Intervju: Gostovalka InMotion Sunil Saxena

Sunil Saxena, soustanoviteljica gostovanja InMotion


Od začetka leta 2001 je InMotion Hosting mnogi ocenil kot enega najboljših ponudnikov spletnega gostovanja – zlasti za poslovna spletna mesta. S sedežem v Los Angelesu v Kaliforniji in s podatkovnimi centri na zahodni in vzhodni obali jih lahko najdete na vrhu številnih najboljših seznamov za spletno gostovanje.

Kot stranka sem od leta 2009, osebno sem doživel izjemno storitev in podporo InMotion Hosting. Pred kratkim sem imel priložnost poklepetati s soustanoviteljem in EVP podjetja InMotion Hosting, Sunil Saxena. Resnično sem si želel, da bi na splošno prevzel svojo ponudbo spletnega gostovanja – in kaj InMotion ponuja za prihodnost.

Web Hosting Cat: Ko začenjamo novo leto, kaj vidite za največje izzive za podjetja, ki gostijo spletno gostovanje, in kakšni so nekateri izmed ciljev InMotion Hosting?

Sunil Saxena: Nekaj ​​večjih izzivov za prostor za spletno gostovanje je na splošno zagotoviti, da se s tehnološkega vidika prilagajamo, rečem novejšim potrebam strank. Torej, na primer, ena stvar, ki smo jo ugotovili v letu 2013 in uvedli v letu 2014, je bila, da zagotovimo, da imamo za svoje stranke SSD-je in nekaj hitrejših strežnikov. Ker večina potrošnikov zdaj ve, morajo stvari teči hitro, stvari morajo teči učinkovito in ves čas morajo delovati. Ugotovili smo, da smo s tehnološkimi spremembami, kot je SSD, pa tudi s spremembami nekaterih naših lastnosti, resnično pomagali našim strankam – ki so večinoma lastniki podjetij – resnično posel na novo raven.

WHC: V zadnjem času je nekaj storitev, ki jih nekatere ponudnike gostovanja promovirajo, upravljani WordPress gostovalni načrti in omrežja za pošiljanje vsebin. Ali bo InMotion v bližnji prihodnosti ponudil katero koli od teh?

SS: Pravzaprav smo upravljali z gostovanjem WordPress-a že s tistim, kar imenujemo naša ekipa za upravljane storitve. Torej tega ne povezujemo kot nekateri drugi ponudniki, ampak to, kar počnemo, je, da v resnici imamo posebno ekipo ljudi, ki ne bo samo upravljala WordPress gostovanja za vas, ampak tudi upravljala gostovanje na splošno. Torej, pogosto se zgodijo kakšne večje organizacije, ki pridejo k nam in nam rečejo: “V redu, moramo te tri posebne namenske strežnike konfigurirati na določen način, da bomo pripravljeni na novice” ali kaj podobnega da. Torej, naša upravljana ekipa lahko to stori.

[Kar se tiče] ponudnikov CDN, bomo letos dejansko izvedli nekaj, kar je v tesnejšem odnosu z nekaterimi drugimi prodajalci tam.

WHC: Kaj bi rekli, da so top 3 stvari, ki razlikujejo InMotion Hosting od ostalih podjetij za spletno gostovanje?

SS: Kot vedno od dneva, ko smo se začeli, je za nas najpomembnejša storitev in podpora strankam. Imamo zelo pomemben nabor temeljnih vrednot, ki se jih vsi v organizaciji vse od najnovejših zaposlitev držijo in živijo. Poleg tega je pomembno, da še naprej delamo na uporabnikovi izkušnji. Kajti, čeprav je spletno gostovanje še vedno spletno gostovanje, je zdaj zelo drugače, kot je bilo pred tremi leti – in bo tudi tri leta zelo drugače. Torej, sodelovanje s skupino za izkušnje s strankami nam pomaga razumeti, kakšne so potrebe kupcev in [vedeti], kaj so te spreminjajoče se potrebe, nam je zelo pomembno. In končno, gre za zagotavljanje ustreznih izdelkov za naše poslovne stranke in [pomoč] našim strankam, da uspejo. Torej, ponovno sodelujemo z WordPressom, vendar tudi z novimi orodji za gradnjo spletnih mest – in nato tudi na višji strani, pri čemer skrbimo, da naši namenski strežniki, prodajalčeve platforme in naše VPS gostovanje servisirajo potrebe strank, da bodo lahko uspešno. Ker je naša mantra v bistvu: Ko so naše stranke uspešne, smo uspešni.

WHC: Varnost podatkov postaja v zadnjem času zelo veliko vprašanje. Kaj nam lahko sporočite, kako si InMotion Hosting prizadeva zaščititi spletna mesta vaših strank?

SS: Imamo posebno ekipo System Admins, ki ves čas po Nagiosu spremlja in spremlja naša omrežja, pravzaprav so tudi na mestu. Tako da za razliko od morda nekaterih drugih ponudnikov, ki bodisi pobarvajo [uporabljajo kolokacijski center] pri drugem ponudniku storitev ali pa dejansko preprodajo storitev gostovanja, imamo pravzaprav svoje namenske sistemske skrbnike, ki so na kraju samem 24/7, da bi zagotovili, da gledajo strežnike tako da jih spremljate in nato proaktivno obravnavate kakršne koli krame, vprašanja ali kaj podobnega.

Poleg tega smo v pozno vloženo strojno opremo vložili kar nekaj denarja. Tako smo na primer uvedli dva zelo zanesljiva in robustna sistema za ublažitev DDoS tako v naših podatkovnih centrih na vzhodni obali kot na zahodni obali, kar je bilo odlično. Mogoče napad DoS, ki se je pred letom in pol spopadel na naše spletne strežnike, ni nič drugega kot utrip na grafu na tej točki.

WHC: gostovanje v oblaku je postalo še ena vroča tema. Kakšne misli imate o oblaku in ali bo InMotion v prihodnosti zagotavljal storitve v oblaku?

SS: Gostovanje v oblaku je zelo vroče! Mislim, da si vsi želijo imeti oblak. Mislim, da si nekateri želijo oblaka, vendar niso prepričani, kaj je oblak. Z lastnim golo kovinskim oblakom bomo izhajali proti koncu leta 2015. [Za] veliko naših kupcev, ki uporabljajo našo VPS tehnologijo, je tehnologija virtualizacije za našimi VPS na nek način zelo podobna oblaku. Toda proti koncu leta bomo imeli namenski oblačni izdelek.

WHC: Če pogledate naprej po cesti, kje vidite panogo v naslednjih petih ali desetih letih? Ali opažate večjo širitev med spletnimi gostovalnimi podjetji ali morda konsolidacijo števila spletnih gostiteljev, ki so na voljo potrošnikom?

SS: Med nekaterimi večjimi podjetji je bilo precej konsolidacije. Verjamem, da bo konsolidacije več, kot bomo gledali na 2016, 2017 in kaj ne. Tisti, ki se lahko nenehno razvijajo in svojim strankam zagotavljajo najboljšo možno storitev in izkušnje, bodo dobro. Mislim, da bodo morali drugi pregledati črevesje in videti, kaj jim je pomembno.

Če želite več informacij o InMotion Hostingu, si oglejte te povezane prispevke:

Pregled gostovanja InMotion

Vpogled v podatkovni center gostovanja InMotion Hosting

Spletno gostovanje v južni Kaliforniji

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector