InMotion hosting VPS pregled

Inmotion hosting-VPS-pregled


2019 najbolji web hostingNajbolji VPS hosting od 2009. godine, gost sam InMotion Hosting-a i uživao sam u izvrsnoj usluzi i podršci u zajedničkom planu za Business Hosting. Međutim, s povećanim zahtjevima za prometom i resursima, donio sam odluku da pređem na VPS hosting plan. Koliko god dobri bili njihovi zajednički hosting programi, VPS značajke InMotion-a još su impresivnije, tako da je bio lak izbor za njihov upravljani SSD VPS hosting – pogonjen oblakom.

Ako razmišljate o VPS hostingu za svoju poslovnu web lokaciju ili trebate preći s zajedničkog plana web hostinga, potičem vas da pročitate o mojim iskustvima s VPS-om InMotion Hostinga i vidite moje rezultate.

Ostvari 51% popusta na InMotion hosting VPS ovdje

InMotion ima tri različita VPS hosting plana:

VPS-1000HA-S
4 GB RAM-a
Prijenos podataka od 4TB
75 GB prostora na disku
3 namjenske IP adrese
29,99 USD mjesečno. VPS-2000HA-S
6 GB RAM-a
Prijenos podataka od 5TB
150 GB prostora na disku
4 namjenske IP adrese
49,99 USD mjesečno. VPS-3000HA-S
8 GB RAM-a
Prijenos podataka od 6TB
260 GB prostora na disku
5 namjenskih IP adresa
74,99 USD mjesečno.

InMotion Hosting VPS Značajke

 • Značajka visoke dostupnosti za redukciju u stvarnom vremenu
 • Besplatna licenca cPanel
 • Besplatni SSD pogoni
 • Upravljani hosting
 • Tehnologija maksimalne brzine u zonama
 • Sigurna e-pošta
 • Optimiziran za e-trgovinu
 • Nadzorna ploča resursa
 • Funkcionalnost snimke
 • DDoS zaštita od napada
 • Besplatno sigurnosno kopiranje podataka
 • 99,9% Uptime
 • 90 dnevno jamstvo povrata novca

Nakon što je vaš račun postavljen, možete mu pristupiti s ploče za upravljanje računima (AMP). Sučelje je slično InMotion-ovom zajedničkom hostingu, no primijetit ćete neke dodatne mogućnosti:
inMotion-VPS-amp

Manage My Cloud Server pruža brze veze na kojima možete zaustaviti i ponovo pokrenuti poslužitelj, dobiti korijenski pristup i pristup cPanel i WHM. Također možete pratiti potrošnju resursa za propusnost, prostor na disku, RAM-u i prosjek opterećenja.

Jako mi se sviđa značajka Snapshot servera kojoj možete pristupiti i iz ovog područja. Kada stvorite snimku, moći ćete se vratiti u stanje datoteka, baza podataka i konfiguracije vašeg poslužitelja, ako ikada budete imali problema i trebate se vratiti. Važno je imati na umu da ovi snimci nisu zamjena za ispravne sigurnosne kopije podataka – što biste i dalje trebali obavljati. Nakon što stvorite snimku, dostupan je 10 dana. Ako ga želite zadržati duže, morat ćete kupiti dugoročno mjesto za pohranu.
Inmotion-VPS-server-snimke

WHM (ili WebHost Manager) omogućava vam izmjenu i pregled stavki poput konfiguracije vašeg poslužitelja, provjere autentičnosti, izvješća o isporuci e-pošte itd..
inMotion-VPS-WHM

Dok cPanel s InMotion Hosting VPS ima drugačiji izgled od njihovog zajedničkog hostinga cPanel, funkcije i aplikacije su iste (s nekoliko dodataka). Informacije o poslužitelju možete pristupiti i u desnom stupcu. Jedna stvar koju treba imati na umu jest da VPS cPanel ne uključuje Softaculous za instalaciju softverske aplikacije. Trebat ćete ručno instalirati svoj softver, na primjer WordPress, ili možete kupiti licencu Softaculous za 50 USD godišnje.
inMotion-VPS-cpanel

Brzina i performanse

Glavna prednost VPS hostinga je mogućnost rješavanja većih zahtjeva za resursima kako bi vaše web stranice nesmetano funkcionirale čak i kada se povećava vaš promet. Moje dosadašnje iskustvo u vezi s VPS planom InMotion Hosting bilo je sjajno. Uspjeh web stranica je odličan, a brzina moje web stranice se čak poboljšala. Evo usporedbe rezultata zajedničkog hostinga i rezultata VPS hostinga.
INMOTION Zajednički hosting brzineInMotion Dijeljena brzina hostingainMotion-VPS brzineInMotion VPS hosting brzina

Korisnička podrška

Korisnička podrška uvijek je bila jedna od prednosti InMotion Hosting-a. S VPS hostingom je još važnije da imate tim za podršku o kojem možete ovisiti. I u mom slučaju, InMotion je pružio njihovu uobičajenu izvrsnu pomoć u pomaganju da se postavim s mojim VPS hosting računom i da odgovorim na sva pitanja o prelasku na VPS.

Evo primjera transkripta razgovora:
INMOTION-chat-prijepis

Preporuka

Sve u svemu, InMotion-ov VPS hosting bio je izvrstan. Dodatni resursi u kombinaciji s velikom dostupnošću viška oblaka poslužitelja stavili su InMotion na vrh naše liste preporuka VPS. Posebno cijenim upravljane značajke hostinga kao i njihovu korisnu korisničku podršku.

Uspješnost mojih web stranica bila je sjajna – nešto što sam očekivao tijekom InMotion Hostinga tijekom godina. Znam da ima puno drugih kupaca koji dijele moje osjećaje prema njima. Evo primjera nekih recenzija objavljenih na našoj web stranici:
InMotion kupac Arjun
Korisnik InMotion-a Steven R
Brad InMotion Brad
InMotion kupac Danielle
InMotion Customer Troy

Za poslovne web stranice imaju zagarantovani resursi i dodatnu kontrolu nad okruženjem vašeg poslužitelja koji ste dobili s VPS hostingom presudno – pogotovo ako očekujete da promet na vašoj web lokaciji raste. I među svim dostupnim VPS hosting planovima, InMotion Hosting definitivno dobiva moj glas kao jedan od najboljih.
Inmotion-VPS hosting

Kliknite ovdje za popust od 51% na InMotion Hosting VPS

InMotion Hosting VPS ocjene

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map