Tekoči spletni pregled

tekoči spletni pregled


Najboljše spletno gostovanje 2018Best Dedicated Hosting, Best Managed WordPress Gostovanje Naš Tekoči spletni pregled tukaj temelji na njihovem upravljanem gostovanju WordPress. Tekoči splet je namenjen zagotavljanju vrhunskih rešitev za gostovanje svojim strankam. Ne glede na to, ali potrebujete namenske strežnike, storitve gostovanja v oblaku, upravljano WordPress ali e-trgovino, se tekoči splet osredotoča na pomoč lastnikom spletnih mest, ki so kritični za poslanstvo. S svojo izjemno impresivno ekipo, ki vključuje ljudi, kot so WordPress evangelist Chris Lema in strokovnjak za razvoj Jason Cosper, so dobili takojšnjo verodostojnost v premium prostoru za gostovanje.

Tekoče spletne storitve

Tu so izdelki in storitve, ki jih tekoči splet trenutno ponuja:

 • Namenski strežniki
 • VPS v oblaku
 • Namenski oblak
 • Zasebni oblak
 • Oblačna mesta
 • Upravljan WordPress
 • Upravljati WooCommerce
 • Gostovanje po e-pošti
 • Rešitve po meri

Tekoči spletni upravljani WordPress načrti gostovanja

Liquid Web je za leto 2019 posodobil svojo linijo Upravljani WordPress gostovanje, da bi vključil še večjo vrednost in jo naredil bolj dostopno novim uporabnikom WordPressa. Tekoči splet ima štiri različne načrte za upravljanje WordPress, vključno z zneskom v višini 29 dolarjev. Osebni načrt. Tu so novi načrti za gostovanje WordPress:

WordPress s tekočim spletnim upravljanjem je na voljo v naslednjih načrtih:

Osebno:
29 USD na mesec.
1 Spletno mesto
20 GB pomnilnika

Strokovno:
99 USD na mesec.
10 Spletne strani
100 GB pomnilnika Samostojno:
69 dolarjev mesečno.
4 Spletna mesta
40 GB pomnilnika

Posel:
149 USD na mesec.
25 spletnih strani
150 GB pomnilnika

* Vsi upravljani programi WordPress prihajajo s pasovno širino 5TB.
** Na voljo so tudi podjetniški načrti za 100 strani ali več.

Tekoče spletno upravljane funkcije gostovanja

 • Samodejne posodobitve vtičnikov
 • Stiskanje slik za boljšo hitrost
 • Stencil za hitrejši razvoj prihodnjih mest
 • iThemes Sync za upravljanje več spletnih mest
 • Brez ogledov strani ali omejitev prometa
 • Samodejne dnevne varnostne kopije, shranjene zunaj mesta
 • Samodejni SSL na vseh spletnih straneh
 • Popoln dostop do strežnika
 • Odmevna mesta
 • 24/7/365 Podpora prek telefona, e-pošte ali klepeta v živo

Prijava na tekoči splet

Veseli me, da lahko rečem, da je tekoči splet zelo izboljšal čas zagotavljanja njihovega spletnega mesta. Postopek prijave na tekoči splet je zelo enostaven in preprost. Potrebno je le vnesti svoj račun in podatke za obračun ter svoj način plačila.

Kmalu zatem boste prejeli potrditev naročila skupaj s pozdravnim e-poštnim sporočilom, ki vsebuje vsa navodila za začetek s svojim WordPress spletnim mestom. Prejemate tudi ločena e-poštna sporočila o nekaj odličnih funkcijah, ki so brezplačno vključena v vaš tekoči spletni račun: WPMerge.io in iThemes Security. Spodaj imam več podrobnosti o teh funkcijah.

Tekoči uporabniški vmesnik in nadzorna plošča

tekoča-spletna-wordpress-nadzorna plošča
Tako račun kot nadzorne plošče WordPress na tekočem spletu so odlični. Pravzaprav je njihova nadzorna plošča WordPress verjetno najboljše, kar sem jih kdaj videl iz upravljanega načrta gostovanja WordPressa.

Zaradi postavitve so stvari zelo intuitivne in jih je enostavno najti. Hitro lahko dostopate do vseh pomembnih funkcij za vaše WordPress spletno mesto, vključno s skrbniškimi območji WordPress-a, PHPMyAdmin-om, različico PHP-ja, stikali za posodabljanje jedra in vtičnikov, zaščito gesla, varnostno kopiranje podatkov, urejanje in še več.

Hitrost in zmogljivost spletnega mesta

Kar zadeva hitrost in zmogljivost spletnega mesta, je Liquid Web preprosto izstopajoč. V našem testiranju in izkušnjah z uporabo tekočega spleta smo imeli nekaj najboljših rezultatov za naše spletno mesto v vseh regijah. Zaradi kombinacije WordPress gostovalne platforme tekočega spleta in njihove funkcije za stiskanje slik jih uvršča na vrh seznama, če iščete boljšo hitrost spletnega mesta v načrtu upravljanega gostovanja. Zagotovo sem navdušen nad hitrostjo spletnega mesta, ki sem jo doživel na sprednjem in zadnjem koncu mojega mesta WordPress.

