Zašto vam je potreban tekući web hosting WooCommerce hosting

tekućih web-upravlja-woocommerce


WooCommerce je sjajna, ali …

e-trgovina je vruća. A kada je u pitanju izgradnja i održavanje internetske trgovine, WooCommerce je najbolji izbor. Iako postoje mnoge druge platforme za e-trgovinu ovih dana, WooCommerce vam daje snagu i prednosti WordPressa – najpopularnije web platforme. Uz WooCommerce, dobivate najbolji balans lakog izrade web stranica eCommerce zajedno sa svim naprednim značajkama koje su vam potrebne za izgradnju prvorazrednog iskustva u vezi s kupnjom za vaše klijente.

Međutim, iako je WooCommerce sjajna platforma za e-trgovinu, to nije uvijek idealno rješenje. WooCommerce ima neke potencijalne nedostatke. Prvo i najvažnije, brzina nije tako velika – ali postoji rješenje. Također, značajke izvješćivanja u WooCommerceu ostavljaju puno željenog – ali opet postoji ispravka. A tu su i druge funkcije koje bi se mogle poboljšati poput napuštenih situacija s kolicima.

Pa, što je rješenje za probleme WooCommercea koji nisu vidljivi kao što su brzina, izvještavanje i druge funkcionalnosti? Pa, odgovor je: Tekući web hosting WooCommerce hosting.

Kako tečni web čini WooCommerce još boljom

Tekući web specijaliziran je za rješenja za upravljanje hostingom za kritične web stranice. I web stranice e-trgovine definitivno su među najvažnijim. Pogledajte kako upravljani WooCommerce hosting tekućim webom poboljšava vašu internetsku trgovinu i povećava vam šanse da pokrenete uspješnu web lokaciju e-trgovine..

Ultra brza WooCommerce platforma

tekućih web-woocommerce-hosting-brzina
Brzina je važna za sve web stranice. Ali kad je u pitanju e-trgovina, to može biti razlika između ogromnog uspjeha i potpunog neuspjeha. Trenutak ili dvije ovdje ili tamo mogu značiti razliku između nekoga tko kupuje vaše proizvode ili odlazi negdje drugdje. A znamo da Google gleda na brzinu web stranice, tako da definitivno želite brže pokretanje web stranice za performanse tražilice. Kao što sam gore spomenuo, WooCommerce izvan okvira nije nužno najbrža platforma. Ipak, Tekući web je više nego riješio bilo kakva pitanja brzine.

Nakon puno testiranja performansi, Liquid Web optimizirao je njihovu WooCommerce hosting platformu tako da vaše internetske trgovine mogu raditi i do 10 puta brže. Poslužitelji su optimizirani i učitavanje vaših upita je smanjeno za 95%!

Poboljšano izvještavanje s Glew.io

Glew
WooCommerce ne nudi puno podataka putem svog izvornog izvješćivanja. A ako uspijete dobiti više podataka putem upita, obično će to utjecati na brzinu vaše internetske trgovine. Dakle, Liquid Web se udružio s Glew.io radi uključivanja njihovih funkcionalnosti izvještavanja u vaš hosting WooCommerce. Pomoću automatske segmentacije i naprednog izvješćivanja od Glew-a možete dobiti sve vitalne podatke koji su vam potrebni i još uvijek imati brzo i učinkovito web mjesto za e-trgovinu..

Uključuje napuštenu funkcionalnost košarice tvrtke Jilt

Napustiti
A budući da vas napuštene košarice koštaju prodaje i novca, Liquid Web uključuje i napuštenu funkcionalnost košarice Jilta tako da možete vratiti te kupce i povećati svoj prihod.

Tekuća web trgovina WooCommerce nije toliko skupa koliko možete misliti

Iako se za vaše kritične web stranice o e-trgovini preferira upravljanje hostingom, možda mislite da je preskup za vaš proračun. Naravno, možete kupiti jeftin plan web hostinga, instalirati WordPress i WooCommerce, a zatim stvoriti internetsku trgovinu, ali kao što smo gore raspravljali, vaši će rezultati biti manje nego idealni. Ali istina je da, kad uzmete u obzir sve što imate s planovima za upravljanje WooCommerce Hostingom za tekući web, zapravo dobijate tonu vrijednosti. Trošak nije toliko visok koliko možda mislite. Zaronimo dublje da vidimo što mislim.

Pa možda razmišljate, hej, mogu samo dobiti bilo koji 5 USD mjesečno web hosting plan s WordPressom, a zatim instalirati WooCommerce. A to će me koštati samo oko 60 dolara godišnje. Ako odem s upravljanim planom hostinga WooCommerce, koštat će me puno više.

Pa, Liquid Web zapravo ima široku paletu WooCommerce hosting planova u svim rasponima cijena. Ali za naš primjer, uzmimo Standardni upravljani plan za WooCommerce tekućeg weba s cijenom od 207,50 USD mjesečno. na godišnjoj osnovi. Liquid Web ima i jeftinije i skuplje planove za hosting WooCommerce kao što ćemo raspraviti u nastavku, ali opet ćemo se na ovom primjeru usredotočiti na Standardni plan.

Naravno, prvo prijelazite na liniju kojom upravljate hostingom. Za naš primjer uzet ćemo ekvivalentni plan upravljanja WordPress hostingom koji bi koštao oko 99 dolara mjesečno. A sada, dodajmo u izvještaju Glew.io. Ako kupujemo Glew odvojeno, platili biste minimalno 199 USD mjesečno. Dobijate i napuštenu košaru Jilt koja bi vas koštala 79 dolara mjesečno. za do 5000 kontakata. A, dobivate i izvrstan Standardni plan za izradu stranica Beaver Builder-a koji košta 99 dolara godišnje. Možete vidjeti kamo idem ovdje. Sa samo gore navedenim stavkama vaš trošak bi bio blizu 400 dolara mjesečno. I imajte na umu da zapravo dobivate još više značajki kao što su besplatni SSL, besplatne migracije, besplatne teme itd.

Proizvod / značajka Procijenjeni trošak
Usporedivi Premium upravljani hosting 99 dolara mjesečno.
Glew.io Izvještavanje 199 dolara mjesečno.
Napuštena košarica 79 dolara mjesečno.
Beaver Builder Stranica Builder 99 dolara god.
Besplatni SSL ???
Slobodne migracije ???
Besplatne teme WooCommerce ???
Ukupni procijenjeni mjesečni trošak: 400 dolara mjesečno.

Tekući web standardni web hosting plan za WooCommerce košta vas samo 207,50 USD mjesečno. na godišnjem planu naplate!

Kao što vidite, s WooCommerce hostingom s tekućim mrežama putem Interneta uštedite puno novca i istodobno dobivate najbolji WooCommerce hosting dostupan po mom mišljenju. I što je važnija i najvažnija misija vaše internetske trgovine prema vama i vašem poslovanju, više biste trebali razmotriti ulaganje novca u hosting hosting kritično iskustvo.

Tekući web planovi za vođenje web stranica WooCommerce

Tekući web također ima izvanredan izbor WooCommerce hosting planova bez obzira na razinu prodaje koju vaša internetska trgovina trenutno postiže. Njihovim nedavnim otkrivanjem novih upravljanih planova hostinga WooCommerce, možete dobiti njihov WooCommerce hosting za samo 39 USD u mjesecu.

U osnovi postoje dva nivoa WooCommerce hosting planova:

Niža razina za internetske trgovine sa 150 do 300 mjesečnih transakcija *:
tekućih web-upravlja-woocommerce-entry-planovi

I viša razina za internetske trgovine s 3.000 do 75.000 mjesečnih transakcija:
tekućih web-uspio-woocommerce-napredni-planovi

* Imajte na umu da s planovima niže razine ne imate sve premium značajke koje imate sa standardnim i višim WooCommerce hosting planovima.

WooCommerce hosting tim tekućeg weba je izvanredan

Kad su u pitanju profesionalni web hosting profesionalci, Liquid Web obavio je izvanredan posao sastavljanja njihovih WooCommerce i WordPress hosting timova. Kroz godine, upoznao sam neke ljude s Liquid Weba, a oni su zaista najbolji talent koji biste željeli kao dio svog web hosting tima.

Evo audio zapisa iz intervjua koji sam učinio s VP-om proizvoda Liquid Web, Chrisom Lemom. Chris govori o tome kako Liquid Web uvelike poboljšava vaše gostovanje u WooCommerceu.
https://webhostingcat.com/wp-content/uploads/2019/09/Chris-Lema-on-Liquid-Web-Managed-WooCommerce-Hosting.mp3

Moje iskustvo s tekućim web hostingom

2019 najbolji web hostingDobitnik nagrade za najboljeg WooCommerce hostinga Moje osobno iskustvo korištenja usluga hostinga za tekući web, kao i moje odvojeno testiranje, bilo je izvrsno. Preporučio bih Tekući web svima koji traže hosting rješenje za svoje kritične web stranice. A kad je u pitanju e-trgovina, upravljani WooCommerce hosting tekućim mrežama je najbolje rješenje koje sam vidio u industriji.

Kliknite ovdje za više detalja o WooCommerce hostingu s tekućim mrežama

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector