InMotion Gostovanje Upravljanje WordPress gostovanja pregled

gostovanje z upravljanjem besed, gostovanje v wordpressu


2019 Best Web HostingNajboljši gostovanje v Bloggerjih. Od leta 2009 sem bil gostitelj InMotion Hosting-a, njihov načrt poslovnega gostovanja pa se je izkazal za odličnega za številne vrste spletnih strani, zlasti WordPress. Učinkovitost in podpora sta bili izjemni in InMotion je bil vedno eno izmed naših najbolj ocenjenih spletnih ponudnikov gostovanja. Vsekakor sem bil radoveden in zainteresiran, ko so mi InMotion ljudje v začetku tega leta rekli, da bodo izšli z novo upravljano platformo za gostovanje WordPress. No, WordPress, ki ga upravlja InMotion, je prišel in vsekakor sem ga hotel temeljito preizkusiti, da vidim, kako je to v primerjavi z njihovim poslovnim gostovanjem.

WordPress vs Business Hosting z upravljanjem InMotion

Začnimo s funkcijami načrta gostovanja, ki jih dobite. Funkcije poslovnega gostovanja InMotion-a so se vedno uvrstile na vrh naših ocen. Novi načrti za upravljanje WordPress gostovanja temeljijo na glavnih značilnostih poslovnega načrta in vključujejo še bolj zmogljive in koristne funkcije, ki so posebej optimizirane za WordPress. Tukaj je naslednji pogled na ključne elemente, ki jih prejmete s platformo InMotion Hosting Upravljavec WordPress, v nasprotju s načrti Business Hosting.

Obstaja nekaj primerov, ko bi se odločitev za poslovni načrt gostovanja InMotion bolje spodobila za vas. S poslovnim načrtom Pro Level ni mogoče omejiti števila spletnih mest, ki jih lahko gostite. Če bi torej morali ustvariti veliko število spletnih mest, bi očitno želeli izbrati ta načrt. In če WordPress ni vaša izbrana platforma, potem jasno upravljani paketi WordPress niso za vas. Če pa nameravate uporabljati WordPress, boste želeli prebrati več.

Poslovno gostovanje
Neomejena pasovna širina
Neomejena e-pošta
Brezplačni SSD pogoni
Brezplačne varnostne kopije podatkov
Območja hitrosti
Brezplačni SSL
cPanel vmesnik
WordPress je prednameščen
BoldGrid Site Builder
90 dnevno jamstvo za vračilo denarja Gostovanje WordPress
Neomejena pasovna širina
Neomejena e-pošta
Brezplačni SSD pogoni
Brezplačne varnostne kopije podatkov
Območja hitrosti
Brezplačni SSL
cPanel vmesnik
WordPress je prednameščen
BoldGrid Site Builder
90 dnevno jamstvo za vračilo denarja
Napredno predvajanje strežnikov *
Samodejne posodobitve programa WordPress *
Samodejne posodobitve teme in vtičnikov *
Teme BoldGrid Premium in naročnina na vtičnike *
Odrsko okolje *

Izdelava svojih WordPress spletnih mest

Tako kot drugi načrti spletnega gostovanja InMotion Hosting lahko tudi pri oddaji naročila prednastavite WordPress. Kljub temu, da se boste WordPress odločili pozneje namestiti, lahko izkoristite nadvse enostavno možnost namestitve z enim klikom znotraj cPanela. In, če svoje spletno mesto WordPress premikate z drugega spletnega gostitelja, InMotion Hosting zagotavlja brezplačno selitev spletnega mesta.

Na voljo imate nekaj različnih možnosti za gradnjo svojih spletnih mest. Z WordPressom lahko na običajni način delate na skrbniški plošči WordPress. Če pa imate raje uporabniku prijaznejšo metodo hitrega in preprostega ustvarjanja profesionalnega videza spletnega mesta WordPress, lahko uporabite ustvarjalca spletnih strani BoldGrid. InMotion je uradni gostitelj BoldGrid in je bil ključnega pomena pri ustvarjanju izdelka. Za podrobnejši pogled na BoldGrid lahko preberete mojo recenzijo tukaj.
boldgrid

BoldGrid lahko namestite s plošče za upravljanje računa (AMP) ali iz cPanela.
inmotion-wordpress-hosting-account-management-panel

Funkcije Premium WordPress

Čeprav vam ga ni treba uporabljati, se BoldGrid zelo prepoznavno pojavlja v upravljanem WordPress gostovanju InMotion. Veliko premijskih funkcij WordPress, kot so samodejne posodobitve tem in vtičnikov, urejanje in premijske teme ter naročnina na vtičnike, je posebej vezanih na uporabo spletnega mesta BoldGrid builder.
teme boldgridTeme Premium BoldGrid WordPressboldgrid-vtičnikiBoldGrid WordPress Vtičniki

Resnična zvezda gostovanja programa WordPress v InMotionu je optimizirano strežniško okolje z naprednim predpomnjenjem strežnika in Cloud Linux z NGINX. Izjemna hitrost spletnega mesta, ki jo dobite skupaj z drugimi funkcijami, je zaradi mene InMotion Hosting Managed WordPress zame zmagovalec.

Hitrost in zmogljivost gostovanja v programu WordPress

Tu je eno od področij, ki me je še posebej zanimalo. InMotion je bil vedno eden najhitreje uspešnih spletnih gostiteljev, ki smo ga uporabljali v preteklosti. In ker je bil njihov upravljani WordPress gostovanje označen kot 10-krat hitrejši od njihovega osnovnega načrta gostovanja Launch, smo vsekakor želeli videti, kako uspešen je. Spodaj je vzorec podatkov iz našega testiranja.

gostovanje z upravljanjem besed, hitrost v primerjavi s podjetjem

Preizkusili smo podobna spletna mesta WordPress na platformi InMotion Business Hosting in Managed WordPress Hosting. Kot lahko vidite, je novo upravljano gostovanje WordPressa opravilo bistveno hitreje. Presenetilo me je, koliko nova platforma presega obstoječo. Kombinacija Cloud Linuxa z NGINX, napredni predpomnilnik strežnika z lastniškim Cache Managerjem in druge izboljšave po meri resnično povečajo hitrost spletnega mesta. InMotion je upravljal WordPress gostovanje po vsej državi hitreje. In znotraj območja Max Speed ​​je bila še večja razlika.

Tudi na nadzorni plošči WordPress sem ugotovil, da je hitrost obdelave zaostankov opazno hitrejša. Nameščanje tem in vtičnikov je bliskovito hitro – zelo impresivno!

Varnost spletnih strani WordPress

InMotion gostovanje je vedno zagotavljalo vrhunsko varnost za moja spletna mesta. Tako kot hitrost in zmogljivost njihovo upravljanje WordPress gostov naredi stvari še korak dlje. Poleg zaščite DDoS in požarnih zidov spletnih aplikacij imate na voljo tudi zaščito WordPress za kramp in zlonamerno programsko opremo. Datoteke so skenirane in popravljene zaradi ranljivosti, potencialne grožnje pa so v karanteni.

InMotion zagotavlja brezplačen zasebni SSL za spletna mesta WordPress, ki ga lahko uporabljate za namene e-trgovine ali za sprejemanje plačil na spletu. Brezplačni SSL lahko preprosto omogočite na plošči za upravljanje računa, brezplačna SSL potrdila pa se samodejno dodajo v vaše domene.
inmotion-upravljan-wordpress-free-ssl

Strokovna podpora strankam

Ena izmed prednosti InMotion Hosting-a je bila vedno njihova odlična podpora strankam. Z upravljanim načrtom gostovanja WordPress sem doživel enako strokovno in odzivno podporo, kot sem jo navajen prejemati v InMotionu. Do njihove podpore 24 × 7 lahko dostopate preko telefona, e-pošte, klepeta v živo ali Skype-a.

Sklep in priporočila

InMotion je s svojim upravljanim WordPress gostovanjem zagotovil še boljšo možnost za resne lastnike spletnih strani WordPress in tiste, ki iščete vrhunsko WordPress izkušnjo. In s šestimi stopnjami upravljanega gostovanja, ki ga boste lahko izbirali, boste zagotovo našli načrt, ki ustreza vašim potrebam. InMotion Hosting Managed WordPress združuje najboljše pri njihovem poslovnem gostovanju skupaj z optimiziranim okoljem za boljšo hitrost in zmogljivost.

Kliknite tukaj za posebne cene s popustom na InMotion Hosting Upravljani WordPress

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map