Revisió de volants

Revisió de volants


ACTUALITZACIÓ Juny de 2019: Flywheel ha estat adquirida per WP Engine. Estigueu atents per a més detalls, ja que es troben en el plec del motor WP. Ara per ara, Flywheel continua oferint els seus propis plans d’allotjament.

Tot i que són una empresa més recent i menys coneguda que d’altres, Flywheel s’està convertint en un jugador més gran en el camp d’allotjament de WordPress. De fet, WordPress.org ara reconeix Flywheel com una de les seves empreses d’allotjament web recomanades. Flywheel se centra exclusivament en l’allotjament de WordPress gestionat. Disposen de plans d’allotjament per a llocs web personals, així com paquets d’allotjament professionals i personalitzats.

Inscripció

La inscripció a Flywheel és un procés molt senzill. Si bé el procés de registre és fàcil, com altres plans d’allotjament de WordPress gestionats, no hi ha cap opció per utilitzar un domini existent (per exemple, un que ja teniu a GoDaddy). Haureu d’afegir el domini més tard i convertir-lo en el vostre principal. En realitat vaig haver de contactar amb l’assistència al client per ajudar-me, ja que vaig provar un error 404 quan vaig provar això. Van poder corregir el problema.

Configuració i control del compte

Flywheel Crea un lloc
La creació del vostre lloc a Flywheel també és molt fàcil. Només cal que introduïu la informació d’administrador de WordPress.
Flywheel Crea un lloc WordPress

M’agrada molt que pugueu triar entre deu ubicacions diferents en un centre de dades a tot el món. Sens dubte va tenir un efecte en la velocitat del lloc web.
Centre de dades de tria de volant

Es necessita una mica menys de mitja hora perquè es creés i es disposés a la creació del nostre lloc web. Rebreu un avís de correu electrònic un cop finalitzeu el procés.
Correu electrònic preparat per al lloc de volant

El panell de control de Flywheel és un altre aspecte més important. M’agrada com realment han simplificat el disseny i han facilitat la localització.
Tauler de control de volants

Una de les funcions que voldríem veure afegides al quadre de comandament és un enllaç destacat per contactar amb el servei d’atenció al client.

Funcions Premium

Flywheel proporciona còpies de seguretat automàtiques diàries a les quals podeu accedir fàcilment des del tauler de control. A més, també podeu crear una còpia de seguretat manual en qualsevol moment fent clic al botó de la pàgina Còpies de seguretat.
Còpia de seguretat de volant

Per obtenir més seguretat, ens agrada com Flywheel us permet afegir protecció de contrasenya al vostre lloc web. Podeu configurar-lo directament des del tauler de control de volant. Aleshores, per accedir al vostre lloc, haureu d’introduir aquesta contrasenya. Aquesta característica és excel·lent si necessiteu impedir l’accés al vostre lloc per fer-ne el manteniment, etc..
Configuració de protecció de contrasenya de volant volant

Considerem que la posada en escena és una característica necessària de qualsevol pla d’allotjament de WordPress gestionat. Curiosament, Flywheel us permet utilitzar un lloc d’escenificació per provar i implementar canvis. Tanmateix, actualment (almenys quan he comprat un compte allà), Flywheel encara es considera una funció beta. Heu d’informar específicament l’assistència al client perquè es configuri per a la posada en escena.
Estrena Beta de volant

El procés de posada en escena de Flywheel va resultar excel·lent per a mi, i espero que aviat el treguin de la beta i implementin plenament aquesta funció.

Rendiment del lloc web

Un dels millors avantatges de Flywheel és que podeu triar entre 10 centres de dades d’arreu del món. A les nostres proves, això va fer una diferència en la velocitat del lloc web. Flywheel sembla una bona opció per allotjar-se si el públic objectiu o la base de clients es troba principalment a la zona del centre de dades. Teníem números de velocitat excel·lents quan es feien les proves més a prop de la selecció del centre de dades (costa oest). Malauradament, els números no eren tan bons quan es proven d’altres zones, per la qual cosa sembla que Flywheel ha de fer una mica de feina aquí. El rendiment continua sent bo, no tan impressionant, més lluny del nostre centre de dades.

Atenció al client

El suport a Flywheel va ser excel·lent quan vaig poder connectar-me amb un agent. Malauradament, el servei de xat en viu de Flywheel no està disponible les 24 hores del dia, i no ens referim només a la nit. Hi va haver fins i tot migdia, quan el xat en viu no estava disponible. De fet, les hores d’assistència a Flywheel figuren de 9 a 19 hores. hora central. Voldríem, sens dubte, veure assistència 24 hores disponible. A més, estaria bé que al tauler de control del seu compte hi hagués un enllaç més destacat a l’assistència al client.

Recomanació

Malgrat un parell de problemes que he esmentat anteriorment, ens agrada molt Flywheel i definitivament els considerem un jugador seriós en el camp d’allotjament de WordPress gestionat. I si poden fer riques a les zones en què hi podria haver alguna millora, Flywheel podria trobar-se a la part superior de la llista.

Volant
Revisat per Michael James el
11 de juliol.
four_and_half_stars_rating
Valoració: 4.5

Feu clic aquí per obtenir més detalls sobre Flywheel Hosting

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map