Интервю със Стефани Робинс – Робинс Интерактив

Интервю на Стефани Робинс


Ако в момента имате блог или планирате да създадете блог, заедно с споделяне на визията и мислите си, може да искате да помислите и за печелене на пари с вашия уебсайт. Въпреки че има редица начини, по които можете да си осигурите приходи от блога си, трябва да направите много повече от това просто да измажете куп реклами на уебсайта си, ако искате да успеете. Стефани Робинс и нейната компания Robbins Interactive са специализирани в управление на филиали и блогърска работа. Наскоро имах възможността да разговарям с нея и да получа информация за това какво работи и какво не работи, когато става въпрос за осигуряване на приходи от блогове.

Уеб хостинг котка: Можете ли да ни кажете за вашия произход и как сте започнали с онлайн маркетинга?

Стефани Робинс: Аз дойдох от маркетинг / комуникационен фон и тогава те измислиха интернет. Хареса ми факта, че можете да проследявате и докладвате и да имате солидна възвръщаемост на инвестициите. Така че това всъщност беше първото ми въведение в онлайн маркетинга – наистина точно когато започнахме да правим банери с малката gif анимация. Направихме въртене на глобус и решихме, че сме наистина готини! Това беше началото на него. Влязох в онлайн маркетинг преди около 15 години. И тогава бях запознат с партньорския маркетинг и просто се влюбих, защото обичам да работя с хора и да им помагам да станат успешни с онлайн маркетинга и да използвам моя опит в дигиталния маркетинг на агенцията, за да помогна на филиалите да бъдат успешни.

WHC: Какъв би бил вашият съвет номер едно за начинаещи блогъри, които търсят да осигурят приходи от своя сайт?

SR: Съвет номер едно е да не се срамувате да молите хората да кликнат. Мисля, че много пъти блогърите стават несигурни, защото се чувстват „О, те ще мислят, че аз продавам!“ Или: „Това ще обиди някого“. Те трябва да осъзнаят, ако някой следи блога, това е защото на някакво ниво иска да бъде като теб. И да им предоставите продукт, който да им помогне да приличат повече на вас, всъщност е услуга, която предоставяте. Така че, не се срамувайте да кажете: „Хей, това е страхотен продукт. Това са причините, поради които го обичам. Ето защо мисля, че може да ви хареса “.

WHC: Препоръчвате ли да изчакате определен период от време, за да създадете блога си, преди да се опитате да го осигурите?

SR: Мисля, че зависи. Искате да сте сигурни, че имате баланс. Ако всичко, което правите, е осигуряването на приходи от вашия сайт, но не предоставяте стойност, ще загубите последователи. И мисля, че това са тези ужасни истории, които карат хората да бъдат наистина срамежливи. Така че, вие искате да сте сигурни, че добра част от съдържанието ви и установяването на тази връзка не е монетизирана. Но с казаното, не чакай, докато имаш газлион последователи и почувстваш, че о, аз трябва да бъда топ блогър, изброен в BuzzStream, за да имам успех. Докато изграждате своите последователи, всъщност ще можете да го осигурите повече.

WHC: Според вашия опит, какво води до повече успех в осигуряването на приходи? Връзки във вашата реклама или рекламни банери?

SR: 100% връзки в съдържанието. Когато сте блогър, хората се свързват лично с вас. И това е, защото си експерт в нещо – независимо дали това е майка или фотограф. Те ви се доверяват, защото имате опит в нещо и те харесват вашия стил. Така че най-добрият начин да осигурите приходи от блога си е да имате своето мнение там – защото затова те са там. И ако един банер е просто вид отстрани, това е същото като пренасочване. Просто е случаен, ако кликнат върху него. Изобщо няма да постигнете добри резултати Може да получите един или два.

WHC: Кои са някои от любимите ви инструменти за блогъри, които спомагат за увеличаване на продажбите?

SR: Някои от тях са специфични за мрежата и наистина зависи от какъв тип блог сте. Например, ако сте моден блогър и едва започвате, наистина трябва да погледнете ShopStyle и RewardsStyle, защото те ще ви улеснят. Те веднага ще ви свържат с марките Искате да сте сигурни, че знаете как лесно да създавате връзки. И, ShareASale и AvantLink и CJ, всички те имат приставки за вашия браузър, за да сте сигурни, че можете лесно да създавате партньорски връзки. И тогава наистина за осигуряване на приходи, става въпрос само за добри инструменти за блогове. Както Yoast е едно от любимите ми инструменти. За да бъдете наистина добри в монетизацията, искате да сте сигурни, че хората, които търсят този продукт или търсят това решение, могат да ви намерят в интернет и след това да станат последовател, защото сте отговорили на този проблем за тях.

WHC: Robbins Interactive работи с Партньорско управление и Blogger Outreach. Какви са някои от услугите, които вашата компания предоставя?

SR: Правя филиал за управление на здравни и уелнес компании. Това е моята страст. И откривам, че се справям много по-добре, ако съм страстен за нещо. Просто съм по-успешен. Така че имам клиенти като Grokker.com, който е онлайн йога, фитнес и готвене – както и натурални лечебни масла и 100% Pure, която е органична козметика и грижа за кожата – всичко – от бебета, мъже, жени. И това, което правя за тях, е допълнение към това, което повечето хора мислят за партньорски маркетинг, което е купон и сделки с филиали – което определено има място в партньорския маркетинг. Това, което наистина нося моята стойност, което чувствам, и това, което ме отличава, е, че освен осигуряване на увеличение на приходите, предоставям лифт на марката, като работя с филиали за качествено съдържание – независимо дали са блогъри или филиали в SEO ниша. Това за мен е толкова много от силата на партньорския маркетинг. Така че, създавам много инструменти за блогъри и партньори в съдържателната ниша и хора, които са нови в партньорския маркетинг, за да ги въведа в партньорски маркетинг – дори и да не е от моите клиенти. Само защото съм толкова страст от това място, където искам тази индустрия да отиде.

WHC: Къде виждате бъдещето на осигуряването на приходи от блогове?

SR: Знаеш ли, през последните пет години блогърите бяха златното самородно, към което всички се опитват да се доближат. И, мисля, че някои блогъри наистина придобиват смисъл за това, което ме прави щастлива. Така че това, което виждам, са повече блогъри, които разбират, че могат да осигурят приходи от сайта си и да имат наистина здравословен микс от приходи. И така, те имат някои спонсорирани публикации. Те имат някакъв партньорски маркетинг. Те имат някаква реклама – просто хубав микс, но все пак го правят, защото толкова много марки искат да работят с тях, където са напълно верни на себе си. И мисля, че това е ключът. Точно тогава работят всички форми на осигуряване на приходи. Ако наистина използвате продукта или услугата, вие се увличате по него – точно както аз избирам здраве и благосъстояние, защото съм по-добър в това, което правя. Същото е и за друг блогър навън – независимо дали са здравословни или бисквитки, или каквато и да е страстта им. Някой ден са бисквитки за мен!

Посетете RobbinsInteractive.com за повече информация относно техните партньорски услуги и блогърски услуги.

Не забравяйте да изслушате пълното интервю със Стефани Робинс в уеб хостинг Cat Podcast.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector