Най-добър WordPress хостинг за агенции

най-добрите WordPress хостинг-за-агенции


Ако стартирате агенция за WordPress или имате такава и търсите най-добрия възможен уеб хостинг за вас и вашите клиенти, ето моите основни препоръки за най-добрият хостинг на WordPress за агенции.

Разбираемо, управляваният хостинг обикновено е за предпочитане за WordPress агенциите. Получените допълнителни премиум функции и експертна поддръжка ви позволяват да се съсредоточите повече върху създаването на страхотни уебсайтове на WordPress за вашите клиенти. И, моите първи препоръки тук наистина са отлично управлявани хостинг доставчици на WordPress.

WP двигател

WP двигател

WP Engine е и беше моят най-добър избор за управлявани WordPress хостинг ситуации. Те имат хостинг планове за всички видове уебсайтове – от стартиращи сайтове и блогове до корпоративните WordPress приложения. Освен това, WP Engine разполага и с цялостна платформа и среда за агенции и разработчици на WordPress.

Ангажиментът на WP Engine към хостинг на WordPress изплаща големи дивиденти на своите клиенти. Премиум функции, изключителна производителност и експертна поддръжка на клиентите са ги превърнали в златен стандарт за управляван хостинг на WordPress. Що се отнася до скоростта и мащабируемостта на вашите WordPress сайтове, оптимизираната платформа на WP Engine с тяхната патентована технология EveryCache постоянно осигурява отлични резултати.

WordPress разработчиците и агенциите могат да се възползват от отделните работни среди, които WP Engine предлага. Можете да използвате тестова инсталация за разработка и можете лесно да създадете етапен сайт, за да тествате промените, преди да ги преместите в производство. WP Engine също беше лидер в предоставянето на начин агенциите и разработчиците лесно да прехвърлят собствеността върху фактурирането и хостинга на своите клиенти чрез прехвърляемите инсталации и функционалността за прехвърляне на фактури..

В допълнение към ежедневните автоматизирани архивирания, лесният за използване табло за управление на WP Engine ви предоставя и лесен достъп за създаване на точки за резервно копие на данните за моментни снимки при поискване. И можете да възстановите данните си от последните 40 точки за възстановяване! Можете също така да получите достъп до инструмента за ефективност на страницата, за да получите препоръки за оптимизиране на уебсайтовете си.

Сигурността също е основен акцент в WP Engine. Заедно с техния специализиран екип за сигурност, можете да активирате опцията за двуфакторно удостоверяване за повишена сигурност.

И с придобиването на StudioPress, WP Engine също включва рамката Genesis и безплатните теми на StudioPress с всичките им управлявани хостинг планове за WordPress..

Има ли негативи с WP Engine? Е, макар че актуализацията на тяхната платформа за цифрово изживяване до линията на хостинг плановете им предлага още по-добри функции, имаше леко увеличение на цените, заедно с намаляване на броя на уебсайтовете, които всеки план позволява. Въпреки това всички хостинг планове на WP Engine са отлични и осигуряват най-доброто управление на хостинга за всички собственици на WordPress сайтове – включително агенции и разработчици.

Хостинг планове за двигатели на WP

WP-двигател-хостинг-планове

Както можете да видите по-горе, WP Engine няма толкова много структурирани структурирани хостинг планове – с изключение на техните планове за растеж и мащаб. Можете обаче да се свържете с тях и лесно да настроите персонализиран хостинг пакет, ако се нуждаете от друга или специална конфигурация.

Ако искате най-добрата комбинация от хостинг функции на WordPress, производителност на уебсайтове и експертна поддръжка на клиенти за вашия агентски бизнес, тогава WP Engine трябва да бъде вашето първо внимание.

Предимства и недостатъци на WP Engine

Професионалисти:

 • Собствената технология EverCache за по-бърза скорост
 • Включва Genesis Framework и безплатни теми StudioPress
 • Включва среда за развитие, поставяне и производство
 • Прехвърляеми инсталации и превод на фактуриране за вашите клиенти
 • Автоматично ежедневно архивиране и възстановяване на 40 точки
 • Резервни копия за моментни снимки
 • Автоматизирани SSL сертификати
 • Управлявани актуализации на WordPress Core
 • Пълнофункционална постановка с едно щракване
 • Включва напълно управляван глобален CDN
 • Двуфакторна автентификация за повишена сигурност
 • Специализиран екип за сигурност
 • Включва инструмент за табло за ефективност на страницата

Недостатъци:

 • По-висока цена за повече уебсайтове

Щракнете тук за повече подробности относно WP Engine

Течна мрежа

Течен уеб хостинг хостинг

Liquid Web е друга изключителна опция за всеки, който търси управляван хостинг на WordPress. А когато става въпрос за уеб хостинг за агенции и разработчици, те предлагат една от най-добрите комбинации от премиум функции и брой уебсайтове, които можете да създадете с всеки хостинг план.

Течният уеб се фокусира върху хостинг на критични уебсайтове с мисия. И ако се нуждаете от хостинг за множество WordPress сайтове, функциите, включени в техните хостинг планове, са незаменими – като започнем от iThemes Sync. iThemes Sync е най-добрият инструмент за агенции, управляващи множество WordPress сайтове. С iThemes Sync можете да наблюдавате ефективността на вашите уебсайтове и да изпращате отчети на вашите клиенти. Освен това значително опростява процеса на актуализиране на теми и плъгини в множество уебсайтове.

Освен iThemes Sync, WordPress агенциите и разработчиците могат също да се възползват от автоматични актуализации на приставки и компресия на изображения, ежедневни автоматизирани архиви, истинска среда за стадиране на уебсайтове и автоматичен SSL. Хубавото на Liquid Web е, че те не налагат преглед на страница или ограничения на трафика.

Екипът на WordPress в Liquid Web е много впечатляващ. Те събраха силно талантлива група, която може да осигури експертна подкрепа. Имаше няколко случая, когато агент за поддръжка просто предостави линк към референтен документ, където мислех, че може би са предоставили повече ръце за съдействие. Те обаче може да са само изолирани инциденти, тъй като повечето пъти Liquid Web предоставя отзивчива и полезна подкрепа.

Течни планове за уеб хостинг

течност уеб хостинг-планове

Liquid Web предлага повече възможности за хостинг планове на WordPress. Те имат най-добрия баланс между премиум функции и броя на уебсайтовете, които можете да създадете с всеки план. Ако търсите най-добрите хостинг функции на WordPress, но също така се нуждаете от хостинг за по-голям брой уебсайтове, тогава Liquid Web е правилният избор.

Течни предимства и недостатъци на уеб

Професионалисти:

 • iThemes Sync Включена за управление на множество сайтове
 • Автоматични актуализации на приставките
 • Автоматично компресиране на изображение
 • Без преглед на страница или ограничения на трафика
 • Автоматични SSL сертификати
 • Пълен достъп до сървъра
 • Автоматични ежедневни резервни копия, съхранявани извън сайта
 • Истинският сайт за поставяне е включен

Недостатъци:

 • Поддръжка на клиенти Не е толкова последователна, колкото другите

Щракнете тук за повече подробности в течната мрежа

ОБЛЕЧЕН

ОБЛЕЧЕН

Pressable не само осигурява отлично управляван хостинг на WordPress за агенции и разработчици, но и поставя допълнителен акцент върху извеждането на поддръжката на клиентите им на следващото ниво. И те разполагат с хостинг план, перфектно ориентиран към агенции WordPress. Всъщност по отношение на броя на сайтовете, които можете да създадете спрямо цената на хостинг плановете, Pressable предлага най-добрата стойност.

Ако поддръжката на клиентите е най-важна за вас, тогава определено трябва да помислите за Pressable. Подкрепата е това, което ги разделя от конкуренцията. Започвайки с персонализирания борд, който получавате, Pressable се стреми да осигури най-доброто и най-лесното хостинг изживяване. Ще ви се обадят, след като се регистрирате, за да сте сигурни, че всичко е наред.

Заедно с възможността да хоствате повече уебсайтове с всеки план, Pressable включва страхотни функции за агенции и разработчици, като достъп до сътрудник, така че да можете да предоставите и оттеглите достъп до уебсайтовете си, така че вашият екип и вашите клиенти да могат да участват в работния процес. И Pressable има много връзки в общността на WordPress. Така че те могат да ви свържат с външни ресурси, ако имате нужда от тях (например разработчици на плъгини, маркетинг и т.н.).

WordPress хостинг платформата на Pressable включва вградено кеширане, автоматично архивиране на данни и оптимизирани сървъри. Освен това получавате среда за клониране и постановка. Инструментът за клониране ви спестява време, като ви позволява бързо да дублирате уебсайтовете си, така че не е нужно да започвате от нулата, когато работите върху нов проект. Функцията за поставяне на уебсайт не е пълна платформа за поставяне, а ви позволява да превключвате между режимите на разработване и производство. Въпреки че е полезно по време на първоначалната разработка на вашия уебсайт, надяваме се в бъдеще Pressable да включва пълна функционалност за стадиране на уебсайта.

Хостинг планове за натискане

ОБЛЕЧЕН-хостинг планове

С Pressable можете да изберете потребителски план за хостинг онлайн въз основа или на броя на уебсайтовете или на преглеждането на страници, от които се нуждаете. Pressable предоставя най-голяма стойност тук по отношение на цената и броя на уебсайтовете, които можете да създадете с всеки хостинг план. Ако поддръжката на клиентите е най-важното за вас и искате да създадете много уебсайтове на по-ниска цена, тогава Pressable е правилният избор.

Преимущества и недостатъци при натискане

Професионалисти:

 • Персонализиран борд
 • Неограничено SSD съхранение
 • Включва достъп за сътрудник за работа с вашия екип и вашите клиенти
 • Платформата включва вградено кеширане
 • Включва Global CDN
 • Проактивната поддръжка включва оптимизация на сървъра и актуализации на версиите
 • Включва автоматични ежедневни и резервни резервни копия
 • Включва JetPack Premium

Недостатъци:

 • Не включва пълна платформа за организиране на уебсайтове

Кликнете тук за повече подробности относно Pressable

Най-добър хостинг на WordPress за агенции

WP-двигател

 • Собствена технология EverCache
 • Безплатни теми за StudioPress
 • Прехвърляеми инсталации
 • Превод на фактуриране

Посетете уебсайта на WP Engine течност уеб

 • iThemes Sync
 • Автоматични актуализации на приставките
 • Автоматично компресиране на изображение
 • Без преглед на страница или ограничения на трафика

Посетете течния уебсайт ОБЛЕЧЕН

 • Персонализиран борд
 • JetPack Premium
 • Достъп за сътрудник
 • Опция за клониране на уебсайт

Посетете уебсайта с натискане

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map