Interjú Stephanie Robbins-szal – Robbins Interactive

Stephanie Robbins interjú


Ha jelenleg van blogod, vagy blog létrehozását tervezi, a látás és gondolatok megosztása mellett érdemes lehet pénzt keresni a webhelyén. Noha számos módon pénzt kereshet blogjaival, a sikere érdekében sokkal többet kell tennie, mint pusztán a weboldalon található hirdetések csempéje. Stephanie Robbins és társasága, a Robbins Interactive az affiliate menedzsmentre és a bloggerek tájékoztatására szakosodott. Nemrég volt lehetőségem beszélgetni vele, és megkaptam tőle információkat arról, hogy mi működik és mi nem működik, ha a blog bevételszerzéséről van szó..

Web hosting macska: Meg tudja mondani nekünk hátterét és az online marketing elindítását?

Stephanie Robbins: Marketing / kommunikációs háttérrel jöttem, majd feltaláltam az internetet. Imádtam azt a tényt, hogy nyomon követheted, jelenthetsz és szilárd ROI-vel rendelkezhetsz. Tehát ez volt az első bevezetésem az online marketingbe – igazából éppen akkor, amikor elkezdtük a bannerek készítését a kis gif-animációval. Összetettünk egy gömbcsapot, és azt hittük, hogy igazán jó! Ez volt a kezdete. Körülbelül 15 évvel ezelőtt bementem az online marketingbe. Aztán bevezettek az affiliate marketingbe, és csak beleszerettem, mert szeretek egyénekkel dolgozni, és segíteni őket az online marketingben, valamint az ügynökségeim digitális marketing tapasztalatainak felhasználásával, hogy a leányvállalatok sikeresek legyenek.

WHC: Mi lenne az első számú tipp az olyan kezdő bloggerek számára, akik webhelyük pénzt keresnek?

SR: Az első számú tipp az, hogy ne félj félni az emberek kattintásáról. Úgy gondolom, hogy a bloggerek sokszor bizonytalanok, mert úgy érzik, hogy „Ó, azt fogják gondolni, hogy eladom!” Vagy: “Ez valakit sérthet”. Fel kell ismerniük, hogy ha valaki követi a blogot, az azért van, mert valamilyen szinten azt akarják, hogy olyan legyen, mint te. És ha olyan terméket ad nekik, amely segít nekik jobban hasonlítani, akkor valójában olyan szolgáltatást nyújt, amelyet nyújt. Tehát ne félj mondván: „Hé, ez egy nagyszerű termék. Ez az oka annak, hogy imádom. Ez az oka annak, hogy szerintem ez tetszeni fog ”.

WHC: Azt ajánlja, hogy várjon egy bizonyos ideig, hogy bekerüljön a blogba, mielőtt bevételszerzésre próbálná tenni?

SR: Azt hiszem, attól függ. Gondoskodni szeretne az egyensúlyról. Ha csak annyit tesz, hogy pénzt keres a webhelyén, de nem ad értéket, akkor elveszíti a követőit. És azt hiszem, ezek a rémtörténetek vonzzák az embereket nagyon félénkvé. Tehát azt szeretné megbizonyosodni arról, hogy tartalmának egy jó részét, és ennek a kapcsolatnak a létrehozását, nem haszonszerzésre használják. De ezt mondva, ne várjon, amíg gazillion követővel rendelkezik, és úgy érzi, hogy ó, a siker érdekében a BuzzStream listáján szereplő legjobb bloggernek kell lennem. Miközben építed a követőidet, valójában többet keresel belőle.

WHC: Mi vezet a tapasztalatai szerint a sikerhez a bevételszerzés terén? Linkek a tartalomban vagy a szalaghirdetésekben?

SR: 100% -os tartalmi linkek. Amikor blogger vagy, az emberek személyesen kapcsolatba lépnek veled. És az azért van, mert szakértő vagy valamiben – legyen az anya vagy fotós. Bíznak benne, mert van tapasztalata valamiben, és nekik tetszik az Ön stílusa. Tehát a blog bevételszerzésének legjobb módja az, ha ott véleményt nyilvánít – mert ezért vannak ott. És ha egy szalagcím éppen az oldalán van, akkor ez ugyanaz, mint az újracélzás. Csak véletlenszerű, ha rákattintanak. Egyáltalán nem fog jó eredményeket elérni. Lehet, hogy kap egy vagy kettőt.

WHC: Melyek a kedvenc blogírói eszközeid az értékesítési konverziók növeléséhez?

SR: Néhányuk hálózat-specifikus, és valóban attól függ, hogy milyen típusú blogban vagy. Tehát például, ha divatblogger vagy, és csak most kezd el, akkor tényleg meg kell néznie a ShopStyle-t és a RewardsStyle-t, mert ezek megkönnyítik az Ön számára. Azonnal kapcsolatba lépnek a márkákkal. Gondoskodni szeretne arról, hogy tudja, hogyan kell könnyen linkeket létrehozni. És a ShareASale, az AvantLink és CJ, mindegyik rendelkezik pluginokkal a böngészőjéhez, hogy megbizonyosodjon arról, hogy könnyen létrehozhat társult linkeket. És akkor a pénzszerzés szempontjából csak a blogírás jó eszközeiről szól. Mint például, a Yoast az egyik kedvenc eszközem. Annak érdekében, hogy igazán jó legyen a bevételszerzés, meg kell győződnie arról, hogy az adott terméket kereső vagy megoldást kereső emberek megtalálnak téged az interneten, és követőkké válhatnak, mert Ön válaszolt nekik a problémára.

WHC: A Robbins Interactive együttműködik az Affiliate Management és a Blogger Outreach programmal. Melyek azok a szolgáltatások, amelyeket vállalata nyújt?

SR: Leányvállalati menedzsmenttel foglalkozom egészségügyi és wellness társaságokkal. Ez a szenvedélyem. És azt tapasztalom, hogy sokkal jobban csinálok, ha szenvedélyes valami iránt. Csak sikeresebb vagyok. Tehát olyan ügyfeleim vannak, mint a Grokker.com, amely online jóga, fitnesz és főzés, valamint természetes gyógyító olajok, és 100% tiszta, amely bio kozmetikumok és bőrápolás – mindent csecsemőktől, férfiaktól kezdve a nőkig. És amit én értem csinálok, az kiegészíti azt, amit a legtöbb ember úgy gondol, mint kapcsolt marketingre, amely kupon és leányvállalatokkal foglalkozik – amely határozottan helyet foglal el az affiliate marketingben. Ahol tényleg elhozom az értékemet, úgy érzem, és ami megkülönböztetett engem, az, hogy a növekvő bevételek mellett a márkanövelést is elősegíti a minőségi tartalom leányvállalataival való együttműködés révén – legyen szó bloggerekről vagy SEO niche leányvállalatokról. Számomra ott van az affiliate marketing hatalmas ereje. Tehát nagyon sok eszközt készítek a bloggerek és a tartalomrészes leányvállalatok, valamint az affiliate marketing új tagjai számára, hogy bemutassam őket az affiliate marketinghez – még akkor is, ha nem az egyik ügyfelem. Csak azért, mert annyira szenvedélyes vagyok ehhez, oda akarok menni az iparágra.

WHC: Hol látja a blog bevételszerzésének jövőjét??

SR: Tudja, hogy az elmúlt öt évben a bloggerek voltak az aranyrög, amellyel mindenki megpróbál megközelíteni. És azt hiszem, egyes bloggerek valóban értik azt, ami boldoggá tesz. Tehát azt látom, hogy inkább a bloggerek megértik, hogy pénzt kereshetnek a saját webhelyükön, és igazán egészséges bevételi összetételűek. Szóval van néhány szponzorált hozzászólásuk. Van némi affiliate marketing. Van némi reklámuk – csak egy jó keverék, de ezt mégis megteszik, mert oly sok márka akar velük együtt dolgozni, ahol teljesen hűek magukhoz. És azt hiszem, ez a kulcs. Ekkor működik a bevételszerzés minden formája. Ha valóban használja a terméket vagy a szolgáltatást, szenvedélyesen foglalkozik vele – éppúgy, mint az egészség és a wellness választása, mert jobban teljesítek. Ugyanaz a helyzet egy másik blogger számára, legyen az egészség vagy süti, vagy bármiféle szenvedélyük. Néhány nap ez a süti nekem!

Látogassa meg a RobbinsInteractive.com webhelyet, ha további információt szeretne kapni társult menedzsmentjéről és blogger-tájékoztatási szolgáltatásairól.

Feltétlenül hallgassa meg a teljes interjút Stephanie Robbins-szal a Web Hosting Cat Podcast webhelyen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map