Oglejte si spodnje rezultate podatkov o tekočem spletu:
Tekoči testi hitrosti spleta

Samodejne posodobitve vtičnikov

Zagotovo ena najbolj edinstvenih funkcij, ki jo dobite s tekočim spletom, je samodejno posodabljanje vaših WordPress vtičnikov. Čeprav se danes zdi, da vsak gostitelj ponuja samodejne posodobitve jedra WordPress, so zastareli vtičniki lahko prav tako nevarni. Zato je dobro videti, da upravljani načrt gostovanja prav tako posodablja vaše vtičnike!

Samodejne posodobitve vtičnikov lahko omogočite ali onemogočite na nadzorni plošči Liquid Web WordPress.
tekoče-spletno-samodejno-posodobitve vtičnikov

Samodejno varnostno kopiranje in obnovitev podatkov

Funkcije varnostnega kopiranja in obnavljanja podatkov v tekočem spletu so vrhunske. Dnevno se samodejno varnostno kopirajo spletna mesta, varnostne kopije pa se hranijo 30 dni. Prav tako lahko ročno ustvarite varnostno kopijo kadarkoli želite. Rezervne kopije so na voljo na nadzorni plošči Upravljani WordPress, kjer lahko enostavno izvedete obnovitev podatkov ali prenesete varnostno kopijo.
varnostno kopiranje podatkov v tekočem spletu

Urejanje spletnega mesta

Kot sem že omenil, vaš tekoči spletni račun vključuje WPMerge.io, ki zagotavlja funkcijo urejanja spletnega mesta. Medtem ko je vtičnik WPMerge.io že nameščen, morate nastaviti geslo in morate vzpostaviti povezavo tako na proizvodnih kot prirejajočih kopijah vašega WordPress spletnega mesta.

Čeprav uporaba WPMerge zahteva dodatne korake za namestitev, potem ko opravite vse nastavitve, je premike sprememb z mesta uprizoritve na spletno mesto za produkcijo v živo zelo enostavno..
Tekoče spletno uprizoritev spletnega mesta WPMerge

Tekoča spletna podpora strankam

Odzivni časi za podporo uporabnikom tekočega spleta so odlični. Do podpornega agenta lahko hitro dostopate prek klepeta v živo. In čeprav se mi zdi ekipa za podporo zelo koristna, je tekoči splet najbolj primeren za izkušene WordPress uporabnike. V nekaterih primerih lahko podpora kot odgovor na vaše vprašanje ponudi povezavo do dokumenta o bazi znanja. Čeprav je to ponavadi koristno, boste morda pričakovali več izkušenj z roko v roki z upravljanim načrtom gostovanja WordPress.

Ponovno je za izkušene uporabnike WordPress pomoč, ki jo prejmete od oddelka za podporo, v redu. Če pa ste WordPress še novi ali mislite, da boste morda potrebovali več pomoči pri zagonu svojega spletnega mesta, obstajajo še drugi upravljani gostitelji WordPress, ki bi lahko bili bolj primerni (npr. WP Engine, Pressable itd.).

Zaključek

Tekoči splet ima res nekaj impresivnih funkcij za upravljani načrt gostovanja WordPressa. Zelo mi je všeč, da je tekoči splet dodal načrt nižjih stroškov za zagon uporabnikom posameznih strani, ki potrebujejo upravljanega gostitelja WordPress. Cenim tudi vrednost, ki jo Liquid Web vključuje z njihovimi drugimi načrti za gostovanje WordPress-a, ki omogočajo gostovanje več spletnih mest in vključevanje iThemes Sync za upravljanje več mest WordPress.

Tekoči splet je zagotovo na mojem seznamu priporočil za uporabnike WordPressa, ki potrebujejo gostovanje za svoja spletna mesta. In tekoči splet je eden mojih najboljših izbir za agencije, ki iščejo upravljano WordPress gostovanje. Vrednost, ki sem jo omenil zgoraj, skupaj z vsemi vrhunskimi edinstvenimi funkcijami gostovanja WordPress, ki jih dobite, ter izjemno hitrostjo in zmogljivostjo spletnega mesta naredijo tekoči splet odlična izbira.

Tekoči splet je najbolj primeren za izkušene uporabnike WordPress-a, ki želijo nadgraditi na upravljano platformo WordPress. Prav tako je Liquid Web idealno primeren za WordPress agencije, razvijalce in svetovalce, ki potrebujejo kritično gostovanje za svoje stranke.

Kliknite tukaj za vaš tekoči spletni popust

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map