Pritja më e mirë në internet për biznesin e vogël

mirë-web-hosting-për-të vogël-biznes


Një faqe në internet e suksesshme është kritike për të gjitha bizneset. Por në rastin e biznesit të vogël, është edhe më e rëndësishme të kesh një prani në internet shumë të arritshme, të kryer mirë. Për testin tonë të krahasimit këtu, ne do të përqëndrohemi në mbajtjen në internet të biznesit për biznese të madhësive të vogla dhe të mesme.

Indeksi i Garantimit të Web HostPriceSpeed
A2 Hosting 3.92 dollarë – 9,31 $ hënë. 1457 Në çdo kohë
InMotion Hosting Hosting i Biznesit Pritja për lëvizje 3.49 dollarë – 7,49 dollarë hënë. 1611 90 ditë
GreenGeeks Hosting Business GreenGeeks 3.96 dollarë hënë. 2097 30 dite
HostGator Hosting Business Hostgator 5,95 $ mo. 1664 45 ditë
HostD Biznesi GoDaddy GoDaddy 3,99 $ – 7,99 $ hënë. 1772 30 dite

Karakteristikat e Web Hosting të Biznesit

Infographic me një Web Hosting të Biznesit të Vogël
Përtej pritjes së përbashkët standarde, Pritja më e mirë në internet për biznesin e vogël duhet të përfshijë sa vijon:

 • Pajisjet e klasës së biznesit
 • Qendrat e shumta të të dhënave
 • Siguria Proaktive
 • Rikthim dhe rivendosje të të dhënave
 • Zgjedhja e shumë aplikacioneve të softuerëve
 • Transferim Falas në Uebfaqe
 • Kredi për motorin e kërkimit dhe reklamimin në mediat sociale
 • 24/7 Telefon, Email dhe Mbështetje e Bisedës Live

Ofruesit e Web Hosting të Biznesit

Ky studim krahasimi përfshin pesë plane të mbajtjes së faqeve në internet të përshtatshme në mënyrë ideale për faqet e internetit të biznesit të vogël. Pesë kompanitë që krahasojmë janë A2 Hosting, GoDaddy, GreenGeeks, HostGator dhe InMotion Hosting.

A2 Hosting


A2 Hosting specializohet në zgjidhjet e pritjes në internet të optimizuara për shpejtësinë dhe sigurinë. Karakteristikat e shkëlqyera të ofruara me planet e tyre të pritjes janë ideale për faqet e internetit të biznesit. Ju mund të zgjidhni nga tre nivele të ndryshme të pritjes: Lite, Swift dhe Turbo.

2mimi i Hosting A2:

Lite 3.92 $ mo.
1 Uebfaqe
5 Baza e të dhënave
Ruajtje e pakufizuar
Transferim i Pafund
Paneli i Kontrollit cPanel
SSL falas & SSD
Garancia e kthimit të parave në çdo kohë Shpejt 4,90 $ mo.
Uebfaqe të pakufizuara
Baza e të dhënave të pakufizuar
Ruajtje e pakufizuar
Transferim i Pafund
Paneli i Kontrollit cPanel
SSL falas & SSD
Garancia e kthimit të parave në çdo kohë Turbo 9,31 $ mo.
Uebfaqe të pakufizuara
Baza e të dhënave të pakufizuar
Ruajtje e pakufizuar
Transferim i Pafund
Paneli i Kontrollit cPanel
SSL falas & SSD
Turbo (deri në 20X më shpejt)
Përshpejtuesi i sitit A2
Garancia e kthimit të parave në çdo kohë

Karakteristikat e hostimit të biznesit:

 • Serverë Turbo me më shumë burime për përdorues
 • Drives të ngurta të shtetit (SSD)
 • Rrjeti katërfish i tepërt
 • A2 Softuer i Optimizuar
 • Përshpejtuesi i Optimizuar i sitit A2
 • Cloudflare Falas CDN
 • Certifikata falas SSL
 • Siguria e përhershme Proaktive
 • Rikthim rezervë të serverëve falas
 • Angazhim 99.9% Uptime
 • Instalimi i softuerit cPanel dhe Softaculous
 • Mjete Falas SEO Attracta
 • Migrim falas në internet
 • Filterimi dhe Mbrojtja e Spam-it me Email
 • Ndihma për blerësit e ekuipazhit Guru 24/7/365

Pros:

 • Zgjidhni nga Vendndodhjet e Qendrave të Shumëfishta në 3 Kontinente
 • Magazinimi dhe transferimi i pakufizuar i të dhënave
 • Përfshin Encrypt SSL të Lehtë
 • Opsioni i serverit Turbo për ngarkimin e faqeve më të shpejtë
 • Stafi i shkëlqyeshëm i ndihmës për ekuipazhin e Guru
 • Përfshinë Softuer të Optimizuar për WordPress, Drupal dhe PrestaShop
 • Përfshin Rrjetin e Dorëzimit të Përmbajtjes
 • Mjedisi i optimizuar i WordPress-it
 • Mjetet tërheqëse për t’u regjistruar në Google Fast
 • Garancia e kthimit të parave në çdo kohë

Cons:

 • Serveri Turbo kërkon planin e hostimit Turbo

Klikoni Këtu për më shumë detaje në A2 Hosting

GoDaddy

GoDaddy
GoDaddy është ndoshta ofruesi më i njohur i hostimit, si dhe regjistruesi më i madh i emrave të domain. Ata ofrojnë një përzgjedhje të madhe të emrit të domain-it dhe shërbimeve të mbajtjes së uebit, përfshirë këtu edhe mbajtjen e biznesit. Në fakt, në vitet e fundit, ka pasur një theks të qartë për të ndihmuar bizneset e të gjitha llojeve të kenë sukses.

Dmimet GoDaddy:

Ekonomi 3,49 $ mo.
1 faqe interneti
Magazinim 100 GB
Gjerësia e bandës së pashoqe
Falas Email-it për Biznes të Microsoft Office 365 – Viti i 1-të
Domain falas * me plan vjetor Deluxe $ 4,99 muaj.
Uebfaqe të pakufizuara
Magazinimi i pa-matur
Gjerësia e bandës së pashoqe
Falas Email-it për Biznes të Microsoft Office 365 – Viti i 1-të
Domain falas * me plan vjetor Ultimate $ 7,99 mo.
Uebfaqe të pakufizuara
Magazinimi i pa-matur
Gjerësia e bandës së pashoqe
Falas Email-it për Biznes të Microsoft Office 365 – Viti i 1-të
Domain falas * me plan vjetor
Fuqia përpunuese 2X & memorie (vetëm Linux / cPanel)
Premium DNS
Certifikatë SSL 1-vjeçare

Karakteristikat e hostimit të biznesit:

 • 24/7 Monitorimi i Sigurisë dhe Mbrojtja e DDoS
 • Garancia 99.9% e Uptime
 • Disqet e tepërta të ruajtjes
 • Instalimi i një klik kompjuterik me një klik

Pros:

 • Bandwidth i pakufizuar dhe hapësira e diskut
 • Procesi i thjeshtuar i konfigurimit të 30 sekondave

Cons:

 • Garancia e kthimit të parave vetëm 30 ditë
 • Mbështetja e bisedës live nuk është në dispozicion 24/7
 • Asnjë specifik në pajisjen e përdorur

Klikoni Këtu për më shumë informacion mbi GoDaddy

GreenGeeks

GreenGeeks
GreenGeeks mund të njihet më mirë për mbajtjen në internet të gjelbër. Por, plani i tyre gjithëpërfshirës i hosteve të përbashkët është gjithashtu i përshtatshëm për biznesin e vogël — përmban shumë veçori të dobishme.

Gmimi GreenGeeks:
3,95 $ mo.

Karakteristikat e hostimit të biznesit:

 • Drives të ngurta të shtetit (SSD)
 • Skanimi i sigurisë në kohë reale
 • Zbulimi automatik i forcës brutale
 • Ndërtimi i memorjes PHP
 • Migrim falas në internet
 • Instalimi i softverëve me një klik
 • 24/7 Mbështetje e bazuar në Sh.B.A.

Pros:

 • Mundësuar nga 300% Energji e Rinovueshme
 • Hapësira e pakufizuar në internet dhe transferimi i të dhënave
 • Domain falas për jetën e llogarisë suaj
 • Mjete False SEO dhe Marketingu
 • Zgjidhni nga Vendndodhjet e Qendrave të Shumëfishta

Cons:

 • Garancia e kthimit të parave vetëm 30 ditë

Klikoni këtu për më shumë detaje mbi GreenGeeks

Hostgator

Hostgator
HostGator është një kompani tjetër e krijuar në internet që ofron shumë nivele të planeve të pritjes. Plani i tyre i nivelit të lartë të ndarjes së nivelit të lartë është etiketuar posaçërisht si plani i tyre i hostimit të biznesit — dhe përmban veçori premium.

Gmimet HostGator:

Hatchling 3.82 $ mo.
Domain i vetëm
Instalimet me një klik
Bandwidth i pashoqëruar Foshnja 5,47 $ mo.
Fushat e pakufizuara
Instalimet me një klik
Bandwidth i pashoqëruar Biznes 8.22 $ mo.
Fushat e pakufizuara
Instalimet me një klik
Bandwidth i pashoqëruar
SSL PRIVAT & IP
Shërbim telefonik falas VoIP

Karakteristikat e hostimit të biznesit:

 • Hapësira e Diskutuar dhe Bandwidth i Dismetuar
 • Garancia 99.9% e Uptime
 • Ruajtje falas në cloud

Pros:

 • IP e përkushtuar falas
 • SSL falas private
 • Numri i telefonit falas falas
 • Garancia e kthimit të parave 45 ditë
 • Kredi për Reklamim Falas (Google, Bing dhe Yahoo)

Cons:

 • Koha e ngadaltë e reagimit të bisedave të ngadalta
 • Rezervime të automatizuara të të dhënave nuk janë në dispozicion
 • Problemet me procesin e regjistrimit
 • Temat e WordPress Jo Deri më sot

Klikoni këtu për më shumë informacion mbi HostGator

Pritja për lëvizje

Pritja e biznesit në lëvizje
InMotion Hosting ka theksuar mbajtjen në internet të biznesit për shumë vite. Rreshtimi i tyre i hostimit përmban tre nivele të planeve të pritjes së biznesit (Lansimi, Fuqia dhe Pro), dhe të gjitha ato përfshijnë tipare premium të drejtuara drejt faqeve të internetit të biznesit.

Mmimi i Hosting InMotion:

Nisni 3,49 $ mo.
2 Baza e të dhënave
Hapësirë ​​e Pafund Disk
Transferimi i Pakufizuar i të Dhënave
Email i pakufizuar
2 Uebfaqe Fuqia 4,49 $ mo.
50 Baza e të dhënave
Hapësirë ​​e Pafund Disk
Transferimi i Pakufizuar i të Dhënave
Email i pakufizuar
6 Uebfaqe Pro 7,49 $ mo.
Baza e të dhënave të pakufizuar
Hapësirë ​​e Pafund Disk
Transferimi i Pakufizuar i të Dhënave
Email i pakufizuar
Uebfaqe të pakufizuara

Karakteristikat e hostimit të biznesit:

 • Pajisjet e klasës së biznesit
 • Drives të ngurta të shtetit (SSD)
 • Teknologjia e Zonës së Shpejtësisë Max
 • 99,99% Rrjeti i Përgjithshëm
 • Rezervime falas dhe rivendosja e të dhënave
 • 24/7 Mbështetja e Konsumatorëve të Sh.B.A.
 • Mbështetje dhe Skype Live Chat
 • Mbi 310 Aplikime Falas
 • Mbrojtja e sigurt e aplikacionit
 • Spam Email i sigurt me IMAP
 • Transferime Falas në Uebfaqe

Pros:

 • Zgjidhni nga Vendndodhjet e Qendrës së Shumëfishtë të Vendndodhjeve
 • Hapësira e pakufizuar në disk dhe transferimi i të dhënave
 • Koha e shpejtë e përgjigjes së mbështetjes dhe stafi i dobishëm.
 • Para-instalimi i WordPress, Joomla, ose PrestaShop
 • Kredi për Reklamim Falas (Google, Bing dhe Yahoo)
 • Lista e Biznesit me Pagesë të Verdhë Falas
 • Garancia e kthimit të parave 90 ditë

Cons:

 • Tregëtia elektronike e gatshme kërkon fuqi ose planin Pro

Klikoni Këtu për më shumë detaje në Hosting InMotion

Vendosja e llogarisë dhe faqja e internetit

1. A2 Hosting
2. Pritja për lëvizje
3. GreenGeeks
4. GoDaddy
5. HostGator

A2 Hosting:
Procesi i regjistrimit në A2 Hosting është shumë i shpejtë dhe intuitiv. Më pëlqen sesi keni mundësinë të zgjidhni vendndodhjen tuaj të qendrës së të dhënave, si dhe aftësinë për të pasur WordPress të paravendosur për ju. Ju lehtë mund të paguani faturën tuaj përmes kartës së kreditit ose PayPal (ose me çek). Dhe, pothuajse menjëherë pas regjistrimit, ju do të merrni konfirmimin, mirëseardhjen dhe emailet e detajuara të llogarisë.

InMotion Hosting:
Procesi i regjistrimit dhe konfigurimi i llogarisë është shumë i lehtë dhe i shpejtë. Paneli i Menaxhimit të Llogarive (AMP) është ndërfaqja jonë e preferuar e llogarisë së pritjes — ju lejon të gjeni lehtësisht dhe të kryeni çdo funksion mirëmbajtjeje ose faturimi që ju duhet të kujdeseni. Ne gjithashtu na pëlqen zbatimi i tyre i cPanel i cili lejon qasje të drejtpërdrejtë në mbështetjen e klientit. Dhe, gjithashtu mund të keni të instaluar paraprakisht WordPress, Joomla, ose PrestaShop gjë që e bën fillimin edhe më të lehtë.

GreenGeeks:
Regjistrimi dhe fillimi është gjithashtu shumë i lehtë këtu. Ka pak vonesë pasi të vendosni porosinë tuaj ndërsa verifikimi i blerjes tuaj. Sidoqoftë, së shpejti do të merrni detajet e llogarisë suaj së bashku me emailet tuaja të mirëseardhjes — i cili përfshin një listë të mirë kontrolli të cilën mund ta ndiqni për të filluar. Ekziston një listë e veçantë për klientët e rinj dhe ata që po transferojnë faqen e tyre. Pasi të futeni në pultin tuaj të GreenGeeks, ekziston një buton ku mund të hyni në cPanel tuaj.

GoDaddy:
Procesi i regjistrimit të GoDaddy është padyshim i lehtë — siç është edhe procesi i konfigurimit të llogarisë. Sidoqoftë interesante, GoDaddy reklamon një proces të konfigurimit të 30 sekondave. Dhe megjithëse është e shpejtë, do të duhen pak më shumë se 30 sekonda (në rastin tim vetëm dy minuta). Sapo të vendoset llogaria juaj, do të merrni direkt në cPanel tuaj — që është sigurisht një nga zbatimet më të personalizuara të kërkimit cPanel. Ne na pëlqen pse.

Hostgator:
Ekzistojnë disa çështje me procesin e regjistrimit në HostGator. Së pari, kini kujdes që disa shërbime opsionale janë para-kontrolluar kur vendosni porosinë tuaj dhe përfshihen në faturën tuaj totale. Prandaj, sigurohuni t’i zgjidhni këto nëse nuk i dëshironi. Së dyti, ishte padyshim një sherr duke u përpjekur të paguaj për pritjen time. Së pari, provova PayPal; megjithatë vazhdova të merrja mesazhe gabimi. Unë gjithashtu u përpoqa të paguaj me kartë krediti, por kjo nuk funksionoi as. Kur kontaktova me mbështetjen, më thanë të provoja një shfletues të ndryshëm – por kjo nuk funksionoi as. Më është dashur të kontaktoj përsëri mbështetjen. Dhe këtë herë, pas më shumë hetimeve, atyre u duhej të ngarkonin me dorë kartën time të kreditit. Pasi kjo u realizua, unë mora menjëherë emailin e informacionit për llogarinë time.

Ne na pëlqen që HostGator përfshin cPanel si ndërfaqen tuaj. Sidoqoftë, urrejmë që pjesa më e madhe kryesore i kushtohet ofertave të shitjes dhe ofertave speciale. Edhe më keq, paneli i majtë përmbante 5 reklama të mëdha në internet. Dhe nuk janë të gjitha; Unë gjithashtu do të merrni periodikisht reklama pop-ups ndërsa ishin në cPanel.

Qendrat e të dhënave dhe Hardware

Qendra e të dhënave për lëvizje

1. Pritja për lëvizje
2. A2 Hosting
3. GreenGeeks
4. HostGator
5. GoDaddy

InMotion Hosting:

 • Los Angeles, CA dhe Ashburn, VA
 • Zonat me shpejtësi maksimale
 • Disqet RAIDed Tolerant Solid State Solid (SSDs)
 • Serverë të ndërmarrjeve Dell
 • Optimizer i Rrugës BGP
 • 20 GB Lidhshmëri mbi 10 Gig Ethernet
 • L.A. Qendra e të Dhënave të Lidhur përmes Një Wilshire dhe 4 ISP-ve të Tier-1

InMotion Hosting ka qendra të të dhënave si në Bregun Perëndimor ashtu edhe atë Lindor. Qendra e të dhënave West është vendosur në qendër të qytetit Los Angeles, CA, dhe është një nga objektet e para të Qendrës së Gjelbër të Dhënave. Unë kam qenë në gjendje të vizitoj qendrën e të dhënave të bregut perëndimor të InMotion shumë herë. Definitelyshtë padyshim një operacion mbresëlënës me pajisjen kryesore të linjës dhe një staf mbështetës të shkallës së parë. Qendra e të dhënave për bregun lindor të InMotion ndodhet në Ashburn, VA.

InMotion Hosting përdor teknologjinë e tyre të shpejtë të zonës me shpejtësi maksimale me të dy qendrat e tyre të të dhënave që rezulton me shpejtësi më të shpejtë në varësi të vendndodhjes tuaj. Përveç përfshirjes së SSD me të gjithë serverët e tyre, ata gjithashtu kanë bërë disa azhurnime të fundit që përfshijnë zbutjen e DDoS dhe përmirësimet e fibrave optike.

A2 Hosting:

 • Michigan, SHBA; Amsterdam, Evropë; Singapor, Azi
 • Ruajtja RAID-10
 • Drives të ngurta të shtetit (SSD)
 • Rrjeti katërfish i tepërt: 10G Niveli 3, 10G CenturyLink / Saavis, 10G Cogent, 2.5G Comcast
 • Serveri Turbo: Bërthamë 2 x 2.1 Ghz, Kujtesë Fizike 2 GB, 8 GB memorje Virtuale

Qendra kryesore e të dhënave të A2 Hosting është në Michigan (SH.B.A.). Ata gjithashtu kanë qendra të të dhënave në Evropë dhe Azi. A2 Hosting përdor një rrjet mbresëlënës katërkëndësh mbresëlënës, kështu që ju mund të qëndroni të lidhur edhe nëse një lidhje shkon poshtë. Serverat Turbo në A2 mund të përmirësojnë ndjeshëm shpejtësinë e faqes suaj të internetit. Së bashku me disqet e ngurta të gjendjes, mjedisin e depozitimit të optimizuar dhe sigurinë e vazhdueshme proaktive, A2 Hosting ju ka më shumë sesa të mbuluar në pjesën e përparme të qendrës së të dhënave.

GreenGeeks:

 • Chicago, IL, Phoenix, AZ, dhe Toronto, CAN
 • Procesorët Intel Xeon
 • Lidhja BGP4 Gig me shtyllat kurrizore të fibrave GigE Tier-1
 • RAID-10 Sferat e ruajtjes
 • Drives të ngurta të shtetit (SSD)

GreenGeeks gjithashtu ka qendra të shumta të të dhënave që janë të pajisura me pajisje të artit — dhe natyrisht, me një emër si GreenGeeks, ato janë miqësore me mjedisin.

Hostgator:

 • Provo, UT dhe Houston, TX
 • 32 Core AMD Opteron 6376
 • CPU Intel Xeon E5-2630
 • 4 RAID 1S

Qendrat kryesore të të dhënave të HostGator janë në Provo, UT, dhe Houston, TX. Fatkeqësisht, ju nuk mund të zgjidhni se cila qendër e të dhënave strehon faqen tuaj të internetit.

GoDaddy:
GoDaddy ka mijëra servera në mbarë globin – ky është lajmi i mirë. Fatkeqësisht, ata me sa duket nuk janë të interesuar të ndajnë ndonjë informacion se çfarë lloj pajisje që po përdorin për mbajtjen në internet të biznesit të tyre. Kërkesa jonë u përmbush me një përgjigje “nuk ka asnjë mënyrë për të dhënë specifikime specifike”. Në këtë rast, është interesante se çfarë lloj standardesh (nëse ka) ata po përdorin atje.

Për një uebfaqe personale që mund të jetë e pranueshme. Sidoqoftë, për mbajtjen në internet të biznesit ne do të presim disa informacione të hollësishme për pajisjen e përdorur.

Rezultatet e shpejtësisë dhe performancës

Për të matur shpejtësinë dhe performancën, kemi testuar uebfaqe identike me secilën nga këto kompani pritjeje në internet. Për një krahasim edhe më të mirë, ne kemi kryer teste nga pjesë të ndryshme të Sh.B.A. Këtu janë rezultatet.

Vendndodhja: West U.S.
1. A2 Hosting
2. Pritja për lëvizje
3. HostGator
4. GreenGeeks
5. GoDaddy

biznesi-hosting-speed-rezultatet-perëndim

Vendndodhja: Qendra e SHBA.
1. A2 Hosting
2. HostGator
3. Pritja për lëvizje
4. GoDaddy
5. GreenGeeks

Vendndodhja: Lindja U.S.
1. A2 Hosting
2. GoDaddy
3. Pritja për lëvizje
4. GreenGeeks
5. HostGator

biznes-hosting-speed-rezultatet-lindje

A2 Hosting ishte qartë hosti i performancës më të mirë në testimin tonë. Serveri Turbo dhe mjedisi i optimizuar A2 ofrojnë kohën më të shpejtë të ngarkimit të faqes në internet. Kur bëhet fjalë për shpejtësinë, A2 Hosting duhet të marrë parasysh vlerësimin tuaj të parë. InMotion Hosting dhe HostGator gjithashtu performuan mirë, duke vendosur përkatësisht të dytin dhe të tretin. GoDaddy performoi mirë në lindje, por në përgjithësi u vendos në vendin e katërt. GreenGeeks kishte kohët më të ngadalta në provat tona.

Rikthim dhe rivendosje në internet

1. A2 Hosting
2. GreenGeeks
3. Pritja për lëvizje
4. HostGator
5. GoDaddy

Ndërsa gjithmonë duhet të bëni kopje rezervë të të dhënave tuaja fillestare, ne me siguri do të presim që një plan biznesi për mbajtjen në internet të përfshijë një lloj rezervë dhe të rivendosë shërbimin vetëm në rast emergjence. Ndër paketat e biznesit të mbajtjes në internet që testuam, ekzistonte një variant i gjerë në llojin e shërbimeve të ofruara. Sidoqoftë, të gjitha këto plane të mbajtjes së faqes në internet ju lejojnë të kryeni kopjen rezervë dhe rikthen kur është e nevojshme.

A2 Hosting:
A2 Hosting ka rezervën më mbresëlënëse dhe rivendos tiparet sipas mendimit tonë. Me kopjet e kopjuara të serverëve të tyre, faqja juaj mbështetet çdo ditë. Dhe, nëse keni nevojë të rivendosni të dhënat tuaja, mund të zgjidhni nga versionet rezervë nga 30 ditët e kaluara. Më e mira nga të gjitha, Backupet e kopjuesve të serverëve janë përfshirë falas.

GreenGeeks:
GreenGeeks kryen kopje rezervë të natës dhe të dhënat ruhen për 48 orë. Ata ofrojnë një rikuperim falas në muaj. Nëse keni nevojë për rivendosje shtesë, kostoja është 25 dollarë secila. Ju sigurisht që mund të kryeni kopjet rezervë tuaj përmes cPanel.

InMotion Hosting:
Rezervimet rezervë të lëvizjes ekzekutohen çdo 24 deri në 36 orë. Backdo rezervë mbishkruan atë të mëparshëm. Ju mund të kërkoni një rivendosje falas një herë në katër muaj. Nëse keni nevojë për rivendosje shtesë, ekziston një tarifë prej 49 $. Ju gjithashtu mund të përdorni cPanel për të kryer kopjimet tuaja vetjake dhe rikthen në çdo kohë.

Hostgator:
Asnjë rezervë automatik ose natë nuk është i përfshirë. Ju mund të përdorni cPanel për të paraformuar kopjen rezervë të të dhënave — e cila është gjithashtu në dispozicion me planet e tjera të mbajtjes në internet që kemi testuar. Sidoqoftë, mund të shtoni një shërbim rezervë opsional nga CodeGuard i cili kushton 19,95 dollarë vjet.

GoDaddy:
GoDaddy ofron një shërbim shtesë që ofron një kopje rezervë prej 30 ditësh, të cilën mund ta rivendosni në çdo kohë. Ka një tarifë shtesë prej 24 dollarë në vit për këtë shërbim. Ju gjithashtu mund të kryeni kopje rezervë tuaj përmes cPanel.

Ndihma për klientët

Ndihma për klientët

1. A2 Hosting
2. Pritja për lëvizje
3. GreenGeeks
4. HostGator
5. GoDaddy

Shembull i Kohëve të Reagimit të Mbështetjes së Bisedave Live
Pritja për lëvizje – 10.1 sekonda
A2 Hosting – 15.5 sekonda
GreenGeeks – 59.6 sekonda
Hostgator – 1 Minutë 24 sekonda
GoDaddy – 2 Minuta 7 sekonda

A2 Hosting:
Ekipi mbështetës i Hosting A2 është i njohur si Creu Guru. Ato janë të arritshme përmes telefonit, postës elektronike dhe bisedës live. Përvoja jonë me ekuipazhin e Guru ka qenë gjithmonë jashtëzakonisht pozitive. Ata janë profesionistë që ofrojnë mbështetje të përgjegjshme, të dobishme dhe të sjellshme ndaj klientit. Në përgjithësi, ne do ta vlerësonim mbështetjen e tyre si më mbresëlënëse.

InMotion Hosting:
InMotion Hosting përmban 24/7 mbështetje të bazuar në Sh.B.A përmes telefonit, postës elektronike, bisedës live dhe Skype. Kohët e tyre të përgjigjes për mbështetje të bisedave të drejtpërdrejta kanë qenë vazhdimisht ndër më të shpejtë. Dhe, personeli mbështetës është jashtëzakonisht profesional, i sjellshëm dhe i aftë për të zgjidhur çështjet në kohën e duhur.

GreenGeeks:
GreenGeeks gjithashtu ofron mbështetje 24/7 bazuar në SH.B.A. Kohët e tyre të përgjigjes për mbështetje të bisedës live janë të shkëlqyera. Ne nuk kemi asgjë tjetër përveç përvojave pozitive me stafin mbështetës.

Hostgator:
HostGator ofron mbështetje 24/7 të klientit përmes telefonit, postës elektronike dhe bisedës live. Në të kaluarën, megjithëse kemi gjetur që agjentët e ndihmës të jenë shumë të dobishëm, orët e pritjes së mbështetjes së bisedës live kanë qenë shpesh mjaft të gjata. Ndërsa kohët e përgjigjes janë përmirësuar, çështjet duket se zgjasin më shumë për t’u zgjidhur.

GoDaddy:
Kohët e reagimit të mbështetjes së klientit të GoDaddy janë përmirësuar përfundimisht kohët e fundit. Fatkeqësisht, mbështetja e tyre për biseda live nuk është në dispozicion 24/7. Dhe, mund të jetë një goditje e fortë kur bëhet fjalë për agjentët mbështetës – disa janë shumë të mirë, ndërsa të tjerët nuk janë shumë të dobishëm (dhe ndonjëherë unë kam marrë një qëndrim).

Rekomandime dhe përfundime

A2 Hosting
A2 Hosting tani është zgjedhja jonë numër një për Web Hosting të Biznesit të Vogël. Kombinimi i veçorive të tyre, performanca, mbështetja e klientit dhe vlera më e lartë e konkurrencës në 2017. Përvoja jonë për të kaluar në planin e serverit Turbo të A2 Hosting ka siguruar shumë përfitime ndaj hosteve të tjerë të internetit. Ju mund të shihni përmbledhjen time të hollësishme të A2 Hosting këtu. Për faqet e internetit të biznesit që kanë nevojë për shpejtësi, siguri dhe mbështetje më të mirë, ju rekomandojmë të shikoni A2 Hosting.

Pritja për lëvizje
InMotion Hosting vazhdon të jetë një zgjedhje e shkëlqyeshme për web hosting të biznesit të vogël sipas mendimit tonë. Duke përdorur personalisht InMotion për shumë vite, nuk është për mua çudi që ata performuan jashtëzakonisht mirë këtu. Dhe, rezultatet e shkëlqyera të pritjes dhe mbështetjes nga testimi i krahasimit na konfirmojnë se InMotion është ende një zgjedhje e shkëlqyeshme për mbajtjen në internet të biznesit të vogël.

GreenGeeks
GreenGeeks gjithashtu performoi shumë mirë në shumë kategori. Do të na pëlqente të kishim parë disa numra të performancës pak më të shpejtë. Sidoqoftë, ne definitivisht ndiejmë që mbajtja e GreenGeeks është e përshtatshme për shumë lloje të faqeve të internetit. Dhe, kur është fjala për pritjen e biznesit të vogël, ata marrin fitoren e dytë këtu.

Hostgator
HostGator ishte e kundërta e GreenGeeks në këtë studim krahasimi. Rezultatet e tyre të testimit të shpejtësisë ishin shumë të mira, por në pjesën më të madhe të fushave të tjera të testimit tonë (të tilla si konfigurimi dhe mbështetja) ata disi mungonin. Kur bëhet fjalë për pritjen e biznesit të vogël, ne do t’i renditnim të katërt për këtë studim krahasimi.

GoDaddy
Rezultatet e GoDaddy në testimin tonë treguan se të jesh më i madhi nuk është i nevojshëm më së miri – veçanërisht kur bëhet fjalë për pritjen e biznesit. Rezultatet e tyre ishin shumë të papajtueshme në të gjithë. Pra, ndërsa ne do të rekomandonim GoDaddy për menaxhimin e emrit të domain, ne do të shikojmë diku tjetër kur bëhet fjalë për web hosting të biznesit të vogël.


3.92 dollarë – 9,31 $ hënë.
Avg. Koha e ngarkesës: 1.462s
Avg. Indeksi i Shpejtësisë: 1457
Koha e përgjigjes së mbështetjes: 15.5 Sek.
Garanci: Në çdo kohë
Vizitoni sitin:
a2hosting.com InMotion Hosting Hosting i Biznesit
3.49 dollarë – 7,49 dollarë hënë.
Avg. Koha e ngarkesës: 2.336s
Avg. Indeksi i Shpejtësisë: 1611
Koha e përgjigjes së mbështetjes: 10.1 Sek.
Garanci: 90 ditë
Vizitoni sitin:
inmotionhosting.com GreenGeeks Hosting Business
3.96 dollarë hënë.
Avg. Koha e ngarkesës: 2.640s
Avg. Indeksi i Shpejtësisë: 2097
Koha e përgjigjes së mbështetjes: 59.6 Sek.
Garanci: 30 dite
Vizitoni sitin:
greengeeks.com HostGator Hosting Business
5,95 $ mo.
Avg. Koha e ngarkesës: 2.335s
Avg. Indeksi i Shpejtësisë: 1664
Koha e përgjigjes së mbështetjes: 1 Min. 24 Sek.
Garanci: 45 ditë
Vizitoni sitin:
hostgator.com

Shikoni Vlerësimet e Rishikimit të Hosting A2 tonë më poshtë:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector