Pritja më e mirë për WordPress për Agjencitë

mirë-wordpress-hosting-për-agjenci


Nëse po krijoni një agjenci WordPress ose keni një ekzistues dhe po kërkoni për një web hosting më të mirë të mundshëm për ju dhe klientët tuaj, këtu janë rekomandimet e mia kryesore për mbajtja më e mirë e WordPress për agjencitë.

Kuptohet, pritja e menaxhuar zakonisht është e preferueshme për agjencitë e WordPress. Karakteristikat shtesë premium dhe mbështetja e ekspertëve që ju lejojnë të përqendroheni më shumë në krijimin e faqeve të shkëlqyera të WordPress për klientët tuaj. Dhe, tre rekomandimet e mia të mira këtu janë me të vërtetë ofrues të pritshëm të menaxhimit të WordPress të shkëlqyeshëm.

Motori WP

Motori WP

WP Engine është dhe ka qenë zgjedhja ime kryesore për situatat e menaxhuara të hostimit të WordPress. Ata kanë plane pritëse për të gjitha llojet e faqeve të internetit, nga faqet e fillimit dhe bloget, deri në ndërmarrjet e aplikacioneve WordPress. Dhe, WP Engine gjithashtu ka një platformë dhe mjedis gjithëpërfshirës për agjensitë dhe zhvilluesit e WordPress.

Angazhimi i WP Engine për mbajtjen e WordPress paguan dividentë të mëdhenj për klientët e tij. Karakteristikat Premium, performanca e jashtëzakonshme dhe mbështetja e ekspertëve për klientët i kanë bërë ata standardin e artë për hostimin e menaxhuar të WordPress. Kur bëhet fjalë për shpejtësinë dhe shkallëzueshmërinë për faqet tuaja të WordPress, platforma e optimizuar e WP Engine me teknologjinë e tyre të pronarit EveryCache vazhdimisht siguron rezultate të shkëlqyera.

Zhvilluesit dhe agjensitë e WordPress mund të përfitojnë nga mjediset e veçanta të punës që ofron WP Engine. Ju mund të përdorni një instalim provë për zhvillim, dhe ju lehtë mund të krijoni një sit skenë për të provuar ndryshimet para se t’i transferoni ato në prodhim. WP Engine ishte gjithashtu lider në sigurimin e një mënyre që agjensitë dhe zhvilluesit të transferojnë me lehtësi pronësinë e faturimit dhe pritjes ndaj klientëve të tyre përmes instalimeve të transferueshme dhe funksionalitetit të transferimit të faturimit..

Përveç rezervave të automatizuara ditore, pulti i lehtë për t’u përdorur WP Engine gjithashtu ju jep mundësi të lehtë për krijimin e pikave rezervë të të dhënave fotografike në kërkesë. Dhe, ju mund të rivendosni të dhënat tuaja nga 40 pikat e rivendosura! Ju gjithashtu mund të hyni në mjetin e performancës së faqeve për të marrë rekomandime për optimizimin e faqeve të internetit.

Siguria është gjithashtu një fokus kryesor në WP Engine. Së bashku me ekipin e tyre të dedikuar të inxhinierisë së sigurisë, ju mund të aktivizoni opsionin për vërtetimin e dy faktorëve për rritjen e sigurisë.

Dhe, me blerjen e StudioPress, WP Engine gjithashtu përfshin Kornizën e Zanafillës dhe temat falas të StudioPress me të gjitha planet e tyre të menaxhuara të hostimit të WordPress.

A ka ndonjë negativ me WP Engine? Epo, ndërsa azhurnimi i tyre i Platformës së Përvojës Dixhitale në formacionin e planit të tyre të pritjes tani ofron veçori edhe më të mira, ka pasur një rritje të vogël të çmimeve, së bashku me një rënie të numrit të faqeve të internetit që secili plan lejon. Sidoqoftë, të gjitha planet e hostimit të WP Engine janë të shkëlqyera dhe ofrojnë përvojën përfundimtare të menaxhimit të menaxhimit për të gjithë pronarët e faqeve të WordPress-përfshirë agjensitë dhe zhvilluesit.

Planet e hostimit të motorit WP

wp-motor-hosting-planet

Siç mund ta shihni më lart, WP Engine nuk ka aq shumë plane të strukturuara të pritjes, përveç planeve të tyre të Rritjes dhe Shkallës. Sidoqoftë, mund t’i kontaktoni ata dhe të vendosni me lehtësi një paketë të personalizuar të hostit, nëse keni nevojë për një konfigurim të ndryshëm ose të veçantë.

Nëse dëshironi kombinimin më të mirë të veçorive të pritjes së WordPress, performancën e faqes në internet dhe mbështetjen e ekspertëve të klientit për biznesin tuaj të agjencisë, atëherë WP Engine duhet të jetë konsiderata juaj e parë.

Avantazhet dhe disavantazhet e motorit WP

Pros:

 • Teknologjia EverCache pronësore për shpejtësinë më të shpejtë
 • Përfshinë Genesis Framework dhe Temat Falas StudioPress
 • Përfshinë mjedise zhvillimi, skenë dhe prodhim
 • Instalimet e transferueshme dhe transferimi i faturimit për klientët tuaj
 • Rezervime automatike ditore dhe Rivendosja e 40 pikave
 • Kopje rezervë fotografish
 • Certifikata SSL të automatizuara
 • Përditësime të menaxhuara të WordPress-it
 • Funksionimi i plotë i skenës me një klik
 • Përfshin CDN Global Menaxhuar plotësisht
 • Autentifikimi me dy faktorë për sigurinë në rritje
 • Ekipi i përkushtuar i Inxhinierisë së Sigurisë
 • Përfshinë Mjetin e Panelit të Performancës së Faqes

Cons:

 • Kosto më e lartë për më shumë faqe në internet

Klikoni Këtu për më shumë detaje në WP Engine

Rrjeti i lëngshëm

Hosting i Menaxhuar me Lëng të Uebit

Liquid Web është një tjetër mundësi e jashtëzakonshme për këdo që kërkon hostimin e menaxhuar të WordPress. Dhe kur bëhet fjalë për mbajtjen në internet të agjencive dhe zhvilluesve, ata ofrojnë një nga kombinimet më të mira të tipareve premium dhe numrit të faqeve të internetit që mund të krijoni me secilin plan pritës.

Likuid Web përqendrohet në misionet e mbajtjes së faqeve të rëndësishme të misionit. Dhe nëse keni nevojë për pritjen e faqeve të shumta në WordPress, tiparet e përfshira me planet e tyre të pritjes janë të domosdoshme – duke filluar me iThemes Sync. iThemes Sync është mjeti përfundimtar për agjensitë që administrojnë faqe të shumta të WordPress. Me iThemes Sync ju mund të monitoroni performancën e faqeve të internetit dhe të dërgoni raporte për klientët tuaj. Ai gjithashtu thjeshton shumë procesin e azhurnimit të temave dhe shtojcave në shumë faqe interneti.

Përveç iThemes Sync, agjensitë dhe zhvilluesit e WordPress gjithashtu mund të përfitojnë nga azhurnimet automatike të shtojcave dhe ngjeshja e imazheve, kopjet rezervë të automatizuara ditore, një mjedis i vërtetë i skenimit të faqes në internet, dhe SSL automatike. Ajo që është gjithashtu e këndshme për Liquid Web është se ata nuk imponojnë pamje të faqes ose kufijtë e trafikut.

Ekipi i WordPress në Liquid Web është shumë mbresëlënës. Ata kanë mbledhur një grup shumë të talentuar që mund të ofrojnë mbështetje ekspertësh. Ka pasur nja dy raste kur një agjent mbështetës thjesht siguroi një lidhje me një dokument referencë ku mendova se mund të kishin ofruar më shumë ndihmë. Sidoqoftë, ato mund të kenë qenë vetëm incidente të izoluara pasi shumica e kohës Liquid Web ofron mbështetje të përgjegjshme dhe të dobishme.

Planet e mbajtjes së lëngshme të uebit

lëngshme-web-hosting-planet

Liquid Web ofron më shumë zgjedhje për planet pritëse të WordPress. Ato kanë ekuilibrin më të mirë midis veçorive premium dhe numrit të faqeve të internetit që mund të krijoni me secilin plan. Nëse jeni duke kërkuar për veçoritë kryesore të pritjes së WordPress por gjithashtu keni nevojë për pritjen për një numër më të madh të faqeve të internetit, atëherë Liquid Web është zgjedhja e duhur.

Avantazhet dhe disavantazhet e lëngshme në internet

Pros:

 • Sync iThemes Përfshirë për Menaxhimin e Vendeve të Shumëfishta
 • Përditësime automatike të prizave
 • Kompresimi automatik i figurës
 • Asnjë Kufizim Faqe ose Kufijtë e Trafikut
 • Certifikata automatike SSL
 • Qasje e plotë e serverit
 • Rezervime automatike ditore të ruajtura në Offsite
 • Përfshirë sitin e vërtetë të skenave

Cons:

 • Ndihma për klientët jo aq e qëndrueshme sa të tjerët

Klikoni Këtu për më shumë detaje në Web të lëngshëm

Pressable

Pressable

Pressable jo vetëm që ofron një menaxhim të shkëlqyeshëm të WordPress për agjencitë dhe zhvilluesit, por ata gjithashtu vendosin theks të veçantë në marrjen e ndihmës së klientëve të tyre në nivelin tjetër. Dhe, ata kanë një formacion të planit të strehimit të përshtatur në mënyrë të përkryer për agjencitë e WordPress. Në fakt, për sa i përket numrit të vendeve që mund të krijoni përkundrejt çmimit të planeve të pritjes, Pressable ofron vlerën më të mirë.

