în aceste zile, servicii de constructor de site-uri, cum ar fi Wix, Shopify, și Squarespace au devenit extrem de populare. Marele avantaj al utilizării unui constructor de site-uri este faptul că puteți crea mai rapid și mai ușor site-ul dvs. utilizând șabloane și editați de drag and drop. Celălalt avantaj este că găzduirea dvs. este inclusă pe site-ul dvs. web, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la acea parte a lucrurilor.

Cu toate acestea, pe dezavantaj, constructorul de site-uri planifică multe funcții costă suplimentar (e-mail, funcții de comerț electronic etc.), astfel încât să plătești mai mulți bani – uneori semnificativ mai mult. De asemenea, dacă mai târziu doriți să accesați mai mult site-ul în altă parte, este posibil să fiți blocați, deoarece de obicei nu există o modalitate ușoară de a transfera un site dintr-un loc în altul..

În ciuda unor dezavantaje potențiale, constructorii de site-uri web pot fi utilizați eficient pentru a produce un site web de succes. Dacă aveți nevoie de un tip de brosură online de bază pentru site-ul dvs. de afaceri sau de uz personal; sau dacă preferați să utilizați un șablon gata pregătit, cu funcții deja încorporate, atunci utilizarea unui plan de construire a site-urilor web este un traseu mai bun.

Pentru a începe să selectați creatorul de site-uri potrivit, consultați articolul meu pe Constructori de site-uri web.

Creați-vă lista de e-mail de marketing

Dacă aveți un site web de afaceri sau intenționați să vă monetizați site-ul acum sau în viitor, unul dintre primele lucruri pe care doriți să le includeți pe site-ul dvs. web este o modalitate de a capta adresele de e-mail ale vizitatorului dvs. Marketingul prin e-mail rămâne unul dintre cele mai profitabile moduri de a vinde produse și servicii. Așadar, veți dori să începeți să vă construiți lista de e-mail de marketing prin încorporarea unui serviciu de liste de e-mail, cum ar fi AWeber, Contact constant, sau MailChimp.

Eu personal folosesc AWeber pentru e-mail-ul meu de marketing. Este foarte ușor să configurați listele de e-mailuri și să adăugați o opțiune de formulare pe site-ul dvs. web. Și, de fapt, puteți încerca gratuit o lună pentru a vedea cum funcționează pentru dvs..

Iată o scurtă privire despre crearea unei liste de e-mailuri și capturarea adreselor de e-mail pe site-ul dvs. web cu AWeber:

Încercați AWeber gratuit timp de 30 de zile! – AWeber Communications

AWeber oferă, de asemenea, o serie de active gratuite pentru a vă ajuta cu strategia de marketing prin e-mail. De exemplu, puteți face clic mai jos pentru a descărca ghidul lor PDF pe Ce să scrieți în e-mailurile dvs. Este o privire excelentă asupra modului în care vă puteți structura campania de e-mail. Include chiar șabloane de e-mail pe care le puteți folosi, care fac lucrurile și mai ușoare!

Aweber-free-ghid

Începeți să creați conținut valoros

Iată zona în care îți vei petrece cea mai mare parte a timpului – sau cel puțin ar trebui să fii. Pentru a avea succes, site-ul dvs. web trebuie să conțină conținut util și valoros. Acest lucru ar putea însemna să ajute la rezolvarea problemelor vizitatorului dvs., la furnizarea de informații utile care să îi ajute să ia decizii sau, în cazul unui site web de comerț electronic, să le ofere acces la produsele de care au nevoie și de care au nevoie..

De asemenea, doriți să vă asigurați că site-ul dvs. web este actualizat continuu cu conținut nou proaspăt. Deși nu există o regulă stabilită pentru cât de des ar trebui să adăugați materiale noi, majoritatea experților sunt de acord că cheia este consecvența. Indiferent dacă alegeți să adăugați conținut nou săptămânal, de două ori pe săptămână, zilnic, etc. Furnizarea de materiale consistente cititorilor dvs. ajută la crearea încrederii și, de asemenea, motoarele de căutare știu că site-ul dvs. ar trebui să fie continuu accesat și indexat.

Conduceți traficul către site-ul dvs. web cu instrumente SEO

După ce site-ul dvs. este pus în funcțiune, veți dori să conduceți cât mai mult trafic pe site-ul dvs. Crearea unui conținut valoros deosebit este primul pas. Dar, aceste zile nu sunt suficiente. Pentru un site web cu adevărat de succes, trebuie să vizați cuvintele cheie potrivite, să vă optimizați eforturile SEO și să urmăriți concurența. Cel mai bun mod de a face acest lucru este cu un set de instrumente SEO.

Există o serie de opțiuni excelente pentru instrumentele de raportare SEO. Cele trei pe care le-aș recomanda sunt SEMrush, Ahrefs, și SEO maiestuos.

SEMrush

De exemplu, utilizarea SEMrush vă poate ajuta să îmbunătățiți performanțele site-ului dvs. web în aceste moduri.

Cu rapoartele de concurenți și poziții, vă puteți măsura performanța cu concurenții de top. Și cu rapoartele Keyword Gap, puteți vedea ce cuvinte cheie vizează concurența dvs..

Cu rapoartele Concurenților Backlinks și Gap, puteți găsi oportunități de creare a legăturilor pe baza activității concurenței dvs. În cele din urmă, cu rapoartele Traffic Analytics puteți măsura și analiza sursele de trafic ale concurentului.

Rapoartele de cercetare a cuvintelor cheie vă permit să găsiți cuvintele cheie potrivite pentru a viza pe baza traficului, concurenței și a CPC. De asemenea, puteți utiliza Instrumentul magic pentru cuvinte cheie pentru a vă oferi o serie de sugestii cu privire la cuvintele cheie pentru a vă orienta cu strategia dvs..

Puteți arunca o privire la SEMrush și puteți vedea cum funcționează vizitarea site-ului lor web.

În drum spre un site web de succes

Dacă urmați foaia de parcurs de mai sus, ar trebui să vă orientați bine către un site web de succes. Poate dura ceva timp și să funcționeze, dar recompensele pot fi mari!

Pentru mai mult ajutor, asigurați-vă că vizitați site-ul nostru deseori pentru sfaturi suplimentare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map