Svinghjul gjennomgang

Svinghjul gjennomgang


OPPDATERING juni 2019: Svinghjulet er nå anskaffet av WP Engine! Følg med for mer informasjon når de kommer under WP Engine fold. Foreløpig fortsetter Flywheel å tilby sine egne hostingplaner.

Selv om de er et nyere selskap og mindre kjent enn andre, blir Flywheel en større aktør innen WordPress hosting-feltet. Faktisk erkjenner WordPress.org nå Flywheel som et av deres anbefalte webhotellfirmaer. Svinghjul fokuserer utelukkende på administrert WordPress-hosting. De har hostingplaner for personlige nettsteder, så vel som profesjonelle og tilpassede hostingpakker.

Registrere seg

Å registrere seg på Flywheel er en veldig rett prosess. Mens registreringsprosessen er enkel, som andre administrerte WordPress-hostingplaner, er det ikke et alternativ for å bruke et eksisterende domene (for eksempel et som du allerede har på GoDaddy). Du må legge til domenet senere og deretter gjøre det til det primære. Jeg måtte faktisk kontakte kundestøtte for å hjelpe meg da jeg fikk en 404-feil da jeg prøvde dette. De var i stand til å rette opp problemet.

Kontooppsett og kontrollpanel

Svinghjul Opprett et nettsted
Å opprette nettstedet ditt på Flywheel er også veldig enkelt. Du trenger bare å oppgi WordPress-administratorinformasjonen din.
Svinghjul Lag et WordPress-nettsted

Jeg liker veldig godt at du kan velge mellom ti forskjellige datasentersteder over hele kloden. Det hadde definitivt en effekt på nettstedets hastighet.
Svinghjul Valg av datasenter

Det tok litt under en halv time før nettstedet vårt ble opprettet og klar til å gå. Du vil motta en e-postvarsel når prosessen er fullført.
E-post med svinghjulsside klar

Svinghjulets kontrollpanel er et annet stort pluss. Jeg liker hvordan de virkelig har forenklet oppsettet og gjort alt enkelt å finne.
Svinghjul Dashboard

Den ene funksjonen vi ønsker å se lagt til i dashbordet, er en fremtredende kobling for å kontakte kundestøtte.

Premium funksjoner

Flywheel tilbyr automatiserte daglige sikkerhetskopier som du enkelt får tilgang fra kontrollpanelet. I tillegg kan du når som helst opprette en manuell sikkerhetskopi ved å klikke på knappen på sikkerhetskopi-siden.
Svinghjulets sikkerhetskopiering

For økt sikkerhet, liker vi hvordan Flywheel lar deg legge til passordbeskyttelse på nettstedet ditt. Du kan sette den opp rett fra svinghjulets kontrollpanel. For å få tilgang til nettstedet ditt, må du oppgi dette passordet. Denne funksjonen er flott hvis du trenger å forhindre tilgang til nettstedet ditt for vedlikehold osv.
Innstillinger for passordbeskyttelse av svinghjul

Vi anser iscenesettelse som en nødvendig funksjon i enhver administrert WordPress-hostingplan. Interessant nok lar Flywheel deg ansette et iscenesettingssted for testing og implementering av endringer. Imidlertid er nåværende tidspunkt (i det minste når jeg kjøpte en konto der) betraktet som en beta-funksjon av Flywheel. Du må varsle kundestøtte spesifikt for å bli satt opp for iscenesettelse.
Svinghjul Staging Beta

Iscenesettelsesprosessen på Flywheel fungerte faktisk veldig bra for meg, og jeg håper de snart vil ta den ut av beta og implementere denne funksjonen fullt ut.

Nettstedets ytelse

En av de beste fordelene med svinghjulet er at du kan velge mellom 10 datasentre fra hele verden. I testene våre gjorde dette virkelig en forskjell i nettstedets hastighet. Svinghjul ser ut til å være et godt valg for hosting hvis målgruppen eller kundebasen hovedsakelig befinner seg rundt datasentret. Vi hadde store hastighetsnumre når vi testet nærmere valget av datasenter (vestkysten). Dessverre var ikke tallene like gode når du tester fra andre områder, så det ser ut som at svinghjul trenger å gjøre litt arbeid her. Ytelsen var fremdeles god – bare ikke så imponerende lenger unna datasenteret vårt.

Kundeservice

Støtten på Flywheel var stor da jeg klarte å få kontakt med en agent. Dessverre er support for Flywheels live chat ikke tilgjengelig 24/7 – og vi mener ikke bare om natten. Det var tider til og med midt på dagen hvor live chat ikke var tilgjengelig. Faktisk er støttetimer på Flywheel oppført fra kl. 09.00 til 19.00. sentral tid. Vi vil absolutt se 24 timers support tilgjengelig. Det ville også være fint om det var en mer fremtredende kobling til kundestøtte på kontokontrollpanelet.

Anbefaling

Til tross for et par problemer jeg nevnte ovenfor, liker vi svinghjulet og anser dem som en seriøs aktør innen det administrerte WordPress-hostingfeltet. Og hvis de kan kysten opp de områdene der det kan være en viss forbedring, kan svinghjul befinne seg øverst på listen.

svinghjul
Anmeldt av Michael James den
11. juli.
four_and_half_stars_rating
Karakter: 4.5

Klikk her for mer informasjon om svinghjulshosting

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map