Защо имате нужда от хостинг на WooCommerce, управляван от уеб

течност уеб успя-woocommerce


WooCommerce е страхотна, но …

Електронната търговия е гореща. А що се отнася до изграждането и поддържането на онлайн магазин, WooCommerce е най-добрият избор. Въпреки че днес има много други платформи за електронна търговия, WooCommerce ви дава силата и предимствата на WordPress – най-популярната уеб платформа. С WooCommerce вие получавате най-добрия баланс на лесното създаване на уебсайт за електронна търговия заедно с всички разширени функции, от които се нуждаете, за да изградите първокласно онлайн изживяване за пазаруване за вашите клиенти.

Въпреки че WooCommerce е чудесна платформа за електронна търговия, тя не винаги е идеал извън решението. WooCommerce има някои потенциални недостатъци. На първо място, скоростта не е толкова голяма, но има решение. Освен това функциите за отчитане в WooCommerce оставят много да се желае – но отново има поправка. Има и други функции, които могат да бъдат подобрени, като изоставени ситуации с колички.

И така, какво е решението на проблемите на WooCommerce, които са извън полето, като скоростта, отчитането и други функции? Е, отговорът е: Течен уеб управляван WooCommerce хостинг.

Как течната мрежа прави WooCommerce още по-добра

Liquid Web е специализиран в управлявани хостинг решения за критични за мисията уебсайтове. И сайтовете за електронна търговия определено са сред най-важните. Ето вижте как управляваният хостинг на WooCommerce на хоризонтален уеб подобрява вашия онлайн магазин и увеличава шансовете да стартирате успешен сайт за електронна търговия.

Ултра-бърза платформа WooCommerce

течно-уеб-woocommerce хостинг скорост
Скоростта е важна за всички уебсайтове. Но когато става въпрос за електронната търговия, това може да е разликата между огромен успех и пълен провал. Втора или две тук или там може да означава разликата между това, че някой закупи вашите продукти или отиде някъде другаде. И ние знаем, че Google гледа на скоростта на уебсайта, така че определено искате по-бърз уебсайт за ефективността на търсачките. Както споменах по-горе, WooCommerce извън кутията не е непременно най-бързата платформа. Liquid Web обаче се е погрижил повече за всички проблеми със скоростта.

След много тестове за ефективност, Liquid Web оптимизира хостинг платформата си WooCommerce, така че вашите онлайн магазини да работят до 10 пъти по-бързо. Сървърите са оптимизирани и натоварванията на вашите данни са намалени с 95%!

Подобрено отчитане с Glew.io

GLEW
WooCommerce не предлага много данни чрез родния си отчет. И ако все пак успеете да получите повече данни чрез заявки, обикновено скоростта на вашия онлайн магазин ще бъде повлияна. И така, Liquid Web си партнира с Glew.io, за да включи функцията им за отчитане с вашия хостинг на WooCommerce. С автоматичната сегментация и разширеното отчитане от Glew можете да получите всички жизненоважни данни, от които се нуждаете, и все пак да имате бърз и ефективен работещ сайт за електронна търговия.

Включва изоставена функционалност на количката от Jilt

кокетка
И тъй като ситуациите с изоставени колички ви костват продажби и пари, Liquid Web включва и изоставената функционалност на количката на Jilt, за да можете да върнете тези клиенти и да увеличите приходите си.

Течната уеб управлявана WooCommerce не е толкова скъпа, колкото може да мислите

Въпреки че управляваният хостинг е предпочитан за вашите критични уебсайтове за електронна търговия, може би мислите, че е твърде скъп за вашия бюджет. Разбира се, можете да закупите евтин уеб хостинг план, да инсталирате WordPress и WooCommerce, след това да създадете своя онлайн магазин, но както разгледахме по-горе, вашите резултати ще бъдат по-малко от идеални. Но истината е, че когато вземете предвид всичко, което получавате с плановете за хостинг WooCommerce хостинг на Liquid Web, всъщност получавате много стойност. Цената не е толкова висока, колкото може би си мислите. Нека се гмурнем по-дълбоко, за да видите какво имам предвид.

Така че може би ще мисля, ей, просто мога да получа всеки $ 5 месечен уеб хостинг план с WordPress и след това да инсталирам WooCommerce. И това ще ми струва само около 60 долара годишно. Ако отида с управляван хостинг план на WooCommerce, ще ми струва много повече.

Е, Liquid Web всъщност има голямо разнообразие от хостинг планове на WooCommerce във всички ценови диапазони. Но за нашия пример, нека вземем Стандартния управляван хостинг план за WooCommerce на Liquid Web с цена от 207,50 долара за месец. на годишна база. Liquid Web има както по-евтини, така и по-скъпи хостинг планове за WooCommerce, както ще обсъдим по-долу, но отново за този пример ще се съсредоточим върху Стандартния план.

Разбира се, първо, вие получавате върховете на хостинг, управляван от линията. За нашия пример ще вземем еквивалентен управляван хостинг план на WordPress, който ще струва около 99 долара на месец. Сега, нека добавим в отчета на Glew.io. Ако искате да закупите Glew отделно, ще платите минимум 199 долара на месец. Освен това получавате изоставена количка Jilt, която ще ви струва $ 79 милиона. за до 5000 контакта. Освен това получавате и отличния стандартен план за създаване на страници на Beaver Builder, който струва $ 99 години. Можете да видите къде отивам тук. Само с артикулите по-горе, цената ви ще бъде близо 400 долара на месец. И имайте предвид, че всъщност получавате още повече функции като безплатен SSL, безплатни миграции, безплатни теми и т.н..

Продукт / Характеристика Прогнозна цена
Сравнителен хостинг за премиум управление 99 долара на месец.
Glew.io Reporting 199 долара за месец.
Изоставена количка $ 79 на месец.
Beaver Builder Page Builder 99 щ.д..
Безплатен SSL ???
Безплатна миграция ???
Безплатни теми за WooCommerce ???
Обща прогнозна месечна цена: 400 долара за месец.

Течният уеб стандарт за хостинг план на WooCommerce ви струва само 207,50 щ.д. относно годишен план за фактуриране!

Както можете да видите, с течен уеб управляван WooCommerce хостинг, всъщност спестявате много пари и в същото време получавате най-добрия хостинг на WooCommerce, според мен. И, колкото по-важният и критичен за мисията вашият онлайн магазин е за вас и вашия бизнес, толкова повече трябва да помислите да инвестирате парите в критично хостинг изживяване.

Течни хостинг планове за уеб хостинг на WooCommerce

Liquid Web също има изключителен избор от хостинг планове на WooCommerce, независимо какво ниво на продажби достига вашият онлайн магазин в момента. С неотдавнашното си представяне на някои нови управлявани хостинг планове на WooCommerce, всъщност можете да получите хостинг на WooCommerce само за $ 39 милиона.

По принцип има две нива на планове за хостинг на WooCommerce:

По-ниско ниво за онлайн магазини със 150 до 300 месечни транзакции *:
течно-уеб-управляват-woocommerce влизане планове

И по-високо ниво на онлайн магазини с 3 000 до 75 000 месечни транзакции:
течност уеб успя-woocommerce-напредналите планове

* Имайте предвид, че с планове от по-ниско ниво не получавате всички първокласни функции, които правите със стандартните и над хоустинг плановете на WooCommerce..

Хостингът на хостинг екипа на WooCommerce на течния уеб е изключителен

Когато става въпрос за знаещи уеб хостинг специалисти, Liquid Web свърши изключителна работа по сглобяването на техните хостинг екипи за WooCommerce и WordPress. През годините опознах някои от хората в Liquid Web и те наистина са най-добрият талант, който бихте искали като част от вашия уеб хостинг екип.

Ето аудио клип от интервю, което направих с вицепрезидента на продуктите на Liquid Web, Крис Лема. Крис говори за това как Liquid Web значително подобрява вашия хостинг опит в WooCommerce.
https://webhostingcat.com/wp-content/uploads/2019/09/Chris-Lema-on-Liquid-Web-Managed-WooCommerce-Hosting.mp3

Моят опит с течен уеб хостинг хостинг

2019 най-добър уеб хостингПобедител в наградата за най-добър хостинг на WooCommerce Моят личен опит с използването на услугите за хостинг на Liquid Web, както и моето отделно тестване, беше отличен. Бих препоръчал Liquid Web на всеки, който търси решение за хостинг за своите критични за мисията уебсайтове. А що се отнася до електронната търговия, управляваният хостинг на WooCommerce на течния уеб е най-доброто решение, което съм виждал в индустрията.

Щракнете тук за повече подробности за хостинг на WooCommerce с течен уеб уеб хостинг

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector