Haastattelu Stephanie Robbinsin kanssa – Robbins Interactive

Stephanie Robbins haastattelu


Jos sinulla on tällä hetkellä blogi tai suunnittelet blogin luomista ja jaat visioita ja ajatuksiasi, kannattaa ehkä harkita ansaita rahaa verkkosivustollesi. Vaikka blogiisi ansaitaan rahaa monilla tavoilla, sinun on tehtävä paljon muutakin kuin pelkästään rappaamalla joukko mainoksia verkkosivustollesi, jos haluat menestyä. Stephanie Robbins ja hänen yritys Robbins Interactive ovat erikoistuneet tytäryhtiöiden hallintaan ja bloggaajien toimintaan. Minulla oli äskettäin tilaisuus keskustella hänen kanssaan ja saada hänen lausuntonsa siitä, mikä toimii ja ei toimi, kun kyse on blogin kaupallistamisesta..

Web-hosting-kissa: Voitko kertoa meille taustastasi ja kuinka aloitit online-markkinoinnin?

Stephanie Robbins: Tulin markkinoinnin / viestinnän taustasta, ja sitten he keksivat Internetin. Rakastin sitä, että voit seurata ja raportoida, ja sinulla on vakaa sijoitetun pääoman tuottoprosentti. Joten se oli itse asiassa minun ensimmäinen johdanto verkkomarkkinointiin – oikeastaan ​​juuri kun aloimme tehdä bannereita pienellä gif -animaatiolla. Teimme maapallon kehrää ja ajattelimme todella hienoja! Se oli sen alku. Menin verkkomarkkinointiin noin 15 vuotta sitten. Sitten minut otettiin tytäryhtiömarkkinointiin ja rakastuin vain, koska rakastan työskennellä yksilöiden kanssa ja auttaa heitä menestymään online-markkinoinnissa ja käyttämään agentuurin digitaalisen markkinoinnin kokemusta tytäryhtiöiden menestymiseen.

WHC: Mikä olisi suosituksesi numero yksi aloittaville bloggaajille, jotka haluavat ansaita rahaa sivustoltaan?

SR: Numero ykkös on, että älä ujo olemaan pyytämässä ihmisiä napsauttamaan. Luulen, että monta kertaa bloggaajat ovat epävarmoja, koska he tuntevat “Voi, he ajattelevat myyvänsä loppuun!” Tai “Tämä aikoo loukata ketään”. Heidän on ymmärrettävä, jos joku seuraa blogia, se johtuu siitä, että jollain tasolla he haluavat olla kuin sinä. Ja antaa heille tuote, joka auttaa heitä olemaan enemmän kuin sinä, on itse tarjoamaasi palvelu. Älä siis pelkää sanoa: “Hei, tämä on hieno tuote. Tästä syystä rakastan sitä. Tästä syystä mielestäni pidät siitä ”.

WHC: Suosittelette odottamaan tietyn ajanjakson ajan blogin perustamista, ennen kuin yrität ansaita rahaa?

SR: Minusta se riippuu. Haluat varmistaa, että sinulla on tasapaino. Jos kaikki tekemäsi on ansaita rahaa sivustollesi, mutta et anna arvoa, menetät seuraajat. Ja mielestäni juuri nämä kauhu tarinat saavat ihmiset todella ujoiksi. Joten haluat varmistaa, että hyvää osaa sisällöstäsi ja tämän suhteen luomisessa ei ansaita rahaa. Mutta tämän sanottua, älä odota, kunnes sinulla on gazillion-seuraajia ja koe, että minun on oltava BuzzStreamissa lueteltu suosituin bloggaaja, jotta voin menestyä. Kun rakennat seuraajiasi, pystyt todella ansaitsemaan sen enemmän.

WHC: Mikä johtaa kokemuksenne mukaan menestymiseen ansaitsemisessa? Sisältö- tai bannerimainosten linkit?

SR: 100% sisällön linkit. Kun olet bloggaaja, ihmiset ovat yhteydessä sinuun henkilökohtaisesti. Ja se johtuu siitä, että olet jonkin verran asiantuntija – onko kyse äidistä vai valokuvaajasta. He luottavat sinuun, koska sinulla on kokemusta jostakin ja he pitävät tyylistänne. Joten paras tapa ansaita rahaa blogiisi on saada mielipiteesi siellä – siksi he ovat siellä. Ja jos banneri on juuri sellainen sivulla, se on sama kuin uudelleen kohdistaminen. Se on vain eräänlainen satunnaisuus, jos he napsauttavat sitä. Et saa ollenkaan hyviä tuloksia. Saatat saada yhden tai kaksi.

WHC: Mitkä ovat suosikkiblogger-työkalusi, joiden avulla voit lisätä myyntituloksia?

SR: Jotkut niistä ovat verkkokohtaisia, ja se todella riippuu siitä, minkä tyyppinen blogi olet. Joten esimerkiksi, jos olet muotiblogija ja olet vasta aloittamassa, sinun on todella tarkasteltava ShopStyleä ja RewardsStyleä, koska ne tekevät siitä sinulle helpon. He yhdistävät sinut brändeihin heti. Haluat varmistaa, että osaat luoda linkkejä helposti. Ja, ShareASale, AvantLink ja CJ, kaikilla on selaimen laajennukset varmistaaksesi, että voit luoda tytäryhtiölinkkejä helposti. Ja sitten kaupallistamiseksi se on vain hyviä työkaluja bloggaamiseen. Kuten Yoast on yksi suosikkini työkaluista. Jotta voisit olla kaupallistamisessa todella hyvä, haluat varmistaa, että ihmiset, jotka etsivät tuotetta tai etsivät ratkaisua, voivat löytää sinut Internetistä ja sitten heistä tulee seuraajia, koska olet vastannut ongelmaan heille.

WHC: Robbins Interactive toimii Affiliate Managementin ja Blogger Outreachin kanssa. Mitkä ovat joitain yrityksesi tarjoamista palveluista?

SR: Teen tytäryhtiön johtoa terveys- ja hyvinvointiyrityksille. Se on intohimoni. Ja huomaan, että teen paljon paremmin, jos olen intohimoinen jotain kohtaan. Olen vain menestyvämpi. Joten minulla on asiakkaita, kuten Grokker.com, joka on online-jooga, kunto ja ruoanlaitto, samoin kuin luonnolliset parantavat öljyt ja 100% puhdasta, joka on orgaaninen kosmetiikka ja ihonhoito – kaikkea vauvoista, miehistä, naisista. Ja mitä teen heidän puolestaan, on lisäys siihen, mitä useimmat ihmiset ajattelevat tytäryhtiömarkkinoinnista, joka on kuponki ja käsittelee tytäryhtiöitä – jolla on ehdottomasti paikkansa tytäryhtiömarkkinoinnissa. Missä tosiasiallisesti tuotan arvoni, jota tunnen, ja se, mikä erottaa minut, on se, että lisätuottojen lisäksi tarjoan tuotemerkin korotusta työskentelemällä laadukkaan sisällön tytäryhtiöiden kanssa – olivatpa ne sitten bloggaajia tai SEO niche-tytäryhtiöitä. Minulle se on, missä niin paljon tytäryhtiömarkkinoinnin vallasta on. Joten luon paljon työkaluja bloggaajille ja sisältörakojen tytäryhtiöille ja ihmisille, jotka ovat uusia tytäryhtiömarkkinoinnissa, esitelläkseen heitä tytäryhtiömarkkinoinnille – vaikka se ei olisi yksi asiakkaani. Vain siksi, että olen niin innostunut siitä, mihin haluan tämän teollisuuden menevän.

WHC: Missä näet blogin kaupallistamisen tulevaisuuden??

SR: Tiedätkö, että viimeisen viiden vuoden aikana bloggaajat ovat olleet kultainen huppari, johon kaikki yrittävät lähestyä. Ja mielestäni jotkut bloggaajat todella ymmärtävät sen, mikä tekee minut onnelliseksi. Joten näen enemmän bloggaajia ymmärtävän, että he voivat ansaita rahaa sivustolleen ja joilla on todella terve tulotase. Joten, heillä on joitain sponsoroituja viestejä. Heillä on tytäryhtiömarkkinointia. Heillä on mainontaa – vain hieno sekoitus, mutta silti tekee sen, koska niin monet tuotemerkit haluavat työskennellä heidän kanssaan, missä he ovat täysin uskollisia itselleen. Ja mielestäni se on avain. Silloin kaikki kaupallistamisen muodot toimivat. Jos käytät tuotetta tai palvelua todella, olet intohimoinen siihen – aivan kuten valitsen terveyden ja hyvinvoinnin, koska olen parempi siinä, mitä teen. Se on sama asia toiselle bloggaajalle – olipa kyse sitten terveydestä tai evästeistä vai mitä heidän intohimonsa koskee. Joinakin päivinä se on evästeitä minulle!

Vieraile RobbinsInteractive.com-sivustossa saadaksesi lisätietoja heidän tytäryhtiöiden hallinnasta ja bloggaajien tiedotuspalveluista.

Kuuntele ehdottomasti Stephanie Robbinsin haastattelu Web Hosting Cat Podcastissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector