Течен уеб преглед

течно-уеб-преглед


Най-добър уеб хостинг 2018Най-добре посветен хостинг, най-добре управляван хостинг на WordPress Течен уеб преглед тук се базира на техния управляван хостинг на WordPress. Liquid Web е посветен на предоставянето на първокласни хостинг решения за своите клиенти. Независимо дали имате нужда от специални сървъри, облачни хостинг услуги, управляван WordPress или хостинг на електронна търговия, Liquid Web се ​​фокусира върху подпомагането на критични за мисията собственици на уебсайтове. Със своя изключително впечатляващ екип, който включва хора като WordPress евангелист Крис Лема и експерт по развитие Джейсън Коспър, те имат незабавна достоверност в първокласното хостинг пространство.

Течни уеб услуги

Ето продуктите и услугите, които Liquid Web в момента предлага:

 • Специализирани сървъри
 • Облачен VPS
 • Специализиран облак
 • Частен облак
 • Облачни сайтове
 • Управляван WordPress
 • Управлявана WooCommerce
 • Хостинг по имейл
 • Персонализирани решения

Течни уеб управлявани планове за хостинг на WordPress

За 2019 г. Liquid Web актуализира своята хостинг линия WordPress, за да включи още по-голяма стойност и да я направи по-достъпна за по-нови потребители на WordPress. Liquid Web има четири различни планове за управление на WordPress, включително $ 29 на месец. Личен план. Ето новите планове за хостинг на WordPress:

Управляваният течен уеб WordPress е наличен в следните планове:

Лично:
$ 29 месечно.
1 Уебсайт
20 GB съхранение

Professional:
99 долара на месец.
10 уебсайта
100 GB съхранение Свободна практика:
$ 69 на месец.
4 Уебсайтове
40 GB съхранение

Бизнес:
149 долара на месец.
25 уебсайта
150 GB съхранение

* Всички планове за управление на WordPress се предлагат с 5TB Bandwidth.
** Предлагат се и Enterprise планове за 100 или повече сайта.

Течни хостинг функции, управлявани от уеб

 • Автоматични актуализации на приставките
 • Компресиране на изображения за по-добра скорост
 • Трафарет за по-бързо развитие на бъдещи сайтове
 • iThemes Sync за управление на множество уебсайтове
 • Без преглед на страница или ограничения на трафика
 • Автоматични ежедневни резервни копия, съхранявани извън сайта
 • Автоматичен SSL на всички уебсайтове
 • Пълен достъп до сървъра
 • Постановка сайтове
 • 24/7/365 Поддръжка чрез телефон, имейл или чат на живо

Регистрация в Liquid Web

С удоволствие мога да кажа, че Liquid Web значително подобри времето за предоставяне на уебсайта им. Процесът на регистрация в Liquid Web е много лесен и прав. Просто трябва да въведете своя акаунт и информация за плащане, както и начина си на плащане.

Много скоро след това ще получите потвърждение на вашата поръчка заедно с вашия имейл за добре дошли, който съдържа всички инструкции за започване на работа с вашия сайт WordPress. Освен това получавате отделни имейл съобщения за добре дошли във връзка с няколко страхотни функции, които са включени безплатно с вашия Liquid Web акаунт: WPMerge.io и iThemes Security. По-долу имам повече подробности за тези функции.

Течен уеб потребителски интерфейс и контролен панел

течно-уеб-WordPress-контролния панел
Както контролните панели за акаунта, така и WordPress в Liquid Web са страхотни. Всъщност техният контролен панел за WordPress е може би най-доброто, което съм виждал от управляван хостинг план на WordPress.

Оформлението прави нещата много интуитивни и лесни за намиране. Можете бързо да получите достъп до всички важни функции за вашия WordPress сайт, включително вашите администраторски области на WordPress, PHPMyAdmin, PHP версия, ключове за актуализиране на ядро ​​и приставки, защита на паролата, архивиране на данни, поставяне и други.

Скорост и ефективност на уебсайта

Що се отнася до скоростта и ефективността на уебсайта, Liquid Web е просто изключителен. В нашето тестване и опит с използването на Liquid Web, имахме едни от най-добрите резултати за нашия уебсайт във всички региони. Комбинацията от хостинг платформата WordPress на течния уеб, заедно с функцията им за компресиране на изображения, ги поставя в горната част на списъка, ако търсите по-добра скорост на уебсайта от управляван хостинг план. Определено съм впечатлен от скоростта на уебсайта, която изпитах както в предния, така и в задния край на моя WordPress сайт.

Вижте нашите резултати от данни за течна уеб страница по-долу:
Течни тестове за скорост на уеб

Автоматични актуализации на приставките

Определено една от най-уникалните функции, които получавате с Liquid Web, е автоматично актуализиране на вашите WordPress приставки. Макар че днес изглежда, че всеки хост предлага автоматични актуализации на ядрото на WordPress, остаряването на приставки може да бъде също толкова опасно. Затова е чудесно да видите, че управлявания хостинг план всъщност актуализира и вашите приставки!

Можете да активирате или деактивирате автоматичните актуализации на плъгини от таблото за управление на течните уеб WordPress.
течно-уеб-автоматични-плъгин актуализации

Автоматично архивиране и възстановяване на данни

Функциите за архивиране и възстановяване на данни в течната мрежа са най-добрите. Вашите уебсайтове се архивират автоматично ежедневно, а архивирането се запазва за 30 дни. Можете също така ръчно да създадете резервно копие по всяко време. Вашите резервни копия са достъпни от таблото за управление на WordPress, където можете лесно да извършите възстановяване на данни или да изтеглите резервно копие.
течност уеб-данни-архиви

Постановка на уебсайтове

Както споменах по-рано, вашият Liquid Web акаунт включва WPMerge.io, който осигурява функционалност за подреждане на уебсайтове. Докато приставката WPMerge.io вече е инсталирана, трябва да зададете паролата си и трябва да настроите връзката както при производството, така и по етапа на копия на вашия WordPress сайт.

Въпреки че използването на WPMerge изисква допълнителни стъпки за настройка, след като направите всичко настройка, е много лесно да преместите промените от сайта за поставяне в уебсайта си на живо..
Течно уеб WPMerge Постановка на уебсайтове

Течна поддръжка на клиенти в Интернет

Времената за реакция на течната мрежа за поддръжка на клиенти са отлични. Можете бързо да получите достъп до поддръжка чрез чат на живо. И докато намерих екипа за поддръжка за много полезен, Liquid Web е най-подходящ за опитни потребители на WordPress. В някои случаи поддръжката може да предостави връзка към документ на базата знания в отговор на вашия въпрос. Макар че това обикновено е полезно, може да очаквате повече от опит за ръчно провеждане с управляван хостинг план на WordPress.

Отново за опитни потребители на WordPress помощта, която получавате от отдела за поддръжка, е добре. Но ако сте нов в WordPress или смятате, че може да се нуждаете от повече помощ за преминаване на уебсайта си, има други управлявани хостове на WordPress, които може да са по-подходящи (например WP Engine, Pressable и т.н.).

заключение

Liquid Web наистина има някои много впечатляващи функции за управляван хостинг план на WordPress. Много ми харесва, че Liquid Web е добавил план за ниско ниво на стартови нива за потребители на отделни сайтове, които се нуждаят от управляван хост на WordPress. Оценявам и стойността, която Liquid Web включва с техните други хостинг планове за WordPress – което ви позволява да хоствате повече сайтове и включително iThemes Sync за управление на множество сайтове на WordPress.

Liquid Web определено е в списъка ми с препоръки за потребители на WordPress, които се нуждаят от критичен хостинг за своите уебсайтове. И, Liquid Web е един от моите най-добри избор за агенции, които търсят управляван хостинг на WordPress. Стойността, която споменах по-горе, заедно с всички отлични уникални WordPress хостинг функции, които получавате, плюс изключителната бързина и ефективност на уебсайта, правят Liquid Web отличен избор.

Течният уеб е най-подходящ за опитни потребители на WordPress, които искат да надстроят до управлявана платформа на WordPress. Също така, Liquid Web е идеално подходящ за агенции, разработчици и консултанти в WordPress, които се нуждаят от критичен хостинг за своите клиенти.

Кликнете тук за вашата отстъпка от течни уеб страници

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map