Pregled inMotion hostinga (2020)

INMOTION-hosting-pregled


2019 najbolji web hostingNajbolji poslovni hosting Ako tražite iskrene recenzije hostinga za InMotion, potičem vas da pročitate moj pregled na temelju mojih osobnih iskustava. InMotion hosting koristim već više od 10 godina. Od prvog dana bio sam u potpunosti zadovoljan njihovom uslugom i nastavljam biti impresioniran njihovim web hostingom.

Ako trenutno želite pokrenuti web mjesto, onda je InMotion svakako vrijedan vašeg razmatranja. Ako vam je potreban hosting za vaše web mjesto, InMotion Hosting je zaista odličan izbor. Njihovi poslovni planovi hosting hostinga nude sve potrebne funkcije u kombinaciji s velikom korisničkom podrškom.

Budući da je prošlo dosta vremena otkako sam prvotno objavio svoju recenziju, smatrao sam da je vrijeme za ponovni pregled i ažuriranje svojih iskustava s InMotion Hostingom ovdje 2020. godine.

Trenutno InMotion pruža ove dojmljive značajke:

 • Tehnologija maksimalne brzine u zonama
 • Neograničen prostor na disku
 • Neograničena propusnost
 • Neograničena e-pošta
 • Besplatni privatni SSL
 • Hardver poslovne klase
 • Predinstalacija WordPress-a, Joomle ili PrestaShop-a
 • cPanel s preko 400 aplikacija
 • Upravljani WordPress planovi hostinga
 • 24 × 7 američka podrška
 • 90 dnevno jamstvo povrata novca

Kliknite ovdje kako biste uštedjeli 50% na InMotion hostingu

Sjajno korisničko sučelje i jednostavna instalacija softvera

InMotion Hosting koristi sučelje cPanel – daleko najbolje najbolje za korištenje. Osim toga, oni koriste softver za instalaciju softvera Softaculous. Dakle, treba li vam WordPress, Joomla, Drupal ili neki drugi program za vaše web mjesto, dobivate jednostavne instalacije bez ikakvih problema. Zapravo, s InMotionom dobivate preko 400 aplikacija.

INMOTION-hosting-cpanel

InMotion_Softaculous

Brzina i performanse hostinga InMotion su sjajne

Iako je naša web stranica tijekom godina nastavila rasti, uz InMotion Hosting i dalje doživljavamo impresivnu brzinu i performanse. U nastavku pogledajte izvještaj GTmetrix-a o ispitivanju:

INMOTION-hosting-speed pokusa rezultate

InMotion nastavlja isporučivati ​​web stranice s brzim performansama sa svojom Max Speed ​​Zone tehnologijom. Uz njihov upravljani WordPress hosting također dobivate optimiziranu infrastrukturu i napredni predmemoriranje poslužitelja.

InMotion je bila i jedna od prvih web hosting tvrtki koja je predstavila SSD diskove sa solid state uređajem koji pružaju puno bolju brzinu za web stranice njihovih kupaca.

Brzina i pouzdanost mreže InMotion izvrsni su. Njihova tehnologija Max Speed ​​Zone omogućava vam korištenje njihovih više podatkovnih centara za optimalnu brzinu. A njihova 99,9% produžena mreža održava vaše web mjesto bez problema. Ispod je pogled na naš dnevnik grešaka koji je čist:

InMotion_Error_Log

InMotionova podrška je izvrsna

Korisnička podrška uvijek je bila jedno od najboljih bogatstava InMotion Hosting-a. Od trenutka kada se prijavite za svoj hosting račun, InMotion-ov prijateljski i korisni tim za podršku dostupan je da odgovori na vaša pitanja ili vam pomogne oko bilo kakvih problema koji se pojave..

Tijekom godina, InMotion je kontinuirano pružao prijateljsku i susretljivu podršku kad mi je to bilo potrebno. I nastavljaju mi ​​pomagati u brzom rješavanju problema kad ih kontaktiram.

Vrijeme odgovora bilo je sjajno, a njihovo osoblje za podršku vrlo je uljudno i temeljito. Konkretno, njihova podrška za razgovor najbolje je što smo susreli. Ispod je primjerak sesije podrške za chat koju sam održao s Jason-om iz tehničke podrške:

Michael: Bok Jason
Michael: Moram ažurirati svoje web statistike ručno. Možete li mi pomoći?
Jason A .: Svakako. Vodit ću ih umjesto vas.
Michael: Hvala!
Jason A .: Za koju ste domenu trebali da ih ažurirate?
[Ovdje sam naveo domene]
Jason A .: Imam. Dajte mu 15-30 minuta da ažurirate i trebali biste biti dobri.
Michael: Sjajno! Hvala na pomoći, Jason!
Jason A .: Svakako.
Jason A.: Hvala što ste nas kontaktirali! Ako imate bilo kakvih pitanja, otvoreni smo 24 sata dnevno. U bilo kojem trenutku nazovite, razgovarajte ili e-poštom.
Zahvalio bih vam bilo kakve povratne informacije, pozitivne ili negativne.
Jason A.: Hvala na chatu. Slobodno nas kontaktirajte ponovo.

Ako vam je potreban web hosting za vaše web mjesto, InMotion Hosting toplo se preporučuje.

InMotion hosting centar podataka

S hardverske i mrežne strane, InMotion Hosting dokazao mi je kako se zalažu za pružanje najboljih mogućih specifikacija i brzina. Bilo mi je dopušteno obilaziti InMotion Data Center u Los Angelesu, Kalifornija, i iz prve ruke vidio sam kako sve funkcionira.

Odlazeći iza kulisa u njihovoj ustanovi, uspio sam potvrditi njihovu opredjeljenost za sigurnost podatkovnog centra, vrhunskog hardvera i izvanrednu zaštitu podataka i dostupnost mreže. Pogledajte članak mog bloga za moj cjeloviti pregled Centra podataka InMotion.
InMotion poslužitelji podatkovnih centara za hosting

U 2015. godini InMotion Hosting napravio je još više nadogradnji svog podatkovnog centra, uključujući zaštitu DDoS, kablovski sustav s optičkim vlaknima i SSD uređaje na svojim poslužiteljima..
InMotion hosting centar podataka 2015

I tijekom godina, InMotion je nastavio poboljšavati infrastrukturu i rad svojih podatkovnih centara. Pogledajte moj intervju s Willom Milesom, supervizorom za vođenje podataka, na InMotion hostingu.

Temeljne vrijednosti hostinga za InMotion Hosting

Doista vjerujem da je jedan od glavnih razloga zašto sam uživao u tako velikom uspjehu s InMotion Hostingom njihova osnovna vrijednost. Kada sam razgovarao sa suosnivačicom InMotion-a Sunil Saxena, spomenuo je kako se svi u organizaciji (od samog sebe na dolje) pridržavaju i žive te vrijednosti. Smisao toga je da, kada su njihovi kupci uspješni, oni su uspješni!

Besplatni SSL certifikati

Još jedna velika prednost koju dobivate od InMotion Hostinga je besplatni SSL – a ne samo besplatni SSL, to su besplatni SSL certifikati koje pokreću Comodo i cPanel. Ovih je dana SSL / TLS neophodan za vaše web stranice, bez obzira imate li blog ili web lokaciju za e-trgovinu. Za razliku od nekih drugih besplatnih SSL opcija, SSL certifikati koje dobivate u InMotionu mogu se koristiti za e-trgovinu.

Svom besplatnom SSL-u možete pristupiti na ploči za upravljanje računima.
INMOTION-upravljati-free-SSL

Nakon što kliknete ikonu Upravljaj besplatnim osnovnim SSL-om, samo prebacite Uključi besplatni SSL na Uključeno. Svaka vaša domena koju ste postavili u cPanel i razriješila na svoj InMotion poslužitelj sada će imati SSL!
INMOTION-hosting-free-SSL

InMotion Backup Manager

Dobre i loše vijesti ovih dana u vezi s sigurnosnim kopijama podataka na InMotionu. Sa pozitivne strane, sada su izdali svoj novi alat Backup Manager koji pruža izvrsne sigurnosne kopije podataka i značajke vraćanja.

No, novi Backup Manager zahtijeva dodatnu naknadu. Nažalost, InMotion je eliminirao besplatne automatske sigurnosne kopije podataka koje su uvijek bile jedna od njihovih velikih prednosti. Unatoč dodatnim troškovima, po mojem mišljenju vrijedi pogodnost i kontrola koju dobivate s novim Backup Managerom – posebno kada je riječ o izvanrednom web hostingu InMotion-a..

Možete pokrenuti Backup Manager iz cPanela. Na nadzornoj ploči upravitelja sigurnosnih kopija možete odrediti interval kada se izvršavaju automatske sigurnosne kopije. Također možete zakazati dan i vrijeme održavanja sigurnosnih kopija. Možete odrediti opseg sigurnosnih kopija podataka.

INMOTION-backup-voditelj

Postoji posebna kartica za vraćanje podataka na kojoj možete jednostavno odabrati podatke koje želite vratiti. Za obnovu je dostupno 10 najnovijih izvršenih sigurnosnih kopija podataka.

WordPress hosting koji se upravlja InMotionom

INMOTION-wordpress-hosting
Zajednički poslovni hosting hostinga InMotion i dalje je jedna od najboljih opcija kako za poslovne tako i za osobne web stranice. Imam svoj Business Hosting račun od kada sam se prvi put prijavio s InMotion-om prije više od 10 godina i nastavljam ga koristiti za hosting web mjesta i e-poštu.

Uz to, sada imam i upravljani WordPress hosting hosting plan s InMotionom koji koristim za ovu web stranicu. Iako su planovi dijeljenja hostinga InMotion odlični za mnoge korisnike WordPressa, ako tražite optimizirano WordPress okruženje sa značajkama i performansama koje su konkurentnije skupljim upravljanim WordPress domaćinima, onda toplo preporučujem InMotionov upravljani WordPress hosting.

Evo samo nekih značajki koje dobivate:

 • Optimizirano okruženje za WordPress
 • Napredno predmemoriranje poslužitelja
 • Upravljana sigurnost uz zaštitu od haka i zlonamjernog softvera
 • Automatsko ažuriranje
 • BoldGrid Web Builder
 • Nema ograničenja dodataka

Za mene je najveća prednost Upravljanog WordPress hostinga InMotion-a povećana brzina i performanse koje kombinirate s izvrsnim korisničkim sučeljem za podršku i upravljačku ploču InMotion Hosting-a (cPanel i njihova ploča za upravljanje računima).

Kako se InMotion uspoređuje s ostalim web domaćinima?

InMotion hosting vs A2 hosting
Dobra vijest kada uspoređujete A2 hosting i InMotion Hosting je da je za vas to win-win situacija. Obje ove web hosting tvrtke pružaju izvrsno web hosting izdanje s izvanrednom podrškom …

InMotion hosting vs Bluehost
Ovo su dva izvrsna, dobro uspostavljena web hosting usluga. I InMotion i Bluehost nude sjajno dijeljeno, VPS i posvećeno hosting …

InMotion hosting vs DreamHost
Ove dvije tvrtke za web hosting imaju svoje korijene u Kaliforniji. InMotion i DreamHost vrlo su poznati kao kvalitetni hosting hosting …

InMotion hosting vs debela krava
Ova je usporedba između InMotion hostinga i Debele krave uistinu jedna od najjednostavnijih što smo ikada učinili …

InMotion hosting vs GoDaddy
Kako se GoDaddyjev plan za hosting uspoređuje s planom poslovnog hostinga tvrtke poput InMotion Hostinga? Ako se želite odlučiti, evo nekoliko stvari koje treba imati na umu.

InMotion hosting vs GreenGeeks
GreenGeeks i InMotion Hosting su dvije izvrsne web hosting tvrtke sa sjedištem u Južnoj Kaliforniji. Oba ova web domaćina su odličan izbor za one vlasnike web stranica koji traže zeleno web hosting…

InMotion Hosting vs HostGator
Obje ove web hosting tvrtke nude razne planove za zajednički, VPS i namjenski hosting …

InMotion hosting vs InterServer
InMotion Hosting i InterServer dvije su izvrsne web hosting tvrtke koje oboje koristim …

InMotion Hosting vs iPage
InMotion Hosting i iPage dva su odlična izbora za web hosting. Iako postoje neke sličnosti s njihovim planovima za hosting i sve vrste vlasnika web lokacija mogu koristiti bilo koju od ovih web hosting tvrtki, oni su idealno za razne vrste web stranica …

InMotion hosting vs Lunarpages
Za mene je ovo jedna od najintrigantnijih usporedbi web hostinga: dva uspostavljena web domaćina iz Južne Kalifornije (moje područje) – i dvije hosting kompanije s kojima sam imao osobno iskustvo …

InMotion Hosting vs Namecheap
Za one od vas koji se odlučuju između ove dvije hosting kompanije, evo moje detaljne usporedbe InMotion-a i Namecheap-a. Oba ova domaćina imaju svoje prednosti, a ja sam bio …

InMotion Hosting vs Site5
Kako se InMotion hosting i Site5 slažu jedan protiv drugog? Začudo, ovo je vrlo jednostrano natjecanje …

InMotion hosting vs SiteGround
SiteGround i InMotion hosting dva su od najboljih web domaćina koje možete pronaći. Kao kupac obje ove web hosting tvrtke, iskusio sam iz prve ruke izvrsnu uslugu i izvanrednu podršku …

InMotion Hosting vs Web Hosting Hub
Usporedba InMotion Hostinga sa Web Hosting Hubom vrlo je zanimljiva jer su zapravo sestrinske tvrtke …

InMotion hosting vs Wix
Ova usporedba tradicionalnog plana web hostinga i paketa za izradu web stranica bavi se planom poslovnog hostinga tvrtke InMotion Hosting sa planom e-trgovine za Wix …

InMotion Hosting vs WP Engine
Ova se usporedba usredotočuje na to kako poslovni plan hostinga tvrtke InMotion uspoređuje sa WP Engineom. Drugim riječima, kako se vrhunski neuspješni hosting plan uspoređuje s planom najboljeg upravljanog hostinga kada je u pitanju WordPress …

InMotion hosting vs 1&1 Hosting
Oba ova web domaćina nude širok spektar usluga hostinga, uključujući Shared, VPS i Dedicated …

Više recenzija InMotion hostinga

Svakako mi se čini da nisam sama u pohvali InMotion-a. InMotion Hosting je dosljedno jedna od najbolje ocijenjenih web hosting kompanija u okolini. Slijedi uzorak recenzija ostalih InMotion kupaca:
InMotion kupac Arjun
InMotion kupac Russ
InMotion Review Jim S
Pregled inMotion Stephen R
Pregled inMotion 9
InMotion Review 6
Pregled inMotion 7

Preporuka

Vrlo sam zadovoljan što mogu izvijestiti da su nakon desetljeća kupca InMotion Hosting i dalje izvanredan izbor za hosting mojih web stranica. Od značajki koje nude u svojim planovima za hosting, od munjevitih performansi mojih web stranica, do brze i korisne korisničke podrške koju sam dobio, InMotion je definitivno ono što želite da vaša web hosting tvrtka bude: sjajno dobro za vaše poslovanje ili osobnu internetsku prisutnost.

Prodajna cijena s popustom
Super vijest! Sada mogu ponuditi vrlo poseban popust od 50% na Business Hosting InMotion-a. Samo kliknite vezu u nastavku. Ovo je izvrsna prilika da nabavite njihov web hosting paket i uštedite novac!

Kliknite ovdje za više detalja i 50% popusta na InMotion hosting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map