Nëse mbështetja e klientit është më e rëndësishmja për ju, atëherë patjetër që duhet të merrni parasysh Pressable. Mbështetja është ajo që i ndan ata nga konkursi. Duke filluar me anije të personalizuara që ju merrni, Pressable përpiqet të sigurojë përvojën më të mirë dhe më të lehtë të pritjes. Ata do t’ju japin një telefonatë pasi të regjistroheni për të siguruar që gjithçka është në rregull.

Së bashku me aftësinë për të pritur më shumë faqe në internet me secilin plan, Pressable përfshin karakteristika të shkëlqyera për agjencitë dhe zhvilluesit siç është aksesi i bashkëpunëtorit në mënyrë që të mund të lejoni dhe revokoni qasjen në faqet e internetit tuaj në mënyrë që ekipi juaj dhe klientët tuaj të mund të marrin pjesë në rrjedhën e punës. Dhe, Pressable ka shumë lidhje në komunitetin WordPress. Kështu që, ata mund t’ju lidhin me burime të jashtme nëse keni nevojë për to (p.sh. zhvilluesit e shtojcave, marketing, etj.).

Platforma pritëse e WordPress e Pressable përfshin memorje të integruar, rezervë automatik të të dhënave dhe serverë të optimizuar. Ju gjithashtu merrni mjedise për klonim dhe skenë. Mjeti i klonimit ju kursen kohë duke ju lejuar të kopjoni shpejt faqet e internetit, në mënyrë që të mos keni nevojë të filloni nga e para kur punoni në një projekt të ri. Funksioni i vënies në skenë të faqes në internet nuk është një platformë e plotë skenë, por përkundrazi ju lejon të kaloni midis mënyrave të zhvillimit dhe prodhimit. Ndërsa është i dobishëm gjatë zhvillimit fillestar të faqes tuaj, shpresojmë që në të ardhmen Pressable do të përfshijë funksionim të plotë të skenimit të faqes në internet.

Planet e presionit të presionit

pressable-hosting-planet

Me Pressable, ju mund të zgjidhni me porosi planin tuaj të strehimit në internet bazuar në numrin e faqeve të internetit ose shikimet e faqeve që ju nevojiten. Pressable siguron vlerën më të madhe këtu për sa i përket çmimit dhe numrit të faqeve të internetit që mund të krijoni me secilin plan pritës. Nëse mbështetja e klientit është ajo që është më e rëndësishmja për ju, dhe po kërkoni të krijoni shumë faqe në internet me një çmim më të ulët, atëherë Pressable është zgjedhja e duhur.

Avantazhet dhe disavantazhet e shtypshme

Pros:

 • Stërvitja e personalizuar
 • Ruajtje e pakufizuar SSD
 • Përfshin hyrjen e bashkëpunëtorit për të punuar me ekipin dhe klientët tuaj
 • Platforma përfshin Caching të integruar
 • Përfshin CDN-në globale
 • Mirëmbajtja Proaktive përfshin Optimizimet e Serverit dhe Azhurnimet e Versionit
 • Përfshin rezervime automatike ditore dhe kërkese
 • Përfshinë Premium JetPack

Cons:

 • A nuk Përfshini një Platformë të Plotë të Stadit në Uebfaq

Klikoni këtu për më shumë detaje mbi shtypjen

Krijimi më i mirë i WordPress për Krahasimet e Agjencive

wp-motor

 • Teknologjia EverCache pronësore
 • Temat Falas StudioPress
 • Instalimet e transferueshme
 • Transferimi i Faturimit

Vizito Uebfaqen e Motorit WP lëngshme e internetit

 • sinkronizimi iThemes
 • Përditësime automatike të prizave
 • Kompresimi automatik i figurës
 • Asnjë Kufizim Faqe ose Kufijtë e Trafikut

Vizitoni Uebsajtin e Lëngjeve pressable

 • Stërvitja e personalizuar
 • Premium JetPack
 • Qasja e bashkëpunëtorit
 • Opsioni i klonimit në internet

Vizitoni Uebfaqen me presion

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map